אז ככה...... בהמשך להודעה הקודמת שלי

שומעים שאת בסערה של התחלת המשבר... יעברו הימים ואת תביני...

לצדק ולאמת אין שום משמעות.
הם לא חשובים בכלל.
זה לא שאם תלכו עכשיו לבית משפט והשופט יגיד "היא צודקת. אתה טועה. אין לך סיבה מוצדקת לבגוד" זה יפתור לך את הבעיה שיש לך בחיים כרגע.

לכן, השלב הראשון זה לשחרר מהמושגים האלו, או לפחות מהחשיבות שלהם.... הם פשוט לא רלוונטים.

עם מה נשארנו?
עם זוגיות לקויה.
ושוב, תהיינה הסיבות לכך מוצדקות או לא מוצדקות, זה לא משנה את העובדה שהזוגיות שלכם במצב לא טוב.
יש פה חצי שלא מרוצה מהקיים עד לרמה שבה הוא מחליט לשבור מוסכמות, להמר על הכל- וללכת להשיג את מבוקשו.

עכשיו את צריכה להחליט מה בעינייך גובר על מה?
האם את מוכנה לנסות להבין מה חסר לו ומה הביא אותו למקום הזה ולנסות לשפר? תוצר הלוואי של הדבר הזה יהיה שגם את תוכלי להעלות את מה שחסר לך ואולי לשפר גם את מה שאת מקבלת וחווה בתוך הזוגיות הזו.
תכנסו למין מעגל דינמיקה כזה של לנסות להיטיב אחד עם השני, וזה יכול לעזור.....

האופציה השניה היא להתבצר בעמדה שאומרת שהוא עשה מעשה שלא יעשה, שאת לא מסוגלת לסלוח והצדק איתך ואין לאן להמשיך.....

כמובן שהבחירה באיזה מסלול ללכת לא רק אצלך ותלויה גם הרבה בתגובה שלו לכל הארוע....

אגב, מהכרות אישית עם לא מעט בוגדים, אני יכולה להגיד לך דבר אחד די חד משמעי לגבי המכנה המשותף בניהם... רובם לא מחפשים סקס נטו.
יש גם כאלו, אבל זה ממש מיעוט....
הרוב מחפשים חום ואהבה ותשומת לב ואהבה שכבר לא מרגישים שיש בבית... וכשגם הסקס הולך, זה כבר לגמרי דוחף אותם החוצה. ובתקופה של אחרי לידה אחוז הבוגדים עולה דרמטית. זה לא ייחודי אצלכם.

מכיוון שגם הייתי כבר אישה אחרי לידה כמה פעמים בחיי, אני יודעת שהחודשים האלו אחרי לידה מאופיינים בירידה בכל הפרמטרים האלו ולא רק סקס.
הראש שלך בתינוק... הוא שואב ממך כל גרם של תשומת לב, כוח, חשק אהבה ונתינה......

אז או שמחפשים לגשר איכשהו על הפער העצום הזה שבתקופה הקשוחה הזו, או שמתעלמים ונותנים לו קצת לקבל מהצד עד יעבור זעם, או שמפוצצים את זה......
אין עוד פתרון

למעלה