אז....מה דעתכם על ריבאונד?

EdisonGirl

New member
גם לי בא להתייחס לשאלה שלך

כל גישה שלי לכל חנות אפשרית היא השוואת מחירים. אני גם כן לא יוצאת לשופינג לא ממוקד. אין אצלי דבר כזה סתם לבזבז, אבל אם אני כבר נתקלת בחנות, אני אוגרת במוח מחירים בשביל שאם אני אזדקק למוצר הזה מתישהו, יהיה לי הרבה יותר קל להשוות אחרי שאני יודעת בערך כמה הוא אמור לעלות לי. למה זה מושך? תראה, זה תלוי גם מה. אני חווה סבל מחנויות בגדים, למשל.. זה משעמם אותי רוב הזמן. רק כשאני מוכוונת מטרה ומישהו בא ביחד איתי לחוות דעה ולהחליט בשבילי (כלומר להגיד לי מה הוא חושב, ואז אני אעשה מה שאני חושבת כמובן
), אז זה סביל, אבל מכל דבר אחר כמעט אני ממש נהנית, במיוחד סופרים, כי כשאני בודקת מחירים או מחליטה מה לקנות אני מרגישה סוג של בקיאות (לדעת הכל על הכל), ואני גם אוהבת כשהשליטה בידיים שלי.

גילושיט

New member
אוקי אז אני פה בשביל להסביר

זה פשוט כיףףףףףףףףףף (ףףףףף...) אין כמו התחושה של ללבוש משהו חדש. להגיע הביתה עם ים של שקיות. למדוד ולהחליט מה ללבוש מחר
אין כמו להסתובב בקניון בלי לחשוב על כלום, לעבור מחנות לחנות, להתרשם, להתלבט, להחליט, לשלם (גם זה כיף). אין כמו לצאת לשופינג בידיעה שאתה הולך להשאיר את כל הצרות בקניון, יחד עם כל הכסף שפיזרת... ומאז שגיליתי את הקניות באינטרנט - אין כמו לקום בבוקר ולגלות חבילות מחכות מחוץ לבית... זה פשוט אושר עילאי! לא משנה כמה הבאסה כבדה, זה פשוט מעודד! *כותבת הודעה זו מודעת לעובדה שהיא נשמעת שטחית (אבל באמת שהיא לא) וחוצמזה היא מובטלת כבר יותר מידי זמן ואין לה באמת כסף לקנות משהו, רק לפנטז.

ריבאונד זה דוחה

אלא אם כן את בכיוון של להמשיך הלאה ובחור חדש שיפתח לך דרך לאהבה חדשה . שזה מקובל ולגיטימי, וגם לא ישר אחרי שנפרדים לפי דעתי. אחרי חצי שנה קשר, אני לא יודעת להגיד לך מה דעתי, אני אחרי חודש שוכחת את הבן זוג שלי(עד עכשיו פגעו בי אז זה היה קל).

אצלי האקס האחרון היה מדהים...ולכן...

אני גם פוחדת שאני לא אמצא מישהו שיהיה בסטנדרטים הגבוהים שהוא הציב...:/

halmazelmelet

New member
אני לא חושב שבריא להשוות

כי אז לא שמים לב למה שבאמת קורה, אלא רק כמה זה שונה ובמה זה נבדל ממה שהיה קודם.. זה עוד בלי להזכיר שאין פה באמת יכולת השוואה (החנון שבי רוצה לומר שאין כאן יחס סדר מלא, אבל אנחנו מתאפקים.).. ואל תשכחי גם שלרוב בנושאים כאלה הדעה שלך היא לא אובייקטיבית, ואנחנו נוטים להאדיר את התכונות של הצד השני.

irreplacable

New member
ריבאונד יכול להוביל

לקשר מיני (יזיז במילים אחרות) ארוך מה שיכול לתקוע אותך עוד יותר במציאת זוגיות. אני חושבת שעדיף להתאפק ולהכיר מישהו רציני. ההתאפקות דווקא תועיל לך ותגרום לך יותר לרצות להכיר מישהו רציני וזה יעזור לך להמשיך הלאה..

דוגרי, אל תחשבי על דברים כאלה

אם את מרגישה צורך במגע, ואת מרגישה מוכנה לזה, אז פשוט לכי על זה. ולהבהרה - לא רלוונטי אם זה ריבאונד או לא כי את לא יכולה לדעת אם זה כן או לא לפני שהתחלת, ב"מוכנה לזה" אני מתכוונת לעצם הרעיון שבחור אחר יחבק אותך ולא האקס. אם את מרגישה שאת רוצה וצריכה בחור חדש תביני שזה טבעי לגמרי, זה משהו שכולנו צריכים. שלא ידאיג אותך כרגע לאן זה יתפתח ובמה בדיוק מדובר. חצי שנה, בגדול, זה זמן הולם. אם עכשיו תכירי את בחור חלומותייך (החדש), יש סיכוי גבוה שזה ימשיך משם. ואם הוא יהיה מעפן, יש סיכוי טוב שזה ייגמר. אבל שימי לב שזה מה שהיה קורה בכל מקרה, גם ללא האקס שלך, מקסימום עכשיו זה קצת יותר חד כי "יש לך למה להשוות". שעניין הריבאונדים לא יטריד אותך כל כך, בחור איכותי תמיד יזכה להערכה שלך, ובחור לא איכותי הוא פשוט לא רלוונטי. את לא מנסה לפגוע באף אחד ואין סיבה לראות את זה כפגיעה. זכותך להמשיך הלאה, וזה לגמרי לא כרוך בהתחייבות לשנים הקרובות. צאי, תהני, תתחבקי, תתלטפי, ואז תחליטי מה דעתך על זה. אל תחשבי כל כך הרבה קדימה, אף אחד לא חושב על זה לפני שזה בכלל התחיל. אם כל בחור שהיית מתחילה לצאת איתו היית מתחילה לחשוב לאן זה יגיע מכאן והאם אני בכלל בשלה לזוגיות וכו', היית נשארת תמיד תקועה במקום. ומה אם הבחור השני לא בשל לזוגיות? ומה אם זה סתם לא יתאים? עזבי אותך משטויות עכשיו. יש דברים יותר חשובים, והצרכים הרגשיים שלך במגע הם הגיוניים לגמרי.. זו סוג של בדידות, למרות החברות והכל, יש משהו שהן לא יכולות למלא. את בסדר ואת לא צריכה לאכול סרטים. ואגב, זו דרך מצויינת להמשיך הלאה מהקשר הקודם, את הרי לא יכולה לשמור אצלך מקום מיוחד בשביל האקס, זה לא בריא. תני לבחורים חדשים להכנס לחיים שלך, זה לא יהיה כל כך נורא, ואולי אפילו תמצאי קשר חדש. צריך פשוט לעשות צעד ראשון החוצה. משם זה נהיה קל ובריא יותר. (חתיכת חפירה, אבל היה חשוב לי להגיד הכל, אז אני אשאיר את זה ככה ~)

MyTaoWay

New member
ואני ממליצה

לשנות את החשיבה שלך את כתבת ''אוף זה קשה...מפחיד ומאיים להתחיל לצאת שוב... '' וואו כמה שליליות במשפט אחד?!
ממליצה לשנות את זה למילים חיוביות יותר, כמו זה מאתגר, זה חדש לי, הכל יסתדר כמו שאני רוצה וכו וכו תחשבי על משפטים חיוביים שלך. זה הכל בראש שלנו, אנחנו רק צריכים לשנות את החשיבה שלנו!

את לא הראשונה שאומרת לי שצריך לחשוב חיובי...

לאחרונה כבר כמה אנשים אמרו לי לחשוב מה אני רוצה שיקרה כדי שזה יקרה... האם זה באמת עובד?

תקשיבייי

היתה לי תקופה ממש קשה , מדברת איתך על תקופה של לפני הצבא. כשישבתי עם עצמי כזה חשבתי " אין מצב שזה ככה, רע לי" אבל ישר כל פעם ששקעתי לעצב הסתכלתי על חצי הכוס המלאה,ממש עבדתי על עצמי שטוב לי, אמרתי לעצמי שטוב לי, למרות שלא האמנתי לזה, ולאט לאט התחלתי להרגיש טוב יותר ובאמת לראות את החצי המלא. התקופה הזו שינתה לי את נקודת החשיבה והראייה לחיים. מישו אמר לי, שיש לו שיטה להרגיש טוב יותר,וזה לנסות דבר כזה: לשבת בחוץ כשיש רוח ונעים , ולנשום אויר, ולשים ידיים לצדדים, להרפות את הגוף, ולדמיין שהאויר נכנס לגוף עובר בידיים וברגליים(ממש לדמיין אותו רץ) ומנקה ממך את הכל. ואלה תקשיבי זאת יוגה מטורפת. , בהתחלה את מרגישה מטומטמת אבל אחר כך אחרת. ונסו לפני שאתם מדברים

יש פה מדליף

מנסיוני בתפוז. זה הגיע להנהלת הפורומים הקישור כהמלצה לראשי. נו מה רע, עכשיו תקבלי המלצות.

אני חושבת

שאין בזה כל רע כל עוד הצד השני מודע לעניין ומסכים לזה. אבל לא לגרום למישהו להיות ריבאונד בלי שהוא מודע לזה... כשאת בחורה, זה יותר קל להשיג מישהו שלא יהיה אכפת לו.

Purple Mushroom

New member
האמת? לא יודע מה זה ריבאונד.

אני חושב שאני יודע: ריבאונד זה תחילת קשר ישר אחרי הפרידה? חצי שנה לא נחשב ריבאונד. לי היתה בזוגיות, סוג של מהפכה של אהבה, בשנת 2011, היו לי 2 אקסיות בסוף השנה. ואפילו אחרי הפרידה, כבר היתה לי מישהי חדשה לדייטים, ולא קורא לזה ריבאונד. זירת אינטרנט? אם את פוחדת מזירת אינטרנט, לא היית כאן, בפורומים של תפוז
. (תקני אותי אם אני טועה). ויש לי היסטוריה גם עם זה. (לא שיצא משהו רציני, אבל כן היו ידידות אמת, אגב, הראשונה מתחתנת היממה הזאת, מחר). יש לי מה לכתוב על זה עוד, אבל כאן זה לא פורום הכרויות. בהצלחה בהכל :).

clumsy1

New member
אל תדחי את זה...

למרות שזה די ישן, רק עכשיו ראיתי את זה ואני חייב להגיב, אז ברשותך: אני ממליץ לך לא לדחות את זה כל הזמן...אני דוחה להיכנס ל"שוק" כבר מספיק זמן כדי להצטער על זה כל הזמן, מה הרעיון בריבאונד? זה שטויות, גם אם יהיה קשר עוד שנה אז תחשיבי את זה כריבאונד?! אני ממש חושב שכדאי לך גם לחשוב על מה שטוב לך ולא על אנשים אחרים כל עוד תחשפי את הקלפים, בנושא הזה, עם הפרטנר שלך, ואת לא יודעת, אולי ייצא מזה אפילו משהו טוב...רק אל תעשי את הטעות הזאת של לדחות דברים, מניסיון, זה לא עוזר.... רק השבוע תירצתי את זה עם המבחנים, וזה באמת תרוץ די עלוב (מצטער, אבל זה נכון)

למעלה