אז....אהבה יכולה לברוח???

1234ab

New member
אביבה שאלה לי אליך...

כשהיית קטנה שיחקת הרבה במשחקי חבל??
דילוגים וכאלה??
או שפשוט את מעבירה לי איזה שהוא מסר...?? או שפשוט..???? ערב נפלא

1234ab

New member
יופי...אני מקווה שאת

גם נהנית מהמשחק..
דרך אגב משחק שכזה... הוא הדרך להעצמה לא?? בעצם מי שכבר נמצא שם...משחק את המשחק הזה לא?? המשך ערב נפלא

יתכן שיש בזה יופי

אבל נראה לי שכדאי להגיע להגדרה כלשהיא, מתוך מאמץ... זה יתן בסיס טוב יותר לשיחה, בסיס מובן קצת יותר. אחרת כל אחד ידבר על מה שהוא/היא מבין/ה... וגם זה לא כל כך נורא... אז אני מציעה שכל אחד/ת יתן או תיתן מילים, לא הסברים, מילים שעולות לראש כשחושבים על המילה אהבה... רק מילים, בלי הסברים. אפשר? אם כן, אז בבקשה לפתוך שרשור חדש, מי שרוצה, ולהתחיל לשרשר את המילים. נקודה נוספת, לאהבה יכולות להיות גם מילים לא כל כך נעימות... שימו גם אותן. זה לא מבחן, אין כאן ציונים על נכון או לא... נראה מה יעלה ואז נראה מה אפשר לעשות עם זה... מוכנים?

הגדרות....אווווףףףףףףף

אביבה, לא כ"כ נראה לי מה שכתבת כאן, "לא הסברים, מילים שעולות לראש כשחושבים אהבה ",, דרלינג, ואני לתומי סברתי כי שכשבאהבה עסקינן, צריך לדבר מהלב.... אני נענית לאתגר ופותחת שרשור חדש כהצעתך!!!!!

האהבה 100

New member
לדעתי את צודקת מאד.

מי קבע מאיפה באים ההסברים? אולי הם באים גם מהלב? אני מסכימה אתך.

הממ.. הגדרתי לאהבה

שלום כולם, אשמח להשתתף בדיון.. הנה שני הגרושים שלי בעניין אני מבדיל בין שני סוגי אהבה: 1. אהבה ללא תנאים 2. כל השאר: אהבה רומנטית, אהבה להורים, אהבה לילדים וכד' הגדרתי לראשון היא: היכולת לקבל אדם כמו שהוא, מתי שהוא, אף על פי ולמרות מה שהוא עושה ו/או אומר. היכולת לראות את האור והפוטנציאל לאהוב של אותו אדם באשר הוא כמשהו אלוהי ואינסופי. היכולת להכיל באמת שלי את האמת של אותו האדם שמולי למרות מה שהוא עושה ו/או חדל לעשות ו/או אומר ו/או לא אומר. זה בערך על קצה המזלג, אם אני לא מתבלבל ההגדרה שלי לאהבת חינם, אהבת אמת, אהבה ללא תנאים. כל השאר זה הורמונים וכימיקלים שבוע נפלא רוח מדבר

הממ.. הגדרתי לאהבה

שלום כולם, אשמח להשתתף בדיון.. הנה שני הגרושים שלי בעניין אני מבדיל בין שני סוגי אהבה: 1. אהבה ללא תנאים 2. כל השאר: אהבה רומנטית, אהבה להורים, אהבה לילדים וכד' הגדרתי לראשון היא: היכולת לקבל אדם כמו שהוא, מתי שהוא, אף על פי ולמרות מה שהוא עושה ו/או אומר. היכולת לראות את האור והפוטנציאל לאהוב של אותו אדם באשר הוא כמשהו אלוהי ואינסופי. היכולת להכיל באמת שלי את האמת של אותו האדם שמולי למרות מה שהוא עושה ו/או חדל לעשות ו/או אומר ו/או לא אומר. זה בערך על קצה המזלג, אם אני לא מתבלבל ההגדרה שלי לאהבת חינם, אהבת אמת, אהבה ללא תנאים. כל השאר זה הורמונים וכימיקלים שבוע נפלא רוח מדבר

למעלה