אוקי, שוב, אני אקפיץ את שרשור

ayana

New member
הסבר...../images/Emo59.gif

שאת מוסיפה תגובה למטה מעל ה´שלח´ יש אפשרות של הוספת קובץ... לוחצים על עיון ובוחרים מהמחשב מה להוסיף אבל אפשר רק עד250K

bis fd

New member
תודה../images/Emo29.gif

דבר ראשון אני בן דבר שני תודה היצלחתי

bis fd

New member
../images/Emo29.gif

על מה?

ג´קי צ´אן!!!

שם מלא: ג´קי צ´אן גיל משוער: 20-30 מיון: טובה ביותר! אשיותה של הדמות: מעורבת רצינית ומצחיקה, חמודה וקולית!!! הפרק הראשון: אני לא זוכרת... הערות: המבטא שלו מצחיק וחמוד הוא מאוד דואג לג´ייד ומאוד חזק (דההה)

swirrrly

New member
אממ את כל שאר הדברים

שלא מילאת אני מוכנה למלא בעצמי אבל דעה אישית על הדמות הייתי רוצה שתשימי.

הוספות ותיקונים

חברים: ג´ייד, דוד, טורו, פקד בלאק וכל מדור 13 אויבים:ולמונט, כל השדים ושלישית הפושעים דעתי על הדמות: חזקה, אמיצה, מצחיקה, מסור לעבודתו

נֵץ

New member
מה זאת אומרת

לא יודעת מה הפרק הראשון בו הוא הופיע? הפרק הראשון של הסידרה (כאילו דה)!

bis fd

New member
תעודת זהות

שם מלא:ג´קי צ´אן. גיל משואר: 30-40. מיון: טוב הכי טוב. אישיותה של הדמות: מצחיקה נחמדה. החברים: דוד, ג´ייד, ת´ורו, צפע, אל טורו וכ"ו אויבים: ולמונט, שנדו, והחבורה. פרק ריאשון: לא זוחר הערות: יש לו מיבתה מצחיק כמו לדוד. דעתי: הדמות היא הדמות הכי מצחיקה וטובה שיש. לא מצעתי תמונה של ג´קי צ´אן.

ת"ז- צפע

שם מלא: צפע גיל: משו בין 20-25 מיון: טובים אישיות: גנבת, מצחיקה, נחמדה. חברים:ג´קי, ג´ייד, דוד, השמן הזה (מה שמו
) אוייבים: חברי "היד האפלה" הערות: דלוקה על ג´קי פרק ראשון: הופיעה באמצע העונה השנייה, בפרק עם היהלום האדום וקמיע כלשהו... דעתי על הדמות: שתהיה חברה של ג´קי

איכסה

New member
2 הערות

קודם כל - ג´קי הוא לא בן 30, בטוח לא 40... היום הוא זקן, אבל הדמות בסדרה היא בת 25 מקסימום... ועכשיו, ההודעה שלך בלי שגיאות כתיב... שם מלא : ג´קי צ´אן גיל משואר: 25 מיון: טוב, הכי טוב אישיות: מצחיק ונחמד חברים: דוד, ג´ייד, ת´ורו, צפע אל טורו וכו´... אויבים: ולמונט, שנדו, והחבורה. פרק ראשון: לא זוכר הערות: יש לו מבטא מצחיק כמו לדוד דעתי: הדמות הכי מצחיקה וטובה שיש, לא מצאתי תמונה של ג´קי צ´אן(אבל איכסה מצא)

גקי צאן

New member
כאן איכסה זה אחי

מעכשיו לי קוראים רק ג´קי צאן ולאחי קוראים איכסה

swirrrly

New member
סהר, אני מצטערת,

אבל אם היית שם לב להודעות בשרשור, הייתי רואה שהמשתמשת "בובה מגניבה" כבר הציעה לעשות תעודת זהות על ג´קי צ´אן, ולכן הזכות לעשות תעודה עליו ניתנת לה. מה שכן אתה מוזמן להציץ ברשימה הבאה, לראות אילו דמויות כבר נבחרו ועל ידי אילו משתמשים, ולבחור את אחת מהדמויות האחרות: עדכון הרשימה: ג´קי
ג´ייד - ayana
דוד - גקי צאן ת´ורו צפע אל טורו פאקו רב פקד בלאק
ולמונט - NiKi†a רטסו פין צ´ו האק פו שנדו שאדו קאן צ´אנג זו פו קונג קסיאו פונג הסי ווו צו לאן דאי גואי באי צה בכל מקרה תודה על כך שטרחת להכין תעודה, אני באמת מעריכה את ההשקעה.

למעלה