אז גם אני קיבלתי יותר מאופק בוכריס

TaL53

New member
משעשע אתה

הרי זאת הבנייה חברתית איך אישה צריכה להתלבש ולהיראות ואם יחייבו את הבנות להסתפר קצר יבואו ויטענו שהנשים הן "לא נשיות" ואסור לעשות את זה. שכחת שאלה הדעות שהוצגו בפורום לגבי נשים שלובשות מכנסיים?
&nbsp
תעזוב לשנייה את הכושר הגופני, שגם הוא נושא בעייתי אבל לא זאת הנקודה. אתה זה שהצגת את הטיעון שאין לשלב נשים עם גברים מטעמי צניעות ושהיצר הרע לא יתפרץ החוצה. אז עכשיו, כשאין לך תשובות, אתה מפנה אותי לחרדים וטוען שאין לך בכלל מושג מי העלה את הטיעון?!

beatman

Member
אני משעשע ?

אבל הפמיניסטיות טוענות שחייב להיות שיוויון מוחלט, אז מה הבעיה כאן ? הן תתנגדנה ?
&nbsp
אני אמרתי את הסיבה שהחרדים לא רוצים שביחידות שלהם יהיה ערבוב עם נשים.
זה מה שאני הבנתי הגורם.

RubberSoul92

New member
אתה אתה

הפמיניסטיות השנואות כל כך עליך
טוענות שחייב להיות שוויון בנגישות לתפקידים ובשוויון ביחס אנושי לחיילים ולחיילות. לאף פמיניסטית לא מפריע שבחור דתי ישרת עם זקן או כיפה לצידה, יש לה בעיה כשאותו הבחור והרב שעומד מעליו טוענים שנשים ידרדרו אותו. אני רק אזכיר ששלושת אחיי גם דתיים וגם שירתו בקרבי, למה להם אין בעיה לשרת עם נשים? במילים אחרות, מי שרוצה להגן על המדינה עושה זאת בלי תירוצים.
&nbsp
&nbsp

beatman

Member
אז מה הפמיניסטיות יגידו אם יכריחו את החיילות להסתפר

בדיוק כמו הגברים ?

RubberSoul92

New member
לא הבנתי מה הקשר

אתה לא מבין נכון את המילה שיוויון. מה שהפמיניזם רוצה להגיד זה מספר דברים שאינך מבין:
1. שיוויון הזדמנויות - שאלתי בפורום את אחד המשתמשים למה הייטקיסטים מקבלים יותר מהייטקיסטיות באותו התפקיד כשהם עושים את אותו היקף העבודה? למה אח מוסמך מקבל יותר מאחות מוסמכת? מדוע כלכלן מקבל יותר? איש לא ענה לי לעניין כמובן.
2. הגוף שלך הוא שלך - תעשה איתו מה שבא לך. זה עניינה של האישה האם ללבוש שמלות או לא ללבוש אותן, ולא עניינך הפרטי. זה עניינה של האישה האם לעשות טיפולי לייזר או לא לעשות ועוד.
3. מקור הבניות חברתיות - הרבה ביצועים עתידיים של הילד תלויים במה שהבנו אל תוכו בילדות ולא מהטבע. אם היו מבנים מציאות שיונתן זה שם נשי ומיכל זה שם גברי, לא היית מרים גבה אם היו קוראים לי יונתן. אם החברה הייתה רואה בחזה הנשי לא חלק מיני מגוף האישה והייתה מחנכת את הילדות ללכת טופלס בים גם אחרי גיל 2, אף אחד לא היה מתרגש ממראה חזה נשי חשוף, אלא כולם היו מקבלים את זה בצורה נטרלית כמו שבאמת הטבע מייחס לשדיים הנשיים (שבכלל לא מושכים זכרים בטבע, התפקיד שלהם נטו להניק). יש הרבה מה לכתוב כמובן, אבל אני מקווה שהבנת את הרעיון הכללי.

לגבי תספורות - כבר כתבתי שלי אישית ממש לא אכפת שיתנו לחיילים סדירים להאריך שיער (ומי שקבע את הכלל הזה זה הגברים בכבודם ובעצמם, ולא הנשים) את הדתיים לא רודפים בגלל הזקן, אז למה שאת הנשים ירדפו?

beatman

Member
זאת דעתך, אני מכיר מארגוני הפמניסטיות

שכל יום הן ממציאות "זכות" חדשה, שעיקרן בתכל'ס רצון להתנגד לדומיננטיות הגברית ולהוריד מנשיות האישה ולהפוך אותה כמה שיותר דומה לגבר.
למשל: אין בעל ואישה אלא בני זוג, שמות זכריים לנשים, לעשות שרירים ולהתנגד לטיפוח ועדינות וכו'
אז מעניין מה יגידו ארגוני הפמיניסטיות אם יכפו בפקודה על הנשים להסתפר קצר ?
אני מאמין שבסוף הן תסכימנה, מקסימום צריך עוד קצת זמן בשביל להתקדם ולמתוח את הנאורות

RubberSoul92

New member
למה שלא נחשוב ביחד - למה?

למה על הנשים לשאוף להיות כמו גברים? אולי בגלל: "ברוך שלא עשני אישה"? מה אתה אומר?

האם ראית מישהו ששואף להיות נכה או חלש? העובדה שנשים רוצות להיות כמו גברים, מצביעה על היתרונות שקיימים לגברים, כמעט בכל תחומי החיים, לכן למה לי לא לשאוף להיות כמו אחד שיש לו יתרונות מעליי? מה רע בזה? האם יש אדם שפוי שחולם לרדת בסולם החברתי ובסולם ההזדמנויות? לכן, למעשה אין שוב בעיה עם השאיפה הזו שיש לרוב הנשים השפויות.

beatman

Member
אין שום סיבה שאישה תרצה להיות גבר

כפי שאין שום סיבה שגבר ירצה להיות אישה.
מדובר בשני מינים שונים ולכל אחד תפקידו ותחום אחריותו.
&nbsp
גבר בהחלט מצווה לומר "ברוך שלא עשני אישה", הודאה על כך שהוא נברא גבר ולא אישה.
&nbsp
זאת בדיוק הבעיה של הפמיניסטיות, הן רואות בנשיותם חיסרון ולא יתרון.
המין היפה והחלש, יש לה את יתרון העדינות, הדאגה והיופי.
הכח והשליטה נמצאים אצל הגבר.

RubberSoul92

New member
עזוב

הדיון הזה מיותר. אתה פרימיטיבי מדי בשביל להבין מהי הבנייה חברתית, ולמה כוח ושליטה נמצאים בצורה שיטתית בידי הגברים.

beatman

Member
את נלכדת בשטיפת מח פמיניסטית שלא מבינה

את תפקידי האישה והגבר וקוראת לאנשים שפועלים ע"פ הטבע האנושי "פרימיטיבים".

הטיעון השני שלך מעניין במיוחד

הגוף הוא שלך ותעשי איתו כל מה שמתחשק לך, תלבשי כל מה שבא לך? נכון, אבל מה בעניין הגבר, למה גברים מקופחים פה. למה אני בתור גבר לא יכול ללבוש שמלה בלי שילעגו לי וישימו אותי לקלס? איפה שוויון בלבוש?

RubberSoul92

New member
תשאל את הגברים

מי שהגדיר את הגבריות הן לא נשים, אלא גברים. הנשים רק אימצו את הדעה כמו הגברים שהתמקמו מטה בסולם הגבריות. מציעה לך לקרוא את המאמרים על הגבריות של החוקרת קונל. הטיעון המצומצם שלה הוא שהמושג גבריות רחב. ומי שקבע את הגבריות היו אלה שאחזו בכוח כלכלי ופוליטי. ומי אלה היו? הגברים, כי הירושות עברו אליהם וגם הממלכות (מיותר לציין שנשים לא קיבלו דבר).

המבנה (המצומצם) של הגבריות הוא די פשוט:
1. הפטריארך ההגמוני - זה ששולט באמצעים ובפוליטקה.
2. גברים "גבריים" (אני אקרא להם הפטריארך של הבית) - לא שולטים בכלום בכל הקשור למדינה, אבל בשמחה מקבלים את ההגמוניה של הפטריארך ועוזרים לו לממש את הרעיונות המגדריים (ולא רק) בחברה. עוזרים לו, כי הם רוצים לקבל לפחות הגמוניה נקודתית (למשל, מעל נשים וגברים אחרים).
3. גברים עם סממנים אנדרוגניים (הגברים הנורמליים, שמביעים גם גבריות וגם נשיות) - לא רוצים לקבל תמיד את ההגמוניה מרצונם, אבל הגברים הגבריים כופים עליהם או שמוציאים אותם כהומואים וחלשלושים.
4. נשים והומואים - המקופחים ביותר, נשלטים בידי אלה שעומדים מעליהם. בנוגע להומואים, הגברים ה"גבריים" פחות סלחניים כי הם משתווים לנשים ומערערים את הסמכות הבלעדית שלהם על נשים.

היום אין אימפריות וממלכות, אבל המודל הזה עובד גם היום. רוב השליטים הם גברים, רוב השרים הם גברים, רוב המנהלים הם גברים. אז מי מזמין את המוזיקה בכל פעם מחדש? וכשמנגנים את אותו השיר שוב ושוב, כל הציבור - גם המקופח, זוכר את מילותיו ומזמזם אותו.

אם אתה תוהה למה אינך יכול להתהלך עם שמלות ברוב החברות האנושיות, תשאל את אלה שמעליך, ומעליך הם גברים.

TaL53

New member
כמו שראבר סול כתבה

השיוויון שהארגונים דורשים הוא שיוויון הזדמנויות, לא שאישה תהפוך לגבר. לצורך העניין ארגונים פמיניסטים דורשים שלא יהיה הבדל ברמות שכר בין גברים לנשים, לא שהאישה תסתפר קצר.
&nbsp
יוצא אם כך, שאתה מציג דעה ואח"כ מתנער ממנה? יפה..
&nbsp
>הדרך הכי טובה לשלוט ביצרים המיניים היא בהפרדה בין נשים לגברים, בתור אחת ששירתה היחידה מעורבת את בטח מכירה מה הולך בגדוד...
&nbsp
אי אפשר לדכא יצר טבעי שקיים בכל אחד ואחת מאיתנו ובד בבד לדחוף גברים ונשים לעמדת שמירה אינטימית.
&nbsp
הבעייה אינה בנשים ולא בגברים, אלא בערבוב.

beatman

Member
איזה להתנער ?

זאת הטענה של החרדים.
לי לא היתה בעיה לשרת עם לוחמות.
&nbsp
הערבוב גורם ליחסי מין, אני טוען שכל מקום שיהיה בו ערבוב בין גברים לנשים, תמיד יהיו בו יחסי מין.

זה גורם למאבר על הנשים בין הגברים

שעלול לפרוץ אפילו במצב של עודף נקבות, קל וחומר במצב של הרבה גברים ומעט נשים. לא בכדי בימים עברו מלחים האמינו שאישה על הסיפון מביאה אסון.

TaL53

New member
שוב, אנחנו חוזרים לנקודה

שהבעיה היא לא בשילוב אלא בחוסר היכולת של הגברים לשלוט בעצמם- בדיוק כמו הטענה ששירת ילדות בנות 4 היא לא צונעה ומעוררת את היצר.

ואיך תגרום לאוסף מקרי של זכרים צעירים, מפוצצי הורמונים

ומבוסמי כוחות לנהוג בג'נטלמניות, או לכל הפחות לצייט לפקודות המנוגדות לאינסטינקט שלהם באופן מלא. לירות בסרבני פקודה למוות במיידי כפי שלפעמים נהגו קברניטים בעידן גילוי הארצות?

למעלה