אז איך היה בשברולט??

הכבוי

New member
מה אתה רוצה? לקחו לי את כל

האפשרויות! טוב, כפיצוי קח תמונה של בן דוד שמש. הבנת? בן דוד שמש?

kingshimmy

New member
הייתי שולח אליך עכשיו

שני בריונים כושים שיכו אותך. אבל אני מפחד שהם יראו שגם אתה הומי/ברו/ניגה ותקימו הרכב ראפ.

או אה

New member
לדעתי

היה חרא... רוב הזמן שהייתי בפנים היה ממש חרא מוזיקה אז יצאתי החוצה ושם הייתי רוב הזמן למרות שהיה קפוא היו רק שתי דברים שאהבתי את הפוגו בשיר הראשון של סקוויזופוביה והשיר ATWA של סיסטם שממש התאים לי למצברוח
... חוצמזה ממש לא נהנתי כי הייתי בבאסה כל הזמן ורציתי להקיא כמה פעמים (מלול יבין למה...) וזהו

loca

New member
תודות

רק להוסיף משהו- תודההה לדי ג´יי יוס ששיתף פעולה ושבאמת נתן ערב ענק! תודה רבה רבה רבה לתמיר ואבירם שבאמת הפתיעו אותנו השבוע בשברולט...היה כייף אמיתי לשמוע אתכם ולראות אתכם בשברולט. סקוויזופוביה אתם ענקיים! ורקדתי הממממממממממון דאנסים דני אתה ענק!! ולכל מי שלא נהנה מההיפ הופ והדאנסים-איש איש וטעמו. ניסינו כמה שפחות ליצור מצב שאנשים לא ירקדו ובגלל זה פתחנו רחבה שניה. שבוע הבא-רק רוק!!! :) וזהו אין לי כוח לכתוב החפירה שלי בהייד פארק...חחח

danzig F

New member
אחח אנשים אנשים... |דמעות|

איזה התרגשות, איזה דמעות, איזה חונק בגרון.. אתם לא מתארים לעצמכם כמה שהתרגשתי.. ממש מסע בזמן.. אז ככה.. הערב היה נחמד מאוד... לגבי התקלוט שלנו, אפשר לומר שזה היה אחד הקטעים המרגשים בחיים שלי.. אני מודה שלא באנו הכי מוכנים והיו לנו עוד הרבה שירי נוסטלגיה שרצינו לשים.. (ג´אמפ אראונד, מאמי, טראנס חוש חש הבלש...) אבל סה"כ היה ממש כיף ונחמד לחזור לראות את אותם אנשים שכ"כ התגעגעתי אליהם, להריח עוד פעם את הריח של המכונת עשן... הערב הזה רק חיזק עוד את העמדה שלי שהמועדון חייב להמשיך הלאה כמודון רוק אמיתי... אני מקווה מאוד שהקטע עם "שלומי סרנגה- פוסמוליפי" באמת אמר לכם משהו וגרם ולעוד כמה אנשים להבין מה המטרה האמיתית של המועדון.. זהו, וידוי קטן- אני מוכרח להודות שכששמנו את השיר האחרון (TIME OF YOUR LIFE של גרין דיי) ממש היו לי דמעות בעיניים.. טוב, זהו, שברולט- בהצלחה.

הכבוי

New member
רגע, אתה התדג´תת?

אני זה שסימן לך שהוא חותך את הוורידים בצוואר כששמתם "בלבלי אותו" או שיר מזרחי מסריח אחר.... ואתה רק הרמת את הידיים החוסר אכפתיות. כאילו מזרחית זה טוב..... בגללך, אני מתחיל לעבוד על גרסת הגראולינג שלי לhit me baby one more time........ אם רק אני אשיג מיקרופון...

Darakan

New member
יש כבר כזאת גרסה

של Shitality הם עשו לזה אפילו קליפ. וגם ל"כושי כלב קט" ול"I want it that way" ועוד מלא דברים. הם מוציאים "דיסק" בקרוב.

הכבוי

New member
אוף.... חייב להרוס, נכון?

למה אני אעשה גרסה משלי עכשיו? הצעות מישהו?

הכבוי

New member
אבל אני לא יודע לשיר!

אני יודע לעשות גראולינג וגם זה בקושי! אני צריך בכיוון ההפוך! (פופ\מזרחית לבלאק) מה דעתכם על "בלבלי אותו" בלאק?

Darakan

New member
גראול טוב אתה עושה?

בד"כ מי שאני מכיר או שהוא סתם צווח\צורח או שהגראול יוצא מהגרון ולא מהבטן. למרות שהוא נשמע יחסית טוב הוא חלש מאוד ודופק את הגרון... אתה ביניהם או שיש לך באמת גראול?

הכבוי

New member
לא יודע.... לא שומע בלאק ודף כמעט..

תשאל את מלול אם זה טוב ומאיזה סוג זה ותחזור אלי...

הכבוי

New member
זה מתכת חירשת.

יש מתכת כבדה, מתכת רכה, מתכת שחורה, מתכת איטית, מתכת כוחנית, מה שת´לא רוצה... אני אישית אוהב נחושת...

Darakan

New member
אין כזה דבר דף מטאל...

וגם Soft או Slow מטאל אם לזה התכוונת...

למעלה