אורנג´ קרסה!!!

eranavni

New member
לא הבנתי

רן,
בני

PingPong18

New member
אבל מה הסיכוי שזה יקרה ../images/Emo35.gif

כך שאמיגו מחזיקה ביתרון הזה לפחות עוד 50 שנה...

phingy

New member
ודרך אגב בקשר לנפילת הרשתות

זה קורה גם בגלל שהרבה אנשים מנסים לבצע שיחה והרשת קורסת וגם לפעמים כשיש התרעה שיש בזירת פיגוע מטענים נוספים ויש חשש שהם מופעלים ע"י טלפון סלולרי ולכן מנתקים את האזור מהרשת לזמן מסוים כדי שהמטען לא יתפוצץ ובקשר לאמיגו תפסיקו להתלהב כבר יופי איזה שמחה היה פיגוע ואתם יכולים לדבר בטלפון כמה שאתם רוצים!

PingPong18

New member
סליחה? מתלהבים ?

תראה את שאר חברי הפורום ש"מתלהבים" שהלם קרסה הרשת... אז גם לנו מותר "להתלהב" שהרשת שלו עומדת על הרגלים בזמני חירום...

peretzy

New member
"מענין למה הצב"א והמשטרה משתמשת

באמיגו.. ממ.. מענין למה.. למה את חושבים?????????. מהסיבה הזאת שבערים שאין קליטה ובזמני חירום שהרשתות נופלות ,אמיגו נמצאת על הרגליים והלוו זה לא פירסום זה עובדה!! אז מי שמתכנן כבר לרשום תגובה על "הפירסום שלי" אז שירגע (למרות שלא מזיז לי מה שהוא ירשום)

peretzy

New member
נכון מאוד,ומזה הקשר הזה??לאיזה רשת?

אמרו לי שהקשר שלהם זה קשור לאמיגו-מירס

נראה לך?

יש להם מערכת קשר משלהם... נראה לך שיתנו לאמיגו לנהל את זה הם יוכלו להאזין..

geostant

New member
חחחחחחחח.....

לצבא ומשטרה... ובכלל לכל שירותי הבטחון יש VPN !!! נקודה ושאף אחד לא יתווכח על זה אחרת אני באמת יתעצבן... וכמובן שיש להם גם קשר (MOTOROLA במקרה)

m e i r

New member
לגבי הצבא

קציני הצבא מקבלים בחלקם מכשירי אמיגו, אבל ה"תותחים" מקבלים דווקא פלאפון. אגב, לא כל מה שהצבא משתמש, הופך לטוב ביותר. אני יודע זאת, כי אף אחת מהרשתות הנ"ל היא לא הכי טובה, כמו שגם פג´ו לא המכונית הכי טובה למרות שכל האלופים נוסעים ב605.

m e i r

New member
לגבי הקשר

לצבא יש מערכות קשר רבות מאוד, וחלק גדול מהתדרים במדינת ישראל מופקעים לטובת הצבא, עד כדי שהתדרים שבהם ישתמשו עבור bluetooth הם בידי הצבא. נכון שהצבא משתמש גם באמיגו אך יהיה זה לא נכון לחלוטין לומר שהצבא משתמש במערכות הקשר שלו רק באמיגו, כי, להזכירכם, הצבא במדינת ישראל הוא בעל מערכות קשר ותדרים משל עצמו.

1אריאלה

New member
קודם כל זה צבא ולא צב"א....

צה"ל מחלק לקצינים מכשירים של מירס ופלאפוןמהסיבה הפשוטה שהם זכו במכרז. בלי שום קשר חיל הקשר מקים רשת סלולרית עצמאית שנקראת "ורד הרים" שאמורה להיות יותר מאובטחת.

Big N

New member
תיקון

אנשי קבע (נגדים + קצינים) עד דרגת סרן מקבלים אמיגו וזאת מהסיבה היחידה שאמיגו זכתה במכרז (אפרופו בחודשים הראשונים לאחר שהחלו לחלק את המכשירים לאנשי הקבע הרשת שלהם לא עמדה בעומס!!!) קצינים בדרגת רס"ן ומעלה מקבלים פלאפון וזאת גם כתוצאה מזכיה במכרז. וכן בהחלט הצבא וכוחות הבטחון לא מסתמכים על תקשורת סלולרית ציבורית וזה לאו דוקא קשור לשן הכחולה. ופז´ו 605 זו מכונית טובה בהחלט (לא בהשואה לגרמניות) אבל זה כבר לפורום אחר.

m e i r

New member
אני מת על אלו שמתקנים אותי...

לא אמרתי שזה קשור לשן הכחולה, רק ציינתי דוגמה למשהו שנמצא בידי הצבא (תדרים) . (ואגב הצבא דורש 14מיליון כדי לשחרר את התדרים.) בקשר לפג´ו- אכן מדובר במכונית טובה, אך בוודאי לא בטובה ביותר. כשאני כותב אני משתדל לדייק בכל מילה וחבל שמי שמגיב על דבריי לא קורא אותם, קןדם לכן, בזהירות, בדייקנות ובתשומת לב.

Big N

New member
צפרא טבא לדייק אתה לא וגם לקרא

כנראה קשה לך . לא דייקת בכלל לגבי מי מקבל את המכשירים בצבא. לא אמרתי שפז´ו הוא הרכב הטוב ביותר ותדרי השן הכחולה יכולים לשמש גם לתקשורת שאיננה דיבור. נ.ב. גם אני "מת" על אנשים שחושבים שהם יודעים הכל ודעתם הנכונה ביותר ביקום כולו.

צלצלן

New member
לא כבררת מחדל

אבל אפשר להזמין כתוספת. זה עולה המון - דר גודל של 5000 ומעלה. יש טלפונים כאלו של חברת פייקר הגרמנית. נחמדים אבל פשוטים מאד.

Noaal

New member
אז קצת סדר לגבי פלאפונים צבאיים

בתור אחת שהיה לה פלאפון צבאי, ברוצני לתקן אותכם, חיל האויר מחלק לאנשי הקבע הזוטרים (קצינים ונגדים) פלאפונים של רשת מירס, כלל הצבא כל אחד בהתאם לתפקידו (ביחידה שלי היו גם חיילים שקיבלו מכשיר צבאי) מקבל מכשיר של רשת פלאפון (סמססונג 822I - אם זה מעניין מישהו), מרבית הפלאפונים חסומים לשיחות יוצאות (למעט מספרים צבאיים), אבל שתי החברות יצאו במבצע שדי משתלם לזנוח את חברות הסלולר האחרות בשבילו (אני מכירה מספיק אנשים שעשו זאת, אני העדפתי שלא). ולמרבה ההפתעה לא היה שום קטץ´ במבצע..

למעלה