אז בואו נדבר על חוקי המשיכה. תזרמו?

Aronsona

New member
התמונה הזו לא מספיק ברורה

אבל לנערה יש ציפורניים קצרות כל אחת צבועה בצבע צועק, כהה, אחר.

אוקיי נו

ולי יש ציפורניים יותר ארוכות משלה,
ופעם ב..בא לי לצבוע ציפורן אחת בכל יד בצבע אחר.

איך על פי זה היא פלצנית?
הרי ברור שהבחורה עצמה פלצנית, לא נראה לי שהחלטת את זה רק על סמך הציפורניים שלה.

Aronsona

New member
את לא מבינה את ההבדל

1. האורך לא קובע. ראיתי את תמונת היד שלך, יפהפיה.
2. ציפורן אחת בצבע אחר זה ממש בטוב טעם בדרך כלל בעיני לעומת כל ציפורן בצבע כהה צועק אחר . זה כואב בעיניים. את ממש לא דוגמא לפלצנות והיא קלאסה של פלצנות.

קודם כל תודה

אבל אני באמת עדיין לא מבינה איך אפשר לראות כאלו דברים לפי כף יד...
טוב, לא יודעת.
כל עוד אתה קולע , אז כנראה שיש בזה משהו.

Aronsona

New member
אתן לך דוגמא נוספת

לפני כשבועיים היתה לי פגישה במלון שרתון ת"א עם שלוש נשים.
מנהלת מח' המכירות ושתיים מהבנות במחלקה.
מנהלת מח' המכירות הייתה אשה מאד מחוייטת ומטופחת עם לאק ורוד עתיק על הציפורניים. מודרנית, מטופחת, שמרנית.
אחת הצעירות עם לאק אדום צועק סתם.
והשלישית קטנה, חריפה כמו הפלפלים האדומים הקטנים בחצר שלי, אש, עם לאק כתום מעניין ואחר על הידיים. תענוג.

Aronsona

New member
דוגמא נוספת, בלי תמונה

האם הצלחת פעם לראות את ידיה של יונית לוי.
אני כן. והיא כמובן דוגמא לרבות אחרות.
יש לה ידיים מאד מטופחות עם ציפורניים מאד קצרות ללא לאק או עם לאק בהיר. זוהי יד מאד שמרנית ונראה לי שלזה ניתן היה לצפות ממנה.

Aronsona

New member
ודוגמאות נוספות

מה דעתך על אתן צעירות שהולכות עם לק כהה עד שחור על ציפורניים גזוזות לחלוטין. בעיני היום גם זה הפך סוג של שמרנות כי יש המון כאילו, ואחוז גבוה מהן הולך כך חודש ואז זה גם הופך דוחה.

מה דעתך על הקופאיות בסופר, רובן המכריע של אילו שאני מכיר הולכות עם ציפורניים מלאכותיות ענקיות, עם או בלי "יהלומים, מודבקים ובעיני זהו חוסר טעם משווע.
עכשיו כתבי לי למה את רוצה עוד דוגמא ואני מבטיח להשתדל

Aronsona

New member
עצם העובדה שאת משנה ולא נשארת תקועה עם צבע

אחד המון זמן כבר הופך את העניין ליותר מעניין. העובדה שאת מטפחת אותן ודואגת שיהיו מעניינות מוסיפה ואחד כמוני שמסתכל על הידיים, עם יראה אותך כמה פעמים ישים לב לזה.
אל תשכחי שאני התחלתי ממה מושך אותי והמשכנו קצת ל"ידיים הם כמו ספר". אז הניתוח הזה הוא בכל מקרה רק מראה ו"תוית" ראשונית שלעיתים מתבררת כלא נכונה.

אני הייתי מאותן הצעירות

בימים שלא הצלחתי לגדל ציפורניים, אבל לא הלכתי עם זה חודש שלם.

אני גם הייתי מאילו שניסו בניית ציפורניים, אבל השתדלתי שזה יהיה עדין ככל האפשר, בלי יותר מדי שטויות מסביב.
גם אני חושבת שציפורניים מלאכותיות ענקיות ומלאות שטויות זה דוחה.

למה אני רוצה עוד דוגמה?

שוב, כי לי יש ציפורניים, ואני אוהבת להחליף צבע כל 3-4 ימים.
ופעם ב.. אני מערבבת קצת צבעים, סתם בשביל השעשוע.

איך אתה מנתח יד כזאת? זה פשוט מוזר לי , אני לא חושבת שזה אפשרי לנתח באמת רק על פי כף יד.
בלי שום הכרות מינימלית או לפחות לראות בעיניים את הבנאדם.

אביeג7

New member
אומרים שיש קורלציה

הפוכה בין מידת ההשקעה בציפורניים <ובתור אחת שמשקיעה בציפורניים,אך שומרת על אורך קצר,לק בהיר או כהה ללא קילופים, החלטתי שהשקעה=בנייה באורך מטורף הכוללת אבנים,ציורים ונצנצים> לבין מנת משכל

Aronsona

New member
שני דברים יחפונת

יכול להיות שהציפורניים, לעיתים, מעידות על טעם רע בלבד, ולמרות זאת, בעירי, אני רואה די הרבה בנות שמעבר לציפורניים המלאכותיות הארוכות עם הקישוטים ההזויים, הולכות עם חולצות בטן על הצמיגים. נדמה שיש כאן גם קשר לאינטליגנציה.
יש לי חברה גרמניה בת ארבעים בערך, מאד נאה, שביום יום הולכת עם צפורניים כמוני, קצרות וללא לאק אבל לקראת איזה אירוע או יציאה בערב, בונה ציפורניים קצרות עם פרנצ'ים או לאקים בהירים. מאחר והיא יודעת מה אני חושב על ציפורניים מלאכותיות היא שולחת לי, בחיוך, תמונה לאישור. והידיים שלה תמיד מטופחות ויפות. אז מה שכתבת בהמשך דברייך מתקבל מאד יפה גם אצלי.

אביeג7

New member

יש בניית ציפורניים מאוד עדינה.. וכמעט בלתי ניתן להבחין שזו בנייה.

<הייתה לי כזו במשך שנתיים>

מסכימה איתך לגמרי

גם לאינטליגנציה יש צד בעניין...
וסתם לצורך השעשוע, יש לי צילום של כף יד וזאת לאחר כל הבלאגן של ארוחת הצהריים ושטיפת כלים, ככה כמו שזה ללא טיפוח, סתם בשביל הויכוח...

למעלה