אז....מה דעתכם על ריבאונד?

Cade Foster

New member
את רואה? עכשיו הבנתי

מה שמוכיח שנשים לא יודעות לבטא את רצונותיהן בבירור
מה שכתבתי מקודם עדיין תקף. תגדירי את כללי המשחק, כן כן לא לא.

EdisonGirl

New member
והעיניינים מסתבכים..

כשאתה חושב שהיא התכוונה למשהו שהיא לא אמרה, או אמרה משהו שלא התכוונה אליו...
תגיד שזה לא קורה. לא תמיד אנחנו (גברים ונשים כאחד) חושפים את תקוות השווא שלנו ואת האמונה בכוחנו לשנות את האדם שמולנו..

irreplacable

New member
תתפלא

אבל גם לגברים יכול להשבר הלב.. וגם גברים יכולים להתאהב.

Cade Foster

New member
אם תשחקי בהם בטח שיישבר להם הלב

כנראה שפשוט לא הבנתי אותה נכון

Cade Foster

New member
מה זה לב שבור בשבילך?

כשבחור מאוהב במישהי במשך תקופה ארוכה יכול להישבר לו הלב. בגלל זה אני אומר, אם היא תגדיר מראש את סוג היחסים שום לב לא יישבר. מאוד שטחי בעיני להיכנס לדיכאון בגלל בחורה שאתה מכיר יומיים ולא רוצה איתך משהו רציני. עברנו כבר את ימי התיכון.

dhara

New member
לצערי נראה לי שאתה קצת חי בסרט

בשנתיים האחרונות מאז נפרדתי מבן הזוג שלי נכנסתי לכמה מערכות יחסים שנועדו להיות קלילות בלבד - Friends with benefits, לפחות 4 או 5 כאלה, גם בארץ וגם בחו"ל עם גברים בגילי או מבוגרים יותר ממני. כולם ללא יוצא מן הכלל נשברו אחרי לא יותר מכמה חודשים - חלקם הודו שהתאהבו בי וחלקם פשוט לא יכלו להתמודד עם העובדה שכל מה שאני מחפשת זה שיחה וסקס טוב ותו לא, זה שיגע אותם.

Cade Foster

New member
המושג הזה לב שבור

it's way over-rated. אז התאהבו. נגמרו היחסים. אני מניח שאף אחד לא חשב להתאבד בגלל זה או לא לאכול יומיים ולא לצאת מהבית במשך חודש (אם כן אז זו בעיה אחרת). זה לא שהייתם שנה ביחד, נסעתם לחופשות ביחד והתחלתם לתכנן עתיד. הם לא יכלו להתמודד? בעיה שלהם. פעם הבאה יחשבו טוב לפני שהם נכנסים למערכת יחסים מהסוג הזה.

halmazelmelet

New member
שני האסימונים שלי

1. אני לא מאמין שיש משמעות לזמן שעבר מבחינת ההגדרה של זה כ"ריבאונד" או לא- זה תלוי בהרגשה שלך ובמצב שלך. אם את מרגישה שאת עושה את זה קצת כריבאונד וכד', אז זה ריבאונד, יומיים אחרי או שנה אחרי. 2. רק את יכולה לדעת אם את רוצה לצאת לעולם האכזר הזה שוב או לא.. זה פשוט תלוי באיך שאת מרגישה. 3. ובכל אופן אני ממליץ על כנות ישר מההתחלה ולהזהיר כך שמי שמולך ידע לאן הוא נכנס, וככה הסיכוי לפגוע במישהו תמים יורד, ולפחות- הוא יכול להחליט בעצמו אם הוא רוצה לקחת את הסיכון, ולא תהיה עלייך אשמה. ועכשיו אני אלך לצוד כמה חזירי בר תוך כדי דיבורים אינסופיים על ספורט לא מעניין, כדי להחזיר את הגבריות שלי.

EdisonGirl

New member
+ קיבלת אות גבריות מהנהלת הפורום

שלא תרגיש רע עם עצמך

halmazelmelet

New member
אממ..

את באמת נתת לי אות גבריות ומיד אחרי זה פרח?.... |מתאבד| אגב, אות גבריות = האות ז'?

EdisonGirl

New member
הייתי בטוחה שהוא נקבה

עד הם הלכו למצוא להם בנות זוג.. נראה לי שכמה מאיתנו עוד מחכים שהוא יצא מהארון באיזה סרט המשך חחח

למעלה