אז ככה
אקרא - אני לא אטומה ולא חסרת רגשות, אתה פשוט צריך להבין שלא יכול להמשך מצב כזה שבו העניים תורמים לנזקקים, פשוט לא הגיוני! הנזקקים, או שלא יעשו ילדים כי אין להם מספיק אמביציה לגדל אותם כראוי, או שילחמו למען עתיד ילדיהם בכל מחיר (גם אם יעצרו אותם אחר כך בגין הפרעת הסדר הציבורי למשל....) מה יותר חשוב מהילדים שלהם? מה? זה לא מתוך רוע, זה מהכרות עם בני אדם כאלו, מישהו צריך להלחם למען הילדים האלו, וכנראה אלו לא יהיו ההורים שלהם... על ההורים אני לא מרחמת. קולד - אם יהיה שלטון חברתי זה אומר שהאנשים (החברה) בחיים לא יתנו לאף אחד לדרוך עליהם יותר, וזאת התנהגות "כמו שצריך". עופר - אין דבר כזה בישראל "אין להם יכולת וורבלית", יש פה חוק חינוך חובה, לכל אחד יש יכולת להביע את עצמו ולהתמודד עם החיים. זה שיש אנשים עם אופי חלש, שבחרו לסבול במודע ולהיות הומלסים, זאת בעיה אחרת... אבל זה מתוך בחירה, לא בגלל שהם לא למדו בבתי ספר ולא יודעים לקרוא, לכתוב ולדבר תקין. חוץ מזה רובם בכלל נרקומנים. עכשיו, אני לא אומרת שלא צריך לעזור לאותם נרקומנים, מהמרים, שתיינים.... אבל לפניהם, לפני האנשים שוויתרו במודע על החיים שלהם, יש פה מאות אלפי ילדים מסכנים שההורים שלהם וויתרו עליהם. אנשים עשו ילדים כאוות נפשם, למרות שהם ידעו שאין להם כסף לגדל אותם, ועכשיו הם בוכים לרשויות שלילדים אין אוכל.... האנשים האלו הם עבריינים! הייתי מעדיפה לראות אותם פורצים לסופרים כדי להביא לילדים לחם וחלב, במקום שייללו בכלי התקשורת שהם מסכנים... הם לא מסכנים! הילדים שלהם כן.