אוקי, שוב, אני אקפיץ את שרשור

swirrrly

New member
אוקי, סבבה... אז עדכון הרשימה:

עדכון הרשימה:
ג´קי - בובה מגניבה
ג´ייד - ayana
דוד - גקי צאן
ת´ורו - סהרעמי
צפע - סמוראי ששת המיתרים אל טורו פאקו רב פקד בלאק
ולמונט - NiKi†a רטסו פין צ´ו האק פו שנדו שאדו קאן צ´אנג זו פו קונג קסיאו פונג הסי ווו צו לאן דאי גואי באי צה

סהרעמי

New member
אני מוכן../images/Emo29.gif

אני מוכן לעשות תעודת זהות על ת´רולחצ/י על איקון על מנת להכניסו לנושא ההודעה --------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------- Copyright©1996-2002, תפוז אנשים בע"מ

סהרעמי

New member
../images/Emo29.gifת´ורו

שם מלא:ת´ורו גיל משוער: 30-40 מיון: היתה רעה עכשיו טובה אישיותה: תמימה חברים לשעבר: שנדו ולמונט וחבורתו חברים אחשוים: ג´קי ג´ייד ודוד אויבים לשעבר: ג´קי ג´ייד ודוד אויבים אחשוים: שנדו ולמונט וחבורתו הפרק הריאשון: ת´ורו רצה את הקמע מי ג´קי אבל לא יצליך לכחת אותו הערות: מישהו כל כך חזק וגם כל כך טיפש דעתי: הדמות יותר מידי רצינית ותמימה

swirrrly

New member
אממ... דוקא אני לא חושבת שת´ורו

הוא טיפש. הוא בסה"כ אדם פשוט בעל עקרונות פשוטים, עם מטרות פשוטים.

NiKi†a

New member
הוא גם חבר טוב של....

ג´ייד! ג´ייד הביאה לו חצי של משהו באיזשהו פרק לא? שהם יענו החברים הכי טובים

NiKi†a

New member
כן....אני חושבת

או שזה היה כמו אחד מהקמעות חתוך לשני חלקים:) לא ממש זוכרת.....אבל היא נתנה לו משהו

נֵץ

New member
לא נכון

זה היה משהו על שרשרת שהיא נתנה לפני זה לסימור (הסי וו).

ולמונט!!!

שם מלא: ולמונט גיל משוער: 20-30 מיון: רעה מאוד! (חוץ מפעם אחת בפרק עם שדת המים אבל אני לא יודעת אם זה נחשב לטוב...) אשיותה של הדמות: מנהיגה, רצינית, נלחמת לרצונותיה, שתלטנית חברים: שלישיית הפושעים, האק פו אויבים: גקי צאן, גייד, דוד, תורו, צוות הג´יי הפרק הראשון: לא זוכרת... הערות: רשע, מוזר, פיצול אישיות דעתך על הדמות: " "

swirrrly

New member
הודעה חשובה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo124.gif

נא להסתכל ברשימה הבאה, ולראות על מי אנשים עשו כבר תעודות זהות, כדי שלא תצטרכו לעשות שוב:
ג´קי - בובה מגניבה
ג´ייד - ayana
דוד - גקי צאן
ת´ורו - סהרעמי
צפע - סמוראי ששת המיתרים אל טורו פאקו רב פקד בלאק
ולמונט - NiKi†a רטסו פין צ´ו האק פו שנדו שאדו קאן צ´אנג זו פו קונג קסיאו פונג הסי ווו צו לאן דאי גואי באי צה

תעודת זהות של אל טורו

שם: אל טורו פוארטה גיל משוער: 40 פלוס מיון:טובה אישיות: דיי גאוותן ולא מוריד את המסכה חברים: כל הטובים מעריצים: פאקו הפרק הראשון שראינו אותו: בפרק עם קמע השור הערות: נמצא בצוות ה" J "

swirrrly

New member
אוקי זה במאמרים

עדכון הרשימה:
ג´קי - בובה מגניבה
ג´ייד - ayana
דוד - גקי צאן
ת´ורו - סהרעמי
צפע - סמוראי ששת המיתרים
אל טורו - מיני קייט פאקו רב פקד בלאק
רבה רבה רבה רבה לך

שיפרתי קצת את התעודה של אל טורו

שם מלא: אל טורו פוארטה גיל משוער: 40 פלוס מיון: טובה אישיות: רציני, החלטי ונחוש אבל גם גאוותן ולעולם אינו מוריד את המסכה שלו חברים: ג´קי, ג´ייד, טורו וכל שאר הטובים מעריצים: פאקו כמובן אויבים: ולמונט יחד עם כל הרעים הפרק הראשון שראינו אותו: הפרק בספרד שבו ג´קי נלחם נגדו כדי להשיג את קמע השור הערות: נמצא בצוות ה-"J"

פאקו!!!

שם מלא: פאקו גיל משועל: 9-10 מיון: טובה אישיותה של הדמות: חמודה, שובבה, תחרותית חברים: צפע, אל טורו, גייד, גקי אויבים: ולמונט, כל השדים, שלישיית הפושעים הפרק הראשון: הפרק אם היהלום השחור או האדום לא ממש זוכרת... הערות: מצחיק, מדליק, הוא וגייד ממש חמודים ביחד דעתי על הדמות: מצחיקה, שובבה, חמודה

תעודת זהות של רב פקד בלאק

שם מלא: רב פקד בלאק גיל משוער: 30- 40 מיון: טובה אישיות: רצינית ולפעמים קשוחה חברים: ג´קי, ג´ייד וכל הטובים אויבים: היד האפלה שבראשה ולמונט הפרק הראשון שבו ראינו אותו: בפרק הראשון של הסדרה לפרק קראו נדמה לי "היד האפלה" הערות: ראש מדור 13 דעתי על הדמות: רצינית

למעלה