אוקי, שוב, אני אקפיץ את שרשור

swirrrly

New member
../images/Emo51.gif לכולם

עדכון הרשימה:
ג´קי - בובה מגניבה
ג´ייד - ayana
דוד - גקי צאן
ת´ורו - סהרעמי
צפע - סמוראי ששת המיתרים
אל טורו - מיני קייט
פאקו - בובה מגניבה
רב פקד בלאק - מיני קייט
ולמונט - NiKi†a רטסו פין צ´ו האק פו שנדו שאדו קאן צ´אנג זו פו קונג קסיאו פונג הסי ווו צו לאן דאי גואי באי צה עכשיו, כל מי שעשה כבר פעמיים לא מורשה לעשות שוב, מי שעשה פעם אחת מוזמן לעשות שוב.

אני יכולה לעשות עוד אחד?

או שאפשר לעשות רק שנייים? ( מדובר על התעודות זהות )

swirrrly

New member
קודם ניתן סיכוי לאחרים

אם אף אחד לא ירצה אז את מוזמנת

יופי!!!

שם מלא: האק פו גיל משועל: 20-30 מיון: רעה!!!!!!! אשיותה של הדמות: רצינית, כמעט לא רואים אותה, כמעט לא מדברת חברים: היד האפלה, ולמונט אויבים: גקי גייד דוד טורו הפרק הראשון: לא זוכרת הערות: כמעט לא מדברת, לא מרגשים בה ך עושים אותה ממש חזקה דעתי: רצינית, חזקה

סליחה על האיחור..אני בוחר:טורו

פשוט רק עכשיו גיליתי ת´פורום. טורו-. שם מלא:טורו גיל משוער:30-40-50-60. מיון:בעונה הראשונה רעה וכמה פרקים לפני סיומה הופכת לטובה. אישותו של טורו:הוא רציני ומצחיק. החברים והאויבים:בעונה הראשונה בפרקים הראשונים היו כל אלה מהחבורה של ג´קי אויב של טורו,אבל שהפך לטוב כל היד האפלה ובכלל כל הרעים שפוגעים בחבורת "ג´קי" הם היו אויביו. הפרק הראשון:לדעתי ראינו את טורו בפרק הראשון-שני-שלישי-רביעי. הערות: שמן מדי
אין איפיון אין כלום...חוץ מכמה פרקים שגם הוא דיבל ככה כמו הדוד במקום ר´ ל´ הא...וגם!!! הפרצופים שלו! טורו:דמות חמודה מצחיקה עושה פרצופים.. אין תמונה...מקווה שתכניסי למאמרים.

swirrrly

New member
אוקי, שוב, אני אקפיץ את שרשור

תעודות הזהות... מאחר ולאנשים עוד יש עניין בזה... בכל מקרה
עדכון הרשימה:
ג´קי - בובה מגניבה
ג´ייד - ayana
דוד - גקי צאן
ת´ורו - סהרעמי
צפע - סמוראי ששת המיתרים
אל טורו - מיני קייט
פאקו - בובה מגניבה
רב פקד בלאק - מיני קייט
ולמונט - NiKi†a רטסו פין צ´ו
האק פו - בובה מגניבה שנדו שאדו קאן צ´אנג זו פו קונג קסיאו פונג הסי ווו צו לאן דאי גואי באי צה עכשיו, אפילו אנשים שעשו פעמיים מורשים לעשות עוד תעודת זהות, אבל בבקשה, לא להגזים, תנו צ´אנס לאחרים.

velmont500

New member
הדוד

אני בחרתי בדוד כי הוא בנאדם חכם, יודע קסם, מצחיק לאלה, וחזק מאוד שהיה צעיר..כמו ג´קי...

למעלה