אזרחים קופאים מקור..

חחחחחח

עזוב עכשיו קראתי את כל ההודעות שלה אחת אחרי השניה אין לה דעה מגובשת היא כל הזמן מוסיפה משו חדש שונה לדעות שלה

mike00

New member
עזוב גבר,היא מהמדוכאות הביתיות.....

מנהלת מהפכות בשלט רחוק מהסלון של הבית המחומם שלה.....

ksimeroni

New member
מייק אם אין לך משהו חכם להגיד

ואתה יכול רק להלעיז על משתתפים אחרים בפורום אז כדאי שתתאפק ולא תגיב אתה יודע, סייג לחוכמה.....

ksimeroni

New member
יש סיכוי של 50%

שהם לא ייעצרו. אם זה עלול להביא אוכל לפיות של ילדיהם אז זה בדיוק מה שהם צריכים לעשות. זה, או ללכת לשבור למישהו את הראש בכנסת ישראל. כמובן, לא באופן עצמאי, כי אז רק ייעצרו אותם או יכניסו אותם לבתי משוגעים, אלא בצורה מאורגנת. ללכת ולדרוש את מה שמגיע לך זה לא פשע, ואם כן, אז החוק הוא פושע לא הדורשים. לילדים בדרך כלל יש אמא ואבא. שניהם מובטלים? אבא ילך להביא אוכל (איכשהו) ואמא תישאר עם הילדים אולי אבא ייעצר, אבל גם ככה אין לו מה לעשות בחיים, ואולי יתמזל מזלם והוא "רק" יצליח להביא להם בגדים ו\או אוכל או שאתה חושב שיותר טוב ששני ההורים ישבו בבית, ימררו על מר גורלם, והילדים ימשיכו לסבול?

mike00

New member
את רואה??

זה מה שיותר מדי מוסיקה מזרחית עושה למוח......לא חבל על כל התאים שאיבדת תוך כדי??תראי מה יוצא לך מהמקלדת... קודם כל על מה מבוססת הפסיקה שלך ש-50% מהם לא ייעצרו?? תהיי בטוחה שהסיכויים שהם ייעצרו אם ישברו למישהו את הראש הוא הרבה יותר גבוה מ-50%..... ואם הם יקבלו בדרך גם מכות זה לא יפתיע אותי......ואם הם יחליטו לעשות את זה לח"כ אז רוב הסיכויים שהם יצאו עם כמה עצמות שבורות..... לדרוש את מה שמגיע לך זה בהחלט לא פשע,ללכת לפרוץ ולשבור ראשים זה כן.... איזה אידיליה...." אבא ילך להביא אוכל (איכשהו) ואמא תישאר עם הילדים"..........את חורנית לגמרי אם זה נראה לך משהו טבעי לעשות...... " או שאתה חושב שיותר טוב ששני ההורים ישבו בבית, ימררו על מר גורלם, והילדים ימשיכו לסבול?" ממש לא.....אבל יש דרכים קצת יותר הגיוניות[וחוקיות]לשפר את מצבם....

ksimeroni

New member
יש דרכים חוקיות?

אילו דרכים מייק? בוא תסב את תשומת ליבנו לעניין שלא ידענו עד עכשיו.... אם שני הורים מובטלים מהדרום (לא מובטלים מבחירה, מובטלים כי אין עבודה), שיש להם 2 ילדים נגיד (אם נקל עליהם), חובות למכולת השכונתית (כי בעל המכולת מרחם גם עליהם (בין היתר), משכנתא, ותשלומים לחוק חינוך "חינם" לילדי ישראל.... שלא נדבר על בגדים וטיפוח.... עכשיו, איזו דרך חוקית יש להם לצאת מהמצב הזה מייק? מה אתה יודע שאחרים לא? גלה לנו את הסוד!!! ואני לא מאזינה למוזיקה "מזרחית" אלא לישראלית (בקושי) וערבית על גווניה

mike00

New member
רק כמה פתרונות שאפשר לנסות...

1.קורסים של לשכת העבודה.. 2.מציאת עבודה שאתה לא אוהב ולא מכניסה הרבה אבל מביאה אוכל הביתה ונותנת "אוויר" כדי להמשיך לחפש משהו יותר טוב.. 3.העזרות בעמותות למיניהן בכל הקשור לביגוד ומזון.. 4.פניה לעיתונות. 5.קבלת עזרה מהמשפחה בטיפול בילדים ויציאת שני ההורים לעבוד בעבודות שהם לא אוהבים... 6.פניה ללשכה סוציאלית לקבלת עזרה.

ksimeroni

New member
תגיד... אתה לא מבין עברית?

1. קורסים של לשכת העבודה? איזה קורסים? קורס תופרות? מה זה בדיוק יתן? אז הם יקבלו שכר זעום לתקופה של שלושת חודשי הקורס, ואחר כך מה? עוד קורס? זה ברור לך שלא מוציאים מובטלים לקורסים כאוות נפשם, נכון? 2. מציאת עבודה שאתה לא אוהב.... עוד כמה פעמים אני אסביר לך שבדרום אין עבודה? יעני מה צריך לעשות כדי שתבין שלא מדובר פה על מצב של פינוק אלא מצב אבסורדי שבו אנשים רוצים לעבוד, אבל אין איפה?? ו... לחפש משהו יותר טוב? אין להם אפילו עבודה אחת מעפנה אז אתה רוצה שיהיו להם גם חלומות למשהו טוב יותר? 3. העזרה של העמותות זה לא פיתרון הפיתרון צריך לבוא מממשלת ישראל שתסביר איך היא מתכוונת לעזור לבני אדם להתפרנס בכבוד נתחיל מיצירת מקומות עבודה ונמשיך מהעלאת שכר המינימום לשכר הגיוני 4. פנייה לעיתונות זה רעיון נחמד, אבל בשביל זה צריך להתגבש כקבוצה ומנסיון אני יכולה להגיד לך שהעיתונות לא ממהרת להגיע כי בשביל שהיא תבוא צריך איזה "סקופ" יעני, מישהו צריך למות, לגסוס, לחלות במחלה קשה זה לא פשוט לפנות לעיתונות, הם מחפשים משהו פיקנטי לא עוד איזה מובטל שרוצה כותרת בעיתון, זה בנאלי במדינת ישראל במהה עני הזה שונה מרעהו? 5. קבלת עזרה מהמשפחה... לא לכולם יש את הלוקסוס הזה מייק ו... אין עבודה!!! איך 2 ההורים ימצאו עבודה?? הרי אם היתה להם עבודה הם לא היו נמצאים במצב הזה מלכתחילה! 6. פנייה ללשכה הסוציאלית... חחח כן בטח... כדי שאחרי זה יסמנו איקס על הילדים שלהם בצבא ובהמשך החיים בעקבות כך העובדת הסוציאלית היא הגורם האחרון אליו יפנו העניים ברוב המקרים היא רק מזיקה עם האבחנות המטופשות שלה

הלוו הלווו

שדבירתי על לעבור על החוק בעבודות שחורות לא התכוונתי על לגנוב או משו התכוונתי על קומבינות עם חברים שרציתי לצאת לטורקייה בקיץ התחלתי לצבוע בתים בסוף לא נסעתי כי אהבתי את הכסף שבא לי ביקשו ממני לעשות עבודות בשפכטל וכאלה עשיתי הכל כי רציתי ולא לקחתי יקר מאף אחד מה אני צריך להתלבש על כל הבתים שצריכים צבע בדרום למה שהדרומים לא יתלבשו

יעני בקיצר זאת פסיכולוגיה

כל האין עבודה הזאת ואני חוזר שוב לא רוצים לעבוד הם מתחילים לרוץ בגיל 40 שכבר לא רוצים עובדים מבוגרים ופיספסו את ההזדמנות בגיל 20

AdonAsda

New member
עם כל הכבוד, אפשר להסתדר יפה מאוד

בלי תנור, קצת שמיכות או שכבות בהחלט מספיקות בשביל להתמודד עם "קור" כזה בתוך הבית. ומפזר חום הוא לא כזה יקר...

THE WIZARD 55

New member
זה מה שהם מבקשים אסדה

שמיכות ובגדים. על מפזר חום הם אפילו לא מעזים לחשוב. יש כאלה שיעדיפו לקנות לחם לילדים בכסף, כי אין להם לשלם חשמל.

זה נורא מזעזע

אני נתקל בהם כל יום ברחוב, ואני לא יודע מה לעשות, הם ירדו מהמסלול ואיבדו כל רצון, אם לא כולם אז רובם רוסים, רק לפני כמה שעות ראיתי כמה מהם על הספספלים בבת ים, וכל יום אני רואה אותם ברחוב אלנבי, איזה דבר נורא, אין בעייה לשים קץ לתופעה הזו כי מספרם לא כל כך גדול, אך למי איכפת, העיקר שמקימים את משרד הדתות מחדש, אל מלא רחמים.

אהאא

נזכרתי שדיברת על הומלסים ברחובות וטוב שנזכרתי יש משו שנקרא "הזכות לדיור" כל הומלס במדינה יכול לפנות לממשלה הדפוקה שיש לנו לבקש בית שיהיה לו הם חייבים לתת לו אם לא נותנים הם צריכים לעתור לבג"ץ (כלומר לתבוע את המדינה) ואז הם יקבלו הבעיה היא שלהומלסים אין כסף לשלם על ההליכים המשפטיים וכמובן אין להם כסף לשלם לעו"ד ואם הם בסוף יקבלו בית אז אין להם כסף לשלם חסמל או מים לבית המדינה לא צריכה לשלם קצבאות המדינה צריכה לדאוג לעבודות לאנשים אני סתם מגזים אבל במקום כל העבודות שהולכות לעונשים של המשטרה למה שלא יתנו את העבודות האלה למישו שצריך עבודה וימצאו לעבריינים עונש אחר שיותר מתאים כי ממש לא מזיז להם העונש הזה

מי אמר שאני פתרתי

תקרא שוב אני סיבכתי את העניינים עוד יותר אבל מה המדינה באמת צריכה לדאוג להם למכסה שתפתח מחדש את המעבורות של קום המדינה

למעלה