אזרחים קופאים מקור..

THE WIZARD 55

New member
רגע רגע רגע, אני בהלם

כל אחת שמתחתנת צריכה לחשוב פעמיים להביא ילד לעולם כי אולי היא תתגרש
מה יש להם להפסיד? את שומעת את עצמך? ממילא אין להם כלום בחיים. מישהו גנב לקסימרוני את הכינוי וכותב במקומה?

כה בטח צריכה לחשוב

צריכה להיותת גם עשירה כדי לספק לילדים הכל היא צריכה לבחור אבא חתיך חכם ולהיות בעצמה חתיכה וחכמה כדי שהילדים יהיו דומים מה חשבת זה בקלות כלכך להביא ילדים

ksimeroni

New member
לא לא וויזי

במציאות של ימינו גירושין זה בכלל לא דבר נדיר לפני שאת עושה ילד תוודאי שיש לך מה לתת לו ואם את רוצה להיות עקרת בית ושבעלך יממן אתכם קחי בחשבון שאת חייבת לגרום לו גם לפתוח איזה חיסכון לילד למקרה שהוא יקבל ג'ננה ויחליט לעזוב אתכם פתאום. זאת לא פנטזיה, זאת המציאות.

THE WIZARD 55

New member
אף פעם לא ניתן לוודא

אפשר לפתוח דיון רחב, האם לכל אחד הזכותלהביא ילדים לעולם.. אבל עוד משפט שלא התייחסת אליו.. מה זה, ממילא אין להם מה להפסיד? את מצפה שיכנסו לכלא? מהפכה יעני?..

ksimeroni

New member
מהפיכה יעני וויזי

אם אין שום דרך להתפרנס בכבוד במדינה הזאת, אז אין פה כבר מה להפסיד.... מישהו צריך לתת דין וחשבון למה לאנשים מן השורה אין עבודה (גם לא בנקיון) ואם המישהו הזה מתעלם, צריך להבהיר לו שהוא לא יכול לעשות פה מה שבא לו צריך להבהיר לו מי הבוס במדינה הזאת

THE WIZARD 55

New member
אבל, אבל איך עושים מהפיכה?

את יודעת זה לא עניין פשוט זה רק תיאורטית. תתארי לי מהפכה... כל העם היה צריך להתייצב מאחרי המפגינים אבל לאף אחד לא הזיז, רק המכסכנים שבתו רעב את לא זוכרת את ההפגנה הקורעת לב של הנכים?

איי איי

אם ישמע אותך איזה חרידי אחד אומרת את זה מה עדיף שיעבדו או יחכו למשיח כמובן לקפוא מקור עד שהמשיח יגיע צודקת תכלס , זה מה שעושים מובטלים אבל אתם יודעים שאחוז גדול מהמובטלים עובד בשחור יעני בלי תלוש בכל מקום שהוא רק שהמדינה לא יודעת טוב לא אחוז גדול אבל אלה חכמים שעושים את זה רק אם יגלו שהם עובדים יעשו להם בעיות אז אולי הם צריכים קודם כל למצוא עבודה ואם אחרי חיפושים ממש ממש רבים לא מצאו אז להתלונן ולקלל כל היום סבתא שלי הייתה תמיד אומרת " המובטל הוא אדם שלא רוצה לעבוד"

ksimeroni

New member
שלא תבין לא נכון

אני בעד ללדת הרבה ילדים אבל רק אם יש לך איך לדאוג להם אחר כך! זה שהמובטלים עובדים בשחור זה כבר סוג של מרד, זה מבורך, הם מנסים לעזור לעצמם, גם במחיר שהם יעצרו אחר כך, כי הילדים יותר חשובים מכל דבר אחר, והם כבר במצב של ייאוש. גם אם תגיד לי שאנשים פורצים לסופר, כמסורת הפנתרים השחורים, אני אשמח. בשביל הילדים לוקחים סיכונים, ככה זה בישראל. ולגבי סבתא שלך - היא אולי צודקת, אבל לא במקרה של ישראל. בישראל אין עבודות, לפחות אין עבודות בדרום הארץ, ובדרום הארץ גם גרים המוני בני אדם (למקרה שמישהו לא יודע את זה, או לא זוכר) השאלה היא עד כמה ניתן לדכא בני אדם בלי שהם יעשו כלום?

האאא

אם גם בדרום אין עבודות וגם בצפון אין עבודות אז איפה יש מי בדק את כל מקומות העבודה ואמר שאין עבודות יודעים שאין עבודות ממצב המובטלים שלא חיפשו את העבודות אם אין עבודות בארץ למה אני עובד ב 1000 עבודות (אולי אני צריך לחלק לא הממשלה) אגב אני מחפש לבית-מלון מי שרוצה שייצור איתי קשר זה למשמרות ערב בלבד הבעיה שהתקשרו לא הבנתי מה העבודה בדיוק אז שאני אדע בדיוק אני אגיד לכם הנה רואה חיפשתי עבודה אחת מצאתי 1000 עכשיו אני לא יכול להחליט במה לעבוד אולי האנשים מחפשים עבודה שתהיה המקצוע שלהם ואני איפה שלא תזרקי אותי אני אסתדר המובטלים אצלנו בארץ גם שחצנים הם לא רוצים לעבוד וזהו הם רוצים שזאת תהיה עבודה שהתאימו פיקס להם

ksimeroni

New member
לאנשים שגרים במרכז הארץ

יש עבודה. עכשיו תסביר לי איך כמעט כל ההומלסים "גרים" בתל אביב? הרי הם יכלו לעבוד, אבל הם בחרו להתייאש.... אז למה אני צריכה עכשיו לעזור להם? חסרים ילדים עניים שצריכים עזרה? חסרים אנשים שגם בילו תקופות של ייאוש בחייהם, אבל במקום להפוך להומלסים הלכו לעבוד אפילו בזבל כדי לחיות? במה הם שונים מהם?

אמרתי לך

מובטל הוא מי שלא רוצה לעבוד ואני מדגיש את זה שוב וכל ההומלסים הם באו מהדרום ומהצפון לתל-אביב (לא ממש כולם) אבל למה ממש להיות רעים איתם

ksimeroni

New member
אני לא ממש רעה איתם

פשוט יש כל כך הרבה קבוצות נזקקות במדינה, עד שסדרי העדיפויות נהיו כמעט בלתי אפשריים.... למי נעזור קודם? אם היינו גאידמק התשובה היתה פשוטה - לכולם! אבל בגלל שאני לא גאידמק, ולא נראה לי שמישהו מכם הוא גאידמק, אז יש עדיפות לנזקקים שלא הביאו את עצמם למצב הזה, כמו ילדים או מובטלים מכפייה. מובטל הוא לא מי שלא רוצה לעבוד בוא לדרום ותראה מובטלים שרבים בלשכת התעסוקה עם הפקידים שיתנו להם כבר איזו עבודה, לא משנה איזה, רק שיתנו...

איי אייי

את ראית את חיים בתכנית הזאת שכחתי איך קוראים להה קיצרר אולי תזכירו לי אתם חותמתתתתת אבל רוב המובטלים דווקא מהאיזור שלי למה לבוא לראות את המיעוט של המובטלים
בואי למרכז תראי על מה אני מדבר

klod bokevski

New member
מיצית את מהות הקומוניזם בהודעה אחת

מצד אחד-שלטון חברתי מצד שני-אם האנשים לא מתנהגים כמו שצריך,שיקפאו למוות מצדי האידיאולוגיה הקומוניסטית בתמצית עכשיו צריך להחליט מה בדיוק התנהגות רופסת מספיק כדי להצדיק רעב וסבל..אני חושב שנגיד..התנגדות למפלגה?זה מספיק חמור?

../images/Emo128.gifכנראה שלא הבנת משהו בסיסי....

השיר העצוב הזה מול המציאות של התחנה המרכזית, ממחיש עד כמה המצב בעייתי. ההומלסים הם האוכלוסייה הבעייתית ביותר, אנשים שנמצאים בתחתית של התחתית של התחתית. לרוב אין להם את היכולת לחולל שינויים, אפילו קלים, ואפילו ביחס לעצמם. את מדברת על לצאת לרחובות ושואלת מדוע לא עשו את זה? מדובר באנשים שאין להם טיפת יכולת ורבאלית! לא היה שום "תהליך" שהוביל אותם לאן שהוביל, פרט לחוסר מזל שהחל בד"כ כבר ברגע שנולדו.. אני רוצה דוגמא להומלס שבעבר ישב בבית משלו. ולא, מפוני גוש קטיף הם לא דוגמא רלוונטית כי הם לא ההומלסים של התחנה המרכזית, עם בקבוק הוודקה.

ksimeroni

New member
אז ככה

אקרא - אני לא אטומה ולא חסרת רגשות, אתה פשוט צריך להבין שלא יכול להמשך מצב כזה שבו העניים תורמים לנזקקים, פשוט לא הגיוני! הנזקקים, או שלא יעשו ילדים כי אין להם מספיק אמביציה לגדל אותם כראוי, או שילחמו למען עתיד ילדיהם בכל מחיר (גם אם יעצרו אותם אחר כך בגין הפרעת הסדר הציבורי למשל....) מה יותר חשוב מהילדים שלהם? מה? זה לא מתוך רוע, זה מהכרות עם בני אדם כאלו, מישהו צריך להלחם למען הילדים האלו, וכנראה אלו לא יהיו ההורים שלהם... על ההורים אני לא מרחמת. קולד - אם יהיה שלטון חברתי זה אומר שהאנשים (החברה) בחיים לא יתנו לאף אחד לדרוך עליהם יותר, וזאת התנהגות "כמו שצריך". עופר - אין דבר כזה בישראל "אין להם יכולת וורבלית", יש פה חוק חינוך חובה, לכל אחד יש יכולת להביע את עצמו ולהתמודד עם החיים. זה שיש אנשים עם אופי חלש, שבחרו לסבול במודע ולהיות הומלסים, זאת בעיה אחרת... אבל זה מתוך בחירה, לא בגלל שהם לא למדו בבתי ספר ולא יודעים לקרוא, לכתוב ולדבר תקין. חוץ מזה רובם בכלל נרקומנים. עכשיו, אני לא אומרת שלא צריך לעזור לאותם נרקומנים, מהמרים, שתיינים.... אבל לפניהם, לפני האנשים שוויתרו במודע על החיים שלהם, יש פה מאות אלפי ילדים מסכנים שההורים שלהם וויתרו עליהם. אנשים עשו ילדים כאוות נפשם, למרות שהם ידעו שאין להם כסף לגדל אותם, ועכשיו הם בוכים לרשויות שלילדים אין אוכל.... האנשים האלו הם עבריינים! הייתי מעדיפה לראות אותם פורצים לסופרים כדי להביא לילדים לחם וחלב, במקום שייללו בכלי התקשורת שהם מסכנים... הם לא מסכנים! הילדים שלהם כן.

mike00

New member
עלית פה על סטארט אפ קטלני......./images/Emo6.gif

את מייעצת להורים של הילדים המסכנים ללכת ולעבואר על החוק ולהעצר,כל זה "בשביל הילדים"..... פשוט גאוני,איך לא חשבו על זה קודם?? אולי גברתי מוכנה להסביר לקשה הבנה כמוני,איך זה שההורים יישבו בתא מעצר יעזור לילדים המסכנים?? יש פה משהו שפספסתי??

למעלה