אז הנה, סופסוף החלטתי לענות

אני לא מבינה למה כולם לקחו ללב

תקחו לריאות

אורלי222

New member
אז הנה, סופסוף החלטתי לענות

מה אנחנו רוצות? הגעתי לפורום הזה אחרי שיטוט באחר צהרים ארוך ומשמים... החלטתי לשפוך כמה פנינים מבחורה בת 20, חיילת משוחררת, לכל בחור מעוניין. קראו והפנימו: 1. בחורות לרוב שונאות גברים שמסתכלים יותר מדי במראה. זה לא נראה טוב אף-פעם אם הוא בוחר את הבגדים שלו יותר מדי בקפידה, מסוגל לדבר על ה"לקוסט" שלו יותר מרבע שעה בלי הפוגה, או בכלל לדסקס עם בחורה בדייט על הג'ל החדש שהוא החליף ועושה לו פלאים. זה דוחה ולא סקסי בעליל! 2. בחורות אוהבות בנים שנלחמים עליהן. וזה אומר שהם אלה שיזמו, יעשו את העבודה הקשה- ולא יתקשרו פעם בשבוע. אם אתה לא נלחם עלי עכשיו- מה יהיה בעוד כמה שנים לא מועטות כשאהיה בלה? תראה לבחורה שבשבילך את הדבר הכי טוב שקרה לו. 3. חשוב ביותר- נא לקרוא סעיף זה ביתר תשומת-לב: היה נחמד להורים של הבחורה- וזה אומר לכבד את האב, חשוב ביותר! ללחוץ לו את היד לחיצה חזקה, להביט לו בעיניים, לפתח שיחה, ולא לריאות כמו עכבר מבוהל כשאתה נשאל על העבודה והלימודים...הראה ביטחון. 4. לעולם אל תפגין יתר אהבה פיזית מול ההורים. אתה תביך את הבחורה, ותרגיז את האב. 5. תאכל מכל מה שהאמא הכינה. גם אם זה צ'ולנט מזוויע מאתמול. 6. לעולם אל תביע דיעה על החברות של החברה שלך. בנות סוקרות בנים כל הזמן לראות מה הם חושבים על הידידות שלהן; זה תמיד טריק שנועד להפיל אותך בפחץ איכשהו תימצא את עצמך במצב בו אתה מותקף. 7. לא תהיה דבק יותר מדי. אפילו אם אתה מאוהב קשות. הראה את החיבה שלך, אבל את תיקח את הבחורה לאימא אחרי יומיים. זה מזעזע ומרתיע. 8. לעולם אל תעיר לחברה שהבגד שלה לא מוצא חן בעינייך. חשוף מדי. זה רק אחרי כמה שנות חברות לפחות. באותו הנושא- אם יש לך להגיד משהו טוב על בגד- תגיד. אם לא- שמור לעצמך. 9. תמיד תחזיק מוזיקה איכותית לצד הג'אנק המצטבר בחדר (פינק פלוייד אחד בחדר חובה). 10. חייך אלייה הרבה. תתפלא כמה פלאים זה עושה. 11. לעולם אל תהפוך את ה"מחשק המקדים" ל-סקס דמו נטו. הפוך את החוויה לאורגזמית עוד בלי חדירה - בכך שתעשה הכל הכי בעדינות שאפשר. וזה אומר ללטף את הכתפיים, את הגוף - גם בלי נשיקות רטובות מטורפות. היא כבר תתנפל עלייך רטובה לגמרי בלי עזרה... 12. אל תודיע לנו שאתה הולך לגמור! 13. אך תכפה על החברה מערכת יחסים עם האחות, גם אם אתה חושב שזה שידוך אלוהי. אם זה צריך לקרות- זה ייקרה. 14. אל תסביר לנו על כדורגל- זה לא מעניין. 15. אף-פעם אל תעשה מבט "של אין לי כוח" כשמבקשים ממך משהו. גם אם תמיד אתה עושה את זה בכל מקרה. זה מוציא את כל החשק להיות איתך 16. אם אתה מתלהב ממשהו, תתלהב ממנו במידה סבירה- כל חצייה של היגיון- מתחילה לעורר חדשות על חסכים בילדות 17. אין אישה שלא עושה "פרצוף חמוץ" וגב כשאתה מרגיז אותה. חבל על החיפושים המיותרים. 18. אל תפציץ אותנו באינפורמציה משפחתית וחוויות מכיתה ד' בדייטים הראשונים. בכלל- אל תפציץ בשום אינפו' בדייט הראשון. זה טעם קלוקל. 19. אל תנסה להיות מישהו שאתה לא- נשים ישר מבחינות בתכונות אופי. 20. אל תספר יותר מדי על הקריירה ועל הכסף שאתה הולך לעשות- אנחנו לא נתאהב בכסף, אלא בבנאדם. 21. אל תעיר לחברה על פרנצ' בציפרוניים או פדיקור ברגליים- לא אוהבות בנים ששמים לב לדברים האלה- מעיד על שטחיות מסויימת; האר רק אם נסב את תשומת ליבך. אתה מתעניין בי יותר, לא במראה, נכון? 22. אל תשוויץ בפני החברים החדשים ברכש החדש כשאנחנו בסביבה. הם לא מכירים אותנו עוד, ואנחנו מפרשות את זה כבחור אומלל שמתלהב מכוסיות נטו. 23. אל תהפוך לדנידין כשאנחנו במטבח או עוסקות בכל פעילות שכזו. זה מגעיל ואנוכי. 24.כלל ברזך שלא כולם מפנימים: לא, אנחנו לא רוצים לשמוע על האקסית. אם אתה מדבר עלייה יותר ממשפט, זה כבר מאבד מהטעם הטוב. יש לך תסביך?היה נעים- שמור על עצמך 25. אל תידבקו לנו לתחת- תנו לנו זמן לעשות שפם, גבות או סתם ללכת לשירותים בשקט... 26. כל סטייה כרונית חייבת להאימר לפחות בפגישה השנייה. וזה כולל אובססיביות לניקיון, תסביך אמא/אקסית, אהבה לשמוליק טיאר או בכלל תחרויות גרעפסים/פלוצים למיניהם עם החבר'ה. 27. אל תלטף לנו את התחת ליד החברים שלך, ותקרא לנו "מותק". אנחנו אוהבות את זה אומנם באינטימות, אבל ליד חבורות מעריצי "איה ושירלי" אנחנו מושפלות מהמחווה הזו. 28. אף פעם אל תספר לחברה הנוכחית שהלכת פעם לזונה. אפילו אם זה היה בגיל 16 עם כל החבר'ה. 29. אל תחטט באוזן בפומבי!! גם לא באף! 30. תתקשרו בבוקר לשאול איך ישנו, אבל אל תתקשרו לשאול אם הגענו בשלום מהסופר. 31. אנחנו אוהבות גברים שאוהבים קולנוע. ולא סרטיי סטאלון. אז קחו אותנו פעם ב לאיזה סרט עשוי טוב- ואל תקטרו שהוא משעמם, תוך כדי ניסיון להכניס לרעיון את כל השכנים שיושבים איתנו באולם 32. אם אתה נרדם בסרטים- תודיע לנו מראש! 33. אם אתה מעשן סמים קלים הודע לנו מראש- נשקול 34. יש נשים שמקנאות גם בכלבה שלך. אז קח בחשבון הערות לא מחשידות לכאורה, או מבטיי שיעמום ומיאוס כשאתה מספר כמה היא השתעשעה היום בים.. 35. אנחנו אוהבות לקבל אוכל למיטה, ושונאות לקבל הערות על כמות האוכל הנכנסת לפינו- במיוחד מהחבר שעלול להיזרק במהירות סילון בשל כך 36. אף פעם אל תגיד דברים שתתחרט עליהם אותם שמרת בבטן הרבה זמן במהלך ריב. עדיף להגיד את זה ישר כשזה מציק- אחרת הנזק בלתי הפיך 37. לא, אנחנו לא אוהבות להסתחבק על פלוצים 38. אנחנו לא אוהבות גברים שמתורגלים על שינויי הורמונים בזמן מחזור, ועושים לנו הרצאות על הכאבים הפיזים השונים בגוף במהלכו- במיוחד שונאות נחמדות יתר חשודה! 39. שונאות גברים עם פוזת -יתר. זה עושה בחילה. תשמרו את ההתלהבויות שלכם לחתולה. turn off!!! 40. כמעט עשית קורס טיס ואז הגעת לתותחנים? שמענו את האגדות האלה אולי 599 פעם בחיים שלנו. 41. ראית את השכנה מתנשקת עם המוכר מהסופר? שונאות בנים רכלניים. זה תחום סגור לנשים בלבד. תמצא חיים. 42. אין לך סבלנות לילדים קטנים? אתה לא מת על כלבים? שונא שיריי אהבה? יש אולי 0.5% של נשים בגיל של מעל ל-29 פוטנציאליות עבורך. קח בחשבון. 43. אל תדבר על תחום שאתה לא מבין בו. כמו מוזיקה למשל. "כן, יש לאח שלי דיסק שלהם בבית, חומר חזק". לא שמעת ת'מוזיקה, אל תזיין בביצים. 44. אתה אוהב רם אורן? תשמור את זה לעצמך 45. חי על אוכל מוכן אבל מתברבר על הורמונים ואבקות בריאות לפיתוח השרירים? מתלהב חסר תקנה. חפש תחנה אחרת 46. לא, אנחנו לא אוהבות ללכת לאותו המקום מיליון פעם. גם אם זה ה"מקום של החבר'ה מהתיכון". 47. לעולם אל תגיד לנו על בחורה אחרת שהיא כוסית. על אחת כמה וכמה ילדה בת 17. אתה אוטומטית תיכנס לקטגוריית הפדופיל- ותיזרק לאנחות. 48. אל תגיד לנו שאנחנו מתאפרות מדי ואתה אוהב אותנו טבעי. זה מעצבן. 49. אל תלחץ לברר יותר מדי פרטים מעברנו בתיכון. יש דברים שיש סיבה להסתיר. 50. אם אתה תוהה אם עשינו ניתוח אף, תשאל אחרי הנישואין- או פשוט תבדוק את הגנים של האחים. אל תהיה חצוף!

אורלי222

New member
...

51. אל תזיין אותנו כמו שפן. זה מוציא את כל הרומנטיקה, וסתם כואב ומשפשף. תזיין פעם בלילה, אבל בצורה מיוחדת... 52. תפתיע אותנו עם צימר לצפון. 53. לעולם אל תיתפס מציץ בעיתון "לאישה" שלנו. גם לא כשאתה מחכה לנו בסלון לצאת וזה חומר הקריאה היחיד 54. תאהב אותנו על כל גופנו כולל מיציו השונים 55. אל תזלזל בדיעה שלנו אף-פעם, גם אם זה על כדורגל.. 56. אל תבכה שחם/קר מידי. זה לא גברי 57. גבר שעושה ספונג'ה מקבל זיון. תפנים ותיישם 58. אל תראה טלוויזיה יותר מדי. זה פעמון הרתאה. 59. בנים עם ידע כללי בכל מיני נושאים מרשימים יותר מכל גבר. תקרא ותחרוש על "אביב" 60. לעולם אל תלכלך על אנשים אחרים בנוכחותנו. רק בצורה בונה ועדינה. 61. אל תעיר לנו על הנהיגה, או תתפוס מחוץ לחלון כשאתה יושב לצידנו באוטו. 62. אם אין לך חוש הומור מיותר- לפחות תנסה לחייך מעת לעת 63. רק בוקסר! שונאות גברים עם "ספידו"! מזכיר את הזקנים ממ"חוף ירושלים" עם האיבר המידלדל 64. אל תחמצן את השיער. זה פתטי. 65. תגרום לנו להרגיש הכי יפות בעולם 66. אל תפזול לעבר נשים אחרות בתדירות מעוררת חשד. 67. אם אתה לא רוצה להתחייב, אל תקשקש משהו בין לבין. תגיד שאתה עוד צריך זמן ותגמור סיפור. זה סתם מרגיז. 68. לעולם אל תודה שמציצה עדיפה על סקס איתנו 69. אל תעשה פרצוף חמוץ. אנחנו שולטות בתחום הזה,וזה מספיק בהחלט 70. אל תביא לנו דברי מתיקה כשאנחנו בדיאטה, או תכריז לכול בארוחת שישי אצל ההורים שאנחנו במשטרת קלוריות. זה פאקינג מביך! 71. תלמד איפה יגוסלביה נמצאת במפה. לא נעים להיתפס בלי ידע בסיסי 72. חולמה לבנה וג'ינס לוייויס דהוי זה הכי מסוקס שיש. לא אוהבות בנים שהולכים עם כפכפים נשיים, או מקפלים את הדיזל למטה, או מתלבשים "שלב ובנה": דגמ"ח עם חולצאת צווארון חדשה. נראה כאילו יצאתם מהחוג למכניקה 73. אל תורידו את המגן לשעון אחרי הצבא- תתמידו ללכת עם חולצות גזורות של הגיבוש, ונעליי הייטק משופשפות- זה מפיל אותנו על הריצפה 74. אף פעם אל תעשו לנו פרצוף כשאנחנו נכנסות לשיחות נפש. 75. אל תשאירו בשום מקום בבית חוברות פורנו מחשידות. גם בלייזר נכלל בקטגורייה זו לצערנו 76. אל תהיו חיות אינטרנט. צאו מבית מדי פעם...! 77. אל תספרו לנו על תוכניות שלכם לעוד 10 שנים. זה לא מושך- אוהבות גברים ספונטנים וזורמים 78. אם יש לכם תסביך "רוחני"שהבאתם מהודו.תאילנד- ספרו לנו כבר מראש 79. אף פעם אל תגלו שאבא שלכם מזרים לכם כסף כבר בהתחלה. 80. מיואשים מחיפוש אחר בחורה, וכבר הולכים על כל מה שיש? אל תבזבזו את הזמן שלנו. אנחנו מבחינות בזה ישר 81. אל תשחק אותה אובר- פמיניסטי. זה מזוייף ומגוחך, וגם אנחנו לא ממש כאלה. אז די 82. לעולם אל תעיר על גובה הפלטפורמות שלנו 83. שונאות בדיחות עדתיות בקצב רצחני עם החבר'ה. זה כבר פאסה ומשעמם 84. אל תבטיח מה שאתה לא יכול לקיים. לא נעים לך- תחתוך 85. אל תכפה עליינו ועל אנשים דיעות קיצוניות להנה או להנה. תביע אותן מדי פעם, אבל תדע גבול- וזמן 86. אמא שלי מבשלת יותר טוב מאימא שלך. תפנים. 87. אל תדבר באופן בלתי נגמר על השירות בצבא מ-96. גם לנו יש קצה יכולת. 88. לעולם אל תגיד בנוכחותנו על מישהי/ו שהיא מכוער/ת. שוב, תיצא שיטחי! 89. אל תדבר על דרום אמריקה כי "זה באופנה" , כשבעצם אתה יותר מתלהב מאילת. 90. ספר לנו על עבודות מעפנות שעבדת בהן בצעירותך- זה מעורר בנו גאווה בך, לא בושה 91. אף פעם אל תצעק על אימא שלך בבית בו אתה גר בנוכחותנו 92. אל תדבר על אופנות משתנות. לא, גיא פינס לא מושך 93. אל תתחיל איתנו מהפעם הראשונה בו אתה קולט אותנו (בכיתה, באוני'). תן קצת זמן לרומנטיקה. לא, אנחנו לא בורחות 94. אל תלעס מסטיקים כמו פרה הולנדית. זה לא מחמיא 95. אל תתנשא. זה turn off, ומזכיר את הכוסיות הבלונדיות של הכיתה. לוצמזה- מבטל את ערך ה"אבירי". 96. לחובש קרבי- יתרון 97. אל תסכים עם כל מה שאנחנו אומרות- לא סובלות הינהונים אוטומטים. 98. אל תגרבץ. זה לא פאקינג מושך! שלא נדבר על אסתטי! 99. תהיה אופטימי. תשאיר את הדיכאונות לשירים של הסמית'ס 100. תנסה ליישם 25% מהרשימה הזו. נראה אותך מצליח!

את גדולה פשוט גדולה../images/Emo6.gif

ממש אהבתי בטרוף.. והחבר שלי יקבל את הרשימה עוד היום
ממש כיסוי מלא על הכל.. כל הכבוד לך..

המשך...

51. לפעמים דווקא נחמ דלהזדיין כמו שפנים. השאלה היא אך ורק של תזמון נכון. 52. אם כבר בהפתעות עסקינן, תגדיל ותעשה עם טיסה ללוס אנג'לס! 53. מבחינתי שיקרא ספרי הריון והנקה. ממש לא מזיז שלי אם הוא יקרא את ה'לאשה' שלי. 57. גבר שעושה ספונג'ה, צריך מקלחת! זהו.

גברי3

New member
מעולה פשוט! הפנמתי הכל!!

ועכשו אני מבין שאפילו לאשה אני מסוגל להקשיב!!!! חחחחחח :)

../images/Emo31.gif

זה פאקינג מגעיל מה שעשית ואני לא מוצאת את זה משעשע אפילו מעט. אז יש כאן כמה דברים שאני מסכימה איתם. לכל אחת מתאים "תקנון" אחר וחוץ מזה, אני מקבלת את הגבר שלי כפי שהוא עם כל המגרעות והחסרונות שלו. כשלי הוא אומר שאני לא זקוקה לאיפור זה מחמיא לי. כשהוא מעיר על לבוש אני בשמחה מחליפה אותו כי אני יודעת מה הוא אומר ומכירה את הטעם שלו. הרשימה הזו פשוט דוחה!! לכל אחת מתאים מה שהוא אחר. כאן, את מגדירה את עצמך אז את מוזמנת להדפיס את הרשימה ולתת אותה לגבר שלך בדייט הראשון!! ומבחינתי גם לאחר שנה של חברות!! יש כאן חלק נכבד שאיני מסכימה איתו. לגבר שלי מותר להביע דיעה. לי לא מפריע שמוצא חן בעיניו לפעמים מה שהוא רואה ברחוב. גם בעיני יש גברים שאני מוצאת ליפים. וכן, אני מביעה עליהם דעה מולו. אנחנו נהנים לחלוק דיעות כאלה ואחרות ולפי דעתי זה לא בהכרח שטחי! אני לא מרגישה מאויימת כשהוא רואה בחורה יפה ואומר לי את זה. לפי דעתי זה נובע מבטחון עצמי נמוך. על כל אחד מהקרטריונים שלך אפשר להגיב אך זה לא רלוונטי. שיהיה לך פאקינג חג עצמאות שמח.

SmellyOne

New member
מסכימה עם כל מילה שלך..

עם כל כך הרבה איסורים שיש לבחור וכל כך הרבה "אנחנו לא אוהבות לשמוע את זה - אל תגיד את זה" אני תוהה כמה יוצא לך לדבר עם החבר שלך? מבחינתי חבר הוא אחד שאת יכולה לספר לו הכל, מה שאת מרגישה, להקשיב לו, ללמוד על הדברים שמעניינים אותו... ואם כל כך הרבה דברים הוא ישמור על עצמו, בחיים אני לא אכיר את מי שהוא באמת - וזה הדבר הכי טיפשי שאפשר לעשות. לא לדבר. חג שמייח.

II AM 18

New member
רגע יש על זה מיבחן?...

טוב אז ככה. דבר ראשון אדם בא כמו שהוא והוא לא צריך להשתנות בגלל "הכללים והחוקים" שהמצאת לך. אבל רגע, מי שלא עומד בכללים שלך מקבל עונש חמור! הוא ניזרק על ידך! אבוי איזו אבידה! אולי במקום לבקש מאיתנו לשנן כללים טיפשיים תורידי פרופיל ותביני שגם את לא כל כך מושלמת. ודרך אגב האיום הזה שתיזרקי מישהו ממש אבל ממש לא מפחיד אף אחד.

PurpleGoat

New member
לא היה שם איזה סעיף...

על חוש הומור?
לא קראתי פעם אחת בכל הרשימה שהיא טוענת שנשים טובות יותר, ויהיה נחמד אם אחד הגברים כאן ירים את הכפפה ויעשה רשימה הפוכה לנשים...
ואת שכתבת- ענק, כבוד על ההשקעה...

II AM 18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי הרגע, אין את פשוט גדולה! מאיפה את מביאה את היציאות האלה! זהו, עכשיו תיכאב לי הבטן כל השבוע בגלל הדאחקות שלך! אין אין עליך את פשוט גדולה.

II AM 18

New member
אילן יא גבר! מה המצב?? יא כלי!

לא אני פשוט לא מבין מה זו חוברת ההוראות האלו! כאילו מי היא בכלל שהיא תביא כללים וחוקים?? אפשר למצוא עוד אלף כמוהה! מה שעיצבן אותי זה הגישה שלה. כאילו אם לא תעשה זה וזה אני יזרוק אותך! מה זה איום כאילו? כאילו מי את בכלל! וחוץ מזה זה נראה כאילו לגבר יש מיליון ואחת חוקים שהוא צריך לשנן ולזכור בשביל שחס וחלילה לא יזרקו אותו. ואילו האישה מושלמת, היא עושה הכל נכון וטוב ורק שלא יקרה הנורא מכל והיא תזרוק אותנו. בקיצור אם אתה רוצה אתה יכול ללכת ולשנן את החוקים והכללים אם אתה חושב שזה יעזור לך. למידה נעימה.

II AM 18

New member
ועוד משהו

לפי איך שהיא כותבת את זה זה נשמע כאילו היא מדברת בשם כל הנשים בעולם. "בחורות לא אוהבות זה וזה". שתדבר בשם עצמה. שום דבר אישי...

אילן 30

New member
חחחח

הצחקת אותי עכשיו ..."למידה נעימה" אני לצערי למדתי חלק מהחוקים האלו על בשרי ותאמין לי שזה כואב . אומנם היא רשמה את הרשימה בגישה קצת מתנשאת אבל מנסיוני אני יכול לומר לך שרוב מה שהיא כתבה נכון לכל הבנות בעולם ומכיוון שזה ו פורום "מה נשים רוצות " זו היתה המטרה שאנחנו הגברים נדע מה חבוי בתוך ראשם וליבם של המין היפה . אין מה לעשות אח קטן אנחנו הגברים בסכנת הכחדה (הפריה מלאכותית , התעצמות התנועה הפמיניסטית , גידול בנשים המעדיפות נשים ועוד ) ולכן אנחנו כדי לחיות חיים טובים ומספקים יותר צריכים לדעת מה הן רוצות (גם אם זה לא נעים לשמוע ) . לפי דעתי אין דבר מאושר יותר מחיי זוגיות מושלמים ולראות את בת זוגתך מאושרת . כמובן שאינך חייב להקשיב לכל מה שנכתב כאן אבל עצתי לך היא שוב.. קיבלת עצה בחינם , תפנים ותשתוקוהכי טוב אם גם תיישם

II AM 18

New member
שמע אני לא אומר שמה שהיא כתבה זה

לא נכון אבל פשוט איך שהיא כתבה את זה עיצבן אותי. אבל האמת אנחנו באמת בפורום "מה נשים רוצות" ככה שאולי באמת קצת הגזמתי.

בחורים תתעוררו...

wake up & small the air הרוב , בואו נגיד ש98% מזה ,זה נכון!!!! ובאמת בואו נראה אתכם עושים רבע מזה!! נראה אותכם גברים!!! כן אני קוראת עליכם תיגר ... בהצלחה ידידיי.. (האמת שזה באמת לא היה לעניין שהיא דיברה ברבים (או שמה אני אגיד ברבות
) אבל הרוב הוא נכון בהחלט!!!) לילה טוב ... מאור ה

II AM 18

New member
מסכים איתך בהחלט! ../images/Emo13.gif

דרך אגב הדיסק של פינק פלויד זה אחד מ % 98 האחוז הנכונים?...

II AM 18

New member
../images/Emo45.gif אה ואם אפשר עוד שאלה

הכינוי שלך לקוח מהשיר של אביב גפן?..

למעלה