אז הנה, סופסוף החלטתי לענות

מין הסתם

כול מילה ומילה שם זה אמת כדי שתאמת תפנימו את זה לא זה שניזרוק אותכם או משהו שפוט רציתם לדעת... קיבלתם

אילן תגיד ב30 שנות חייך כל מה

שרכשת זה שטויות, באמת!!!!!!! דבר ראשון תרגע, אפילו אם הגברים יכחדו, בשבילך עדין זה לא סוף העולם את חי וקיים ועדין יש מספיק נשים בעולם שיקבלו אותך ללא הקישמה של אורלי. דבר שני זה שרשמת לבן ה18 שישתוק מכיוון שקיבל עצה בחינם, לא היה במקום, למה שישתוק, מי קבע שזו עצה טובה? ולסיום נכון זה פורום מה נשים רוצות, אבל זה לא פורום מה נשים מקבלות וכמו שאמר המשורר יש הבדל בין המצוי לרצוי. חג שמח לכולםםםםםםם

אילן 30

New member
מה שאני רכשתי ....

ב30 שנות חיי זה אולי שטויות בשבילך אבל נסיוני עם המין השני לימד אותי שכמה מהערותיה של אורלי היו נכונות . צא רגע מהפוזה של "מי היא שתבוא ותגיד לי" ותראה שיש שם כמה הערות שיכולות לעזור לנו . גם אם נשים אחרות יקבלו אותי זה עדיין לא אומר שמה שאני עושה זה בסדר לכן אני בדעתי קבעתי שזו היתה או היו כמה עצות טובות וכדאי לו ליישם אותן נכון , אף אחד לא אמר שזה מה שהיא או הן תקבלנה אבל הן תשאפנה להשיג את הגבר שיתאים עד כמה שאפשר לדרישותיהן ואם זה לא יהיה אתה או אני זה יהיה מישהו אחר . כמו שכבר אמרתי "אין דבר מאושר יותר מלחיות עם אשה מאושרת " ומנסיון זה הדבר הכי נכון . חג שמח גם לך

הנסיכה3

New member
רגשתני........

יפה שאכן קיימים עוד גברים הבטוחים ויודעים שלא הכל הם יודעים....... ואפשר וניתן ללמוד..ולנסות.... כדי להצליח בחיים עם המין השני...... לרגל יום הולדתי...... החל היום.. זה מעודד.... ויש עוד תקווה

אתה טועה

אני ממש לא בפוזה "מי היא שתבוא ותגיד לי", זכותה המלאה להגיד לי מה שבא לה, כמו שזו זכותי לא להתייחס לדבריה. אני מסכים איתך שיש בדבריה הרבה דברים נכונים, אבל ביינינו אלו לא עצות אלא דרישות. מצד שני שמישהי דורשת בן-זוג שיעמוד בקריטריונים מסויימים, הייתי מצפה שהיא תעמוד באותם קריטריונים, השאלה כמובן האם מיודעתנו עומדת בהן? בכל אופן לדעתי אחת הבעיות בחברה הישראלית היא שרוב הציבור בארץ חושב שהשני חייב לו משהו (אצלה זה מתבטא ברשימת הדרשיןת), לדוגמא שמנסים להשתלב בנתיב שפונה שמאלה, תמיד יש את אותם נהגים שלא מחכים כמו יתר המכונית בגלל הפקק ונושאים בנתיב הסמוך וכמה מטרים לפני הפניה מנסים להשתלב, כמובן שהישראלים שבנתיב הפונה ימינה לרוב לא מאפשרים בגלל שהוא עוקף את הפקק, הנהג שמנסה לחתוך מתעצבן ומקלל, דבר שלא במקום, אף אחד לא חייב לתת לו להשתלב במידה. במידה ונותנים לך תיהיה אסיר תודה במידה ולא תמשיך הלאה ותחייך.

אילן 30

New member
תגובה..

תראה כמה שאתה אדם חכם קודם כל אתה שם כותרת שאני טועה ובתוך ההודעה אתה כותב שאתה מסכים איתי אתה לקחת את המאמר שלה הרבה יותר רחוק ממה שהיית צריך ! אז היא כתבה את זה בצורת דרישות וכמו שאמרתי גם בצורה קצת מתנשאת SO WHAT ?? אם היא חייה בתחושה שמישהו חייב לה משהו זו בעיתה שלה ובטח לא שלי או שלך . אם אתה מסכים איתי שיש שם הרבה או אפילו קצת דברים נכונים אל תסתכל איך הם נכתבו ( יכול להיות שהם נכתבו ע"י בחורה מתוסכלת ששבעה כשלונות) אלא על התרומה שאתה יכול להפיק מהם . בדיוק ...מתאימים לך הדברים שהיא כתבה ..תהיה אסיר תודה לא מתאימים ..תמשיך הלאה ותחייך

JD Wannabe

New member
בעעעעעע ../images/Emo5.gif

בסוף אני עוד אהפוך להומו. אני לא אתחיל לאהוב כלבים
למשל רק כדי שהוד מלכותה לא תזרוק אותי חלילה. ולזאת שרצתה כללים דומים בשביל הבנות, הנה כלל: אל תבואו בגישה של אורלי222 כי זה דוחה.

JD Wannabe

New member
במחשבה שניה

ייתכן שהתעצבנתי יותר מדי. עדיין, גישה מרגיזה. וכלבים, (וכל חיה אחרת) זה עדיין איכסה (אלא אם כן אני אוכל אותה).

T r i l i a n

New member
לא היה באמירה שלו שום דבר שוביניסטי

אני מרגישה בערך כמוהו, האמת.

לא התכוונתי אליו

התכוונתי לכל מאמרי העשי ואל תעשי שתמיד מפרסמים באינטרנט ותמיד כולם אבל כולם שוביניסטים להחריד.

לא מסכימה

לא עם כמה סעיפים ולא עם ההכללה. 5. ממש לא יזיז לא לי ולא לאמא שלי אם הוא לא יאכל מהאוכל שלה. 6. בקשר לדיעה בנוגע לחברה - תלוי מאוד איזו מין דיעה. 8. למה לא להגיד? אחרי הכל, חלק מכל הקטע של להתלבש זה בשבילו. 9. מה מוזיקה איכותית? [לא פינק פלויד מבחינתי, לפחות..] כנראה שיש לו בחדר את המוזיקה שהוא אוהב וחושב שהיא איכותית. 14. תסביר אבל בקטנה. לפעמים זה נחמד לשבת עם החבר ולפצח גרעינים תוך כדי צעקות וקללות. 20. תלוי באיזו צורה הוא מדבר על הקריירה ועל הכסף. לפעמים זה דווקא עושה את לראות בחור שכל כך בטוח בעצמו ונחוש. 21. את עושה הרי פרנצ' בכדי להיות יותר מגרה/יפה/סקסית [מחקי/הוסיפי] בעיניו. זה בכלל לא מראה על שטחיות רק על עניין בך. אפילו בפרטים הקטנים שבך. 23. כשאני במטבח, שיהפוך לזבוב על הקיר, מבחינתי. שונאת אנשים אצלי במטבח. 41. למה לא לרכל? ככה אוה גם חבר וגם חברה במחיר מציאה. 42. גם אני לא מתה על ילדים ועל שירי אהבה קיטשיים. 50. למה לא לשאול על ניתוחים פלסטיים? סתם מחמיא. אם זה המקור [בלי שום קשר לציפור..], אז את מודע לאל על הגנים הנפלאים שלך. אם זה באמת ניתוח, זה מראה שהבחור סתם לב לקטנות ומתעניין בך.

למעלה