אורנג´ קרסה!!!

PingPong18

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

נעלבתי

פגעסוס

Well-known member
מצטער....

האמירה נאמרה במלוא ההומור שיכולתי לגייס ולא הייתה כוונה לפגוע באף אחד. אם פגעתי במישהו בכל צורה שהיא אז אני מבקש סליחה ולוקח את דברי בחזרה... GYXOIO

MaD-d0g

New member
ענק !!

גם אני לא הייתי עומד בפיתוי ! אל תאשים אותו....

wiz

New member
חחחחחח

אני הולך לשעתיים, ואתם מריצים בדיחות בלעדי ??? תתבישו לכם ! דוווווווווווווווווור, תגיד להם ! wiz

shaby_b

New member
בניגוד לחברות אחרות ../images/Emo18.gif

אשר מורידות את השאלטר כדי למנוע קריסת מרכזות, אמיגו עומדת בחזית , משאירה את השאלטר פתוח (ולכן שדרי הרדיו והטלויזיה משדרים באמצעותם!!!!).

m e i r

New member
וואלה שאבי, עומדת בחזית?

לא ידעתע שלעשות כסף זה נקרא לעמוד בחזית. אתה חושב שכשהמכשירים שלהם פועלים בזירת הפיגוע המנכ"ל מסתכן בפגיעה? באמת שטותית ההערה שלך, כי ברור שהחברות הסלולאריות פועלות בתיאום עם כוחות הביטחון.

AndrewV

New member
גם האינטרנט קרס אני צריך 10 דקות

כדי להכנס לפורום סלולארי כאן
נדר

d@r121

New member
כנראה כולם רוצים להתעדכן

או שסתם השרתים שוב עושים בעיות... פגעסוס אהבתי זה חזק אבל שוב יתחילו מריבות וחבל בכל אופן קבל LOL ד
ר

castroman

New member
../images/Emo41.gif בירושלים הרשת חיה ונושמת ../images/Emo41.gif

סלקום!!!
בי
ל

peretzy

New member
עם אמיגו הכל רגיל..שום דבר לא נפל

וד"א!! שתהיו בענינים וזה לא פירסום! שיש יתרון באמיגו שיש פיגוע ונופל רשתות, גם אם רשת אמיגו נופלת אז יש תמיד את הווקי טוקי שזה בחיים לא נופל זה לא פירסום!!!!!

geostant

New member
אמרת את זה כבר פעם אחת ../images/Emo70.gif

פעם אחת מספיקה אתה לא חושב ?!?

geostant

New member
אני מצטער עוד לפני שאתה מגיב...

לא אתה אמרת שאמיגו לא קרסה, קבל התנצלותי מראש עוד לפני שאתה מגיב.

geostant

New member
אה ועוד דבר...

אם מחר יחתמו הסכם שלום ולא יהיו יותר פיגועים, אז לא תיהיה כבר יתרון לאמיגו ???

למעלה