אוקי אז... חשבתי.. שאולי בא לכן שאלון ?

meningher

New member
וויפייייי עונה :)

קצת עליך: אני סקסית אש מגיל שש :) כיתה: יא מצליח בביצפר: יחסית מזל: דגים מידת נעליים: 38 גובה: מטר שישים בערך צבע שיער: שטני צבעת פעם את השיער: נופ :) באיזה צבע: אדום כהה פירסינג: נופ קעקועים: נופ מספר מזל: 6? מאמין באלוהים: לא בשטן: לא בשלום: יאפ יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע: משקף :) מה תרצה להיות כשתהייה גדול: מאושרת אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: על כף היד אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: הממ נטלי פורטמן :) האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא מה דעתך על רכבת: אחלה דבר מאמין באהבה ממבט ראשון: לא בדיוק אהבה בין הומואים ולסביות: בכיף שיהיה הבנאדם הכי חתיך: טיילור הנסון הכי מוזר: פיפפפפ ספונג'בוב הכי נשמה: דני ג'ונס חיה אהובה: ארנב תכונה טובה שלך: משעשעת תכונה רעה: קנאית לעיתים. אבל בשקט . קור או חום: קור לישון או לקום: לישון! קרמבו וניל או שוקו: איכ קרמבו שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: המממממ penny and me - hanson הדברים האחרונים שעשית: הייתי בפייסבוק! סרט מושכר שראית: וואו, זה סרט מושכר? כבר שכחתי. סרט בקולנוע: מכושפת שיר ששמעת: Hey whatever- westlife השיר שנתקע לך בראש: billie holiday- ill be seeing you דיסק שקנית: mcfly- just my luck הדיסק ששמעת: just my luck האיש שהתקשרת אליו: הממ נופרררר האיש שהתקשר אלייך: זיוע סתם בכללי: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: חוזר לישון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מכבה את הטלוויזיה אדם אחד שהיית לוקח איתך לאי בודד: דני ג'ונס 3 חפצים שהיית לוקח איתך לאי בודד: איפוד, רימל, ויאכטה מפוארת :) (לולז) אם הית חיה, איזו חיה אתה היית בוחר להיות, ולמה: ציפור. כי זה נהדר לעוף. תחביבים: לרקוד, לשיר, לשעשע אנשים. איזו שפות אתה מדבר: עברית אנגלית וספרדית טיפין. אתה בן אדם של לילה או של יום: יום רגיש לדיגדוגים: חצי מה הדבר הכי חשוב לך? נו סאצ' ט'ינג ממה אתה הכי פוחד: מוות. אה וכלבים! הפנטזיה שלך: דני ג'ונס אצלי בחדר :) על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על אנשים יפים. ועל סודוקו דברים אהובים: איפוד המקום האהוב על חופשה: ארהב טעם גלידה אהוב: תות ממתק אהוב: פיפפפ נו איידיא. לוליפופ איי גס חטיף אהוב: ביסלי בצל! שיעור: חלון חג: אעעע אני לא יכולה לבחור רק אחד! צבע: לבן? שם לבת: נעמה, דנה, איימי. שם לבן: גיא, עופר, גל, אלון, שמות עצים וכאלה :p תוכנית אהובה בטלויזיה: סי אס אי דיסק אהוב: הנסון - אנדרנית' משו שלא יכולת ליחיות בלעדיו: נו סאצ' ט'ינג מגזין: GO מכונית: בע סרט לועזי אהוב ולמה? היומן. אחלה סרט סרט ישראלי אהוב ולמה? הממ אין ממש. מילה אהובה: רייט חודש אהוב: ספטמבר שחקנית אהובה: ניקול קידמן? שחקן אהוב: ריאן גוסלינג? יואן מקרגור? אתר אהוב: יוטיובבבבבבב תחנת רדיו: שומדבר חדר בבית: חדרי הקט תוספת לפיצה: בלי כלום :) ארץ: ארהב עיר: תל אביב אגם: הא? ריח: בושם אולטרויולט רעש: שבפארק הירקון. בעד ונגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד הומואים ולסביות: בעד אהבה מרחוק: נגד אהבה ממבט ראשון: בעד אהבה מהאנטרנט: נגד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: אהא חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם איי פעם ..? עישנת: לא שתית אלכוהול: לא עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: יאפ נישקת מישו: לא התגעגעת למישהו: יאפ בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: לא רצית להיות המין השני: יאפ. התחרטת על דברים שעשית: יאפפפפ עשית אמבטית קצף: יאפ! הייתה לך תאונת דרכים: לא רכבת על פיל: לא החזקת טיגריס: לא נשארת ער כל הלילה: אכן פחדת מהחושך: אכן שיקרת: אכן עברת על החוק ונתפסת: לא האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: יאפ חברותי: יאפ אהוב: יאפ דואג: יאפ חמוד: יאפ כחול או אדום: אדום תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: קולה סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: מוזיקה ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: מחשב פפפפ אני אוהבת את עצמי יותר מדי לולז :p

DoLi it is Me

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo26.gif עונה פעם שנייה=\ ../images/Emo36.gif ../images/Emo41.gif

שונאת את תפוז!=\ קצת עליך:לא יודעת סתם ילדה בת 14 . כיתה: ט' מצליח בביצפר: כה בלי עין הרע מזל: סרטן מידת נעליים: האמארבעיםארבעיםואחתמהאנייעשהזהבגללהגובה><. גובה:1.70 צבע שיער: חום/שטני. צבעת פעם את השיער: בפורים[?]XD. באיזה צבע: אדום פסים. פירסינג: לא אבל אני רוצה באף וסיידליפ
. קעקועים: לא בחיים לא! מספר מזל: 7 בלי עין הרע חח. מאמין באלוהים:באמונה שלמה . בשטן: האמ..האמ.. בשלום: קשה..קשה... יש לך גשר: לא ברוך ה' ישתבח שמו חח טפו טפו XDD מה תרצה להיות כשתהייה גדול: במאית/מפיקה/עורכת/תסריטאים.. כמו האחים שלי D:. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: לא יודעת =\ . אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: טוב לי עם מי שאני
. האם אתה חושב שאתה חוצפן: לפעמם
. מה דעתך על רכבת: זה משו מאגניבXD!..חח.. הייתי בה פעמיים בחיים שלי >< [אכן אכן ילדות קשה]. מאמין באהבה ממבט ראשון: יאפ! אהבה בין הומואים ולסביות: חס וחלילה! אני נגד כל הזווע הזאת =\.[מה ניראה להם XD?טוב עדיף שנאי ישתוק OO]. הבנאדם הכי חתיך: נחשו
הכי מוזר: שוב נחשו XD . הכי נשמה: האמ.. טוב שלא רשמת מי הכי כפרע נסיך יפיוף. חיה אהובה: הרבה..חתולים,כלבים,סוסים,קופים,פרות
. תכונה טובה שלך: לא יודעת =\ תכונה רעה: נו אני שונאת ת'שאלות האלה! קור או חום: חום
. לישון או לקום:לקום>< קרמבו וניל או שוקו: יש קרמבו שוקו
. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: ~.~ יודעים מה אינלי כוח אני פורשת חח מחר אני ימשיך XD

McFly rullz

New member
אעעאאע דורה אנחנו אותו גובה ואותו מידה!XD

אנחנו הכי שוות
אותך!!

O0NoNi0O

New member
../images/Emo9.gif

קצת עליך:נמ, שרוטהXD כיתה: ח. מצליח בביצפר: אני מניחה. מזל: אריה. מידת נעליים: 36 [פיציתXD] גובה: מטר חמישים וקצתXD צבע שיער: חום. צבעת פעם את השיער: חינה. באיזה צבע: אדוםXD פירסינג: סייד ליפ בעזרת השם. קעקועים: הלוואי מספר מזל: אין לי אבל בעיקרון אני משמ אוהבת את המספר 44. מאמין באלוהים:בהחלט. בשטן: ממ..לא יודעתO: בשלום: בהחלט. יש לך גשר: כע"__" יש לך משקפיים/עדשות מגע: גםXD מה תרצה להיות כשתהייה גדול: רופאה. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בתחת ובחזה כדי לתקוע מבטים מאשימים בכול מי שמסתכל עליהםXD אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אמ. אני מניהח שהייתי רוצה להיות לינדזי לוהן או פאריס הילטון אבל רק ליום אחד כי מעניין אותי לראות איך זה להיות הן. האם אתה חושב שאתה חוצפן: כן. מה דעתך על רכבת: מאגניבה. מאמין באהבה ממבט ראשון: לא. אהבה בין הומואים ולסביות: תומכת. הבנאדם הכי חתיך: ממ..יש יותר מידיP: הכי מוזר: אור. הכי נשמה: לא יודעת. חיה אהובה: קופים. תכונה טובה שלך: לא יודעת. תכונה רעה: קיצונית. קור או חום: חום. לישון או לקום:לישון. קרמבו וניל או שוקו: וניל. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אמא-ריקי גלXD הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: לא זוכרת, זה היה ממש מזמן. סרט בקולנוע: יומני האומנת. שיר ששמעת: walk in the sun השיר שנתקע לך בראש:השיר שלמעלהXD דיסק שקנית: סקרים- טוקיו הוטל. הדיסק ששמעת: של באסטד. האיש שהתקשרת אליו: הדר. האיש שהתקשר אלייך: הדרXD סתם בכללי: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מקללת. חח סתם חוזרת לישון ואז קמה עוד הפעם ואמ..נשארת ערה עד שזה כבר ממש מוגזם ומשם לאמבטיה לצחצח שיניים. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: עוצמת עיינים. אדם אחד שהיית לוקח איתך לאי בודד:משפחה אין אדם אחד, אני לא יכולה לשרוד בליעדיהם. 3 חפצים שהיית לוקח איתך לאי בודד: פאלפון, אייפודית שלי, מחשב עם אינטרנט. אם הית חיה, איזו חיה אתה היית בוחר להיות, ולמה: הייתי בוחרת להיות פינגווין כי הם חמודים ונראה שטוב להם, לא רבים איתם או צדים אותם או כול זהXD תחביבים: מחשב, קריאה, טלוויזיה, להציק לעמוס בן דוד שליXD איזו שפות אתה מדבר: אנגלית, עיברית וטיפה ספרדית. אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה. רגיש לדיגדוגים: כן ואמרתי את זה לחברים שלי, טעות מרה. מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה. ממה אתה הכי פוחד: שואה. הפנטזיה שלך: לא יודעת. על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על היום, על הפאדיחות שקראו לי באותו יום [כול יום אני יכולה לכתוב ספר של דברים מביכים שקראו לי באותו יום], מה אני צריכה לעשות מחר. דברים אהובים: המקום האהוב על חופשה: לונדון ותאילנד
טעם גלידה אהוב: גלידת פיצוץ עם אוראו של בן אנד ג'ריס. ממתק אהוב: טוויקס. חטיף אהוב: במבה. שיעור: היסטוריה. חג: כולם
אבל בעיקר פסח. צבע: אפור, ורוד, תכלת ושחור. שם לבת: לא יודעצO: שם לבן: עמוס, אורי, אדם. תוכנית אהובה בטלויזיה:האנטומיה של גריי. דיסק אהוב: פרסנט פור אבריוואן של באסטדXD משו שלא יכולת ליחיות בלעדיו: משפחה. מגזין: ראש אחד. מכונית: חיפושית, אבל של פעם. למרות שאלה של היום לא רעות..
סרט לועזי אהוב ולמה? היומן, יש לה ביצים וילדות רעות. כי השתיים האחרונים אלה בין הסרטים המצחיקים שנתקלתי בהם ואמ..הראשון כי הוא פשוט מדהים, ומגרש כול פעם מחדש. סרט ישראלי אהוב ולמה? הסודות. כי זה סרט יפה נורא. מילה אהובה: אמאלוש. חודש אהוב: החודש של פסח. שחקנית אהובה: לא יודעתXD אה, הת'ר גרהאם. שחקן אהוב: לא יודעתO: אתר אהוב: תפוז ו-וואלהXD תחנת רדיו: גלגלצ. חדר בבית: סלון. תוספת לפיצה: פיטריות. ארץ: ישראל. עיר: ירושלים. אגם: הברבורים. ריח: של דלק ושל אמ..אוכל. רעש: לבן. בעד ונגד להרוג אנשים: נגד!!!! עישון אצל בני עשרה:בעיקרון אני נגד, אבל זה לא ימנע ממנו להתחבר עם מישהו שמעשן. הומואים ולסביות: בעד, בעד, בעד. אהבה מרחוק: תלוי איזה אנשים, כמה זמן מבקרים אחד את השני. אבל אין לי סיבה להיות נגד. אהבה ממבט ראשון: בעד אבל אני לא בטוחה שזה קיים. אהבה מהאנטרנט: לא אהבה - אהבה אבל קראש בהחלט. ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לאO: חיבקת מישהו: לא. אה כן. בכית: לא. בעצם כן כשקראתי את הסוף של הספר. צחקת:כןXD גרמת למישהו לצחוק:כע. קנית משהו: לא. הסתפרת: לא. הרגשת טיפש:כול היום. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כול היום גם. התגעגעת למישהו: כן אבל נפגשתי איתו אז עברXD האם איי פעם ..? עישנת: לא. שתית אלכוהול:כן. עישנת מריחואנה:לא, אני גם לא אעשן, אני נגד. שיחקת מונופול: חח כן. נישקת מישו: את אמא. התגעגעת למישהו: כן. בכית בסרט: כן, יותר מידי פעמים. חשבת שאת הולכת למות: ממ..כן כשהיה לי וירוס ונכנסתי לסרטים אז אמא שלי אמרה לי שאני חייבת להפסיק לראות סדרות רפואיותXDDD [בצחוק, כמובן]. נכשלת במקצוע: אמ..לא בציון הסופי אבל נכשלתי במבחן. רצית להיות המין השני: אמ כן רק בגלל שהם חתיכיםXD התחרטת על דברים שעשית: כן. עשית אמבטית קצף: יאפ, זה לא כזה כיף, אי אפשר לגוע בפנים. הייתה לך תאונת דרכים: לא. רכבת על פיל: כןXD החזקת טיגריס: הדקה חח סתם, לא. נשארת ער כל הלילה: כן. פחדת מהחושך: כן. שיקרת: כן. עברת על החוק ונתפסת:לא. האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: כן. חברותי: לא. כי אני לא חברותיתXD אהוב: כן. דואג: כן. חמוד: מוווותק. כחול או אדום: אמ, שתיהם. תפוח או בננה: אף אחד מהם. תפוז או קלמנטינה: איכ קלמנטינה, אבל אני גם לא אוהבת תפוז. קולה או מים: מים בטעמים. סתיו או אביב: אביב. חורף או קיץ: קיץ. רעש אחרון ששמעת: ההקלה שלי, ואותי צוחקת. ג'ינס או שרוול: הא? סנדל או נעל: שתיהם, תלוי בשאר הבגדים. טלויזיה או מחשב: מחשב.

Shir Girl XD

New member
חח זה היה נחמד..

קצת עליך: כיתה: י' מצליח בביצפר:בערך... מזל: סרטן מידת נעליים:37 גובה:1.58 נראה לי צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער:לא באיזה צבע: - פירסינג: אין קעקועים: נכון לעכשיו לא אבל עוד כמה שנים מספר מזל:2\4 מאמין באלוהים:לא ממש בשטן:לא בשלום: כן יש לך גשר:לא יש לך משקפיים/עדשות מגע:לא מה תרצי להיות כשתהייה גדול: זמרת.. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: אמאל'ה אני לא ממש רוצה לחשוב שאני מוטציה אם היית יכולה להיות מישהו אחר, מי היית: אממ.. האם אתה חושב שאתה חוצפן: אני לא חושבת אבל הרבה אומרים לי שאני כן מה דעתך על רכבת: מקצר של את הזמן מאמין באהבה ממבט ראשון:רוצה להאמין שיש דברים כזה אהבה בין הומואים ולסביות: שיהיו כמו שהם רוצים הבנאדם הכי חתיך:וואי זה קשה. כל מקפליי אבל יש לי עוד... הכי מוזר: אני? אממ..מצאתי! ילד בשם חי ממקום שאני שרה שם הכי נשמה: אני? אמ.. נראה לי אחותי או בעלה חיה אהובה: כלב תכונה טובה שלך: אממ.. אין לי מושג צריך לשאול את החברות שלי נראה לי.. אולי.. מחלקת ונותנת דברים..? תכונה רעה: אצלנית.. XD קור או חום:חום לישון או לקום:לישון קרמבו וניל או שוקו:וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: Kiss Me -Sixpence None The Richer
הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: אני לא משכירה סרטים ככה שלא ראיתי.. סרט בקולנוע:סימפסון שיר ששמעת:Drake Bell - i Know השיר שנתקע לך בראש: Drake Bell -I Know דיסק שקנית:אין לי הדיסק ששמעת: באסטד [הדיסק שחברה שלי קנתה לי בקנדה
*התלהבות*] האיש שהתקשרת אליו: אבא האיש שהתקשר אלייך: ידיד לי מהלהקה
סתם בכללי: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר:מפעילה את הרשימת שירים במחשב מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: אני בדר"כ מדברת עם אנשים והולכת לישון או טלויזיה אדם אחד שהיית לוקח איתך לאי בודד:אמ.. אין לי מושג יש לי מלא 3 חפצים שהיית לוקח איתך לאי בודד: הייתי לוקחת מישהי איתי [לא כייף להיות לבד] ספינה עם כל הדברים שצריך ובגלל שיש לספינה חשמל אז לקחת את האמפי ואני אחבר לרמקולים שכולם ישמעו אם הית חיה, איזו חיה אתה היית בוחר להיות, ולמה: חתולה מצרית XP בתקופת מצרים העתיקה תחביבים:לשיר, לשמוע מוזיקה , לרקוד ובזמן האחרון לכתוב איזו שפות אתה מדבר: עברית אתה בן אדם של לילה או של יום:לילה! רגיש לדיגדוגים:לא ממש מה הדבר הכי חשוב לך:שאני שאני אוהבת יהיו מאושרים וחשוב לי גם להצליח ממה אתה הכי פוחד: יש כמה דברים.. אני מפחדת שמישהו שאני קשורה אליו ימות, אני מפחדת שתהיה לי פדיחה על הבמה מסרטי אימה [אבל אני אוהבת לצעוק בהם מפחד] וחיות מסויימות כמו נחשים, כרישים, ג'וקים ועוד הפנטזיה שלך:לשיר באיצטדון בחו"ל שיש מלא קהל ולהקליט בחו"ל דיסק ולהכיר את מקפליי על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על משהו שהיה לי באותו יום
דברים אהובים: המקום האהוב על חופשה:או טורקיה או זקינטוס ביוון טעם גלידה אהוב: וניל ממתק אהוב:טוויקס חטיף אהוב: במבה שיעור: השיעור של מגמה מוזיקה חג:פסח צבע: כחול\ סגול\ שחור שם לבת: מיקה\ נוגה ... שיר [לא!] XP שם לבן: יובל,שגב,[[ אורטל.. עומר והטיפש XD ]] תוכנית אהובה בטלויזיה:סקינס ובגלל שנגמר אז מגרש ביתי ואו.סי דיסק אהוב:MITO משו שלא יכולת ליחיות בלעדיו:חברים הקרובים שלי והמשפחה שלי מגזין:אמ.. יש לי מעריב לנוער אבל ראש 1 לוקח מכונית:אני אוהבת את המכונית של אח שלי.. אני רקיודעת שזה אופל סרט לועזי אהוב ולמה?יש הרבה ריקוד מושחת 2 [הריקודים], בקול גדול [יש לי חיבה אליו] ועוד סרטים שטותיים ושודדי הקאריבים ויש עוד סרט ישראלי אהוב ולמה? אלכס חולה אהבה מצחיק אותי כל פעם מחדש מילה אהובה:רגע\ כאילו\טיפש\חרא או חרבנה חודש אהוב:יולי שחקנית אהובה:ג'ניפר אנסטון שחקן אהוב: ג'וני דפ, בן סטילר, אדם סנדלר אתר אהוב:יוטיוב תחנת רדיו:אין לי מושג.. חדר בבית: החדרים שלי : החדר מחשב והחבר שינה תוספת לפיצה:זיתים ארץ: ישראל, אנגליה וקנדה עיר: הוד השרון, ת"א , לונדון וטורנטו אגם:WTF ריח:הריח מהבגדים של אחותי וריח של על האש רעש: את הרעש של התופים
בעד ונגד
להרוג אנשים: בעיקרון נגד אבל תלוי מי עישון אצל בני עשרה: בעיקרון נגד ואבל כל אחד אחראי על עצמו הומואים ולסביות: לא ממש אכפת לי הם לא מפריעים לי.. אהבה מרחוק:אמ.. מוזר לי.. לא יודעת אהבה ממבט ראשון:בעד אהבה מהאנטרנט: לא יודעת לא חווי את זה ככה שלא ממש אכפת לי
ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: כן עם אחותי חיבקת מישהו:כן חברות, משפחה בכית: כן צחקת:כן מלא גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפשה: כן דיברת עם מישהו שאת אוהבת:כן.. התגעגעת למישהו:כן אני מתעגעת לראות את החברים שלי מהלהקה [מי שעזב שנה שעברה]
האם איי פעם ..? עישנת: לא שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: חחח כן נישקת מישו: כן התגעגעת למישהו:כן בכית בסרט:כן בבמבי ועוד כמה חשבת שאת הולכת למות: לא נכשלת במקצוע: לא רצית להיות המין השני: חחח כן יש פעמים התחרטת על דברים שעשית: כן על נשיקה ועוד כמה עשית אמבטית קצף:כן הייתה לך תאונת דרכים:לא רכבת על פיל: לא החזקת טיגריס:לא נשארת ערה כל הלילה: כן הרבה פעמים פחדת מהחושך:כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת:לא
האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: לא נראה לי אבל אומרים לי לפעמים שאני כן חברותי: כן אהוב: כן דואג: כן חמוד: אומרים לי שכן
זה או זה: כחול או אדום: כחול תפוח או בננה: תפוח סמית תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: מים סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: קיץ רעש אחרון ששמעת:שמשהו נשבר או נפל ג'ינס או שרוול: ג'ינס אני לא הכי אוהבת שרוול שנתנפנת ברוח סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב:מחשב

Simple Girl 182

New member
../images/Emo55.gif ואוו סאמר, נראלי שאת הבן-אדם היחידי..

שהיה רושם את הוד השרון כעיר מועדפת ><" קבלי ח"ח [וחיבוק
]

עונה.. אבל במילא אף אחד לא יקרא.

קצת עליך: קוראים לי דפנה ואני בת 14 וחודשיים XD כיתה: ט'. מצליח בביצפר: כן. מזל: מאזניים. מידת נעליים: 39 [בממוצע XD] גובה: 1.60 צבע שיער: חום (יש כאלה שאומרים אפילו ג'ינג'י ><] צבעת פעם את השיער: נופ. באיזה צבע: - פירסינג: לא. קעקועים: לא. מספר מזל: 7 מאמין באלוהים: לפעמים. בשטן: לא. בשלום: כן. יש לך גשר: לא. יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא. מה תרצה להיות כשתהייה גדול: אין לי מושג ><'' אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: במוח
אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: סביר להניח שאיזה נסיכה יפה
האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא. מה דעתך על רכבת: נחמד ביותר. מאמין באהבה ממבט ראשון: כן. אהבה בין הומואים ולסביות: שיהיה להם בכיף. הבנאדם הכי חתיך: וואו. יש יותר מידי
הכי מוזר: לא יודעת. הכי נשמה: המ, לא יודעת XD חיה אהובה: כלב. תכונה טובה שלך: המ, אני לא מסוגלת לעשות משהו עד שאני בטוחה שזה בסדר [זה נחשב תכונה? חח] תכונה רעה: ביישנית. קור או חום: באמצע בבקשה
לישון או לקום: לישון! קרמבו וניל או שוקו: הציפוי? שוקו! ~סגידה~ שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אין
הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: אני תכף הולכת לראות הארי פוטר ומסדר עוף החול
סרט בקולנוע: אמ, זה עם האומנת.. שיר ששמעת: של 3Doors Down לא זוכרת איך קוראים לו >< זה היה באיזה חנות. השיר שנתקע לך בראש: זה של ריאנה ובאו וואו [?!] עם ה"i hate how much i like you boy" דיסק שקנית: של משפחת סימפסון הסרט
הדיסק ששמעת: נראה לי מושן אלא אם דיסק במחשב גם נחשב ואז זה move alonge האיש שהתקשרת אליו: אמא :) האיש שהתקשר אלייך: נמ, אמא :) סתם בכללי: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: חוזרת לישון [: מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: שמה מוזיקה. אדם אחד שהיית לוקח איתך לאי בודד: אותו או את בת דודה שלי
3 חפצים שהיית לוקח איתך לאי בודד: מחשב, פלאפון ומיטה (לפחות שיהיה נוח XD) אם הית חיה, איזו חיה אתה היית בוחר להיות, ולמה: לא יודעת >< תחביבים: נמ, לכתוב, לשיר ולזייף XD וכל דבר רגיל. איזו שפות אתה מדבר: עברית ואנגלית בעיקר אבל אני יודעת גם קצת ערבית, ספרדית וצרפתית. אתה בן אדם של לילה או של יום: תלוי מתי. רגיש לדיגדוגים: מאד. מה הדבר הכי חשוב לך? להיות מאושרת. ממה אתה הכי פוחד: מחרקים. הפנטזיה שלך: להשתלט על העולם! XD, לא. שיהיה לי חבר ויהיו חיים יפים. על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על היום. עליו. על מוזיקה. דברים אהובים: המקום האהוב על חופשה: ? טעם גלידה אהוב: שוקולד :) ממתק אהוב: שוקולד! חטיף אהוב: קליק. שיעור: חופשי. מי אוהב שיעורים!? חג: סוכות! צבע: סגול
וכחול וירוק. שם לבת: אין לי ><'' שם לבן: גיא, עידו תוכנית אהובה בטלויזיה: נמ, 90% מערוץ ביפ חח דיסק אהוב: אין >< משו שלא יכולת ליחיות בלעדיו: גאדג'טים. מגזין: -- מכונית: יקרות (פרארי, יגואר וכו') סרט לועזי אהוב ולמה? אין. סרט ישראלי אהוב ולמה? אין. מילה אהובה: יאפ. חודש אהוב: אוקטובר. שחקנית אהובה: אין. שחקן אהוב: אין. אתר אהוב: אין. תחנת רדיו: גלגל"צ XDD חדר בבית: שלי :) תוספת לפיצה: אקסטרה גבינה
אבל גם זיתים ופטריות זה סבבה. ארץ: ישראל עיר: ת"א אגם: רודברג ריח: של אוכל. רעש: של מוזיקה :) בעד ונגד להרוג אנשים: נגד. עישון אצל בני עשרה: נגד. הומואים ולסביות: בעד. שיעשו מה שבראש שלהם. אף אחד לא צריך להתערב להם בחיים. שיעשו מה שטוב להם ולאף אחד אחר זה לא צריך להיות אכפת. אהבה מרחוק: בעד. אהבה ממבט ראשון: בעד. אהבה מהאנטרנט: יש מחלוקת. ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא. חיבקת מישהו: כן. בכית: לא. צחקת: כן. גרמת למישהו לצחוק: יש מצב. קנית משהו: כן. הסתפרת: לא. הרגשת טיפש: אולי. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן. התגעגעת למישהו: כן. האם איי פעם ..? עישנת: לא. שתית אלכוהול: נמ, טעמתי בירה XD ויש מצב גם יין. שניהם דוחים. עישנת מריחואנה: לא. שיחקת מונופול: כן. נישקת מישו: לא. התגעגעת למישהו: כן. בכית בסרט: כן. חשבת שאת הולכת למות: לא. נכשלת במקצוע: כן. רצית להיות המין השני: אולי XD התחרטת על דברים שעשית: כן. עשית אמבטית קצף: כן. הייתה לך תאונת דרכים: לא. רכבת על פיל: לא. החזקת טיגריס: לא. נשארת ער כל הלילה: כן. פחדת מהחושך: כן. שיקרת: כן. עברת על החוק ונתפסת: לא. האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: לא. חברותי: כן. אהוב: יש מצב. דואג: כן. חמוד: יש מצב. כחול או אדום: כחול. תפוח או בננה: תפוח. תפוז או קלמנטינה: קלמנטינה. קולה או מים: קולה. סתיו או אביב: סתיו. חורף או קיץ: חורף. רעש אחרון ששמעת: מכוניות נוסועות, אנשים דורכים על עלים XD ג'ינס או שרוול: ג'ינס. סנדל או נעל: נעל. טלויזיה או מחשב: מחשב. מה הקטע? אפשר לראות טלויזיה במחשב XDD

YuvalJones

New member
עונה על השאלון ../images/Emo47.gif

קצת עליך: יובל, 12, רמתגן, ז', פייב' דני, רוקדת בערך כל הזמן, ומטומטמת לחלוטין ^^ כיתה: ז' מצליח בביצפר: אפשר לומר שבנתיים כן :) מזל: עקרב
מידת נעליים: 38-39 גובה: 162[?] בערך. צבע שיער: חום-אדום כזה ופסים אדומים. צבעת פעם את השיער: אכן. באיזה צבע: אדום. פירסינג: לא. ישלי עגיל אחד באוזן ^^ קעקועים: כוכב, יהיה, מתישו. מספר מזל: 9-3-16-0 מאמין באלוהים: לא סגורה על זה. בשטן: לאדעת. בשלום: כן. בערך. יש לך גשר: לא
יש לך משקפיים/עדשות מגע: נופ. מה תרצה להיות כשתהייה גדול: רקדנית. סתם לאדעת. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בתחת. כדי לראות מי מאחורי[וגם בגלל שלחברים שלי יש חיבה מיוחדת במינה לישבן שלי] אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: -- האם אתה חושב שאתה חוצפן: כן. מעט ^_^ מה דעתך על רכבת: כוסית. הצעתי לה להתחתן איתי, אבל ישלי ברית-נישואים אם ידיד שלי. ><" [גירושין? אולי? סתם^^] מאמין באהבה ממבט ראשון: לא ניסיתי. אהבה בין הומואים ולסביות: אחלה. אינלי בעיה אם זה
הבנאדם הכי חתיך: דני. הכי מוזר: דאגי הכי נשמה: דני
חיה אהובה: כלב. תכונה טובה שלך: רגישה[?], נחמדה. תכונה רעה: האהבה לאוכל, ועצבנית ומעצבנת. קור או חום: קור. ללא ספק. לישון או לקום: לישון. קרמבו וניל או שוקו: -- שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: DKW TCFC ועוד מלא שבכלל אין לי כוח להזכיר. הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: דונט נואו. סרט בקולנוע: עולם משלו
שיר ששמעת: when im gone שך SP השיר שנתקע לך בראש: השיר של אלי ואייג'יי.. פוטנשייל ברייק-אפ סונג. דיסק שקנית: פיייייי לא זכור. הדיסק ששמעת: מושן. האיש שהתקשרת אליו: אופק[ידיד שלי] האיש שהתקשר אלייך: גיא[ידיד שלי.] סתם בכללי: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: שותה מים ואז אוכלת קומפלקס[קורנפלקס, התרגלתי ^^] מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: שירותים ומשתיקה את הפלא. אדם אחד שהיית לוקח איתך לאי בודד: דני. 3 חפצים שהיית לוקח איתך לאי בודד: אמפי, המון אוכל טעים, והליקופטר למקרי חירום D: אם הית חיה, איזו חיה אתה היית בוחר להיות, ולמה: כלב. לאיודעת. הם מעניינים אותי.. תחביבים: לרקוד, מיוזיק, מחשב, לצאת להסתובב.. איזו שפות אתה מדבר: אנגלית, עברית,ספרדית[סתומרת, אני מבינה את השפה ויודעת לדבר, אבל אני לא מדברת.] וערבית שתי מילים וחצי. D: אתה בן אדם של לילה או של יום: ערב. רגיש לדיגדוגים: אהא. מה הדבר הכי חשוב לך? אממ.. יש המון. חברים משפחה והכלבה שלי.
ממה אתה הכי פוחד: רוחות. אני מנחשת.. הפנטזיה שלך: מקפליי כמובן. על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: סוד כמוס לפרה ולחמוס :) דברים אהובים: המקום האהוב על חופשה: עברו. יש הרבה. טעם גלידה אהוב: תות-חמוץ בדרךכלל. ממתק אהוב: מסטיקים. נקודה ^^ חטיף אהוב: דובונים. שיעור: שיעורים חופשיים. סתם לאיודעת. השיעורים עם המחנכת שלי בד''כ. חג: חנוכה. צבע: שחור,אדום,כתום. שם לבת: -- שם לבן: נדב, לי. תוכנית אהובה בטלויזיה: חברים, סיינפלד, סימפסונס, נולד לרקוד, ובכללי כל ערוץ ביפ. דיסק אהוב: -- משו שלא יכולת ליחיות בלעדיו: מוזיקה. מגזין: TOTP מכונית: טויוטה.. סרט לועזי אהוב ולמה? -- סרט ישראלי אהוב ולמה? ----------------------------------- מילה אהובה: חודש אהוב: כל החודשים שבהם לא חם
שחקנית אהובה: -- שחקן אהוב: -- אתר אהוב: הפורום וישרא
תחנת רדיו: 100FM חדר בבית: אמממ.. החדר בגלריה[הקומה הכי למעלה אצלי בבית.] תוספת לפיצה: הכי טעים רגיל. ארץ: אנגליה. עיר: לונדון, רמתגן, תלאביב. אגם: מה? ריח: טוב. רעש: הרבה רעשים. בתנאי שהם לא מפחידים. בעד ונגד להרוג אנשים: נגד. עישון אצל בני עשרה: נגד.בעד. שכל אחד יעשה מה שטוב לו. הומואים ולסביות: בעד. אהבה מרחוק: אממ.. אהבה ממבט ראשון: אמ.... אהבה מהאנטרנט: בעד. למה לא. אבל זה יותר מרגש כשאתה נער מאשר כשאתה בן 50 באתר הכירויות. ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: כן. חיבקת מישהו: כן. בכית: כן בערך חח בטלוויזיה. צחקת: ברור חח גרמת למישהו לצחוק: כן. קנית משהו: לא. הסתפרת: לא. הרגשת טיפש:כן. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן. התגעגעת למישהו: כן. האם איי פעם ..? עישנת: נופ. שתית אלכוהול: כן....... עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: מפתאום! חחח^^ נישקת מישו: כן. התגעגעת למישהו: כן. בכית בסרט: כל הזמן ^^ חשבת שאת הולכת למות: כן. נכשלת במקצוע: כן. רצית להיות המין השני: כן.. התחרטת על דברים שעשית: כן. מלא כל הזמן. עשית אמבטית קצף: כן. הייתה לך תאונת דרכים: לא. חמסהחמסה חח ^^ רכבת על פיל: לא. החזקת טיגריס: החזקתי אריה.. אני משערת שזה נחשב לכן. נשארת ער כל הלילה: כן. פחדת מהחושך: כן. שיקרת: כן. עברת על החוק ונתפסת: הייתי בסודוך[מקום..] וכתבתי על הקירות אם כזה ספריי מעפן שמצאתי על הרצפה ואיזה מישו שגר שם ראה אותי וצעק עליי ^.^ האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: מדי פעם.. חברותי: כן אהוב: אולי. דואג: כן. חמוד: כן ^__^ כחול או אדום: כחול. תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: קלמטינה! קולה או מים: מים. סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: חורף. רעש אחרון ששמעת: אחשלי רוצה כנראה שאני אהרוג אותו. והוא לא סותם ת'פה ><" ג'ינס או שרוול: ג'ינס. סנדל או נעל: נעל. טלויזיה או מחשב: מחשב.. הא! סיימתי D:

McGirl For Life

New member
../images/Emo85.gif וואו זאת חפירה רצינית... ><

קצת עליך: נסטיה, בת 13 מנהריה
כיתה: ח'1
מצליח בביצפר:לא מי יודע מה...
מזל:סרטן
מידת נעליים:38-39
גובה:הולכת למדוד....... (עם סרגל..) 1.63 |גאה|
צבע שיער: שטני
צבעת פעם את השיער:נופ
באיזה צבע:[!!!]
פירסינג:נופ
קעקועים:נופ
מספר מזל:22
מאמין באלוהים:יאפ
בשטן:נופ
בשלום:יאפ
יש לך גשר:נופ
יש לך משקפיים/עדשות מגע:נופ
מה תרצה להיות כשתהייה גדול: פסיכולוגית
אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בכיס
אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: שאלה קשה...אני!!!
האם אתה חושב שאתה חוצפן: בארור!!
מה דעתך על רכבת: היא... נוחה, שימושית, נחמדה
מאמין באהבה ממבט ראשון:יאפ
אהבה בין הומואים ולסביות: נופ
הבנאדם הכי חתיך: דאגי פוינטר
הכי מוזר:סי,ג'י (אפחת לא מכירה אותו.. ילד מהכיתה שלי שחש ראפר.. עזבו)
הכי נשמה: דיה (דושה חחח דושה זה נשמה ברוסית וזה הכינוי שלה עוד לפני שהיא ידעה שזה נשמה ברוסית.. עזבו מסובך)
חיה אהובה:פנגווין
תכונה טובה שלך: אופטימיות
תכונה רעה: לא מפסיקה לטחון.. ><
קור או חום: קור
לישון או לקום: לישווווווווןןןןןןןן
קרמבו וניל או שוקו: ברור שוניל
שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: HEAVEN הדברים האחרונים שעשית:
סרט מושכר שראית: חופשיות על הבר
סרט בקולנוע: הארי פוטר האחרון......
שיר ששמעת:Ronan Keating - Iris
השיר שנתקע לך בראש:Ronan Keating - Iris
דיסק שקנית: לא קניתי כבר שנייייייייייייייים
הדיסק ששמעת: של החוג שלי האוסף ריקודים...
האיש שהתקשרת אליו:אבא שלי....
האיש שהתקשר אלייך:אבא שלי סתם בכללי:
מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מכבה את השעון המעורר
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: סוגרת את המחשב
אדם אחד שהיית לוקח איתך לאי בודד: קשה..... אמממ...סוד
3 חפצים שהיית לוקח איתך לאי בודד:וואי בדיוק חשבתי על זה לא מזמן... אמפי,מחשב נייד, דאגי הפילון (הפיל שלי שאני יושנת איתו..)
אם הית חיה, איזו חיה אתה היית בוחר להיות, ולמה: פנגווין כי הם חמודים וכי הזכר הוא זה ששומר
על הביצה של התינוק וכי הם הולכים בצורה מתוקה וכל היום לא עושים כלום
תחביבים: טלויזיה, מחשב, ריקוד, הרבה שירה, חפירות לאנשים בשכל, שינה
איזו שפות אתה מדבר:עברית,אנגלית, רוסית, ספרדית, ערבית [כן אני חכמה בצורה כלשהי]
אתה בן אדם של לילה או של יום:יום
רגיש לדיגדוגים:יאפ
מה הדבר הכי חשוב לך? אח שלי והפלאפון שלי
ממה אתה הכי פוחד: שיקרה משהו לאנשים שחשובים לי, להשאר לבד בבית בחושך,ג'וקים
הפנטזיה שלך: בואו לא נכנס לזה.....
על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון:על דברים שאני צריכה לעשות מחר, בכללי, שאני רוצה שיקרו דברים אהובים:
המקום האהוב על חופשה: מיאמי
טעם גלידה אהוב: קינד, עוגיות
ממתק אהוב:וואו קשה.. יש מללא!!! נראה לי קרמבו
חטיף אהוב: צ'יפס שמנת ובצל
שיעור:דרמה
חג: ל"ג בעומר ושבועות
צבע: סגול
שם לבת: רוני, ליאה, עדי
שם לבן: ליאם, זוהר, מייקל(מיכאל/מייק/מיקי)
תוכנית אהובה בטלויזיה:נמלטים, פטיטו, החיים היפים של זאק וקודי
דיסק אהוב: אין
משו שלא יכולת ליחיות בלעדיו: מוזיקה
מגזין: ראש1
מכונית: איזהשהי מונית קומפקטית בצבע טורקיז בהיר מנצנץ
סרט לועזי אהוב ולמה? יש מלאא..אני והמזל שלי-כל מילה מיותרת, סטפ אפ-כנ"ל,הטיטאניק- דהה,
חופשיות על הבר- כי הוא יפה, שודדי הקאריבים3- היא אורלנדו בלום סקסי
סרט ישראלי אהוב ולמה? בופור- זה הסרט הישראלי הכי יפה ועמוק ומרגש שאי פעם ראיתי
מילה אהובה: כאילו
חודש אהוב: יוני
שחקנית אהובה: לינדזי לוהן, הילארי דאף, אניה בוקשטיין
שחקן אהוב: אורלנדו בלום, אושרי כהן, דניאל רדקליף
אתר אהוב: הפורום הזה נחשב??
תחנת רדיו: רדיוס fM100
חדר בבית: שלי, המטבח ><
תוספת לפיצה:טונה, תירס, אקסטרה גבינה, ספה, טלויזיה,בקבוק פאנטה
ארץ: אנגליה, צרפת, ישראל
עיר: נהריה,לונדון, לוס אנג'לס, ת"א, ניו יורק, ברצלונה, פריז
אגם: הברבורים
ריח:יסמין, מדורה
רעש:אין בעד ונגד:
להרוג אנשים: לא
עישון אצל בני עשרה: לא
הומואים ולסביות:לא
אהבה מרחוק: לא
אהבה ממבט ראשון: יאפ
אהבה מהאנטרנט:נופ ב-24 שעות אחרונות
הייתה לך שיחה רצינית: נופ
חיבקת מישהו:יאפ
בכית:נופ
צחקת:יאפ
גרמת למישהו לצחוק: יאפ
קנית משהו: נופ
הסתפרת:נופ
הרגשת טיפש: אני תמיד מרגישה טיפשה >&l

McGirl For Life

New member
חלק שני...... ><"

החלק השני:
אם יכולת לשחוט פוקימון כלשהו, איזה פוקימון היית שוחט? פיקאצ'ו
איך תגיב אם תראה בן-אדם משתעל? אדפוק לו על הגב
מה הייתה המילה האחרונה שכתבת?גב *|איך תדע שסוף העולם מגיע? כשלא ייצרו יותר שוקולד
אם יהיו לך חמישה תפוחים, לשכן שלך 3, ולכלב של השכן כלבת, מה תעשה?אנשך את השכן, אגנוב לו תתפוחים ואזרוק על הכלב
איך יקראו לך, אם יהיו לך משקפיים וצלקת על הפרצוף? משקלקת
אם שמן זית עושים מזיתים, ממה עושים שמן תינוקות? מהצואה של התינוקות
מה היה הדבר האחרון שהסנפת? את הריח של הדיאודורנט שלי
רוץ למטבח, תציץ מהחלון- מה היה הדבר הראשון שראית?עץ
מה יהיה הדבר הראשון שתעשה אם יגידו לך לקפוץ מהחלון?תקפוץ לי
אם כולם יקפצו מהגג, מה תעשה? אצלם אותם
מהו הגרפיטי האחרון שראית?של דורה על אוטו אחד
איך בילית את יום שישי ה-13 האחרון?בבית לבד מתחת לשמיכה מול הטלויזיה
מה צומח בשדה שלך?דשא, אלוורה
מה היה הדבר האחרון ששלפת מהחזייה שלך (ובמקרה שאין לך חזייה- חזייה של מישהו/מישהי אחר/ת)? שוקולד
מה אי אפשר לאכול מתוך קופסת שימורים?קרמבו
מה תעשה רגע לפני שנופל לך פסנתר על הראש?אזכר בבן אדם שאני אוהבת
איך תגיב אם תחליק על בננה? אצעק "אאוץ'" חצי שעה
אם תהיה לך קרחת, באיזה שמפו היית משתמש? של נקה7
אם היית נכנס לסופר עם חמישה שקלים, מה היית קונה?שוקו
מה היה גורם לך להסתובב בפומבי עם שקית נייר על הראש?איום שיעשו משהו לאנשים שאני אוהבת
מהי הפוביה שלך? חנויות גוטיות
מהי המאניה שלך?שוקולד
למה לדעתך כדאי להצטרף לכוחות האופל? הם הורסים דברים!! זה כיף
מה ההבדל בין תלבושת ביצפר לנייר טואלט?מנייר טואלט יותר קל להפתר
מה תוכל לעשות עם מסמר חלוד? לזרוק על מישו ברחוב
אם יכולת להיות דמות מאגדה כלשהי, באיזו דמות היית בוחר? סינדרלה
מי חי על הירח? המומינים המופלאים
למה להרבה מורות יש קול צפצפני? כי החיזרים לא יודעים לתכנט אותן נכון
מה יגרום לך להשתכר? מסיבה עם הרבה אנשים כיפיים
איך תגיב אם תראה אצלך בסלון ממוטה עם רולים בפרווה? ארוץ לחדר שלי, אסתגר שם, ואתחיל לצרוח ולהתקשר לכולם
מה יש לך על המדף העליון של המקרר? מוצרים חלביים
למה לגרביים אין ריץ'-רץ'?למה לסבתא אין גלגלים?
על מה אתה חולם בלילות? על דברים מוזרים
תעצום את העיניים, מה אתה רואה? כתמים לבנים
למה בשעון חול אין סטופר? כי בן אדם טיפש המציא אותו
ממה בנוי ביתו של הומלס ממוצע? קופסת שימורים, אלא עם כן יש לו וילה אז מקופסת קרטון
מה אפשר לעשות עם טיפקס? לצבוע את העולם, להסניף אותו
איך אתה מפחיד את הסביבה? אני שרה, רוקדת, קופצת, מדברת על עצמי בגוף שלישי ועושה קולות
האם יצא לך להצית/לפוצץ את המטבח?יאפ
איזה מידע מועיל תוכל למסור לעולם? לא החלפתי גרביים מאתמול
מה תצליח לדוג ממעמקי הכינרת?את הטיטאניק
למי יש אנטנה על הראש? לטלטאביז
כשהיית קטן, איזה סרט מצויר הכי אהבת? בת הים הקטנה
רוצה לבוא אליי הביתה? בטח.. מה יש לאכול?
מה עושים בביצפר? (ק)סמים
מה יש לך בתיק? דיאודורנט, מסרק, מסטיק
למה תנין לא יכול לשמש ככובע אופנתי? הוא שמן מדי
מה אומרים לך הקולות שאתה שומע בראש?להפסיק לענות וללכת למטבח לחפש אוכל וואו זה לקח לי שעה מהחיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כראלה

New member
../images/Emo57.gif שלליייי :)

קצת עליך: כיתה: ז' מצליח בביצפר: ממ לא שיש כ"כ בצפר ><" אבל כן. מזל: טלה מידת נעליים: בין 38 ל39 גובה:1.62 צבע שיער: חום שטני צבעת פעם את השיער:עשיתי פסים בלונדינים בכיתה ג' אם זה נחשב XD אבל אני הולכת לעשות גוונים. אם אבא ירשה. באיזה צבע: פסים בצבע בלונד. ואם גוונים אז חום בהייר פירסינג: באוזניים נחשב [?] 2 ימין 1 בשמאל. קעקועים: לא מספר מזל: 7 מאמין באלוהים: לאחרונה לא כל כך. בשטן: לא בשלום: כן! יש לך גשר: כן :( והוא ממש כואב עכשיו
יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא. מה תרצה להיות כשתהייה גדול: וטרינרית. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: מאחורי האוזניים XD אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: ממממ. אני לא רוצה להיות מישהו אחר
האם אתה חושב שאתה חוצפן: כן :) מה דעתך על רכבת: אני לא יעלה אליהם בחיים אחרי שהאיש ברכבת הפחיד אותי. מאמין באהבה ממבט ראשון: יאפ. אהבה בין הומואים ולסביות: חמדמדים אם הם לא מתנשקים לידי XD
הבנאדם הכי חתיך: ג'סי .. פקונדו ארנה.. והאריי [!!!!!!!!11] , וגם רן דנקר :) הכי מוזר: אבא. הכי נשמה: שירה
חיה אהובה: דולפין וכלב. תכונה טובה שלך: איכפתיות. תכונה רעה: חולת צומי ולוקחת כל מילה קטנה ללב. קור או חום: אנלי מושג ... ניראלי קור. להיתחבק כשקר וזה... לישון או לקום:לישון
קרמבו וניל או שוקו: וניייל
שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת:here without you baby הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: הכי דומה לאהבה ["a lot like love" ] מהממםם בטירווף. סרט בקולנוע: לוזכרת. שיר ששמעת: לוזכרת XD השיר שנתקע לך בראש: THNL דיסק שקנית: של מקפליי ניראלי. הדיסק ששמעת: רן דנקר
האיש שהתקשרת אליו: ליהי. האיש שהתקשר אלייך: סבתא. סתם בכללי: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: צועקת לאמא "נווו עווד 5 דקות!11111111111" מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: קוראת ספר. אדם אחד שהיית לוקח איתך לאי בודד: מממממ. *סוד* 3 חפצים שהיית לוקח איתך לאי בודד: פלאפון, מחשב, וספר. אם הית חיה, איזו חיה אתה היית בוחר להיות, ולמה: חתול . אין לי מושג למה ><" תחביבים: ריקוד וכתיבה. איזו שפות אתה מדבר: עברית, קצת ערבית, אנגלית, וגם קצת ספרדית. אתה בן אדם של לילה או של יום: יום. :( רגיש לדיגדוגים: מאווד. מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה וחברים. ממה אתה הכי פוחד: להישאר לבד בעולם. הפנטזיה שלך: הארי :( על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: משפחה. דברים אהובים: המקום האהוב על חופשה: ארה"ב, טורכיה. בטן גב בעיקר :) טעם גלידה אהוב: שוקולד לבן, ריבת חלב. ממתק אהוב: לא עולה בראש... חטיף אהוב: לשלב במבה וביסלי ביחד. שיעור: ספרות, מתמטיקה. חג: פסח . היומולדת שלי[ דהההההה.] צבע: ירוק בהיר. שם לבת: יעל, מאיה. שם לבן: גיא, עילי. תוכנית אהובה בטלויזיה: דרייק וג'וש, לא מדהימה, פשע מן העבר, האנטומייה של גרי, החיים ע"פ סיידי. דיסק אהוב: מקפליוווווווווווווווש . משו שלא יכולת ליחיות בלעדיו: אהבה. מגזין: ראש1 מכונית: האלה הנמוכות עם הגג הפתוח המהממות XD סרט לועזי אהוב ולמה? סיפור סינדרלה, וכל הסרטים בכלל עם הילארי דאף. כי... ככה. הם פשוט מושלמים :) סרט ישראלי אהוב ולמה? מממממממממ [?] מילה אהובה: מממממ, יאאאפ, יאאאאאאאאאאאאש. חודש אהוב: אפרייל [יומוולדתתת דההההההה] שחקנית אהובה: אמ... נטליה אוריירו
שחקן אהוב: לא יודעת :( אתר אהוב: - תחנת רדיו: 100 FM חדר בבית: המרטף... מחשב וזה (; תוספת לפיצה: תירס.. ארץ: איטליייההה. עיר: ניו יורק XD אגם: רודברג XD ריח: אקסוטיק כזה רעש: שקט! בעד ונגד להרוג אנשים: נגד נגד נגד נגד! עישון אצל בני עשרה: נגד!!!111111 במיוחד שכל זה רק פוזה. הומואים ולסביות: בעד. בכיף שלהם. אהבה מרחוק: נגד . אהבה ממבט ראשון: בעד. וגם נגד. אהבה מהאנטרנט: נגדדדדדדדדדד. זה כזה חרא כשזה קורה. ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא . חיבקת מישהו: כה. אמא 3> בכית: לא~ [שיא עולמי אצלי!] צחקת: חח כה. גרמת למישהו לצחוק: כה. לבייביסיטר החמדמדה שהייתה פה. קנית משהו: 3 ג'ינסים, מראה [היום] הסתפרת: לא. אבל אני חייבת... הרגשת טיפש: כהה [!1111111] כשבאתי לצאת מהבית לצופים ואז ניזכרתי שהפעולה ברבע לחמש. ><" דיברת עם מישהו שאתה אוהב: יאאאפ . התגעגעת למישהו: כן... האם איי פעם ..? עישנת: לא שתית אלכוהול: כה חחחחחח. דיי הרבה למען האמת עישנת מריחואנה: לא. שיחקת מונופול: בררררררררור נישקת מישו: יאפ. התגעגעת למישהו: ייייייייייאפ. בכית בסרט: המוון חשבת שאת הולכת למות: לא. נכשלת במקצוע: חח כה. רצית להיות המין השני: לא. התחרטת על דברים שעשית: מלא. עשית אמבטית קצף: יאפ. הייתה לך תאונת דרכים: לא [חס וחלילה טפו טפו טפו
] רכבת על פיל: לא. החזקת טיגריס: חחחח לא. נשארת ער כל הלילה: יאאאפ. במחנ"ק XD פחדת מהחושך: כה =[ שיקרת: כה... עברת על החוק ונתפסת: לא חהחחהחה האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: קצת. חברותי: יאפ. אהוב: ניראלי... דואג: כןןן. חמוד: כשאני יוצאת תמימה ... כחול או אדום: ניראלי שאני כחולה כזאת XD תפוח או בננה: תפווווווווווח רווללז. תפוז או קלמנטינה: קלמנטינהה. קולה או מים: קוולהה :) סתיו או אביב: אבייב. חורף או קיץ: גם וגם :p רעש אחרון ששמעת: הפלייסטיישן של אח שלי ג'ינס או שרוול: ג'ינס [!!] סנדל או נעל: נעל. טלויזיה או מחשב: גם וגם :p יום יבוא והגאון ישלב ביניהם. ואיי זה היה חוופר XD

The Psycho Girl

New member
אני

קצת עליך: כיתה: יב מצליח בביצפר: אין מה להצליח - אנחנו בכלל לא לומדים מזל: אריה אבל מידי פעם נאחס מידת נעליים: 38 גובה:167 + צבע שיער: אממ שאלה בעייתית כרגע הוא שטני עם קצת אדום וחום אבל הוא משתנה כל הזמן יש לשער שלי בעיות צבעת פעם את השיער: לא באיזה צבע: - פירסינג: באף אבל הורדתי אחרי שבועיים קעקועים: חושב על פיה בשכמות מספר מזל: אין לי מזל מאמין באלוהים: כן בשטן: אם מאמינים באלוהים מאמינים בשטן . חייב להיות טוב ורע בשלום: מידי פעם יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע: למזלי כבר לא מה תרצה להיות כשתהייה גדול: מוצלחת אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: יש לי עוד עיניים בגב
XDD אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אף אחד האם אתה חושב שאתה חוצפן: כולם אומרים לי את זה אז כנראה שזה נכון מה דעתך על רכבת: היא נוסעת ? מאמין באהבה ממבט ראשון: לא קרה אז לא יודעת אהבה בין הומואים ולסביות: בין הומאים ולסביות לא כי הם לא נמשכים אחד לשנייה הבנאדם הכי חתיך: אורלנדו בלום
הכי סקסי זה גוני הכי מוזר: כולם מוזרים הכי נשמה: החבר הכי טוב שלי ואחי חיה אהובה: צ'יטה תכונה טובה שלך: אני טובה בלהקשיב תכונה רעה: חסרת סבלנות - משתעממת ממש בקלות קור או חום: חום ! קור זה זוועת עולם לישון או לקום: לישון לישון קרמבו וניל או שוקו: זה לא שוקו זה מוקה שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: allways הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: אני מורידה סרטים - וזה היה המספריים של אדוארט שישי שעבר סרט בקולנוע: פיי זה היה מזמן , נראה לי הארי פוטר אבל שבוע הבאה אני הולכת למצפן המוזהב שיר ששמעת: mcfly - rocks השיר שנתקע לך בראש: when your gone - יש לאווריל הזאת קול חופר דיסק שקנית: פוו פייטאר האלבום בלייב הדיסק ששמעת: דיסק של חברה שלי אין לי מושג מה ומי האיש שהתקשרת אליו: ידיד שלי לשאול מה נשמע איתו האיש שהתקשר אלייך: אבא שלי לקרוא לי לאכול - הדבר ההזוי הייתי חדר ליד =/ סתם בכללי: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מכבה את השעון מעורר מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מסתכלת על הפוסטר של לגולס אדם אחד שהיית לוקח איתך לאי בודד: ידיד שלי 3 חפצים שהיית לוקח איתך לאי בודד: מחשב מטוןס וטייס אם הית חיה, איזו חיה אתה היית בוחר להיות, ולמה: ציטה כי זו חיה סקסית ומאגניבה תחביבים: ריקוד איזו שפות אתה מדבר: אנגלית ספרדית ועברית אתה בן אדם של לילה או של יום: משתנה רגיש לדיגדוגים: יאפ מה הדבר הכי חשוב לך? משפחתי היקרה ובובת הצב שלי ממה אתה הכי פוחד: שקט הפנטזיה שלך: אוו זה לא לפורום על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על היום שהיה דברים אהובים: המקום האהוב על חופשה: איטליה , ניו יורק ובואנוס איירס טעם גלידה אהוב: שוקולד ועוגיות ממתק אהוב: שוקולד חטיף אהוב: צ'טוס שיעור: בלט קלאסי = חח איזה ישן זה שיעור בלט קלאסי כבר שלוש שנים לא היה לי XDD חג: פסח וראש השנה צבע: אדום וסגול שם לבת: יעל שם לבן: נועם ועמית תוכנית אהובה בטלויזיה: גיבורים והאוס דיסק אהוב: fightstar -Grand Unification משו שלא יכולת ליחיות בלעדיו: מגזין: מעריב לנוער מכונית: C4 סרט לועזי אהוב ולמה? שודדי הקארייבים , בגלל גוני דפ סרט ישראלי אהוב ולמה? גבעת חלפון אינה עונה = כי אין על הסרט הזה מילה אהובה: אדיר חודש אהוב: אוגוסט
כי אני משוחדת שחקנית אהובה: קייט ווינסלאט שחקן אהוב: גוני דפ אתר אהוב: וואלה תחנת רדיו: 100FM וגלצ בסופש חדר בבית: מטבח בגלל האוכל תוספת לפיצה: תירס ושרימפס ( מוזר נאי יודעת אבל טעמתי באיטליה והיה מזה טעים ) ארץ: ישראל עיר: ניו יורק אגם: האגם הגדול בגרמניה =- גארדה אם אני לא טועה ריח: שוקולד רעש: רעש זה רע נקודה בעד ונגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה:נגד אצל בני נוער ובכלל הומואים ולסביות: נגד אהבה מרחוק: מממ זה אף פע םלא באמת מחזיק אהבה ממבט ראשון: לא קרה לי אדז לא יודעת אהבה מהאנטרנט: זה שטויות אי אפשר לאהוב בלי להכיר ולהרגיש אחד את השני ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: אבא שלי בכית: לא צחקת: המון גרמת למישהו לצחוק: כן את כל המשפחה קנית משהו: בגדים ברמת אביב הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כל הזמן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא התגעגעת למישהו: כן האם איי פעם ..? עישנת: כן שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו: כן התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: המון פעמים נכשלת במקצוע: יותר מידי פעמים רצית להיות המין השני: מודה שכן התחרטת על דברים שעשית: הרבה עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים: לא וטפו טפו שלא יהיה רכבת על פיל: לא החזקת טיגריס: לא הלווואי נשארת ער כל הלילה: יאפ פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: כן XDD האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: כן חברותי: כן אהוב: לא דואג: כן חמוד: כן כחול או אדום: שאלת מיליון הדולר לא ידועת אוהבת את שנייהם תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: תפו בקלמנטינה יש גרעינים קולה או מים: קולה סתיו או אביב: אביב רעש אחרון ששמעת: דלת נסגרת ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: מגפיים טלויזיה או מחשב: מחשב

yael0000

New member
עונה../images/Emo211.gif

קצת עליך: אממ קוראים לי יעל היי כיתה: סיימתי מצליח בביצפר: הצלחתי מזל: קשת שליטה מידת נעליים: 37-39 גובה:1.60 צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער: כן באיזה צבע: אדום פירסינג: נייט קעקועים: בא לי, אבל הפחד.... מספר מזל: שטויות מאמין באלוהים: כן בשטן: לא בשלום: לא ידועת יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע: יאפ מה תרצה להיות כשתהייה גדול: עו"ד אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב, חהחהחה אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אני האם אתה חושב שאתה חוצפן: לפעמים מה דעתך על רכבת: אני לאהוב רכבת מאמין באהבה ממבט ראשון: יש מצב אהבה בין הומואים ולסביות: כל אחד ומה שבא לו הבנאדם הכי חתיך: אמממ דאגי/פראנקי הכי מוזר: אממ לא יודעת הכי נשמה: לא יודעת חיה אהובה: דולפין תכונה טובה שלך: לא יודעת אני נחמדה(?) תכונה רעה: אני ביישנית קור או חום: חום לישון או לקום:לישון קרמבו וניל או שוקו: וניל... שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: לא יודעת I'VE GOT YOU? הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: לא זוכרת זה היה ממזמון סרט בקולנוע: חחחחחחחח שאלה טובה שיר ששמעת: Fallen Leaves-BILLY TALENT השיר שנתקע לך בראש: לא ידועת דיסק שקנית: הDVD של מקפליי הדיסק ששמעת: אממ הדיסק שהכנתי לאוטו... האיש שהתקשרת אליו: אבא האיש שהתקשר אלייך: אממ בטח זה אבא/אמא סתם בכללי: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: הולכת לשירותים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: אממ חושבת אדם אחד שהיית לוקח איתך לאי בודד: לא יודעת 3 חפצים שהיית לוקח איתך לאי בודד: בגדים אוכל ומראה? (אני מנסה להיות חכמה,) אבל למה שאני אלך לאי בודד? אם הית חיה, איזו חיה אתה היית בוחר להיות, ולמה: דולפין כי הם נחמדים תחביבים: לא יודעת איזו שפות אתה מדבר: עברית אנגלית אתה בן אדם של לילה או של יום: יום רגיש לדיגדוגים: יש מצב מה הדבר הכי חשוב לך? ממה אתה הכי פוחד: מוות הפנטזיה שלך: לפגוש את מקפליי? על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: אשאיר את זה לעצמי דברים אהובים: המקום האהוב על חופשה: לונדון טעם גלידה אהוב: תות/מנגו של ד"ר לק ממתק אהוב: שוקולד חטיף אהוב: במבה שיעור: שיעור? איזה שיעור? חג: חנוכה צבע: ורוד, חהחהח אני פאקצה שם לבת: לא יודעת שם לבן: דן/דני
תוכנית אהובה בטלויזיה:לא יודעת דיסק אהוב: אממ לא יודעת יש הרבה משו שלא יכולת ליחיות בלעדיו: משפחה מגזין: מי קורא מגזינים, למי יש כסף? מכונית: שBMW או אאודי, אתם תראו יום יבוא ותיהיה לי סרט לועזי אהוב ולמה? לא יודעת סרט ישראלי אהוב ולמה? לא יודעת מילה אהובה: לא יודעת חודש אהוב: דצמבר, לייק דה... שחקנית אהובה: לא יודעת שחקן אהוב: לא יודעת אתר אהוב: לא יודעת תחנת רדיו: גל"צ חדר בבית: החדר שלי, לייק דה... תוספת לפיצה: זיתים ופטריות ארץ: ישראל עיר: לונדון אגם: מה אגם? ריח: ריח טוב רעש: זה כאילו אסוציאציות? בעד ונגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד הומואים ולסביות: אממ שכל אחד יעשה מה טוב לו אהבה מרחוק: אממ אם מצליחים להחזיק עם זה מעמד אהבה ממבט ראשון: בעד או נגשד על זה?(WTF?) אהבה מהאנטרנט: אה? ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: יש מצב? בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: נאי חושבת שכן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: אממ כן התגעגעת למישהו: לא האם איי פעם ..? עישנת: לא שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו: נשיקהנשיקרה, לא התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: ALLWAYS! התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים: יש מצב רכבת על פיל: לא החזקת טיגריס: לא נשארת ער כל הלילה: כמעט פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: לפעמים חברותי: כן אהוב: לא ידועת דואג: כן חמוד: כן כחול או אדום: אדום תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: תפוז, שונאת קלמנטינות קולה או מים: קולה סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: קיץ רעש אחרון ששמעת: שיר ג'ינס או שרוול: מה? סנדל או נעל: אמממ נעל טלויזיה או מחשב: מחששב

מאיושSP

New member
משעמם לי><

קצת עליך: ממ.. קוראים לי מאי:p ריקוד זה החיים שלי, אני רוקדת 6 ימים בשבוע, מנגנת שנתיים וקצת על גיטרה ואוהבת את זה, ולא יכולה בלי המוסיקה שלי. =] אני ממש רגישה ודי קנאית.. והמשפחה וחברים חשובים לי מעל הכל. כיתה: ט' מצליח בביצפר: אין בצפר
מזל: שור מידת נעליים: 37 גובה: 1.51 נמוכה לעד.
צבע שיער: חום בהיר צבעת פעם את השיער: נופ באיזה צבע: >< פירסינג: רק באף קעקועים: בקרוב מספר מזל: 16 מאמין באלוהים: יאפ בשטן: לא בשלום: הלוואי יש לך גשר: שיניים ישרות מלידה
יש לך משקפיים/עדשות מגע: משקפיים רק לטלויזיה מה תרצה להיות כשתהייה גדול: ממ.. לעשות משהו שאני אוהבת ולהרוויח טוב, שיהיה לי בעל שאני אוהב וילדים=] אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: שאלה קשה.. אני אחזור אליכם. האם אתה חושב שאתה חוצפן: קיינד אוף מה דעתך על רכבת: שהיא נוסעת מהר מאמין באהבה ממבט ראשון: יאפ אהבה בין הומואים ולסביות: בטח=] הבנאדם הכי חתיך: דני ותומר
הכי מוזר: ממ.. הכי נשמה: גל חברה שלי ושתי האחיות שלי חיה אהובה: הכלבה שלי מוקה תכונה טובה שלך: סלחנית (יותר מדי כבר..) תכונה רעה: קנאית קור או חום: קור לישון או לקום: לקום
קרמבו וניל או שוקו: יאק קרמבו שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: ווווואו יש מלא כאלה. אבל אחד שאני אתחיל ממש לבכות בגללו, 'רבות הדרכים' של דניאל סלומון ודנה עדיני. הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: מורידה מהאימיול סרט בקולנוע: בליינד דייט
שיר ששמעת: בדיוק שומעת דונט נו וואי השיר שנתקע לך בראש: אין דיסק שקנית: לא קונה הדיסק ששמעת: לא שומעת
האיש שהתקשרת אליו: אמא האיש שהתקשר אלייך: גל סתם בכללי: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: פותחת עיניים
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: עוצמת אותן אדם אחד שהיית לוקח איתך לאי בודד: קשה לבחור 3 חפצים שהיית לוקח איתך לאי בודד: גיטרה, אייפוד ומגבת
אם הית חיה, איזו חיה אתה היית בוחר להיות, ולמה: פרפר, כדי לעוף ממקום שלא טוב לי בו. תחביבים: לנגן, לרקוד, לשמוע מוסיקה.. איזו שפות אתה מדבר: עברית, אנגלית.. אתה בן אדם של לילה או של יום: שניהם רגיש לדיגדוגים: יאפ מה הדבר הכי חשוב לך? שיאהבו אותי. ושאני והמשפחה שלי תמיד נהיה בריאים ממה אתה הכי פוחד: מוות ומחלות, גנבים/שודדים ומלהישאר לבד. הפנטזיה שלך: המפ, נשמור אותה לעצמי על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: ממ כל מיני דברים אהובים: המקום האהוב על חופשה: ארה"ב טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות=] ממתק אהוב: תותים מגומי.
אני מכורה. חטיף אהוב: במבה שיעור: אנגלית חג: פסח צבע: סגול חציל, אפור, אדום שם לבת: גבי, עדן, קרולין שם לבן: תומר תוכנית אהובה בטלויזיה: פטיטו ובובות
דיסק אהוב: מקפליי וונדרלנד משו שלא יכולת ליחיות בלעדיו: אפשר גם מישו? המשפחה שלי. מגזין: אין מכונית: אין סרט לועזי אהוב ולמה? טיטניק, כי בחיים לא ימאס לי ממנו סרט ישראלי אהוב ולמה? אין מילה אהובה: האאמ.. חח אין חודש אהוב: מאי=] שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: זוהר ליבה
סתם סתם אתר אהוב: פורומקפליי ופורום אופנה תחנת רדיו: גלגל"צ חדר בבית: שלי תוספת לפיצה: זיתים שחורים ארץ: ישראל עיר: רעות ות"א אגם: ריח: של שניצל תירס.
רעש: מוסיקה בעד ונגד להרוג אנשים: נגד חח עישון אצל בני עשרה: נגד הומואים ולסביות: בעד אם זה מה שטוב להם אהבה מרחוק: נגד אהבה ממבט ראשון: בעד אהבה מהאנטרנט: ממ בעד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לט הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: מאוד. האם איי פעם ..? עישנת: רק נרגילה שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו: לא
התגעגעת למישהו: מאוווווווד בכית בסרט: בטח שכן חשבת שאת הולכת למות: לא נכשלת במקצוע: במבחנים, לא במקצוע עצמו.. רצית להיות המין השני: לא התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים: לא חס וחלילה רכבת על פיל: לא החזקת טיגריס: חח למה שכן?! נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: ממ לפעמים חברותי: כן אהוב: תלוי על מי.. דואג: מאוד חמוד: ממ.. תלוי למי
כחול או אדום: אדום תפוח או בננה: תפוח. יאק בננה תפוז או קלמנטינה: אפחד מהם קולה או מים: מים סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: אביב
רעש אחרון ששמעת: הודעה מהמסנג'ר ג'ינס או שרוול: ג'ינס חח סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: מחשב

מאיושSP

New member
חחחחחחח אומיגד אני כזה דפוקה../images/Emo6.gif

היה כתוב באחת הכותרות 'קצת עליך' ואז כתבתי דברים על עצמי ולא שמתי לב שזאת כותרתת!! XDDD מצטערת על הטימטום מראש.

למעלה