אזרחים קופאים מקור..

THE WIZARD 55

New member
ממש לא מסכימה איתך.

להגיד לאנשים שמגיע להם לקפוא מקור, רק בגלל שהם לא מסוגלים להתנגד לגזירות שהוטלו עליהם? מי את רוצה שיפגין, הזקנים? החולים? כמו שהפגינו הנכים, מחזות ממש מעוררי רחמים ולאף אחד בכנסת זה לא הזיז. את חושבת שיש כח לנשים חד הוריות זקנים וילדים להתנגד? זאת האוכ' הכי חלשה לפני הגזירות של ביבי הזבל, עוד נתנו פי 2 לנכים לזקנים ולאמהות חד הוריות. עכשיו הם נותרו עם חצי קצבה, נשים שעובדות בנקיון, בעבודות שלא עוזרות להן להביא אוכל לילדים, הזקנים לא מסוגלים לעבוד, והילדים, הילדים זה כבר סיפור קורע. להוציא אנשים ממעגל עוני זה לא כל כך פשוט, צריכים לתת להם, קורסים שיוכלו להתקדם, גם הם רוצים לעבוד, אבל אין במה לעבוד, אין תעסוקה. הם מרדו ומרדו, אבל כמה יכלו לא לאכול מול הכנסת, יש להם ילדים לטפל בהם

THE WIZARD 55

New member
ואני רק יכולה להביא לך כדוגמא

את עצמך, את מלינה על הקיפוח בין האשכנזים לספרדים ובעצם לא עושה עם זה כלום, לא מפגינה, לא משנה.. איך היית מקבלת בתור תשובה, זה מגיע לך, כי את לא עושה כלום נגד זה?

אני רוצה להגיב

הבעיה שאני קורא ולא מרוכז אני מרוכז עם הפרסומת למעלה זה מעייפות חזרתי מהעבודה (היה קצר העניין) אני לא הייתי מקבל כתשובה שזה מגיע לי בגלל שאני לא עושה כלום בנושא מה באמת כבר אנשים חלשים יכולים לעשות הנה האמהות החד הוריות צעדו עם ילדיהם על הרגל עד לירושליים ועד למשרד האוצר ומה יצא מזה כלום ושעכשיו מישו יגיד שזה לא מספיק מה הם כבר צריכים לעשות להתאבד חס וחלילה כדי שידעו שהם נמצאים נווו באמתתת

ksimeroni

New member
למה את נדבקת לזקנים ולחולים?

יש אלפי ישראלים שקופאים עכשיו מקור בבתיהם, לא רק מקרים קיצוניים של הומלסים שמתים פיסית ברחובות. את בעצמך אומרת שהם רוצים לעבוד, אבל אין במה... ומה בדיוק הם עושים עם התובנה הזאת? יושבים בית, מקללים, ובעיקר מחכים למשיח.... וישר כשיש בחירות רצים להצביע למי שידפוק אותם יותר חזק מכולם. אם כולם יודעים שביבי הזבל הוא ביבי הזבל, איך תסבירי את העובדה שאף אחד, אבל אף אחד לא קם למחות את שמו וזכרו ממסכי הטלוויזיה ומהפוליטיקה הישראלית? ואני לא מדברת עכשיו על החולים, אני מדברת על יתר העניים שיושבים בבית ומקבלים פעם אחר פעם את מר גורלם בחיבוק דוב דבילי... הנשים אמהות חד הוריות? הממשלה צריכה לעזור להן, שלא נדבר עליהן בעצמן שהיו צריכות לחשוב 10 פעמים לפני שהביאו ילדים לעולם הזקנים לא מסוגלים לעבוד? הם היו צריכים לחשוב על זה שאין להם פנסיה עוד כשהיו צעירים (והצעירים של היום צריכים לחשוב על המחר, כי הם יהיו בדיוק אותם זקנים בעוד 40 שנה), וכן, הממשלה צריכה לדאוג לזה ומי בדיוק מרד? לעמוד מול משכן הכנסת בפנים חתומות זה לא נקרא למרוד. השאננות של בני אדם במדינת ישראל הבאה אותם למקום שבו הם נמצאים היום (וגם ממשלות ישראל). העוני במדינה הזאת מחלחל לכל פינה, זוהי לא צרת המיעוט במדינה, אלא צרת הרוב! כמה כבר אפשר לתרום לרוב בני האדם שחיים פה? כמה עוד אפשר לשתוק? כמה זמן עוד ניתן לפושעים לשבת במגדל השן שלהם ולתת לנו, מעמד הביניים והעניים, לעזור לעצמנו (כי אנחנו הנזקקים!)

THE WIZARD 55

New member
טוב קודם נתחיל מכך

שנשים חד הוריות, הן לא בהכרח נשים שנכנסו להריון ללא בן זוג, גם הן מקוטלגות תחת הקטיגוריה אך הן לא הרוב. רובן נשים שנישאו, אז בטח שיביאו ילדים לעולם. איך אפשר למרוד? חוץ מלהפגין? לזרוק נפצים או לירות באויר ואז להכנס לכלא? ומאיפה לנו לדעת למי האנשים מצביעים? מה אתה היית עושה במקומם?

ksimeroni

New member
נו וגם אם היה להם בן זוג

ועכשיו אין להן.... למה הן לא חשבו לפני ההריון על מצב שבו הן תצטרכנה לפרנס את הילדים האלו לבד? מה זאת השאננות הזאת? העיקר לומר ברחובות - התחתנתי! אני בהריון! יש לי ילד!? מי שגורל ילדיו עומד לנגד עיניו כמעט שלא מגיע למצב קיצוני כזה, מי שעושה ילדים בלי הכרה, כדי לרצות את הסובבים, סופו שהילד יהיה אומלל. עכשיו יש להם (לכלל האנשים האלו) שתי אופציות או שימרדו, יעני יצאו לרחובות, ישברו ראשים, יצעקו, יפרצו, וכן אולי יכנסו לכלא בשביל שאחר כך העולם יהיה טוב יותר או שימשיכו לילל בבתים הקפואים שלהם על מר גורלם, ויבקשו מהעניים שיתרמו להם שאריות. מה עדיף? מה כבר יש להם להפסיד? הלא ממילא אין להם כלום בחיים.

mike00

New member
איזה כייף לך לדבר ככה מהחדר החמים בבית...

בתור אחת שכל כך כואבת את כאבם של המקופחים אולי תספרי לנו מתי את יצאת לרחובות? מתי הפעם האחרונה שראית תא מעצר לא על מסך הטלוויזיה??למי שברת את הראש בזמן האחרון?? תאכלס,הכי קרוב שהגעת לשבירת ראשים היה כשניפחת לנו את המוח בפורומים....

אולי תדפוק על הדלת שעל הראש שלה

תראה אם שמה מישו באמת קחי אותי לדוגמא קר לי אז אני איתם צריך להפגין נגד הקור שאלוהים שלח עלינו

ksimeroni

New member
ואתה אומר את כל מה שאמרתי עכשיו כי....

מה אתה בכלל מתעאווז עלי (לא יודע מה זה? צא לרחובות אולי תלמד) אתה יודע מי אני ומה אני ואיפה אני "מבלה" את חיי? אני לא משתחצנת על גבי הפורומים השונים, את מה שאני עושה אני עושה בשושו (לא מבין? לך תבקר קצת בחדרי מעצר) אין לי כל עניין לספר לאף אחד איך, למה וכמה אני עוזרת לבני אדם. דברים כאלו נעשים בצנעה ולא כדי להתפאר בהם. אין שום גאווה בלספר כמה אנשים אומללים במדינה הזאת. את מה שאני אומרת פה אני אומרת בשביל קצת יותר מודעות לאנשים השאננים, לכן אני מרשה לעצמי להיות בוטה ולא לדבר בצורה מתייפייפת... אנשים פה מתים!

ksimeroni

New member
אני תמיד נגד! ../images/Emo8.gif

אני חופשי נגד הממשלה אבל לא בעד לעודד אותה ע"י כך שאנחנו נדאג איכשהו למסכנים... היא ורק היא צריכה לדאוג לתושבי המדינה, ואם היא לא עושה את עבודתה כראוי, אז חייבים למרוד!

mike00

New member
חחחחחחחחחחח......../images/Emo6.gif

את הסיפורים שלך תספרי למי שעדיין לא מכיר את ההפכפכות שלך..... ואולי כבר שכחת אבל יצא לנו לדבר על זה פעם,אני את הבית עזבתי בגיל 15,את הרחובות אני מכיר בטוח יותר טוב ממך, ולומר את האמת אני לא רואה בזה גבורה גדולה......גם לא בלהיות עצור.....

עכשיו אמור להופיע מישו ככה

מייק בן שליי עזבת אותנו מוקדם אבא שלך נורא כועס ואז מייק : אמאאאאא אמא : מרקוווווווו ואז מתחבכים הוא חוזר הביתה והסיפור כבר מוכר

mike00

New member
השם האמצעי שלי זה מרקו../images/Emo6.gif

סתאאאם

ksimeroni

New member
זאת בכלל לא גבורה

אלו הם החיים. זאת גם לא גבורה להיות עצור, זאת המציאות בישראל.... ועל איזו הפכפכות בדיוק אתה מדבר?

זאת לא המציאות בישראל, זו המציאות

של מי שעובר על חוקי המדינה, בישראל - ובעולם.

למעלה