אוקי אז... חשבתי.. שאולי בא לכן שאלון ?

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifהיא הייתה אצלי והיינו מחוברות מהמשתמש

שלה.. אז עשיתי את התות כדי שתדעו שזאת אני ^^

Simple Girl 182

New member
../images/Emo55.gif עונה לעצמי ../images/Emo9.gif

או יותר נכון מעתיקה את התשובות מהבלוג שלי
1) אם יכולת לשחוט פוקימון כלשהו, איזה פוקימון היית שוחט? את בלבזור, הוא עיצבן אותי כשהייתי קטנה 2) איך תגיב אם תראה בן-אדם משתעל? לבריאות 3) מה הייתה המילה האחרונה שכתבת? לבריאות 4) איך תדע שסוף העולם מגיע? הייתי רואה אנשים שצועקים 'סוף העולם הגיע' 5) אם יהיו לך חמישה תפוחים, לשכן שלך 3, ולכלב של השכן כלבת, מה תעשה? אשב בצד ואשחק שש-בש 6) איך יקראו לך, אם יהיו לך משקפיים וצלקת על הפרצוף? למה שיהיה לי צלקת על הפרצוף? 7) אם שמן זית עושים מזיתים, ממה עושים שמן תינוקות? זאת שאלה שאני שואלת את עצמי כל בוקר שכאני מתעוררת.. 8) מה היה הדבר האחרון שהסנפת? את הריח של הגשם 9) רוץ למטבח, תציץ מהחלון- מה היה הדבר הראשון שראית? ביניין 10) מה יהיה הדבר הראשון שתעשה אם יגידו לך לקפוץ מהחלון? אצחק להם בפרצוף 11) אם כולם יקפצו מהגג, מה תעשה? עדיין אצחק, אבל לא בפרצוף כי זה די מסובח להסתכל על פרצוף של מישהו בזמן שהוא קופץ מהגג 12) מהו הגרפיטי האחרון שראית? לא זוכרת זה היה לפני חצי שנה 13) איך בילית את יום שישי ה-13 האחרון? מתי היה יום שישי ה-13? 14) מה צומח בשדה שלך? מה צומח בשדה שלי? 15) מה היה הדבר האחרון ששלפת מהחזייה שלך (ובמקרה שאין לך חזייה- חזייה של מישהו/מישהי אחר/ת)? 0_0 16) מה אי אפשר לאכול מתוך קופסת שימורים? בורקס 17) מה תעשה רגע לפני שנופל לך פסנתר על הראש? אזוז הצידה 18) איך תגיב אם תחליק על בננה? אסתכל לכל הכיוונים כדי לראות עם עוד מישהו ראה אותי 19) אם תהיה לך קרחת, באיזה שמפו היית משתמש? השמפן נדג קשקשים 20) אם היית נכנס לסופר עם חמישה שקלים, מה היית קונה? בייגלה 21) מה היה גורם לך להסתובב בפומבי עם שקית נייר על הראש? נמנמ.. לא יודעת 22) מהי הפוביה שלך? להיות לבד 23) מהי המאניה שלך? המה שלי? 24) למה לדעתך כדאי להצטרף לכוחות האופל? כי הם אוהבים להשטלת על העולם 25) מה ההבדל בין תלבושת ביצפר לנייר טואלט? שעל נייר טואלט אין את סמל בצפר 26) מה תוכל לעשות עם מסמר חלוד? לדפוק אותו בקיר 27) אם יכולת להיות דמות מאגדה כלשהי, באיזו דמות היית בוחר? אריאל מבת הים הקטנה 28) מי חי על הירח? בקטריות 29) למה להרבה מורות יש קול צפצפני? כי כל פעם לפני שהם נכנסות לכיתה הן עוברות שיעורי פיתוח קול, וכל פעם זה לא מצליח להם 30) מה יגרום לך להשתכר? לא יודעת, כשאי פעם אני אשתכר אני אגיד 31) איך תגיב אם תראה אצלך בסלון ממוטה עם רולים בפרווה? 'וואוווו.. מגניב יש לי בסלון ממוטה עם רולים בפרווה' 32) מה יש לך על המדף העליון של המקרר? כוסות 33) למה לגרביים אין ריץ'-רץ'? כי אז לא יהיה נוח בנעל 34) על מה אתה חולם בלילות? על כל מיני דברים 35) תעצום את העיניים, מה אתה רואה? כלום 36) מי מתחבא אצלך מתחת למיטה? פטריק כוכב מבובספוג 37) למה בשעון חול אין סטופר? לא יודעת ><" 38) ממה בנוי ביתו של הומלס ממוצע? שמיים וקרטון 39) מה אפשר לעשות עם טיפקס? לכתוב את השם שלך על השולחנות בבצפר 40) איך אתה מפחיד את הסביבה? עושה 'בוו' 41) האם יצא לך להצית/לפוצץ את המטבח? לא, אבל אני בטוחה שזה יגיע מתישהו 42) איזה מידע מועיל תוכל למסור לעולם? מקפליי שולטים!!! 43) מה תצליח לדוג ממעמקי הכינרת? אממ.. דג? 44) למי יש אנטנה על הראש? לבובספוג 45) כשהיית קטן, איזה סרט מצויר הכי אהבת? בת הים הקטנה 46) רוצה לבוא אליי הביתה? בכיף ^^ 47) מה עושים בביצפר? אני יכולה להגיד מה לא עושים בבצפר, לומדים! 48) מה יש לך בתיק? הוא ריק.. 49) למה תנין לא יכול לשמש ככובע אופנתי? כי תנין זה לא דבר אופנתי. 50) מה אומרים לך הקולות שאתה שומע בראש? שכיף שנגמרו השאלות!

עוד שאלון ייאאיייי ../images/Emo6.gif

1) אם יכולת לשחוט פוקימון כלשהו, איזה פוקימון היית שוחט? את זמעצבן הזה ששר שיר במיקרופון-עט שלו ומרדים את כולם ואז מצייר עליהם
2) איך תגיב אם תראה בן-אדם משתעל? אוקיי שאלה מוזר מספר אחת XDDDDDDDDDD 3) מה הייתה המילה האחרונה שכתבת? אחת - לפני שניה השאלה הקודמת שאלון אהבל שכמוך! 4) איך תדע שסוף העולם מגיע? יהיה הרבה אש? 5) אם יהיו לך חמישה תפוחים, לשכן שלך 3, ולכלב של השכן כלבת, מה תעשה? אתרחק מהכלב זה בטוח 6) איך יקראו לך, אם יהיו לך משקפיים וצלקת על הפרצוף? נראה לי שעדיין יקראו לי סיון
7) אם שמן זית עושים מזיתים, ממה עושים שמן תינוקות? חעחעחעעע לאבא שלי יש חולצה שזה רשום עליה אבל באנגלית 8) מה היה הדבר האחרון שהסנפת? סוכרזית XDDD 9) רוץ למטבח, תציץ מהחלון- מה היה הדבר הראשון שראית? אוקיי שניה...סתם לא XD - את המרפסת של השכנה 10) מה יהיה הדבר הראשון שתעשה אם יגידו לך לקפוץ מהחלון? אומר לבנאדם "אתה ראשון" XDD 11) אם כולם יקפצו מהגג, מה תעשה? אחייך ואחשוב לעצמי "איזה אהבלים!"
12) מהו הגרפיטי האחרון שראית? מממ אחד שרשום עליו "טיים פור פלאן בי" באנגלית כמובן על ארון חשמל XD 18) איך תגיב אם תחליק על בננה? אני אפול - איזו מין שאלה זאת?
19) אם תהיה לך קרחת, באיזה שמפו היית משתמש? O.O 20) אם היית נכנס לסופר עם חמישה שקלים, מה היית קונה? שוקו ולחמניה ^^ 21) מה היה גורם לך להסתובב בפומבי עם שקית נייר על הראש?
שומד
בר 22) מהי הפוביה שלך? ג'וקים ומקומות סגורים 23) מהי המאניה שלך? מאניה? 24) למה לדעתך כדאי להצטרף לכוחות האופל? לא כדאי! XDDDD 25) מה ההבדל בין תלבושת ביצפר לנייר טואלט? על נייר טואלט מצוירים כלבים? 26) מה תוכל לעשות עם מסמר חלוד? לזרוק אותו על מי שכתב את השאלון הגאוני הזה
27) אם יכולת להיות דמות מאגדה כלשהי, באיזו דמות היית בוחר? אריאל - בת הים הקטנה. זה בטח מגניב לגור מתחת למיים ולהיות החברה הכי טובה של סרטן ודג מעפן XDDDDDD 28) מי חי על הירח? לוידעת? אתה מכיר אותו? XDDDDD 29) למה להרבה מורות יש קול צפצפני? בטח בלעו צפצפה או משו
30) מה יגרום לך להשתכר? לשתות אלכוהול גאון! 31) איך תגיב אם תראה אצלך בסלון ממוטה עם רולים בפרווה? אני אומר לה "תעשי מקום בספה" XDDD 32) מה יש לך על המדף העליון של המקרר? קערה עם מלאאא מטבעות של 10 אגורות >< 33) למה לגרביים אין ריץ'-רץ'? למה באמת?
34) על מה אתה חולם בלילות? הרבה דברים 35) תעצום את העיניים, מה אתה רואה? פילים מעופפים, מה אני רואה - שחור!! 36) מי מתחבא אצלך מתחת למיטה? Oם 37) למה בשעון חול אין סטופר? אוקיי זה מתחיל לעצבן! 38) ממה בנוי ביתו של הומלס ממוצע? בית אין לו אבל החדר שלו בטח בנוי מקרטון 39) מה אפשר לעשות עם טיפקס? לשים על כיסא בבצפר ולראות איך יגיב הבנאדם שישב על זה XDDDDDDDDD 40) איך אתה מפחיד את הסביבה?
41) האם יצא לך להצית/לפוצץ את המטבח? בטח - אל תנסו זה לא כזה כיף XDDDDDDD 42) איזה מידע מועיל תוכל למסור לעולם? אם מישו מתעטש תגידו "לבריאות" - זה מנומס ^__^ 43) מה תצליח לדוג ממעמקי הכינרת? דדדדדגים
44) למי יש אנטנה על הראש? לוידעת 45) כשהיית קטן, איזה סרט מצויר הכי אהבת? שילגיה
46) רוצה לבוא אליי הביתה? בטח איפה אתה גר? 47) מה עושים בביצפר? לומדים קצת ומדברים הרבה, אה וגם מעצבנים א המורה XD 48) מה יש לך בתיק? 4 דברים קבועים
מפתח-כסף-MP-ופלאפון אהה וגם מסטיקים ברוב הפעמים 49) למה תנין לא יכול לשמש ככובע אופנתי? כי אפחד לא ילבש כובע ירוק? 50) מה אומרים לך הקולות שאתה שומע בראש? better call - Ghostbusters רייבן - שאלון מוזר ביותר XDDDDDDDDDDDDD אבל היה מצחיק

purple floyd

New member
אני מכורה לשאלונים ../images/Emo69.gif

1) אם יכולת לשחוט פוקימון כלשהו, איזה פוקימון היית שוחט? את זה עם ההיפנוזיה, שמקופף כפיות 2) איך תגיב אם תראה בן-אדם משתעל? אני יתן מכה על הגב 3) מה הייתה המילה האחרונה שכתבת? הגב 4) איך תדע שסוף העולם מגיע? אני יקרא בעיתון ><" 5) אם יהיו לך חמישה תפוחים, לשכן שלך 3, ולכלב של השכן כלבת, מה תעשה? ישב בפינה ויחתוך. 6) איך יקראו לך, אם יהיו לך משקפיים וצלקת על הפרצוף? הארי פוטר! ססססס' אפילו שאני יותר דראקו פאן
7) אם שמן זית עושים מזיתים, ממה עושים שמן תינוקות? מבדואים.
8) מה היה הדבר האחרון שהסנפת? את הבושם שלי D: 9) רוץ למטבח, תציץ מהחלון- מה היה הדבר הראשון שראית? אני לא הולכת לעשות את זה, אבל אני משארת שאני יראה את החתול השמן והמכוער הזה 10) מה יהיה הדבר הראשון שתעשה אם יגידו לך לקפוץ מהחלון? פאק יו 11) אם כולם יקפצו מהגג, מה תעשה? יקפוץ גם! יש לי משטח רך 12) מהו הגרפיטי האחרון שראית? שחברה שלי עשתה, כתוב כזה HERB 13) איך בילית את יום שישי ה-13 האחרון? בשינה
14) מה צומח בשדה שלך? קקטוסים. 15) מה היה הדבר האחרון ששלפת מהחזייה שלך (ובמקרה שאין לך חזייה- חזייה של מישהו/מישהי אחר/ת)? שום דבר?... 16) מה אי אפשר לאכול מתוך קופסת שימורים? שניצלים 17) מה תעשה רגע לפני שנופל לך פסנתר על הראש? יזוז הצידה? 18) איך תגיב אם תחליק על בננה? בצחוק ספק בכי 19) אם תהיה לך קרחת, באיזה שמפו היית משתמש? במה שיש במקלחת P: 20) אם היית נכנס לסופר עם חמישה שקלים, מה היית קונה? קופסאת מסטיקים של מאסט 21) מה היה גורם לך להסתובב בפומבי עם שקית נייר על הראש? התערבות מפגרת עם אחי. 22) מהי הפוביה שלך? ג'וקים. 23) מהי המאניה שלך? מזאת אומרת?
24) למה לדעתך כדאי להצטרף לכוחות האופל? כי יש קעקוע מגניב של נחש על היד! 25) מה ההבדל בין תלבושת ביצפר לנייר טואלט? שעם תלבושת לא מנגים את התחת?
26) מה תוכל לעשות עם מסמר חלוד? לדקור מישהו. 27) אם יכולת להיות דמות מאגדה כלשהי, באיזו דמות היית בוחר? סינדרלה D: 28) מי חי על הירח? ביג פוט. 29) למה להרבה מורות יש קול צפצפני? כי הן צרודות. 30) מה יגרום לך להשתכר? וודקה 31) איך תגיב אם תראה אצלך בסלון ממוטה עם רולים בפרווה? אני ישב לידה ונדבר על משמעות החיים 32) מה יש לך על המדף העליון של המקרר? איזה מדף? OO" 33) למה לגרביים אין ריץ'-רץ'? כי אז זה ריצ'ביים. 34) על מה אתה חולם בלילות? שיש לי כוחות על ואני מרביצה ליל כריס. [באמשלי D:] 35) תעצום את העיניים, מה אתה רואה? שחור! פריקים! כת השטן!!!1 666 36) מי מתחבא אצלך מתחת למיטה? הכבוד העצמי שלי. 37) למה בשעון חול אין סטופר? כי הוא מעפן. 38) ממה בנוי ביתו של הומלס ממוצע? קרטונים? 39) מה אפשר לעשות עם טיפקס? אם זה טיפקס זול, אז שמים על נייר ואז שזה מתייבש עושים בטיפקס הייבש חור, ואז יוצא הטיפקס מבפנים ואז עושים בית מטיפקס! 40) איך אתה מפחיד את הסביבה? "יש לך גו'ק על המצח!" 41) האם יצא לך להצית/לפוצץ את המטבח? נאבר אוור. 42) איזה מידע מועיל תוכל למסור לעולם? שהשפן הקטן, ואני פורים הם לא בעלי אותה מנגינה 43) מה תצליח לדוג ממעמקי הכינרת? את הכבוד העצמי של אח שלי. 44) למי יש אנטנה על הראש? לטלטאביז! 45) כשהיית קטן, איזה סרט מצויר הכי אהבת? מלך האריות, עד עכשיו אני אוהבת אותו. 46) רוצה לבוא אליי הביתה? שנייה אני יתארגן. 47) מה עושים בביצפר? מרכלים על האקסיות של דאגי P: 48) מה יש לך בתיק? ארנק וטישו. 49) למה תנין לא יכול לשמש ככובע אופנתי? כי הוא יכול לי את הראש ;; 50) מה אומרים לך הקולות שאתה שומע בראש? לכי לעבר האור... הודגש באמצעות מדגישומטיק

sweet shir

New member
תלכי לפורום סקרים ושאלונים ../images/Emo6.gif

"למה לדעתך כדאי להצטרף לכוחות האופל? כי יש קעקוע מגניב של נחש על היד!" אשכרה!

sweet shir

New member
כי ממש משעמם לי ^^

1) אם יכולת לשחוט פוקימון כלשהו, איזה פוקימון היית שוחט? נמ, אהבתי את כל הפוקימונים XD 2) איך תגיב אם תראה בן-אדם משתעל? אתרחק ממנו כדי שלא ידביק אותי?
3) מה הייתה המילה האחרונה שכתבת? אותי חח 4) איך תדע שסוף העולם מגיע? שכל החיות יתחילו לעשות קולות חחחחחחחח 5) אם יהיו לך חמישה תפוחים, לשכן שלך 3, ולכלב של השכן כלבת, מה תעשה? אזרוק על הכלב תפוחים ואהרוג אותו? XD סתם חחחחחחחחח שאלון מפגרXD 6) איך יקראו לך, אם יהיו לך משקפיים וצלקת על הפרצוף? הארי פוטר הכאפות! D: 7) אם שמן זית עושים מזיתים, ממה עושים שמן תינוקות? חחחחחחחחחחחחחחחח יבאלההההXD 8) מה היה הדבר האחרון שהסנפת? ת'ליפגלוס/לק שלי XD 9) רוץ למטבח, תציץ מהחלון- מה היה הדבר הראשון שראית? נראה לכם שאני אעשה את זה?! חח למיטב זכרוני אני אראה בניין. 10) מה יהיה הדבר הראשון שתעשה אם יגידו לך לקפוץ מהחלון? אגיד "זין!" 11) אם כולם יקפצו מהגג, מה תעשה? אקפוץ גמכן, בין כה וכה כולם מתים ואין יותר מה לעשות. חחחחחחחחחחחח זה מה שתמיד אמרתי להורים שלי ששאלו אותי "ומה עם כולם יקפצו מהגג?!" 12) מהו הגרפיטי האחרון שראית? אחד מכוער חח 13) איך בילית את יום שישי ה-13 האחרון? לא זוכרת >> 14) מה צומח בשדה שלך? אין לי שדה
15) מה היה הדבר האחרון ששלפת מהחזייה שלך (ובמקרה שאין לך חזייה- חזייה של מישהו/מישהי אחר/ת)? אני משערת שפריט מזון כלשהו.
16) מה אי אפשר לאכול מתוך קופסת שימורים? לחםXD 17) מה תעשה רגע לפני שנופל לך פסנתר על הראש? אברח מהפסנתר? O: 18) איך תגיב אם תחליק על בננה? "שיטטטטטטטטטטט" ~נקרעת מצחוק~ 19) אם תהיה לך קרחת, באיזה שמפו היית משתמש? שמן תינוקות XDDDDD 20) אם היית נכנס לסופר עם חמישה שקלים, מה היית קונה? מסטיק<: 21) מה היה גורם לך להסתובב בפומבי עם שקית נייר על הראש? ח'צקון ענקי/קרחת. 22) מהי הפוביה שלך? שאני לא אהיה מאושרת. 23) מהי המאניה שלך? מה זה? חח 24) למה לדעתך כדאי להצטרף לכוחות האופל? כי יש להם עוגיותD: ואת דראקו מאלפוי השקסי3> הווווווווו וכמובן את טל מוסרי-בלו החתיך עם הפוני אימו הסקסיייייייייייי!!!!!!!!!!!!! |מריירת| 25) מה ההבדל בין תלבושת ביצפר לנייר טואלט? אין הרבה הבדל, למען האמת.
26) מה תוכל לעשות עם מסמר חלוד? להרוג מישהו. חעחע
27) אם יכולת להיות דמות מאגדה כלשהי, באיזו דמות היית בוחר? המכשפה הרעה. 28) מי חי על הירח? החייזרים של נסטיהXD 29) למה להרבה מורות יש קול צפצפני? כי הן מסניפות הליום טחחחחח 30) מה יגרום לך להשתכר? אם תביאו לי אלכוהול חחחחחחחחחחחח תביאו תביאו
31) איך תגיב אם תראה אצלך בסלון ממוטה עם רולים בפרווה? "אעאעאעאע אבאאאאאאאאאאאאא" חחח זה מה שאני אעשה
32) מה יש לך על המדף העליון של המקרר? את באמת רוצים לדעת? חחחחחחחחחחחחחחחח כי אתם לא רוצים. חולדות ועכברים מוקפאים XDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחח ישלנו נחשים בבית והמדף הכי עליון במקפיא מוקדש להם. (הם עטופים במיליון ניירות כסף וניילונים, אופקורס. אני לא רואה מה הולך שם
) 33) למה לגרביים אין ריץ'-רץ'? יש דווקאXD 34) על מה אתה חולם בלילות? מעשים אירוטיים. XDDDDDDDDD 35) תעצום את העיניים, מה אתה רואה? את הארי בלי בגדיםD:< טחח 36) מי מתחבא אצלך מתחת למיטה? המזרון האדום. טם טם דה דם! 37) למה בשעון חול אין סטופר? כייייייייייייי ככה. 38) ממה בנוי ביתו של הומלס ממוצע? ארגז מקרטון מהסופר סנטר הקרוב. 39) מה אפשר לעשות עם טיפקס? להתמסטל, למחוק עטים/טושים. לק. ללכלך אנשים<<: 40) איך אתה מפחיד את הסביבה? אני מורידה ת'משקפיים מורידה תראש כמו בתמונות אימו ומחייכת חחחחחחחחחחחח אני מממממממממש קריפית ככהXD 41) האם יצא לך להצית/לפוצץ את המטבח? לא, אבל כמעט שרפתי ת'מיקרו שהכנסתי לשם נייר כסףXDDDDDD 42) איזה מידע מועיל תוכל למסור לעולם? נמ, כלום.
43) מה תצליח לדוג ממעמקי הכינרת? דגים...? XD 44) למי יש אנטנה על הראש? חייזרים? חחחחח P: נסטיה תראי מה עשיתXD 45) כשהיית קטן, איזה סרט מצויר הכי אהבת? חתולים בצמרת, שלגייה, סינדרלה.. 46) רוצה לבוא אליי הביתה? בכיף
47) מה עושים בביצפר? כלום. 48) מה יש לך בתיק? מטרייה, 2 ספרי ילדים, 2 ליפגלוסים. 49) למה תנין לא יכול לשמש ככובע אופנתי? הוא יכול חח 50) מה אומרים לך הקולות שאתה שומע בראש? כרגע, כלום.

The Psycho Girl

New member
יאיא שאלווון

) אם יכולת לשחוט פוקימון כלשהו, איזה פוקימון היית שוחט? את כולם 2) איך תגיב אם תראה בן-אדם משתעל? אני יסתכל עליו 3) מה הייתה המילה האחרונה שכתבת? עליו 4) איך תדע שסוף העולם מגיע? אמרו לי ששלוחים אימייל לפני 5) אם יהיו לך חמישה תפוחים, לשכן שלך 3, ולכלב של השכן כלבת, מה תעשה? 6) איך יקראו לך, אם יהיו לך משקפיים וצלקת על הפרצוף? גארי פוטר 7) אם שמן זית עושים מזיתים, ממה עושים שמן תינוקות? יהודים ... כל מה שאתם רואים בחנויות זה שאריות מתקופות קדומות ( מי שלא אוהב בידחות שחורות אני מתנצלת מראש ) 8) מה היה הדבר האחרון שהסנפת? סוכר לפני שבוע 9) רוץ למטבח, תציץ מהחלון- מה היה הדבר הראשון שראית? מכוניות או את הכביסה של השכנים ימח שמם 10) מה יהיה הדבר הראשון שתעשה אם יגידו לך לקפוץ מהחלון? שיראו לי את הדרך 11) אם כולם יקפצו מהגג, מה תעשה? יעמוד ויצחק עליהם 12) מהו הגרפיטי האחרון שראית? נאי לא מסתכלת על הדברים האלה זה אומנות נחותה אני מעדיפה פיקאסו O.0 13) איך בילית את יום שישי ה-13 האחרון ? בשינה 14) מה צומח בשדה שלך? אין לי שדה 15) מה היה הדבר האחרון ששלפת מהחזייה שלך (ובמקרה שאין לך חזייה- חזייה של מישהו/מישהי אחר/ת)? פלאפון חזייה זה מקום מעולה לפלאפון 16) מה אי אפשר לאכול מתוך קופסת שימורים? אין לי מושג כל מה שניסיתי לאכול מקופסאת שימורים הצלחתי - רציני ! 17) מה תעשה רגע לפני שנופל לך פסנתר על הראש? יזוז הצידה 18) איך תגיב אם תחליק על בננה? יקלל את אמא של מי שהשאיר את הבננה 19) אם תהיה לך קרחת, באיזה שמפו היית משתמש? זה נגד קשקשים אם כבר אין שער שגם לא יהיה קשקשים 20) אם היית נכנס לסופר עם חמישה שקלים, מה היית קונה? ממתקים !!! 21) מה היה גורם לך להסתובב בפומבי עם שקית נייר על הראש? כלום 22) מהי הפוביה שלך? אין 23) מהי המאניה שלך? אה ?! 24) למה לדעתך כדאי להצטרף לכוחות האופל? ברור . אני כבר שם . הצטרפו לצד המנצח ! 25) מה ההבדל בין תלבושת ביצפר לנייר טואלט? אין לשתייהם אני מתייחסת אותו דבר 26) מה תוכל לעשות עם מסמר חלוד? לזרוק אותו לפח 27) אם יכולת להיות דמות מאגדה כלשהי, באיזו דמות היית בוחר? סימבה 28) מי חי על הירח? לא יודעת מי חי עכשיו אני יודעת מי חי פעם = כל אלה שנפלו מהירח 29) למה להרבה מורות יש קול צפצפני? אני לא יודעת אני חושבת שככה הם הופכות להיות מורות , זה תנאי קבלה 30) מה יגרום לך להשתכר? כמויות של אלכוהול 31) איך תגיב אם תראה אצלך בסלון ממוטה עם רולים בפרווה? אני יגיד לה שתלתלים זה מזה פאסה 32) מה יש לך על המדף העליון של המקרר? אוכל ! 33) למה לגרביים אין ריץ'-רץ'? לא ברור 34) על מה אתה חולם בלילות? על הטסט 35) תעצום את העיניים, מה אתה רואה? שחור 36) מי מתחבא אצלך מתחת למיטה? שלד של הדייר הקודם 37) למה בשעון חול אין סטופר? ברור שיש 38) ממה בנוי ביתו של הומלס ממוצע? מזגן ארבע כיווני אוויר 39) מה אפשר לעשות עם טיפקס? מה אי אפשר לעשות עם טיפקס 40) איך אתה מפחיד את הסביבה? אני יוצאת החוצה - זה בדכ מספיק 41) האם יצא לך להצית/לפוצץ את המטבח? לא עדיין לא 42) איזה מידע מועיל תוכל למסור לעולם? אני יודעת מי רצח את קנדי ! 43) מה תצליח לדוג ממעמקי הכינרת? לא כי נאי לא יכולה לדוג כלום גם אם הדג מתחת לאף שלי 44) למי יש אנטנה על הראש? לי ! הרבה אנטנות 45) כשהיית קטן, איזה סרט מצויר הכי אהבת? מלך האריות 46) רוצה לבוא אליי הביתה? שנעשה מעשים שובבים
47) מה עושים בביצפר? כלום , ישנים 48) מה יש לך בתיק? יומן ומבחנים עם ציון נכשל שאסור להראות לאמא 49) למה תנין לא יכול לשמש ככובע אופנתי? הוא יכול - למה לעשות הכללות התנין יכול לעשות מה שבא לו ! 50) מה אומרים לך הקולות שאתה שומע בראש? שאני מטומטמת

גילולית

New member
עוד שאלון../images/Emo194.gif!!!

1) אם יכולת לשחוט פוקימון כלשהו, איזה פוקימון היית שוחט? הסגול הזה עם העיינים נאדומות- הוא תמיד זועף מידי! 2) איך תגיב אם תראה בן-אדם משתעל?אדפוק לו על הגב למרות שזה לא באמת עובד 3) מה הייתה המילה האחרונה שכתבת?עובד (השם של המורה שלי להיסטוריה XD) 4) איך תדע שסוף העולם מגיע?מקפלי יתפרקו (חס וחלילה טפוטפוטפו
5) אם יהיו לך חמישה תפוחים, לשכן שלך 3, ולכלב של השכן כלבת, מה תעשה?אממ..כלום...? 6) איך יקראו לך, אם יהיו לך משקפיים וצלקת על הפרצוף?חנון עם צלקת 7) אם שמן זית עושים מזיתים, ממה עושים שמן תינוקות?אין לי תשובה מתוחכמת 8) מה היה הדבר האחרון שהסנפת?הריח המוזר שבא מהמקלחת שלי
9) רוץ למטבח, תציץ מהחלון- מה היה הדבר הראשון שראית?אין לי כח 10) מה יהיה הדבר הראשון שתעשה אם יגידו לך לקפוץ מהחלון?עסקה בתמורה לקפיצה שלי 11) אם כולם יקפצו מהגג, מה תעשה?אסתכל ואצחק
12) מהו הגרפיטי האחרון שראית?על הקירות בבית מחסה של האי 13) איך בילית את יום שישי ה-13 האחרון?מסיבה מפחידה עם נרות וצ'יזבטים 14) מה צומח בשדה שלך?פרחים ורודיב ומלבבבים המאירים את ליבי באושר ושמחה (WTF) 15) מה היה הדבר האחרון ששלפת מהחזייה שלך (ובמקרה שאין לך חזייה- חזייה של מישהו/מישהי אחר/ת)?פירוריםXD 16) מה אי אפשר לאכול מתוך קופסת שימורים?שוקולד 17) מה תעשה רגע לפני שנופל לך פסנתר על הראש?אברח 18) איך תגיב אם תחליק על בננה?אצחק 19) אם תהיה לך קרחת, באיזה שמפו היית משתמש?שמפו נגד נשירה 20) אם היית נכנס לסופר עם חמישה שקלים, מה היית קונה?עגלה 21) מה היה גורם לך להסתובב בפומבי עם שקית נייר על הראש?לוטו 22) מהי הפוביה שלך?רכיכות (החיות, לא האנשים) 23) מהי המאניה שלך?אוראו 24) למה לדעתך כדאי להצטרף לכוחות האופל?לקבל חתימה ממאלפוי 25) מה ההבדל בין תלבושת ביצפר לנייר טואלט?נייר טואלט עוד יכול לחמם אותך בחורף 26) מה תוכל לעשות עם מסמר חלוד?לחטוף מחלות 27) אם יכולת להיות דמות מאגדה כלשהי, באיזו דמות היית בוחר?ג'יזל ממכושפתXD 28) מי חי על הירח?ניל ארמסטרונג 29) למה להרבה מורות יש קול צפצפני?הן שואפות הליום בשקט בחדר מורים 30) מה יגרום לך להשתכר?קולה!! 31) איך תגיב אם תראה אצלך בסלון ממוטה עם רולים בפרווה?אתחתן איתה ונוליד את באנדי ביחד 32) מה יש לך על המדף העליון של המקרר?חלב וממרח חצילים פג תוקף 33) למה לגרביים אין ריץ'-רץ'?כי זה מציק ברגל 34) על מה אתה חולם בלילות?דני 35) תעצום את העיניים, מה אתה רואה?שחור 36) מי מתחבא אצלך מתחת למיטה?איציק, הביסקוויט שאני מגדלת מאז 2005. הוא כבר התחיל ללכת לבד! 37) למה בשעון חול אין סטופר?הוא חזר מתאילנד 38) ממה בנוי ביתו של הומלס ממוצע?קרטון 39) מה אפשר לעשות עם טיפקס?לצבוע את השיער בלבן ולבקש עזרה בלעבור את הכביש 40) איך אתה מפחיד את הסביבה?התשובה מלמעלה 41) האם יצא לך להצית/לפוצץ את המטבח?כן, מספר רב של פעמים 42) איזה מידע מועיל תוכל למסור לעולם?אסטרןאיד ינחת בכדוה"א ביומולדת של מירב, 2009 (9.9.) 43) מה תצליח לדוג ממעמקי הכינרת?את הכפכף האבוד שלי 44) למי יש אנטנה על הראש?לעודד מהפיג'מות 45) כשהיית קטן, איזה סרט מצויר הכי אהבת?מלך האריות 46) רוצה לבוא אליי הביתה?בטח 47) מה עושים בביצפר?חוזרים הביתה 48) מה יש לך בתיק?כלום 49) למה תנין לא יכול לשמש ככובע אופנתי?כי הראש בסגנה 50) מה אומרים לך הקולות שאתה שומע בראש?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!

loli kiss

New member
ME ../images/Emo9.gif

קצת עליך- כיתה: י' מצליח בביצפר: אממ.. אפשר לומר P: מזל: אריה מידת נעליים: 38 גובה: 1.60 צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער: נופפ.. באיזה צבע: -- פירסינג: באוזניים חח קעקועים: נופפ.. מספר מזל: 2 מאמין באלוהים: רוב הזמן. בשטן: ממ.. לא נראלי.. בשלום: מאוד. אבל זה בחיים לא יקרה. יש לך גשר: היה וטוב שכבר אין XD יש לך משקפיים/עדשות מגע: לאלא.. מה תרצה להיות כשתהייה גדול: משו שקשור באופנה דפנטלי :) אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בבית של דאגי או של דני lol ואפשרי גם בחדר הלבשה שלהם.. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אני. רק אמריקאית בארה"ב P: האם אתה חושב שאתה חוצפן: אפשר לומר חח מה דעתך על רכבת: נחמדה אם נוסעים בה למקומות מעניינים חח מאמין באהבה ממבט ראשון: ממ..תלוי. יותר במשיכה ממבט ראשון. אהבה בין הומואים ולסביות: אכן. אין סיבה שלא. הבנאדם הכי חתיך: דאגיששש
דפנטלי. הכי מוזר: סבתא שלי. לגמרי.
הכי נשמה: דני. הוא נראה כזה טוב 3> איך שהוא בכה באפריקה
חיה אהובה: כלב (אבל בגלל שאמא שלי אובססיבית לניקיון. לא זכיתי שיהיה לי אחד
) תכונה טובה שלך: יודעת לשמור דברים לעצמי. תכונה רעה: חופרת XD קור או חום: לא זה ולא זה. בין לבין
לישון או לקום: לקום ! אני מתה על הבוקר ! חח קרמבו וניל או שוקו: ונילל. יאמיי
שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: יש יותר שיר שמזכיר לי חברה קופיפה, שני- You've Got A Friend חח שהוא גם במקרה הצילצול של טום
הדברים האחרונים שעשית- סרט מושכר שראית: השטן לובשת פראדה
בפעם המיליון. נזכרתי שיש לי אותו ב-DVD חח סרט בקולנוע: לפני מיליון שנה- Step Up, שהוא גם אחד המהממים דרך אגב
שיר ששמעת: McFly- Don't Know Way
השיר שנתקע לך בראש: כרגע אפחד כי שני בטלפון משמיעה לי שירים
אז כל חצי דקה אחד אחר. דיסק שקנית: Greatest Hits. *שיגיע כברר* הדיסק ששמעת: מממ לא זוכרת. האיש שהתקשרת אליו: אומאיגאד
לא התקשרתי לאפחד היום. אני בהלם. האיש שהתקשר אלייך: שני הקופיף. כרגיל XD סתם בכללי- מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מצחצחת שיניים P: מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מצחצחת שיניים P: אדם אחד שהיית לוקח איתך לאי בודד: דאגי. לא סתם, מבין האנשים שאני מכירה (אישית חחח) נראלי שאת שני- ככה אפעם לא יהיה לי משעמם D: 3 חפצים שהיית לוקח איתך לאי בודד: אייפוד (!!!) , מחשב ו.. אממ .. ת'קניון. אם הית חיה, איזו חיה אתה היית בוחר להיות, ולמה: אף חיה. אפעם לא חשבתי על זה XD תחביבים: שופינג, מוזיקה, מסיבות, ים, חברים/חברות, טלוויזיה, קולנוע, טלפון.. ועוד כל מיני שטויות.. איזו שפות אתה מדבר: עיברית ואנגלית. אתה בן אדם של לילה או של יום: גם וגם ! אבל לא של אחרה"צ, כאילו של בוקר ולילה P: רגיש לדיגדוגים: מאוודדד
מה הדבר הכי חשוב לך? בריאות של כל האנשים שחשובים שלי ואני אוהבת. ושלי חח ממה אתה הכי פוחד: עכבישים (זה מטורף כמה שאני מפחדת מהם) . וגם קצת מחושך חח הפנטזיה שלך: למצוא מישהו שאני באמת יאהב ויאהב אותי
על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על מי שאני אוהבת, על מה שאני ממש רוצה לעשות מחר או בעוד כמה זמן. או שאני סתם מדמיינת שטויות חח דברים אהובים- המקום האהוב על חופשה:ארה"ב
דפנטלי. טעם גלידה אהוב: ווניל צרפתי ותות P: ממתק אהוב: גומי וקליק - יש לי אובססיה לשניהם XD חטיף אהוב: ממ .. אני לא טיפוס של חטיפים .. שיעור: חופשי. חג: פסח.. החופש הכי ארוך, לא?! צבע: כולםםםם. פעם היה וורוד, עכשיו כבר לא S: שם לבת: טיילור
שם לבן: ממ וואיי לא יודעת .. כל מיני.. תוכנית אהובה בטלויזיה: יש המון ! - האו.סי, מגרש ביתי, הפמליה, דרייק וגו'ש, עקרות בית נואשות, זואי 101, הלוחשת לרוחות.. ועוד.. דיסק אהוב: בריטני ספירס- אופס איי דיד איט אגיין
ששני עכשיו גנבה לי חחחחחחחחח משו שלא יכולת ליחיות בלעדיו: אייפוד.. מוזיקה 3> מגזין: Teen Vouge, Seventeen, Cosmo Girl ו-GO הישראלי מכונית: ג'יפ לקסוס לבן חח סרט לועזי אהוב ולמה? השטן לובשת פראדה
- כי הוא הסרט הכי שיקי בעולם ! השחקנים מדהימים ! וזה הסרט היחידי שאני יכולה לראות מיליון פעם ! וגם JML מסיבות ברורות P: סטפ אפ, אלפא דוג ועוד.. סרט ישראלי אהוב ולמה? אפחד. לא אוהבת סרטים ישראליים :S מילה אהובה: Tiny
וגם Hoodie חחחחחחחח חודש אהוב: יולי, גם חופש גדול וגם יומולדת D: שחקנית אהובה: הילארי דאף ! שחקן אהוב: אדם ברודי
וגם .. צ'אד מייקל מורי ובראד פיט 3> אתר אהוב: מייספייס D: תחנת רדיו: 93.6 Ram FM סופסוף תחנה לא ישראלית ברדיו D: חדר בבית: שלי
תוספת לפיצה: ממ לאחר שיכנועים ותגובות : איווו משני - בלי כלום. ארץ: ארה"ב
עיר: NYC ולונדון :) אגם: WTF?! ריח: אברכרומבי
דפנטלי. רעש: מוזיקה ! בעד ונגד- להרוג אנשים: נגד. עישון אצל בני עשרה: נגד. אלא אם כן זה סקסי במיוחד P: הומואים ולסביות: בעד. גיי גוד
. אהבה מרחוק: תלוי. אהבה ממבט ראשון: בעד. אהבה מהאנטרנט: נגד. ב-24 שעות אחרונות- הייתה לך שיחה רצינית: נופפ .. רק שיחות שטויות חח חיבקת מישהו: כן D: בכית: נופפ .. צחקת: יאפ .. גרמת למישהו לצחוק: יאפ ! קנית משהו: נופפ .. הסתפרת: נופפ .. אבל רציתי ששני תספר אותי XD הרגשת טיפש: אכן. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: אפשר לומר. התגעגעת למישהו: יאפ. האם איי פעם ..? עישנת: לא. ואני גם לא מתכוונת. שתית אלכוהול: אכן. עישנת מריחואנה: לא. שיחקת מונופול: כן ! המוןןןן D: נישקת מישו: יאפ. התגעגעת למישהו: יותר מדי חח בכית בסרט: וואוו .. המון. חשבת שאת הולכת למות: אכן כן. נכשלת במקצוע: אכן. רצית להיות המין השני: ממ.. נראלי שהיה רגע כזה. התחרטת על דברים שעשית: כן. עשית אמבטית קצף: יאפ ! הייתה לך תאונת דרכים: להתנגש באוטו זה נחשב?! XD רכבת על פיל: לאא חחחחחחחחחחח החזקת טיגריס: נופ נופ.. נשארת ער כל הלילה: וודאי D: פחדת מהחושך: כל יום. שיקרת: אכן כן. עברת על החוק ונתפסת: ממ .. לא שידוע לי. האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: רק את שני. חברותי: תלוי למי. אהוב: מאווד חח דואג: ממ.. לא ממש.. חמוד: הכי בעולם D: כחול או אדום: אדום. תפוח או בננה: תפוח. תפוז או קלמנטינה: תפוז. קולה או מים: מים. סתיו או אביב: שניהם חח חורף או קיץ: לא זה ולא זה. בינהם. רעש אחרון ששמעת: שני XD ג'ינס או שרוול: ג'ינס. סקיני 3> סנדל או נעל: כפכף.. טלויזיה או מחשב: שניהם. מכורה. וואו זה היה ארוך ומעייף.

L D N

New member
../images/Emo215.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב שלא העתקת כמעט את הכל ממני lol

loli kiss

New member
סבתא שלך העתיקה ../images/Emo46.gif

טוב שלא העתקת ת'ברכה לדאגי ממני

OneStepCloser

New member
../images/Emo136.gif../images/Emo27.gifשלי ^^ - חלק 1../images/Emo37.gif

קצת עליך
כיתה: י'.
מצליח בביצפר: לא
.
מזל: שור.
מידת נעליים: 39-40.
גובה: בפעם האחרונה שבדקתי אני 163 ס"מ ^^.
צבע שיער: שיער טבעי – חום כהה.
צבעת פעם את השיער: כה.
באיזה צבע: שחור.
פירסינג: ישלי נזם.
קעקועים: לא, אני רוצה קעקוע של כוכב על כף היד D:
מספר מזל: אין לי שמץ ><'.
מאמין באלוהים: לא.
בשטן: לא.
בשלום: ממ, לא יודעת.
יש לך גשר: לא, הלוואי.
יש לך משקפיים/עדשות מגע: משקפיים
.
מה תרצה להיות כשתהייה גדול: אין לי מושג XD
אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: ממ.. בדירה של דאגי
.
אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: חברה של הארי
.
האם אתה חושב שאתה חוצפן: יש רגעים כאלה.
מה דעתך על רכבת: וואי! אתן לא יודעות איזה סיוט זה לנסוע לבד ברכבת XD ~
חפירה בדרך
~ ביום ראשון חזרתי ברכבת מחברה שלי, שגרה בדרום, לבד! ונחשו מה קרה?! עליתי לרכבת ואז אחרי שהיא עברה את התחנה הראשונה שלה, היא עצרה באמצע הדרך ואז אמרו שיש תקלה ><' אז בתחנה הבאה כולם יורדים מהרכבת ועולים לרכבת אחרת... אז הגענו לתחנה הבאה, עליתי לרכבת אחרת.. ומה אז קרה?!?!?!?! עוד תקלה ברכבת! כן! כן! X_____________X; ובתחנה בתל-אביב היינו צריכים להחליף לרכבת אחרת.. עכשיו הרכבת שעברתי אליה, הייתה רק עם קומה אחת ובחיים לא הייתי על רכבת כזאת.. ושם לא אומרים לאיזו תחנה אנחנו ניכנסים...צריך לנחש לבד! X_____X; תחשבו לאיזה לחץ נכנסתי..XD למזלי לא הייתי לבד -> דיברתי עם חברה שלי בטלפון.. אבל עדיין! ~
סיום חפירה
~
מאמין באהבה ממבט ראשון: כן.
אהבה בין הומואים ולסביות: 333333333>
הבנאדם הכי חתיך: ממ, דאגי XD
הכי מוזר: דאגי
הכי נשמה: ממ, חברה שלי -> קמי
.
חיה אהובה: חתוכלב [חתול וכלב
].
תכונה טובה שלך: ממ, לפעמים אני נחמדה XD
תכונה רעה: לפעמים אני אגואיסטית מידי
.
קור או חום: קור.
לישון או לקום: לישון!!!
קרמבו וניל או שוקו: שוקו!
שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אני לא אוהבת אפחד כרגע ^^.
הדברים האחרונים שעשית
סרט מושכר שראית:
סרט בקולנוע: וואו, אני לא זוכרת XD מזמן לא הלכתי לקולנוע
.
שיר ששמעת: Linkin Park - Shadow of the Day שיר ממש יפה
.
השיר שנתקע לך בראש: רוקין רובין של מקפליי.
דיסק שקנית: קנו לי – וונדרלנד.
הדיסק ששמעת: JML.
האיש שהתקשרת אליו: שחר -> החברה שגרה בדרום.
האיש שהתקשר אלייך: שחר XD
סתם בכללי
מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: תופסת את המחשב, לפני שאח שלי יחזור מהבצפר ><'.
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: עושה שעון מעורר בפלאפון -> שלא מעיר אותי בכלל בזמן האחרון.
אדם אחד שהיית לוקח איתך לאי בודד: דאגי
.
3 חפצים שהיית לוקח איתך לאי בודד: משהו לשמוע מוסיקה, דאגי, אוכל.
אם הית חיה, איזו חיה אתה היית בוחר להיות, ולמה: ציפור ^^, כדי לדעת לעוף.
תחביבים: אין לי כוח, אין לי כל כך תחביבים...ממ, לנגון על גיטרה
.
איזו שפות אתה מדבר: רוסית, עברית וקצת אנגלית.
אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה!
רגיש לדיגדוגים: כן, מאודXD
מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה.
ממה אתה הכי פוחד: כרגע, מחייזרים ורוחות XD
הפנטזיה שלך: לשכב עם דאגי
.
על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: "תחלמי על מקפליי! תחלמי על מקפליי!" סתם, לא. לא יודעת
~ 'הלוואי ולא אתעורר' XD

OneStepCloser

New member
../images/Emo136.gif../images/Emo27.gifחלק 2../images/Emo37.gif

דברים אהובים
המקום האהוב על חופשה: שהייתי – מטולה, שאני רוצה ליהיות – לונדון.
טעם גלידה אהוב: ממ, לא יודעת, אני אוהבת פיסטוק ודובדבן.
ממתק אהוב: לא יודעת...כל הממתקי שוקולד.
חטיף אהוב: כרגע~ במבה.
שיעור: איכ :S
חג: ממ, לא יודעת ^^.
צבע: שחור וצהוב.
שם לבת: ממ.. לא יודעת.
שם לבן: דני
- ככה אני אקרא לבן שלי D:
תוכנית אהובה בטלויזיה: ממ, וויל וגרייס וCSI
דיסק אהוב: וונדרלנד – מקפליי.
משו שלא יכולת ליחיות בלעדיו: מוזיקה
.
מגזין: TOTP.
מכונית: לא יודעת
.
סרט לועזי אהוב ולמה? סיפור אהבה בלתי נשכח – כי הוא ממש יפה ^^.
סרט ישראלי אהוב ולמה? אין.
מילה אהובה: Mate
XD.
חודש אהוב: דצמבר.
שחקנית אהובה: ממ, ג'ינפר אניסטון או מנדי מור.
שחקן אהוב: אממ, לאונרדו דיקפריו.
אתר אהוב: לא יודעת.
תחנת רדיו: רדיו 100FM.
חדר בבית: החדר שלי.
תוספת לפיצה: אני מעדיפה בלי, אבל אם צריך אז זייתים.
ארץ: אנגליה.
עיר: לונדון.
אגם:
.
ריח: לימון.
רעש: כשחתול עושה גררררר עם הגרון XD
בעד ונגד
להרוג אנשים: נגד:-\.
עישון אצל בני עשרה: נגד.
הומואים ולסביות: בעד
!
אהבה מרחוק: בעד, אבל אני לא מאחלת לעצמי את זה ^^.
אהבה ממבט ראשון: בעד.
אהבה מהאנטרנט: לא יודעת.
ב-24 שעות אחרונות
הייתה לך שיחה רצינית: לא.
חיבקת מישהו: כן, קמי וליאן D:
בכית: לא.
צחקת: כן.
גרמת למישהו לצחוק: נראה לי שכן..
קנית משהו: לא.
הסתפרת: לא! אני כל כך רוצה להסתפר! השיער שלי נראה זוועה.
הרגשת טיפש: לא.
דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא, תלוי...את חברות שלי אני אוהבת ודיברתי איתן XD
התגעגעת למישהו: כן.
האם איי פעם?
עישנת: לא.
שתית אלכוהול: כן.
עישנת מריחואנה: לא
.
שיחקת מונופול: כן.
נישקת מישו: לא.
התגעגעת למישהו: כן.
בכית בסרט: כן.
חשבת שאת הולכת למות: כן.
נכשלת במקצוע: כן.
רצית להיות המין השני: כן.
התחרטת על דברים שעשית: כן.
עשית אמבטית קצף: כן.
הייתה לך תאונת דרכים: לא.
רכבת על פיל: לא.
החזקת טיגריס: לא.
נשארת ער כל הלילה: כן.
פחדת מהחושך: כן.
שיקרת: כן.
עברת על החוק ונתפסת: לא.
האם אתה חושב שאתה
מצחיק: כן ^^.
חברותי: כן.
אהוב: כן.
דואג: כן.
חמוד: כן
.
זה או זה
כחול או אדום: כחול.
תפוח או בננה: תפוח.
תפוז או קלמנטינה: תפוז.
קולה או מים: קולה.
סתיו או אביב: סתיו.
חורף או קיץ: חורף.
ג'ינס או שרוול: ג'ינס.
סנדל או נעל: נעל.
טלויזיה או מחשב: מחשב
. פיייו
, זהו
זאת התמונה הראשונה ששמרתי שם דאגי

OneStepCloser

New member
חחחחחחחחחחח

הצניעות נוטפת ממני: "האם אתה חושב שאתה מצחיק: כן ^^. חברותי: כן. אהוב: כן. דואג: כן. חמוד: כן
." XDD

למעלה