וויפייייי עונה 
קצת עליך: אני סקסית אש מגיל שש
כיתה: יא מצליח בביצפר: יחסית מזל: דגים מידת נעליים: 38 גובה: מטר שישים בערך צבע שיער: שטני צבעת פעם את השיער: נופ
באיזה צבע: אדום כהה פירסינג: נופ קעקועים: נופ מספר מזל: 6? מאמין באלוהים: לא בשטן: לא בשלום: יאפ יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע: משקף
מה תרצה להיות כשתהייה גדול: מאושרת אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: על כף היד אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: הממ נטלי פורטמן
האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא מה דעתך על רכבת: אחלה דבר מאמין באהבה ממבט ראשון: לא בדיוק אהבה בין הומואים ולסביות: בכיף שיהיה הבנאדם הכי חתיך: טיילור הנסון הכי מוזר: פיפפפפ ספונג'בוב הכי נשמה: דני ג'ונס חיה אהובה: ארנב תכונה טובה שלך: משעשעת תכונה רעה: קנאית לעיתים. אבל בשקט . קור או חום: קור לישון או לקום: לישון! קרמבו וניל או שוקו: איכ קרמבו שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: המממממ penny and me - hanson הדברים האחרונים שעשית: הייתי בפייסבוק! סרט מושכר שראית: וואו, זה סרט מושכר? כבר שכחתי. סרט בקולנוע: מכושפת שיר ששמעת: Hey whatever- westlife השיר שנתקע לך בראש: billie holiday- ill be seeing you דיסק שקנית: mcfly- just my luck הדיסק ששמעת: just my luck האיש שהתקשרת אליו: הממ נופרררר האיש שהתקשר אלייך: זיוע סתם בכללי: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: חוזר לישון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מכבה את הטלוויזיה אדם אחד שהיית לוקח איתך לאי בודד: דני ג'ונס 3 חפצים שהיית לוקח איתך לאי בודד: איפוד, רימל, ויאכטה מפוארת
(לולז) אם הית חיה, איזו חיה אתה היית בוחר להיות, ולמה: ציפור. כי זה נהדר לעוף. תחביבים: לרקוד, לשיר, לשעשע אנשים. איזו שפות אתה מדבר: עברית אנגלית וספרדית טיפין. אתה בן אדם של לילה או של יום: יום רגיש לדיגדוגים: חצי מה הדבר הכי חשוב לך? נו סאצ' ט'ינג ממה אתה הכי פוחד: מוות. אה וכלבים! הפנטזיה שלך: דני ג'ונס אצלי בחדר
על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על אנשים יפים. ועל סודוקו דברים אהובים: איפוד המקום האהוב על חופשה: ארהב טעם גלידה אהוב: תות ממתק אהוב: פיפפפ נו איידיא. לוליפופ איי גס חטיף אהוב: ביסלי בצל! שיעור: חלון חג: אעעע אני לא יכולה לבחור רק אחד! צבע: לבן? שם לבת: נעמה, דנה, איימי. שם לבן: גיא, עופר, גל, אלון, שמות עצים וכאלה
תוכנית אהובה בטלויזיה: סי אס אי דיסק אהוב: הנסון - אנדרנית' משו שלא יכולת ליחיות בלעדיו: נו סאצ' ט'ינג מגזין: GO מכונית: בע סרט לועזי אהוב ולמה? היומן. אחלה סרט סרט ישראלי אהוב ולמה? הממ אין ממש. מילה אהובה: רייט חודש אהוב: ספטמבר שחקנית אהובה: ניקול קידמן? שחקן אהוב: ריאן גוסלינג? יואן מקרגור? אתר אהוב: יוטיובבבבבבב תחנת רדיו: שומדבר חדר בבית: חדרי הקט תוספת לפיצה: בלי כלום
ארץ: ארהב עיר: תל אביב אגם: הא? ריח: בושם אולטרויולט רעש: שבפארק הירקון. בעד ונגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד הומואים ולסביות: בעד אהבה מרחוק: נגד אהבה ממבט ראשון: בעד אהבה מהאנטרנט: נגד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: אהא חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם איי פעם ..? עישנת: לא שתית אלכוהול: לא עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: יאפ נישקת מישו: לא התגעגעת למישהו: יאפ בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: לא רצית להיות המין השני: יאפ. התחרטת על דברים שעשית: יאפפפפ עשית אמבטית קצף: יאפ! הייתה לך תאונת דרכים: לא רכבת על פיל: לא החזקת טיגריס: לא נשארת ער כל הלילה: אכן פחדת מהחושך: אכן שיקרת: אכן עברת על החוק ונתפסת: לא האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: יאפ חברותי: יאפ אהוב: יאפ דואג: יאפ חמוד: יאפ כחול או אדום: אדום תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: קולה סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: מוזיקה ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: מחשב פפפפ אני אוהבת את עצמי יותר מדי לולז 
קצת עליך: אני סקסית אש מגיל שש