יודע.
Y YEEZUS New member 23/3/14 #40 לא התכוונתי שיש דימיון בין התמונות, התכוונתי שפשוט נזכרתי בפוטושוט האדיר הזה. מסכים איתך לגמרי. אני מת על הסגנון של טרי ריצ'ארדסון.
לא התכוונתי שיש דימיון בין התמונות, התכוונתי שפשוט נזכרתי בפוטושוט האדיר הזה. מסכים איתך לגמרי. אני מת על הסגנון של טרי ריצ'ארדסון.
ע ערן1987 New member 22/3/14 #19 הנה 2 פארודיות בולטות על התמונה המשותפת הזו הראשונה היא של לא פחות מאשר של מיס פיגי וקרמיט, שבאופן מאוד "מקרי" מככבים בסרט החדש של החבובות שיצא בסופ"ש האחרון (בארה"ב)
הנה 2 פארודיות בולטות על התמונה המשותפת הזו הראשונה היא של לא פחות מאשר של מיס פיגי וקרמיט, שבאופן מאוד "מקרי" מככבים בסרט החדש של החבובות שיצא בסופ"ש האחרון (בארה"ב)
ע ערן1987 New member 22/3/14 #20 והנה פארודיה נוספת מהחבר'ה שכבר צחקו עליהם בעבר ממש לא מזמן.. (פורסם בחשבון הטוויטר של ג'יימס פרנקו)
Y YEEZUS New member 23/3/14 #42 האמת שזה הצחיק אותי. לעומת זאת, הפארודיה שלהם על Bound 2 (שזה קליפ גאוני בעיניי) לא הייתה מצחיקה בכלל. לא הבנתי מה אנשים עשו על זה כזה רעש.
האמת שזה הצחיק אותי. לעומת זאת, הפארודיה שלהם על Bound 2 (שזה קליפ גאוני בעיניי) לא הייתה מצחיקה בכלל. לא הבנתי מה אנשים עשו על זה כזה רעש.
ע ערן1987 New member 23/3/14 #47 who gives a shit? לא, באמת, זה אמור לעניין אותי? כולה עוד זוג סלבס (הוא תותח על, היא כוכבת טראש) שמופיעים על שער של מגזין אופנה נחשב.. לא מבין מה הבעיה/חוסר הבעיה בזה, באמת.
who gives a shit? לא, באמת, זה אמור לעניין אותי? כולה עוד זוג סלבס (הוא תותח על, היא כוכבת טראש) שמופיעים על שער של מגזין אופנה נחשב.. לא מבין מה הבעיה/חוסר הבעיה בזה, באמת.
2 2Dirrty4U New member 23/3/14 #48 בעיקר כי זה מגזין אופנה נחשב וטראש זה לא משהו שרגילים לראות במגזין הזה. קים אינה רלוונטית לאופנה עצמה, היא רק משתמשת בבגדים כדי לדחוף את הסגנון האישי שלה ולמכור את עצמה.
בעיקר כי זה מגזין אופנה נחשב וטראש זה לא משהו שרגילים לראות במגזין הזה. קים אינה רלוונטית לאופנה עצמה, היא רק משתמשת בבגדים כדי לדחוף את הסגנון האישי שלה ולמכור את עצמה.
ע ערן1987 New member 23/3/14 #49 יכול להיות.. אבל עושים מזה כ-ז-ה רעש כאילו סוף העולם הגיע, לא פחות.. אנשים ממש הגזימו בתגובות שלהם לדעתי.
יכול להיות.. אבל עושים מזה כ-ז-ה רעש כאילו סוף העולם הגיע, לא פחות.. אנשים ממש הגזימו בתגובות שלהם לדעתי.
D DAN1EL New member 23/3/14 #63 I see, you think it has nothing to do with u https://www.youtube.com/watch?v=kzu-RgorcSo
ע ערן1987 New member 24/3/14 #67 מריל תמיד תותחית, זו לא חוכמה אבל הוא איכזב כי הוא פשוט לא היה מצחיק.. כן, הוא היה עוקצני וכדומה, אבל זהו בערך
מריל תמיד תותחית, זו לא חוכמה אבל הוא איכזב כי הוא פשוט לא היה מצחיק.. כן, הוא היה עוקצני וכדומה, אבל זהו בערך
D DAN1EL New member 24/3/14 #68 מי אמר שהוא אמור להיות מצחיק? זו לא איזו קומדיה פרועה. זה מין סרט התבגרות/התפכחות.
ע ערן1987 New member 24/3/14 #71 סרט התבגרות/התפכחות קומי לא קומדיה פרועה כמו שאמרת (זה בדיוק מה שעלה לי לראש להגיד לפני שקראתי את התוכן של ההודעה שלך חח) אבל מעין קומדיה שחורה/צינית
סרט התבגרות/התפכחות קומי לא קומדיה פרועה כמו שאמרת (זה בדיוק מה שעלה לי לראש להגיד לפני שקראתי את התוכן של ההודעה שלך חח) אבל מעין קומדיה שחורה/צינית
D DAN1EL New member 24/3/14 #72 לא יודע, לא ציפיתי לצחוק כשהלכתי לסרט הזה. לפחות לא יותר ממה שכן צחקתי. ולכן הציפיות שלי לגביו לא נשענו על מצחיק/לא מצחיק.
לא יודע, לא ציפיתי לצחוק כשהלכתי לסרט הזה. לפחות לא יותר ממה שכן צחקתי. ולכן הציפיות שלי לגביו לא נשענו על מצחיק/לא מצחיק.
ע ערן1987 New member 24/3/14 #73 אני ציפיתי שיהיה קצת יותר מצחיק, משעשע אפילו אם תרצה.. בכל מקרה, קראתי את הספר כמה חודשים לפני שהסרט יצא ככה שאולי בגלל זה התאכזבתי.
אני ציפיתי שיהיה קצת יותר מצחיק, משעשע אפילו אם תרצה.. בכל מקרה, קראתי את הספר כמה חודשים לפני שהסרט יצא ככה שאולי בגלל זה התאכזבתי.