אז איך היה בשברולט??

Compulsive

New member
הייתי בטוח שאתה מכיר ושאלת בצחוק...

קנה תדיסק.... מעולה (השני לא החדש).

הכבוי

New member
זה שאני עושה גראולינג בשיר

לא אומר שאני מכיר אותו. בטח שלא את המילים. זה מזכיר לי שאתמול הסולן של סקוויזו קלט שאני מגרל במאסטר אוף מאפטס, ואני לא זוכר את המילים של זה (כי שכחתי את המילים של זה אחרי שכתבתי את מאסטר אוף שוקו עם יעיש), והוא מביא לי את המיקרופון ואני בכזה: "אההההה" (ולה)... זה היה מטומטם... אבל מצחיק...

benny afro

New member
וואי וואי וואי עכשיו אני יודע מי !!

אתה !!! ההוא שעשה גראולים שיער שחור קצר, אתה קצת כושי כזה. שיאללה.

הכבוי

New member
כן. ונוותר לך על הכושי...

כי היה חושך ולא יכלת לראות שאני מאוד כושי.

Compulsive

New member
היה סבבה לעשות גראולים ביחד:)

היה גם מצחיק. לא היה לי קול אחרי זה:)

jack s

New member
אז ככה...

באתי בערך ב12 וחצי היה נחמד הסתובבתי ראיתי פול אנשים שלא ראיתי שנים... (ראה ערך יוני או נופר) היה בתחלס חביב ביותר... ואז...אז נהייתי מאד מאד עייף...והיה קצת משעמם ונדפק לי הראש כי ישבתי על הבמה ושמעתי באוזן אחת תמוזיקה מהרחבה המרכזית ומצד שני תמוזיקה מהרחבת היפהופ והשנטי שהיתה לא רעה... ואז...אז די ג´יי צ´יקן בא ועשה שמייח... והיציאה הכי טובה של הערב לדעתי זה כל השירים הישראלים של פעל...מתקופת הערב (פרחים בקנה, קרנבל וכל החבר´ה...) בקיצור היה לא רע + +

Uv Kruvi

New member
אז ככה..

הבטחתי לאלון שאני אשתדל לכתב פה יותר, אז...הנה :) אני נהנתי לאאלה מזמן לא היינו בשברולט, ותמיד סבבה לחזור... מכירים את כולם וזה... היתה איזה פוצית אחת שלא יכלתי להתנתק ממנה, כל הזמן היתה איתי...!!! (סתאאאם קארינוש, חולה עליייך!) :) מבחינת המוזיקה, לא כזה התחשק לי לרקוד, אבל היה שווה לאאלה... תמיר... אני מצדיע לך!!!!! רעיון גאוני מה שעשית ואני חושב שאתה כ"כ צודק! לא ממש שמתי לב איזה די ג´י תקלט מה, אז כולם היו טובים :) ובקיצור נהנתי :)

Uv Kruvi

New member
וקדימה עם ההופעות!!!!

כ"כ אהבתי את סקוייזופוביה!!! לפני כמה זמן פרסמו אתר שלהם, אם יש שם את השירים אתם יכולים לפרסם שוב?!?!?!?!?!? פעם שעברה שנכנסתי נתקע לי המחשב ליום... :\

Mrs Hetfield

New member
היי

אין עדיין את השירים של סקוויזופוביה באתר.. אבל אתה יכול לפנות אליי באי סי קיו או בפרטי ואני יכולה להביא לך.. נ.ב אתה מוזמן להצטרף גם למועדון המעריצים. כרגע הוא כולל מספר רציני של 1-5 חברים.

Uv Kruvi

New member
מממ...

אפשר מספר איסיקיו? :) ולפי אתמול, הפוגו והכל היה נראה כאילו המועדון הולך וגדל מרגע לרגע :)

הכבוי

New member
ההו! ההי ההו! ההא! היהיי! האהא!

they´re coming to take me away ha ha they´re coming to take me away ho ho to the funny farm, where life is beautiful all the time

למעלה