אז... בואו נדבר על זה

Rud3 Boi

New member
DASH זה לא משהו שהן מעצבות

DASH זה מותג שהן בנו שהוא משווק מורשה לבגדי מעצבים שהן מכניסות לחנויות שלהן, החנויות של רשת DASH.
כמו שפקטורי54 ואמפוריום עושים.

Kardashian Kollection זה הליין שהן מעצבות, שנמכר בטירוף ברחבי העולם.
ולקורטני היה ליין לבגדי ילדים עוד ממזמן.

גם אליי זארה יכולים לשלוח את כל הקולקציה, אם אני לא אדע איך לעבוד איתה, זה עלול להראות מזעזע.
זה לא שמכריחים את קים מה ללבוש כל היום, היא בוחרת בעצמה.
מה שכן, ראו בתוכנית שקנייה שלח לה מ ל א בגדים שהן ברמה ה ר ב ה יותר גבוהה מהדברים שהיא לבשה בעבר.

2Dirrty4U

New member
ועל סמך KK אתה קורא להן מעצבות אופנה?

גם לאחיות הקטנות שלהן יש קולקציית אופנה אז גם הן מעצבות?

Rud3 Boi

New member
אלו שני דברים שונים לגמרי

לאחיות הצעירות יש קולקציית קפסולה בתוך מותג קיים, הן התחילו איתו לפני שנה או שנתיים, הוא מיוצר בכמות מסויימת ומכוון לקהל מסויים.
הן פונות לבנות שנראות בעיקר כמוהן, מאוד רזות, ושיקיות-היפסטריות.
הן לא מעצבות את הבגדים, הן בוחרות אותם, ומדגמנות אותם.
הן יותר פרזנטוריות מאשר מעצבות.

הKK זה מותג אופנה שרץ כבר כמה שנים, חנויות האופנה של DASH רצות כבר כמה שנים.
האחיות הגדולות אשכרה יושבות ומעצבות הכל, מהסקיצות, בוחרות בדים, אביזרים, איך יראו הקטלוגים, הכל, ממש ממש הכל, מהבסיס.
כמובן שיש איתן צוות, אבל גם לסטלה מקרטני יש צוות.

Music Man XD

New member
ושוב - So what?

זה אומר שאני צריך לאהוב? לא, זה לא.

אני לא מבין איך מה שאתה כותב סותר את מה שאני כתבתי.

Rud3 Boi

New member
כי קבעת עובדה שקים היא לא אחת

ששווה לעקוב אחריה בכל מה שקשור לסטייל.

Rud3 Boi

New member
כולם פשוט צבועים בטירוף.

בתור אחד שאובססיבי לקים ועוקב אחריה ואחרי המשפחה שלה, אני אספר לכם כמה דברים.
קים קארדאשיאן היא אחת מהאיי-ליסטיות החזקות בתרבות הפופ כיום, היא שם מ א ו ד חזק בתעשייה, ואשת עסקים מובילה.
שלא נדבר על זה שהזוגיות עם קנייה פשוט elevated her לרמה אחרת לגמרי של stardoom.
כן...הייתה קלטת סקס, כן...היא הצטלמה לפלייבוי,כן וכן כן....
בסופו של היום הבחורה הזאת יחד עם האחיות שלה מרוויחה חצי בערך מיליארד דולר בשנה, ושרה מישל גלר יכולה ללכת לבית מרקחת הקרוב לביתה כדי לרכוש אגיסטן וגינאלי, או לצוד ערפדים, או לעשות עם עצמה משהו.
אם הצוות של ווג החליט שקים ראויה לשער, כנראה יש שם משהו, הם לא סתם יסכנו את השם של המגזין.
מה גם שווג הוא בבסיס עיתון אופנה, מה מוזר בזה שפאניסטה חזקה כמו קים שמקבלת בגדים באופן אישי מהמעצבים הגדולים,בעלת מותג אופנה ומספר קווי אופנה מצליחים ברחבי העולם, מראה את התשוקה של לאופנה, ובטוח נמנית בין הקוראות הקבועות של ווג, מופיעה בשער?.
אל תשכחו שווג הוא מגזין שאמור להימכר, וקים היא בהחלט מותג עם יכולת מכירה חזקה מאוד ברחבי העולם.
אף אחד לא אומר כלום כשדוגמניות נורקומניות ואנורקסיות מכבבות על השער של ווג, אז למה עכשיו הם כן?.

מה כולם כזה שונאים את קים והמשפחה שלה? הם עשו משהו רע למישהו?.
הם עושים כסף בצורה גאונית והתחילו את תופעת הריאליטי המטורפת הזאת, שהם מצלמים כבר 9 עונות ברצף.

למה כולם צבועים?
כי כולכם רואים את התוכנית, וכולכם אוהבים את הטראש הזה, ואתם פשוט לא יכולים לשקר.

DAN1EL

New member
אני חולה על טראש

אבל דווקא לקארדשיאנס אני לא מתחבר. זה משעמם אותי. לא יודע, הם משעממים.

חולה על ג'רזי שור, ג'ורדי שור, דה סיטי ודה הילס (היידי וספנסר - איזה זוג הזיה!! הברקה ליהוקית פשוט).

אבל אני חושב שעלית כאן על נקודה חשובה שלא חשבתי עליה:
קים קארדשיאן היא בחורה עם משקל בריא, וממש לא אנורקסית!
והיא סקסית בקטע מפחיד, אני חושב שרק מהבחינה הזאת זה כבר חשוב שהיא מופיעה על השער. לקדם את הרעיון שנשים שלא שוקלות 40 קילו הן סקסיות.
כן, אני חושב שקייט מוס פי אלף יותר שיקית מקים (ובגלל זה היא המלכה הבלתי מעורערת של שערי Vogue ושערי אופנה בכלל, עד היום) אבל מבין השתיים, עם מי הייתי רוצה לשכב? ברור שעם קים.
רזון זה לא סקסי בעיניי.

ערן1987

New member
תכל'ס, לא חשבתי על זה.. יפה כתבת

למרות שלך תדע כמה פוטושופ עברה התמונה לפני שהיא הודפסה

Rud3 Boi

New member
כל תמונה עוברת פוטושופ ערן, כל תמונה.

היום אפילו תמונות פאפארצי עוברות פוטושופ כדי למכור אשליה יותר ויותר מושלמת לציבור הרחב.

אבל במקרה של קים זה לא משנה.
כי כן רואים אותה בתוכנית נהנית ממתקים, וג'אנק פוד, וגלידה, והמבורגרים לפנות בוקר.
כן רואים אותה נהנית מאלכוהול, ויין, ושקיות אמאנדאמ.
אבל גם רואים אותה הולכת לחדר כושר, ועובדת קשה בשביל איך שהיא נראית.
הנקודה היא, שאחד ממגזיני האופנה היוקרתיים והנחשבים בעולם, העמיד בשער שלו אישה בריאה, עם מראה בריא, משהו יותר אמיתי.
אבל אנשים מעדיפים לדבר על איך היא הוזילה את המגזין ואיך המגזין הוזיל את עצמו בשיתוף הפעולה הזה, אבל כשקייט מוס הסופר-שיקית אך עובדתית אנורקסית ונרקומנית הייתה על השער אף אחד לא אמר מילה?.

ערן1987

New member
נכון, אבל יש פוטושופ מוגזם ויש בטעם טוב

קייט ווינסלט, למשל, תבעה לפני כמה שנים מגזין כלשהו שאליו היא הצטלמה אחרי שהיא ביקשה מראש שלא ירטשו אותה והם עשו זאת ובצורה מאוד מוגזמת לדעתה - כלומר, יש ריטוש ויש ריטוש.

ואני מסכים איתך שזה יפה שמראים על הקאבר של המגזין אישה "אמיתית" אבל לך תדע עד כמה האישה מופיעה על שער המגזין באמת "אמיתית".

Rud3 Boi

New member
נניח והתמונה עברה מלא פוטושופ,

היא עדיין נראית מציאותית.
תשמע אני לא מדבר איתך על איפור וכאלה, כי ברור שהיא מאופרת פצצות.
אני מדבר על העובדה שיש בחורה על השער שלא נראית כמו שלד עייף עם שאריות קוק באף.

ערן1987

New member
אין לי בעיה עם איפור

אבל בוא נגיד שהיה מסקרן אותי לראות את התמונה המקורית של קים וקנייה לעומת התוצאה הסופית - אני בטוח שהשינוי היה מפתיע, וממש לא לטובה (גם ביחס לקים).

Music Man XD

New member
תסלח לי, אבל אני ממש לא מבין את

פשר הקביעה המתלהמת הזו ש"כולם צבועים". באמת.

YEEZUS

New member
זה מזכיר לי את הצילומים של קאנייה עם אמבר רוס

שטרי ריצ'רדסון צילם.

אחד הפוטושוטים הכי מגניבים EVER.

DAN1EL

New member
לא מזכיר, האמת.

לטרי יש סגנון אחר לגמרי, הרבה יותר צעיר, חופשי ומגניב, מאשר הסגנון הזקן של Vogue (ואנני לייבוביץ' הדודה, שאני לא יודע אם היא צילמה את זה, אבל לא אתפלא).

DAN1EL

New member
די, איזה קטע

עכשיו בדקתי וזו באמת אנני צילמה!

ישר מזהים את הסגנון שלה.

איפה זה ואיפה התמונות האייקוניות שהיא צילמה של יוקו וג'ון לנון.

זה לא שאני לא מעריך אותה, היא צילמה כמה מהצילומים הכי אייקוניים בהיסטוריה של הפופ, ורק על זה מגיע לה קרדיט מטורף, אבל אני פחות מתחבר אליה, היא קצת דודה יהודיה טובה מדי, היא כבר לא מה שהייתה פעם. אין על טרי ריצ'ארדסון ודייויד לה שאפל.

DAN1EL

New member
אגב, קאנייה ואמבר היו זוג הרבה יותר מגניב

ובכלל - אמבר הזאת לוהטת

ערן1987

New member
אתה יודע שעכשיו היא הבת זוג של וויז קאליפה?

איזו הידרדרות

למעלה