אורי אבנרי: "להפסיק את החרא הזה"

Lilac Wine

New member
אני מצטערת על גילי

ואתה "לא" מנצל את הדמוקרטיה של האינטרנט.. נכון. אני לפחות לא חושבת על זה. כיוון שאתה אדם מבוגר אכבד אותך כשם שאני מכבדת את הוריי. רק בריאות.ברצינות.

לא סתם "כתב בעיתונים",

אלא הוציא שבועון לוחמני בשם "העולם הזה", והיה לא פעם קורבן להתנכלויות מצד השלטונות עוד בימי בן גוריון העליזים. אח"כ, על בסיס הדעות החריגות שהובעו באותו שבועון הוא הקים תנועה פוליטית, שאפילו היו לה שני חברי כנסת, ורסיסים ממנה אפשר למצוא עד היום בכל מיני מקומות. מעולם לא הייתי חסיד עיוור של כל מה שהוא אמר וכתב, אבל עם דברים רבים אכן הזדהיתי. אגב, הוא חיבר את המילים לשיר "שועליו של שמשון".

enzim

New member
היגיון בריא זה לא הצד החזק שלך....

אם ארה"ב הייתה תוקפת את עירק בשביל לשחרר אותה מהרודן ששלט בה אזי כל הגאונים כמוך היו קופצי ואומרים שזה נעשה כדי להשתלט על הנפט העירקי. אי לכך היא נמנעה מנהוג כך ללא עילה ברורה למלחמה (הפלישה לכווית). מצ"ב תמונה נחמדה לשיפור מצב הרוח.

enzim

New member
כן

מלחמתם של הטרוריסטים ("לוחמי חופש") בישראל ("היישות הציונית הכובשת").

מה הקשר ל"היגיון" ולעיתוי?

המאמר שהצגת אכן מנסה להפריך באופן ענייני את מאמרו של אורי אבנרי, ובהחלט יכול לשמש כבסיס לדיון, אבל... כנראה בפורום אחר. כאן כל ה"נימוקים" שהיו עד כה הסתכמו בגידופים גרידא, ולא נראה שהמשתתפים בדיון יודעים או רוצים לחבר 1+1.

Lilac Wine

New member
מסתבר שכל דעה

המנוגדת לדעתך מקבלת זלזול מבחינת היכולת ה"מתמטית" והלוגית של שאר המתדיינים.

סיימת לחלק לנו ציונים?

ההגיון של אבנרי וההגיון של בני אנוש שפויים הם שני דברים נפרדים, אין שום דבר לוגי במה שהוא אומר, אפילו על הגדרות וסמנטיקה אני לא יכול להסכים איתו לעיתים אפילו לא להבין מהיכן זה בא, אז פשוט חבל על הזמן...

חילקתם לעצמכם ../images/Emo6.gif

הרי כל אחד יכול לקרוא את ההודעות שלכם, עם ה"נימוקים המעמיקים" שלכם, כמו בהודעתך הנוכחית למשל

אתה ממשיך לחלק ציונים

לא לך יש "נימוקים מעמיקים" כולה חקיין של כל מיני "אורים אבנרים" וחבריהם של השמאל הסופר רדיקלי.

Lilac Wine

New member
תודה למורה הבוגר.

אם אף אחד לא מבין אותך,אז תעשה בדק בית.

../images/Emo6.gif את וחבריך זה עוד לא "אף אחד",

ואם לא הבנת שום דברי מדברי, אז... לְמה בדיוק את מגיבה? אמנם, כשה"תגובות" מתבטאות בגידופים בלבד, זה באמת לא משנה. המשיכי.

enzim

New member
טעות קטנה בניסוח זה הכל

ומכיוון שאתה כזה גאון שיודע שפות ומתמטיקה אודה לך אם תסביר למה התכוונת במשפט הבא:" אם את כזאת גאונית, אולי תזכירי לנו באיזה עיתוי בחרה ארה"ב לתקוף את עירק במלחמת המפרץ הראשונה, אחרי כיבוש כווית?" לעניין: "הסורים זהירים. הם לא מסתכנים בהרפתקאות"- אולי לגבי אסד האב זה היה נכון. בנו לא מחמיץ הזדמנות לסייע לחיזבאללה, דבר מסוכן לכל הדעות. כמו כן יש עוד כמה משפטים מטומטמים אבל זה לא העיקר אז נניח להם. אבנרי, כהרגלו, מנסה להציג טרוריסטים ערבים כלוחמי חופש שלוחמים בישראל הכובשת. כמו שלושת הקופים (לא רואה, לא שומע, לא מדבר) הוא מתעלם מההצהרות הברורות שלהם (שחוזרות על עצמן פעם אחר פעם) הקוראות להשמדת ישראל. אבנרי עדיין לא השכיל להבין את המנטליות של המזרח התיכון שבו כל איפוק ופייסנות נחשבים לחולשה (מישהו אמר תיאוריית קורי העכביש?). מי בדיוק מינה את נסראללה ללוחם החופש של הפלסטינים? אני מעריך את דאגתו (למעשה הוא מנסה לצבור הון פוליטי שאבד לו בשנים האחרונות) לפלסטינים האומללים, אבל אם הוא מוכן לשעבד מדינה שלמה (ונניח לרגע שחצי מתושביה תומכים בו) לגחמותיו הפרטיות אז אל לו להלין על כך. תפקידו של נסראללה תם ברגע שצה"ל ברח מלבנון. את מקומו בדפי ההיסטוריה הוא כבר השיג. אם הוא מתעקש להמשיך להיות רלוונטי, ועקב כך תוחב את האף שלו לעניינים שלא שלו, שלא יתפלא כשכלב השמירה נוגס לו באף (ברוסית זה נשמע יותר טוב כידוע לך). לסיכום: הבעיה הפלסטינית והבעיה הלבנונית הן שתי בעיות נפרדות. נסראללה מנסה לשזור אותן יחדיו, ללא הצלחה יתרה יש לציין. יישום החלטה 1559 של השמום יפתור את הבעיה הלבנונית. הבעיה השנייה זה כבר דיון אחר. נסיים בתקווה שנסראללה יפגוש בקרוב את בנו, אותו הוא לא ראה מאז שבנו עלה בסערה השמיימה, לאחר מפגש מוצלח עם לוחמי אגוז...

למעלה