אז....מה דעתכם על ריבאונד?

רק הסברתי

בכל אופן את התגובה שלי לזה שבנים כן יכולים להפגע גם כשבאים מראש בידיעה לאן נכנסים. זה שזה בעיה של אותו אחד זה ללא ספק..

Purple Mushroom

New member
אני חושב שהוא כן נפוץ,

יש לי דוגמא נוספת של בחורה יותר גדולה (בגיל שלי), שפגשתי במפגש קומונת הכרויות תכלס, (בערך במיקום של המפגש הלילה, העלה לי נוסטלגיה, זה היה ברשת בית קפה, בסוף שנת 2004, אאל"ט). שבסוף חזרה לאקס שלה, התחתנו, ויש להם כעת גם ילדים, נדמה לי. הזוג כתב בזמנו בפורום שלושים פלוס.

עם כל כך הרבה פורומים

נדיר שהם יעלו על זה לפי דעתי. היתי מכורה לאתר הזה פעם, היתי מנהלת של 4 פורומים באשכול מוזיקה, וכל היום רק קידמתי הודעות.(עוד בתקופת בית ספר
) עשיתי תחרויות, פניתי לכל מיני חברות הפקות להשיג סינגלים לתחרות. אח היו זמנים..

EdisonGirl

New member
תתפלאי, יש להם בטח כמה פורומים על הכוונת..

ונחמד לשמוע שגם את היית שם.. למה פרשת? עדיין פעילה ומגיעה לאירועים וכאלה?

אז....מה דעתכם על ריבאונד?

ובכלל...האם אחרי חצי שנה של פרידה זה נחשב בכלל ריבאונד? מצד אחד אני זקוקה למגע גברי וחיבוק ותשומי שחברות שלי לא יכולות לתת...מצד שני אני לא רוצה לפגוע בבחור סתם ולשבור למישהו את הלב...:/ נראה לי הגיע הזמן לצאת לשוק? אוף זה קשה...מפחיד ומאיים להתחיל לצאת שוב... עם האקס זה היה כל כך טבעי וזורם ונבע מעצמו...מהרגע הראשון פשוט לא זזנו אחד מהשניה...ואני פוחדת מכל זירת האינטרנט ומעדיפה להכיר במציאות שבן אדם רואה אותי , יודע מי מה מו ורק אז מחליט אם נכנס לזה או לא... הצילו...חחח כל זה בא פתצאום לפני הבחינה אחרונה שלי...מה נסגר?!

כי

התגייסתי לצבא, יצאתי פעם בשבועיים הביתה. הלוז שלי היה צפוף, לא היו שעות שינה מטכליות או משו, כל הלילה היו מעירים אותנו בצבא, היה שירות ממש באסה. ולהיות בפורומים כבר הפך לנטל, על הזמן הפנוי שבקושי יש, לא רוצים להעמיס פורומים. כעת אני פנויה יותר,אבל ממש לא היתי מעוניינת להגיע לראיון עד רמת גן. מה שכן, ההטבות בזמנו(לפני שנתיים לפחות) למנהלי פורומים היו שוות. אהבתי את המתנות חג

זה עוד אחריות כזאת

כי את צריכה לדאוג שיהיה פעיל, כי אם לא יהיה פעיל סביר להניח שיסגרו את הפורום, צריך כל הזמן לדאוג לעניין גולשים(בפורום כמו זה, פחות , כי זה פורום כללי. אבל פורומים על זמרים, כל הזמן צריך לעשות משו חדש ולכתוב פעילויות). לחיילים שיוצאים פעם בשבועיים הביתה לא מתאים לנהל פורום.

Cade Foster

New member
חחחחח מה את חיה בסרט

את לא תשברי לו את הלב. רוב הגברים יעדיפו ככה וגם אם לא, הם לא יסרבו. תתפרעי

Cade Foster

New member
אישה, אני לא מבין מילה מדברייך

קודם את מדברת על מגע גברי שאת צריכה, ועכשיו מסתייגת... זה לא באמת משנה. כל עוד תקחי גבר ותגדירי לו מהם חוקי המשחק שאת רוצה לשחק, הוא לא ייפגע, ואם כן אז זו בעיה שלו. לא נפגעים ממשהו שלא מוכנים לעשות.

זה רק מראה כמה גברים לא מבינים נשים....

כשאישה אומרת מגע גברי היא מתכוונת לחיבוק/נשיקה/ליטוף/לישון מחובקים וכ'ו.

למעלה