אז הנה, סופסוף החלטתי לענות

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הוספתי למאמרים

Bartleby

New member
לגבי סעיפים 73 ו-96.

73 - "אל תורידו את המגן לשעון אחרי הצבא- תתמידו ללכת עם חולצות גזורות של הגיבוש, ונעליי הייטק משופשפות- זה מפיל אותנו על הריצפה." זה באמת חדש לי. אבל אם אין לי חולצות גיבושים גם סתם חולצות מחזור הולך??? ו96 - "לחובש קרבי יתרון". למה? זו חוויה מתקנת לבנות שנדלקו על החובש מהטיול השנתי בכיתה ט'?

israelsze1

New member
מה שנכון נכון,

דיי הרבה נסיון לבת 20 מאיפה העתקת את זה..? חג שמח .

למה מחייב שהיא העתיקה את זה?

ניסיון בא לאו דווקא עם הגיל, לפעמים רק עם העזה. אני, לדוגמא, בממוצע, יצאתי עם בחור לכל שבוע בחיים שלי. [ואם נתחשב בזה שלא התחלתי לצאת מגיל 0....]

amiro007

New member
רשימה חמודה, אבלל!!!!!

ברגע שהיא תמצא את גבר חלומותיה או שהיא תרגיש שבוער לה הזמן היא כבר תתפשר כמו גדולה.ולא יעזור הרשימה שלה ולא בטיח בדוק בדוק בדוק אתם רוצים להגיד לי שאם למשל יבוא לה איזה אחד ממש חתיך ופתאום הוא לא יעמוד ב"ליסט" שלה אז היא תגיד לו צ'וק צ'וק צ'וק מצטערת חמודי לא עמדת ברשימה ... ובל נשכח שברשימה הזו יש מן רמז שאכן אנחנו אלה שצריכים לקחת תיוזמה תמיד!! ואנחנו אלה שצריכים להתחיל עם נשים תמיד . ראבק מה אתן פקיסטניות???תתחילו גם אתן מה קרה!!וזה שאנחנו צריכים לקחת יוזמה הנה עוד דבר שנשים ישראליותלא ניחנו בו (רובם לפחות) מחכות תמיד שהגבר יעשה הכל בלה בלה בלה קיצר אומנם אני חדש פה (שלום שלום
)ובטח ישר תרצו לקטול אז לפני זה תחשבו שגם אנחנו מתים עליכן ולצערי אין מה לעשות אנחנו לא יכולים בלעדיכן ....
בא מאהבה

NicoleFox

New member
ממרומי ניסיוני הדל...../images/Emo160.gif

לזכרים שביניכם - נכון, הגישה מעט מתנאשת, אבל אם תתעלמו מהגישה שניה, רוב הדברים הם באמת נכונים... יש מספר סעיפים שאני אישית לא מסכימה איתם ואחרים שאולי הייתי מתפשרת עליהם, אבל בסך הכל את רוב הדברים פה הייתי אומרת בעצמי... נכון לא הייתי זורקת מישהו רק בגלל שהוא לא מסתדר עם כלבים/ילדים קטנים או שהוא לא אוהבת את האוכל של אימא שלי - יש דברים שהם בהחלט לא עקרוניים, אלה תוספות נחמדות (כמו קצפת על כוס שוקו חם).. אז ממרומי ניסיוני הדל, אני מוסרת את הרשימה כמו שהיא לחבר שלי, שיקרא, יהנה ואולי יפנים.. אני אתפשר גם על 10%
אגב, מכיוון שאני חדשה כאן, הרשו לי לשלוח לכולכם זר פרחים,
וחג שמח! שלכם, ניקול

Vdrums

New member
צודקת. ../images/Emo13.gif

לי אישית אין בעיה עם הרשימה ומי שקרא את תגובתי המושקעת יבין. הפניתי חלקים מהרשימה כלפי הצד השני. אחרי הכל לא לשכוח שמדובר במערכת יחסים בין שני אנשים ולא אחד...

raall

New member
נהייתי עייף

כמה כתבת? למי יש כוח לכתוב כל כך הרבה. ודרך אגב במקום להסביר לנו מה אתן רוצות אולי תתחילו להגיד מה אתן רוצות וככה לא נצטרך לקרוא מאמרים ארוכים שהעתקת אין לי מושג מאיפה (בעצם יש לי) אז במקום כל המשחלקים נשים אוהבות את הגישה הישירה ולכן עליהן לפעול בהתאם משמע זה אמור לעבוד דו כיווני ולא רק מצד הגבר שאמור לדעת מה אתן רוצות (מצטער לא באנו עם זה מהבית ולא נולדנו עם זה) בכל מקרה שיהיה לך טוב וסליחה אם נשמעתי עצבני.

rask

New member
שטויות של ילדה בת 20

לא ידעתי שאתן מגיעות עם חוברת הפעלה. קראתי עד סעיף 20 בו מיד חזרתי לבדוק בת כמה הכותבת ומיד הבנתי שאם היא טעתה בסעיף הנשי החשוב ביותר, אין מה לקחת את שאר הדברים יותר מדי ברצינות. חמודה, כל בחורה יודעת שמזמן החליף גודל הארנק את מסת השריר. נכון שרובכן לא אומרות את זה בקול רם. נ.ב. על סעיף הזיונים שמישהי פה הגיבה - בחורות אוהבות שמזיינים אותן לא כשמזיינים אותן אוהבים אותן. גם את זה יום אחד תביני

ענק בהחלט! ../images/Emo45.gif

אני בהחלט מזדהה עם רוב המאמר.. ובנים.. זה לא בגלל שאתם צריכים להפנים.. אלא בגלל שככה רוב הבנים לא מתנהגים.. ובגלל שרוב הבנים כן מזלזלים.. וכמובן זה עניין של טעם כמובן..:) <אני למשל.. לא אוהבת בנים רכרוכיים של קוצי מוצי.." > יש להיות רומנטי ויש להיות קיטשי.. אם אתם קיטשיים.. תפנו לבנות 15 לא לבנות גילנו..:) עוד דבר.. "מר rask" היודע והמבין הכל.. אני חושבת שאתה טועה.. מלבד העובדה שאתה אומר " בנות אוהבות שמזיינים אותן ולא כשמזיינים אוהבים אותן.." שזה נשמע לי בולשיט גמור... זאת אומרת .. דאמט... אם אילו בנות יצאת לעזאזל?.. בטח לא משהו לפי " הניסיון " הכל כך טוב שלך.. ופי האבחנה הדיי טובה שלי.. אני למדתי שאם אתה שוכב עם מישהו שאתה לא אוהב כנראה שיש לך חסר איפשהו.. עדיף לא להזדיין, לשכב, לעשות אהבה, קראו לזה איך שבא לכם ולא להיות עם מישהו כי " חסר לך" זה בולשיט ככה <-------------------> ענק!..:) מן הסתם להיות עם מישהו כי אתה אוהב.. זה הדבר הכי טוב בארץ..:) וכפי שנאמר לעיל.. " לא נראה לך.. תשמור אצלך כי זה לא מעניין אותנו.."

rask

New member
קשיים בהבנת הנקרא

לרגע לא טענתי שבחורות לא מעדיפות להיות מאוהבות בפרטנר שלהן לסקס. כל מה שאמרתי (והתקשת להבין בגלל האנטגוניזם הנשי כשמישהו לא מסכים איתכן מיד), בא כתגובה לטענת הכותבת "מספיק פעם אחת בלילה...תאהבו אותנו ולא תזיינו...". הזמן לימד אותי שבחורות אוהבות סקס הרבה, הרבה יותר מגברים והן בדרך כלל מעדיפות סקס חם ואמוצינלי (בטח לא פעם בלילה) מאשר רך ועדין כאילו הן עם אחיהן הקטן. <- זו דרך אגב טעות גברית נפוצה, עם הסטוצים שלהם הם מרביצים את הזיונים הכי מטורפים ועם בנות הזוג, המסכנות והמתוסכלות, הם "עושים אהבה". התובנה הזו נטמעת בבחורה אחרי שמישהו דאג לזיין אותה כמו שצריך (אני יודע שהמשפט הזה יקומם ודאי בחורה או שתיים אבל לצערנו הוא נכון) ולכך דרוש זמן, זמן שמיועד לגילוי והכרה עצמית. כנראה שגם לך דרוש עוד קצת זמן להבין עוד כמה דברים. נ.ב. רוב מה שהיא כתבה התחלק בין נדוש לילדותי ועל כן התגובה

T r i l i a n

New member
ח"ח על ההשקעה. לא מזדהה כמעט

עם שום דבר וחלק מהדברים ממש מקוממים, אבל לרשום 50 סעיפים - זה המון השקעה, ללא ספק.

T r i l i a n

New member
סליחה, גיליתי עוד 50. 100!!!!

באמת - מורידה את הכובע. ולא יכולה שלא לציין - מי שימלא 25% מהרשימה יפסל אצלי באופן מיידי. גם אחרי 50 סעיפים נוספים לא הצלחתי להזדהות כמעט עם שום דבר מהנאמר.

מסכימה עם כל מילה של טריליאן

ואין לי מה להוסיף אליה, חוץ מלתהות, מאיזו מערה הקריצו את אורלי הזאת. עכשיו אני תומכת בחינוך אינטגרטיבי יותר מתמיד.

תראי לפי מה שתיארת פו

אתם כל הזמן עם הדרישת שלכם לא פלא שאתם לבד כל הזמן אתם רוצות בחור טוב גם אנחנו אתם רוצות בחור שלא יבלבל את המוח יותר מדי גם אנחנו אז לפי מה שנראה לי פחות או יותר זה פועל לשני הכיוונים תכיני רשימה גם מה בנים רוצים ונראה אם תעמדי בדרישות

icy rain drop

New member
כמובן שיש כמה שאיני מסכימה איתם

אבל חלק גדול, הרוב- אסתכן ואומר, מהסעיפים, חבר שלי ממלא יפה מאוד :) כנראה שמצאתי את הגבר המושלם.......

למעלה