אורנג´ קרסה!!! תנסו לעשות שיחה!
G geostant New member 31/3/02 #3 גם סלקום... זה תמיד בפיגועים... רק באיזור הפיגוע. אני גר צפונית לתל-אביב ואני לא ממש מושפע.
E eranavni New member 31/3/02 #6 שאלה ל GEOSTANT ../images/Emo32.gif אמרת שאת גר בצפון ת"א את מכיר אחת בשם לי מזרחי? או לי מלול? רן, בני
שאלה ל GEOSTANT ../images/Emo32.gif אמרת שאת גר בצפון ת"א את מכיר אחת בשם לי מזרחי? או לי מלול? רן, בני
G geostant New member 31/3/02 #8 חה חה... לא מכיר... ואמרתי צפונית לתל-אביב, לא צפון תל-אביב... יש הבדל
R rroo New member 31/3/02 #48 אני לי מזרחי אני מכיר השאלה אם זאת אותה אחת אני מכיר לי מזרחית מרמת שרון אם זה אומר לך משהו.....?
E eranavni New member 31/3/02 #7 שאלה ל GEOSTANT ../images/Emo32.gif אמרת שאת גר בצפון ת"א את מכיר אחת בשם לי מזרחי? או לי מלול? רן, בני
שאלה ל GEOSTANT ../images/Emo32.gif אמרת שאת גר בצפון ת"א את מכיר אחת בשם לי מזרחי? או לי מלול? רן, בני
D d@r121 New member 31/3/02 #5 זה נקרא נוהל פיגוע.... וזה תמיד ככה אחרי פיגוע כל האנשים מתקשרים לחפש את יקיריהם בפלאפונים והרשתות לא עומדות בעומס וקורסות ד ר
זה נקרא נוהל פיגוע.... וזה תמיד ככה אחרי פיגוע כל האנשים מתקשרים לחפש את יקיריהם בפלאפונים והרשתות לא עומדות בעומס וקורסות ד ר
א אורי יפה New member 31/3/02 #14 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח