אז הנה, סופסוף החלטתי לענות

Dorfl

New member
אורלי 222

כמה טיפים לבחורה שרוצה שאני אתייחס אליה יותר משלוש דקות בגלל משהו מלבד המראה. 1. סיימי בגרות. 2. עכשיו כשיש לך השכלה פורמלית, צאי לרכוש השכלה אמיתית. אני ממליץ על הספרים של טרי פראצ'ט, זה יעזור לך עם 3. 3. פתחי חוש הומור. אם אתה לא מצליחה, לפחות תשתדלי שלא לצחוק מכל בדיחה שמישהו שעובר באיזור מספר, זה אידיוטי. 4. אל תכתבי לי טיפים ואל תורי לי איך להתנהג. וקצת התייחסות לעצות שלך, על פי המספרים: 51 - כל כך פסיבי שבא לי להקיא - את בכלל בחדר כשזה קורה? יש לך חלק בעניין? 52 - מה דעתך להפתיע _אותי_ עם צימר לצפון? 53 - אם את לא רוצה לתפוס אותי קורא זבל, אל תחזיקי אותו בחדר שלך. 58 - אני אפסיק לצפות בטלוויזיה ואתחיל לנהל איתך דו-שיח אינטיליגנטי מדי פעם כשתקראי ספר פעם בחצי שנה ותפנימי שזה "הרתעה", לא "התאראארנהתהתה" 61 - עברי מדי פעם באור ירוק ואשקול להפסיק לצרוח מפחד בזמן שאת נוהגת. 64 - לחמצן אסור, לצבוע בלונד מותר? 65 - תגרמי לי להרגיש שאת לא רק מעמידה פנים כשאת אומרת שזה לא הדבר היחיד שמעניין אותך. 68 - "אמת וכנות זה אאוט" 72 וכל שאר הטיפים - אז את רוצה שאוהב אותך ולא אחרות בגלל האישיות הנפלאה ומעל הכל היחודית שלך, אבל כל הטיפים האלו וכל ההעדפות תקפות לגביי כל הנשים. מוזר, לא? אולי אפילו... סותר? 76 - לאן?? 77 - אוקיי, אז אני אשאר כאן ואזרום מול המחשב במשך כמה שנים בצורה ספונטנית במקום לגשת ולבנות את חיי. 81 - אל תדאגי, זה הדבר האחרון שיקרה. 82 - את יכולה לשמוע את ההערות שלי בכלל משם למעלה?

עידן 21

New member
בולשיט

אני לא מבין איך לעזאזל אנשים בכלל מקבלים את השטויות האלו??? מה אתן עם מיוחד שאנחנו כאן כדי לרצות אותכן? אתן תמיד מושלמות? אתן תמיד הכי טובות? כל בחורה תמיד יודעת מה נכון לגברים? הכל כאן בולשיט? ועוד יותר שיש הרבה סעיפים שדווקא אצל בנות מסויימות הן בדיוק להיפך למה שאת חושבת?... בקיצור עם תדבקי ב"דרישות" האלו... מעניין אם היא פעם בכלל תמצאי מישהו... וגם אם כן... לא נראה לי שזה יהיה כנה.. יודעת למה?... מכיוון שמשום מה אנשים מתאהבים גם בחסרונות של האחרים... (נקודה למחשבה אם הכל היה מושלם אז לא היית מוצאת את הסיבה להיות עם האדם כאילו משהו לתקן ... תחשבי על זה זה קיים)

עידן 21

New member
בדיוק...

בדיוק כך... מרוב קטגוריות לא נמצא כלום בסוף אגב סרט מצויין!

יובל

New member
איך לעזאזל?!?

איך כותבים לפורום? לא הודעה- אלא הודעת פורום?!?

suki da yo

New member
שאלוהים יעזור לך

ושידעו כל הבנים להפריד בין זה לבין המציאות. זו היתה , אני מניחה שאת יודע, רשימה בהחלט מזויעה של כל השטויות הכי גדולות שאפשר לדחוף ב50 עצות. כמובן שכל הבנות רוצות לראות סרטים עם החבר, ואף פעם לא מותחני זבל. כמובן שכל הבנות טובות מידיי בשביל לקרוא רם אורן. כמובן שלבנים א-סור לרכל, אבל אצל בנות זה בסדר. הוא צריך לדעת להחמיא על בגדים טובים, אבל בעצם את לא רוצה שישים לב למראה שלך, כי הוא צריך להתעניין בך? תעשי לי טובה....

Vdrums

New member
איזה שירשור ארוך..

כל הפורום זה שירשור אחד ענק!!!

אלוהים אנשים, מה יש לכם?

אורלי פה עשתה רשימה מצחיקה, ונכונה לכל אחת ברמה כלשהי, למדי! אני נהניתי לקרוא את זה, ואני, בעלת שיקול דעת בריא ונורמלי, יודעת לקחת ת'בדרים בפרופורציות, ואני בטוחה שגם אורלי עצמה שכתבה את ההודעה כתבה את זה עם הומור וקצת הגזמה <למקרה שלא שמתם לב>. מה אתם מגיבים לה אח"כ על סעיפים עם פרדוקסים, ועוד כמה נעלות פה הגיבו על כמה שזה שוביניסטי ואינדיווידואלי. נו פאקינג קידינג. תגידו, אתן עושות צחוק? נו, ברור שכל אחת לעצמה. וכשאומרים שכל הגברים חרא בגלל שמישהו אחד הבריז, אתן גם מסתייגות מלעשות הכללות? חוצמזה, זה מה שהפורום הזה מזמין! "מה נשים רוצות", אתן הגבתן בכעס על ההודעה שזה לא מה שכולן רוצות וזה, אז מה זה הפורום הזה אם לא מפגש של בנות לצחוק על כמה בנים לא מבינים אותן ולעשות הכללות? אתן לא יכולות לנסות להגיד לי שאתן לוקחות את הפורום ברצינות, כי זה סותר את התגובה שלכן. די כבר עם הפמיניזם התקוע הזה שחייבים לציין בכל פעם שמרחרחים הכללה. די, אנחנו במאה ה-21, אף אחד פה לא דופק אתכן, בטח לא אנחנו עצמנו. אם אתן רוצות להפגין על משהו, תפגינו על ההפרשים במשכורות, לא על ההודעה התולית בפורום שדורש כזה. חג שמח כולם, ותתחילו לקבל דברים בפרופורציות. ואורלי- אחלה רשימה!!=) חח נועה

חמודונת,

אני לא יודעת אם הפמיניזם שלי תקוע. אני בטוחה, שעל כל מערכת השקפות אפשר למתוח ביקורת. אבל הקביעה "אנחנו במאה ה - 21, אף אחד לא דופק אתכן, בטח לא אנחנו עצמנו" היא קצת שטחית לטעמי. כי החברה רחוקה מלהיות שוויונית - פשוט, אחרי שנתנו לנשים זכות בחירה וחוקקו חוקים מתקדמים נגד עבירות המין, צריך מינימום חשיבה אנליטית כדי לעלות על זה. להפגין נגד פערי השכר זה חשוב. אבל האם שאלת את עצמך למה יש פערי שכר? אולי זה בגלל שהחברה עדיין מלאה בנשים קטנות שמתאפרות כל היום וקוראות ב"לאישה" עשה עצות איך לתפוס בעל, ובגברים שתפקידם לשלם עליהן במסעדות. אז כן, אנחנו דופקות את עצמנו בכך, שמתעקשות להישאר מפגרות ותלותיות. עצם זה שקיים הומור בסגנון, מעיד על התופעה.

Palm tree

New member
אוי ואבוי! זה מה שאתן רוצות??../images/Emo5.gif

אני לא מבין את הצורך המגעיל שיש לאנשים למסגר הכל לתוך מגירות קטנות ומתוייקות כאלו. מה הקטע הזה של לקחת את "מה שאתן רוצות" ולהגדיר אותו בחמישים חוקים קטנים ומעצבנים? אם זה מה שאתן רוצות, אני מתפלא שאחוז התמותה מהתקפי לב הוא גדול אצל גברים מאצל נשים. מה שקרה פה הוא, לקחת נושא חסר גבולות ומשולהב ברומנטיקה סוערת על כל גווניה, ולהוציא ממנו כל שמץ של הנאה וצבע! מה זה המבחן מסכם באיקוויזיציה הזה?? תגידו לי, אתן גם בודקות את תצלומי הרנטגן של מי שאתן יוצאות איתו כדי לראות אם העצמות שלו מסודרות באופן שמוצא-חן בעיניכן?? תפסיקו לחוקק הכל! תפסיקו להגביל הכל ולהוציא להכל את הרוח מהמפרשים ע"י כל החוקים, הקודים והמבחנים הקטנים והמעצבנים האלה. תזרמו! זה הכל עניין של רגש! אתן תמיד הופכות את זה ל"כל החוקים שאסור לגברים לשבור כדי להגיע לליבה של אשה". מה שקורה הוא שכשאתן עושות את זה, אתן הופכות את עצמכן למן..קו סיום נדוש שכזה. אני לא מבין את זה. אני אעיז לצעוד קדימה ולהגיד (ולא איכפת לי עד כמה תאכלו אותי חי על זה) שאני סבור שאני יודע מה נשים רוצות הרבה יותר טוב ממי שכתבה את המאמר הזה.

הכל טוב ויפה,

וגם אני חושבת שיש עוד מה לשפר במלחמה שבין המינים, והתייחסתי ברצינות לנשוא המשכורות, אותי את לא צריכה לשכנע. אני רק אומרת, שההתנצחויות האלו על לתפוס במילה על דברים שאורלי222 כתבה או לא כתבה בהודעה הציני שלה, זה קטנוני, בעיני לפחות. ומעבר לזה, זה סותר לחלוטין את הפורום שלכם. את שמו ואת מטרתו, לא ככה? אני לא מבינה לאילו הודעות ציפיתם כאן, למה היו פה כאלו שיצאו כ"כ המומים. ולגבי כל התגובות שהיא נורא צעירה ותפיסת העולם שלה שגויה, גיב מי אה ברייק. היא אומרת את מה שהיא רואה בתור חיילת משוחררת בת 20, והיא גם ציינה את זה. זה לא תופס לגבי כל בנות גילה, ובטח שלא כל הנשים שמבוגרות ממנה. מה אתם חושבים, שהיא באמת תפסול כל אחד שלא עונה על מאה הדרישות האלו? היא כתבה הודעה צינית ומוגזמת, בכוונה, כדי לקדש את מטרת הפורום הזה ולעלות לנו חיוך על הפנים. מה אתם מתנפלים עליה? ממתי צריך לקחת כל דבר ודבר ברצינות?

Palm tree

New member
ואם לא היינו לוקחים ברצינות

אז היית מעירה לנו שאנו לא לוקחים ברצינות?

חחח, די נו,

באמת שאני לא מחפשת תעסוקה ומעירה סתם. אני באופן אישי אהבתי את מה שאורלי 222 כתבה וזה ממש לא עקרוני, כי ההודעה הזאת אולי הייתה נחשבת לא במקום בפורום "פמיניסטיות" או אנ'לא יודעת מה <מתערבים שיש כזה פורום פה?>, אבל בפורום שכל המטרה שלו היא לעשות הכללות ולצחוק על המין הגברי <תסלחו לי, אבל עם שם כזה אתן בטח לא יכולות לנקוט עמדה פמיניסטית על ההודעות פה>, נראה לי מגוחך שאתן פתאום משליכות עליה איך המין הנשי מתקלקל, כשבעצם, אתן פה קבועות בפורום בדיוק כזה. אני לא מעבירה ביקורת על המוסר שלכן, להפך, אני חושבת שזה פורום ממש נחמד ושזה אפילו כייף לעשות הכללות לפעמים <צרת רבים חצי נחמה, מישו?>, רק אל תתיימרו פתאום להיות פמיניסטיות בכל מה שנוגע לכמה שכל אחת אינדיווידואלית פה. ידוע, ידוע.

למעלה