אז בואו נדבר על חוקי המשיכה. תזרמו?

רינתי77

Active member
אז ככה:

התכונות שהופכות בעייני גבר למועמד לזוגיות הן רבות, אך
החשובות שבהן אלה - היכולת להפגין אמפתיה, אינטליגנציה,
ביטחון עצמי, אמינות וחוש הומור. הוא גם צריך להיות משכיל ובעל אופקים רחבים.
לא חושבת שיש הבדל מהותי בין גברים ונשים לגבי התכונות
שהופכות בן זוג פוטנציאלי למושא אהבתם.
מה שדוחה אותי זה טימטום ואגוצנטריות. גם קמצנות.
נשים נוטות הרבה יותר "להתפשר" על מראה חיצוני של גבר בזכות תכונות אישיותיות מאשר המקרה ההפוך.

שאפל'ה, השארתי אותך אחרונה,

כי זה המקום להודות שעל מנת שאוכל להפיק
משהו בעל ערך ממוחי הצפוד, אני זקוקה לעשות
עימך סיעור מוחות לפני כן.
בזכותך אני מסוגלה לראות את הדברים נכוחה.
והתברכתי בך, אין מה לעשות.
מזדהה איתך, התתפלאי?

Doctor Goblin

New member
טוב, ננסה לא לחפור:

מהם המאפיינים האישיותיים שמעוררים בכם רגשות רומנטיים?
הבחנתי שאני נורא אוהב את טיפוס "האחות הבוגרת". זו שלוקחת על עצמה אחריות לטפל בכל מי שהיא מכירה ולהזיז עניינים. אני לא אוהב בחורות מפונקות. אני גם חייב רמה מסוימת של משכל שתאפשר שיחות ארוכות על מגוון נושאים, אהבה לבעלי חיים, ראש פתוח לקבל מוזרויות והומור עצמי.

האם קיים הבדל בין נשים לגברים בגורמי המשיכה האישיותיים?
ודאי. לדעתי, זה נובע מהתניה גנטית ותרבותית שונה בין שני המינים. כאשר האישה אחראית לצאצאים ואילו הגבר אחראי לאבטחה והגנה. מן הסתם, יש מנעד שלם שאפשרי עבור כל אחד מבני אותו המין, אבל בממוצע יש הבדל מורגש בין נציגי המינים השונים.

מהם הגורמים האישיותיים המעוררים בכם דחיה/רתיעה?
סלידה מבעלי חיים. שטחיות ברמת ה-"כל מה שמענין זה צבעי הציפורנים".

האם נשים "תמחלנה-תתגמשנה" על גורם רתיעה חיצוני בשל גורם משיכה אישיותי בגבר?
ולהיפך, האם גברים "ימחלו-יגתגמשו" על גורם רתיעה אישיותי בשל גורם משיכה חיצוני באשה?
לדעתי שני הצדדים יכולים להתגמש. הגברים יתגמשו יותר מהנשים, פשוט כי המראה החיצוני הוא אינדיקציה מובנית חזקה יותר לקיום תפקיד "גידול הצאצאים" מאשר הוא אינדיקציה לתפקיד הגברי של "אבטחה והגנה" (במיוחד בזמנים אלו) אז לא מדובר בזה שצד אחד מוכן להתפשר יותר כמו בכך שאצל הגברים, המראה החיצוני הוא שיקול מרכזי יותר בבחירת בת זוג ואצל הנשים, מכלול התכונות החשובות מחושב בצורה שונה.

poseidon111

Active member
אני מוצא סתירה כלשהי בהודעתך שברצוני

להסירה.
אתה כותב שאצל הגבר, העניין האבולוציוני בבחירת האישה, מתבטא בתחושה של מי מתאימה יותר לגידול הצאצאים, ומצד שני כותב ששיקול מרכזי
אצל הגבר הוא כיצד היא נראית. עכשיו ברור לך שאין קורולציה בין השניים, ואולי להיפך. אישה חזקה עם עורף רחב וידיים של פועל בניין תעשה זאת טוב יותר,
ואני מדבר מאז שחר ההיסטוריה.

Doctor Goblin

New member
אני מדבר על אגן רחב, גוף בצורת גיטרה

זה מבנה הגוף האידיאלי להבאת צאצאים. אני משוכנע שכשגברים שוקלים מראה חיצוני, הם בממוצע עוסקים יותר במבנה האגן והחזה מאשר בגודל הידים.

Doctor Goblin

New member
אכן כך.

אבל בהחלט כמו שרמזת, התניה תרבותית משפיעה כך שגברים לא מחפשים תמיד את המראה החיצוני הכי בריא. אבל אני כן חושב שזה הבסיס לחיפוש אישה יפה ומושכת כתנאי מרכזי יותר מאשר אצל נשים.

דוקטור, העלת נקודות שכלל לא חשבתי

עליהן. אתה מפרה, ובמובן התמים של המילה.
גרמתי לי להרהר בדברים.
גרציה, מותק.

poseidon111

Active member
את יודעת שפיצוח הנוסחא הזו:" מה עושה זאת

למין השני". היה יכול לזכות אותך בנובל, לו היה נובל בסוציולוגיה? אנו ננסה לעזור לך.

אנסה לספר זאת מזווית אישית. הייתי אדם ללא הרבה דרישות מהמין השני. פגשתי מישהי. אם נראית טוב, נדלקה אצלי נורה ירוקה. אם נראתה טוב מאוד,
בום! נדלקה הנורה השנייה. מבחינתי שתי נורות זה אישור לבצע מהלך, אבל רגע... מה עם מבנה הגוף? לא שווה עוד נורה? כמובן ששווה. המהלך בוצע.
בפגישה איתה, יכולתי לשלוח את עיניי למנוחה, ולהתחיל להפעיל את הראש (קשה לי עם שניהם ביחד).
השיחה זורמת? היא מבינה כשאני מדבר על מוסיקה, אמנות, פוליטיקה, אולי אפילו פילוסופיה? שווה עוד שתי נורות ירוקות.
החלוקה היתה כזו:
נורה אחת=לילה.
שתי נורות= אני שלך עד שימאס לי (בדרך כלל שבוע עד שבועיים).
ארבע נורות =אנחנו ביחד, מי יודע לכמה זמן, כולל מגורים משותפים. המקסימום שהחזקתי מעמד היתה שנה עם מישהי מקסימה בת-א.

ואז, אז פגשתי מישהי שטרפה את הקלפים. כשראיתי אותה, נדלקו שלוש נורות בבת אחת (אחת הושאלה ממחלקה אחרת).
התחלנו לדבר, והנורות החלו להידלק בקצב מטורף. השיחה הראשונה בת השעתיים לערך הסתיימה עם שמונה נורות...
למחרת נוספו עוד כארבע (כולן עדיין דולקות ולא עושות סימנים של עייפות).
מה יכולתי לעשות, אני שואל אתכם?
אז התחתנתי איתה, ומאז אני איתה.
זה אמנם עולה לי כסף, כי כל פעם אני מוסיף נורה ירוקה, אך שווה כל אגורה.

זה מה שמושך אותי.

lefler11

New member

לא ידעתי שיש בך כל כך הרבה אנרגיות ושאתה יכול להדליק כל כך הרבה נורות באצמעות המחשבה...

יש מצב שמבחן הנורות "הושאל" ממבחן הנורות של אוליבה בפרינג'

אולי צריך למנות אותך למנכ"ל חברת החשמל - יש מצב שתחסוך לציבור בארץ הרבה כסף (תוסיף את זה למצע של המפלגה שדברת עליה בפוסט הקדמת הבחירות).

wish2

New member
והתחתנתם במחסני תאורה?

חחח
הייתי חייבת..

ואהבתי את הסיפור לגמרי.
זו המהות של ההתאהבות.
לקבל לפנים משהו שעד היום רק עבר לידך.
זה כמעט מעורר קינאה.
ואם היא עדיין שורדת את הנורות
זה קרוב למושלם.

poseidon111

Active member
אוי כמה שהצחקת אותי עם הכותרת...

אבל את יודעת, הנורות כבר לא חדשות, ולפעמים בא לך לראות צבעים אחרים,
אבל אני לא מתלונן.

wish2

New member
אני תמיד צוחקת

אני אומרת את זה כי יש כאלה שמבלבלים את הבדיחות קרש שלי עם עוקצנות.

ולגבי הנורות..

תעשה ניסיון.
תחליף את הנורה בחדר האהוב עליך בבית(סלון,חדר עבודה,הסבה...).
אז גש לחדש שבו אתה הכי נינוח.
אותו חדר שמשרת אותך לבריחה,לרגיעה.
ותחליף את הנורה הרגילה בניאון כחול,מדליק כזה,אירוטי,חדש..
איזה כיף.
נכון?
תגלה שאחרי כמה ימים לא תוכל לסבול אותו ותתגעגע לאותו אור לבן בהיר שנמצא שם תמיד.
שקט,יציב,רגיל,כמעט מובן מאליו.
נכן שאתה אוהב אותו יותר?

wish2

New member
לגמרי

פעם הבאה אני עושה אותה עם ארונות מטבח.

יש לך העדפה לצבע?

למעלה