אז ככה...... בהמשך להודעה הקודמת שלי

dayoogla

New member
השאלה היותר רלוונטית

למה זוג שהיחסים שלהם רעועים מביא ילד לעולם?

את שואלת מה לעשות ואיך ממשיכים? לוקחים עורך דין ומתחילים בהליך גירושין.

skickers

New member

תראי, עשית כל טעות אפשרית אבל כעת זה כבר לא משנה

אם הרגשת שיש בעייה, הדרך לטפל בזה היא שיחה, טיפול זוגי, עבודה משותפת על הבעיות. לא בהאזנות.

בכל מקרה, זה חלב שנשפך ומה שהיה, היה. לדעתי הגירושין כרגע בלתי נמנעים. הדבר הכי טוב מבחינתך להתחיל להיערך לגירושין עצמם, קרי לקבל ייעוץ משפטי, לחפש מגשר/ת טובים, וגם להיערך ליום שאחרי. איפה תגורי, איך תסתדרי בעבודה בימים בהם הילדים אצלך, וכל הכרוך בזה.

בהצלחה.

בשום אופן לא אצדיק בגידה

בוודאי לא בנישואין. אבל כמו שכתבו לך, גם אני חושב שפעולות כמו שימוש בזונות וצפייה בפורנוגרפיה הן דרכי גירוי וסיפוק פחות חמורות מבגידה. לדעתי, אלה פשוט פעולות מגעילות ולא מכובדות.. אבל יותר מרוחקות וניטראליות. גם דתי שאשתו במחזור, יכול ללכת לזונה לספק את יצריו. אין ספק שזה מנהג מגעיל, אבל יש גברים שעושים את זה. העובדה העיקרית הרעה כנראה ששיקר לך והסתיר ממך מידע. על זה כדאי לעבוד. אולי הוא מתבייש בזה שהלך לזונה, אולי הוא לחוץ מהעניין באיזושהי דרך. על חיי נישואין כדאי לעבוד ולשפר ולא לוותר עליהם בקלות.

ברור שיש גברים שעושים את זה

אבל למה שאישה תסכים לחלוק את חייה עם מישהו שעושה מעשים כאלה מגעילים מאחורי גבה? (וגם להפך - אם האישה זו שבוגדת)
אין שום דבר קדוש בנישואים, בטח לא בנישואים ללא אהבה, כבוד הדדי ואושר, ומי שלא מאושר בנישואים ואין לו אמון בבן או בבת הזוג שלו, לא צריך לסבול כדי לשמר בכוח את הקשר המזויף הזה.
אין מצב שהייתי מסוגלת או רוצה לחיות עם מי שמעל במודע באמון שלי.

ישנן בנות.... ישנן בנות....

יש בחורות שלא מעניין אותן מטיבו של הבן הזוג שיש להן.
רגשותיהן כלפיו הן רגשות של פשרה ואף מיאוס, כי הן מעולם לא שמו ידן על מועמד מוצלח יותר. כן ברור להן שהן לעולם לא תשיגנה בן זוג טוב יותר מזה שיש להן.
ובכל זאת הן נחושות להיות נשואות, לקבל פרנסה מבן זוגן.
יש בעולם בחורות חסרות אפשרויות של ממש.
אני לא יודע אם פותחת השרשור היא אחת כזאת או לא. רק אומר לך...

בעולם יש הכול. יש גם נשים וגם גברים כאלה.

אבל אילו זה לא היה מעניין את פותחת השרשור, אילו לא היו לה ציפיות מבן הזוג ומעצמה, היא מן הסתם לא הייתה פותחת את השרשורים הנואשים והכואבים האלה, אלא סתם עוברת על סדר היום, אז כנראה כן מעניין אותה.

יתכן....

יתכן שהיא רק פורקת את רגשותיה השליליים, ובאותה נשימה ממש היא נחושה להישאר עם בן זוגה בכל מחיר, בכל מצב, בכל מע' נסיבות.
יתכן שהיא חסרת אפשרויות של ממש, וזהו המכנה המשותף האמתי בינה לבין בן זוגה. היעדר אפשרויות של ממש. יתכן... ויתכן שלא.
אני באמת לא יודע. פותחת השרשור גם לא רוצה לפרט.

כמו שאמרתי, ללכת למכון ליווי זה לא בילוי רגיל, אלא מן אילוץ.
מי שהוא פופולארי בקרב נשים או מי שיש לו הצלחות עם נשים, לא צריך ללכת למכון ליווי בכלל, גם לא פעם יחידה בחיים.

אין בעיה, אך מי שיש לו אילוץ כזה,

שלא יתחתן ולא יביא ילדים, או שיסכם עם אשתו מראש שמקובל עליה שיש לו כזה מין אילוץ שהוא לא מסוגל לחיות בלעדיו.

את מצחיקה....

את הרי יודעת כמו כולם שזה דיבור שמבריח את הצד השני.
זה שאני מדבר על זה כאן בחופשיות, זה תודות לכך שאני אלמוני.
גברים לא מודים שהם הולכים למכוני ליווי, בטח לא מול האישה.
הם אומרים לאישה שהם אוהבים אותה כדי לשמור על המסגרת, לקבל יחסי מין ושירותים אחרים.
גבר שמחזר אחרי אישה, לא יכול לומר לה "אני אשמח לשכב איתך כמה שיותר, אבל ברגע שתחסכי ממני סקס, אני אבגוד בך עם זונה, כי אני חייב סקס ואף אישה לא נותנת לי מרצונה החופשי".

נשים, גם הן לא מודות לפני אף גבר שהן חסרות אפשרויות של ממש עם גברים. הן כביכול חסרות כל מודעות לחוסר האפשרויות שלהן.

גם הגבר וגם האישה, שאין להם אפשרויות של ממש עם המגדר השני, חייבים להחביא את האמת, להרוג את האמת, לקבור אותה עמוק.
גם לא כולם בנויים להתמודד עם אמיתות כאלה.
לעתים הם מחביאים את האמת גם מפני עצמם. מספרים לעצמם סיפורי מעשיות שמה שמחזיק אותם זה הילדים ואהבת אמת כלפי בן זוגן... בטח....
הכל כדי להסתיר את האמת, שאין להם אפשרויות של ממש עם בני המין השני. כאילו שזו בושה...

אני חי במציאות

לא יודע איפה את חיה, אבל אני חי במציאות.
דברייך לגבי גילוי נאות מצדו של הגבר שרצונו ללכת למכון ליווי והוא מספר על כך בגילוי לב לבת זוגתו מבעוד מועד, אינם הגיוניים.
&nbsp
את יכולה להביע צער על דבריי, או לומר שאת לא מתחברת וכו'. עניינך האישי.

אז שלא יתחתן.

חיים של שקר ורמאות, ומי שחי במציאות גם יודע שבמוקדם או במאוחר רוב הסיכויים שהם יתגלו, יעלו בסופו של דבר ביוקר לשני הצדדים. עצם המחשבה שהתנהגות כזו בסדר והיא פשוט תימשך בלי להתגלות ובלי לפגוע היא לא מציאותית. האדם אחראי על החיים שלו, שיעשה איתם מה שהוא רוצה, אך למה להרוס במודע חיים של מישהו אחר, מה נותן לאדם את הזכות המוסרית הזאת? מי שלא מסוגל לעמוד בהתחייבות שהוא נותן - שלא יתחייב.

לא כל האנשים הם העתקים שלך.

לא לכולם אין אפשרות. לרבים יש אפשרות. ורבים בוחרים. הבעיה שלך היא שאתה רואה רק את עצמך ומשליך את מה שקורה אצלך על כולם. אבל לא כולם כמוך.

יתכן

אבל מי שיש לו אפשרויות באמת, והוא תקוע בנישואים שמסבים לו רע, עובר הלאה לבן זוג אחר.
אם אין לו אפשרויות, זה מסביר למה הוא תוקע את עצמו במקום שעושה לו רע.

skickers

New member
תתגרשי ותעברי הלאה

מה בעצם את רוצה לשמוע? את יודעת את כל העובדות, ההתנהגות שלו לא מקובלת עליך, איזה עוד תשובות את רוצה?

למעלה