אז איך היה בשברולט??

^NB^

New member
אני בכלל לא מבין מה הוא רוצה

בעילת קטינות זה בכלל מחמאה

חשבתי שאתה מדבר על אנשים אחרים

במקרה הזה אתה בכלל טועה כי בנוגע לגרסיה ושירה הרבה יותר מפריע לי שהן באות וחוצמזה אם אתה כל כך רוצה לדעת אז אני ישבתי עם ידידה שלי שהיא לא קטנה והן באו וישבו לידי אבל זה לא עקרוני בכלל.... מפריע לי גם הנוכחות של שירה וגרסיה

^NB^

New member
אני שמח שביררנו את העניין

פעם הבאה תחשוב פעמיים בבקשה לפני שאתה מגיב תגובות נרעשות. ואני נורא שמח שאתה היית מגן אליי כשאנשים היו אומרים שאני "פאטתי ואפס" תודה רבה.

Absolut May

New member
היה נחמדצ´יק +

הרחבה הקטנטנה הייתה חמודה, למרות שלא הייתי בה בכלל, אבל היה נחמד לעבור שם מדי פעם... ברחבה המרכזית, היה גם נחמד, לא יותר מזה.. אחלה הופעות, לא ידעתי שסקוויזו´ כ"כ טובים, התלהבתי +.. נהניתי לראות את כולם למרות שבעית-הילדים-הקטנים באמת הפריע קצת... פסדר לא 16+ אבל לא 12-....

EXTREME PROD

New member
היה כיף כיף כיף...

אמנם לא הייתי הרבה זמן, אבל היה אחלה! תמיד טוב לראות שברולט מפוצץ... אוי! ולחזור לתקלט בשברולט... אין לכם מושג איזה התרגשות... הכל היה ממש ספונטני ומאולתר, בכלל לא התכוננו וכל הדיסיקם שלנו היו בבלאגן, אבל היה שווה את זה, היה פשוט אחלה... כיף לחזור. ואם למישהו עוד היה ספק שאנחנו כועסים/רבים עם השברולט אז מקווה שעכשיו כולם יודעים שצ´יקן+שברולט= לאב פור אבר ושימותו הקנאים... שיהיה רק טוב לכולם, ובהצלחה לכולם. אבירם

benny afro

New member
וואי וואי וואי ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

היה על הכיף כיופק,אחושרליצים קלמנציצים,"פיצוצים". ממש נהנתי אתמול,ההיפ הופ עשה לי טוב בטירוף(תודות גם לגורביץ´), קדימה תומר ומעיין שיחקתם אותה דיג´ייס אופסייד! הרחבה השנייה השאנטי-ראפ ישראלי, היה פשוט פיצוץץץץץ(כל פעם שנכנסתי היה פשוט כיף),gravel pit... קדימה. ברחבה הראשית היה תותחי....יוס הביא אותה בטוב...כרגיל,צ´יקן היו הפתעה טובה מאוד ליומולדת,ודני בסוף נתן באלקטרוני לפירוק האחרון...וואי איזה כיף
ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש נהניתי,היה מפוצץ דבר שעשה את זה לפי שתיים כיף,וסקוויזו הביאו לי אותה בהופעה, היה קטלני. ממש ממש נהניתי בקיצר, קדימה שברולט!

benny afro

New member
אהה כן וגם ד´יגייז יוז הביאו אותה

פאנק מטאל סבבותתתת היה כיף...הייתי מפורק לגמרי כבר אז...

NiGa

New member
מספק אותי בני אומר -

קדימה שברולט.... חלש השברולט אחרי הקדימה, אבל מספק המבנה!

הכבוי

New member
היה פסדר...

הפוגואים היו נחמדים, לא היו כל כך הרבה ילדים קטנים (מה שכן היו פקצות ופקצים מפה עד בית ג´אללה), המוזיקה הייתה... אה... אבל סה"כ היה נחמד. אגב, מישהו יכול להגיד לי מה שם השיר (והמבצעים) שיש בו שורה שהלכת ככה: "why can´t you see that you are - my - משהו"... הוא היה אני חושב כשצ´יקן דיג´ה...

למעלה