~ אז מה היה לנו היום? ~

enicegirl

New member
~ אז מה היה לנו היום? ~

ואני נאלצת לתהות:
קרטר הזה, היה חבר של שרון בתקופת התיכון, נכון? יפה לה ולאמא שלה למצוא בו משהו מוכר אבל בחייאת, אם היה לי חבר רציני תקופה מסויימת, גם אחרי ניתוח פלסטי הייתי מזהה אותו. התנועות, הקריצות, ההבעות...
ראיין: מה קרה שנינה אמרה לו לבוא לשמור על פיליפ? הרי פיליפ אמור להיות הבן של פיליפ אחר לא? עד כמה שזכור לי הוא לא הבן הביולוגי של ראיין. מה היא מתזזת אותו ככה?
השחפת של קאסי: ויקטור אומר "מאיפה לעזאזל היא נדבקה בשחפת?" האם באמת משהו עומד מאחורי המשפט הזה? כי יש לי הרגשה שדווקא נורתון הזה הדביק אותה שהרי פעם התקרב אליה ונתן לה איזה משהו (לא?) חוצמיזה שהיה פרק חביב למדיי, אתם מוזמנים לחחות את דעותיכם.

Music4Life

New member
היי אפרת...אז ככה:

תדוה שעשנית לי ממקודם...דבר ראשון ודבר שני, לשאלותייך: כן, "קרטר" (שמו האמיתי הינו "מאט קלארק" נוכל מארץ הנוכלים) ושרון היו חברים בתקופת התיכון..והוא אנס אותה...סיפור ישן נושן...אבל שחילחל עמוק וכן...תראי יש הרבה מאד דברים בסדרה הזאת שלא הגיוניים למשל: ראית את הבית של קרטר? הוא נראה כמו חור..ואני שואלת - איך יש לו כזה בית מכוער אם הוא הרגע עשה ניצוח לשינוי פנים, שעולה הון תועפות?! הא הא?
תחשבו על זה.... אממ, אז ככה, כן לאבא המקורי של פיליפ קראו פיליפ (אני חושבת) והוא מת זה היה גם סיפור מאד ישן שאני לא בטוחה ממש איך זה הלך...כי הייתי ילדונת קטנה. אבל ראיין הוא האבא הלא ביולוגי של פיליפ - הוא היה מאז שהוא נישא לנינה ומאז הוא מסתכלת עליו כמו אבא לכל דבר, מבינה? ככה שנינה היתה צריכה טובה קטנה וקראה לו...זה פשוט מאד בקשר לקאסי, אין לדעת כרגע ממי היא נדבקה, אבל בטוח יש סיפור פה שעומד מאחורי הכל...ויקטור היה כנה בדאגה שלו! הוא הסבא שלה!!! זהו מקווה שעזרתי
ערב טוב

התשובה פשוטה:

אחרי כל הניתוחים, לא נשאר לקרטר כסף לשכור בית נורמלי... הגיוני, לא?

קלארק הראשון היה יפה מאוד ולא כמו..

השחקן הנוכחי, כאילו לחשוב שהוא יעשה ניתוח בשביל להיות כזה מכוער??? וחוצמזה... זה לא נראה לי הגיוני אין סיכוי לעשות ניתוח לשינוי הגולגולת היתה להם גולגולת אחרת בכלל ההוא היה יפה מאוד, וזה ממש אבל ממש עושה בחילה
אמא של שרון, מה זה לא נראת אמא של שרון, רחוקה ממנה בשנות אור מיוחד ביופי, אבל עדינה וטובת לב

זה רק אני או שהיום...

-- השיער של קריקט היה מתחת לכל ביקורת...
-- מי מת והפך את ג'ינה ליועצת הנישואים של הטרשת?
-- הגיע הזמן שניקו יקבל חיבוק חם ואוהב + מילה טובה מהשפם. -- אשלי היתה יפה מתמיד. -- מיום ליום אני דבקה במחשבה שמאט וטרישה נוצרו זה למען זה. -- דחוף זמן מסך לקודמן שהיום היה מחוץ לדלפק וראינו שלפנים המדהימות האלה מחובר גוף שווה ומסוקס...

enicegirl

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

מסכימה ברוב דברייך: --השיער של קריקט היה מתחת לכל ביקורת...
-- מי מת והפך את ג'ינה ליועצת הנישואים של הטרשת? - נראה לי גם ככה משעמם לג'ינה במסעדה. -- הגיע הזמן שניקו יקבל חיבוק חם ואוהב + מילה טובה מהשפם.
שפם?
-- מיום ליום אני דבקה במחשבה שמאט וטרישה נוצרו זה למען זה.
-- דחוף זמן מסך לקודמן שהיום היה מחוץ לדלפק וראינו שלפנים המדהימות האלה מחובר גוף שווה ומסוקס...
- קודי מצוין, נראה טוב ומשחק תפקיד יפה מאוד ומגיע לו יותר זמן מסך.

לאיזה שפם את מתכוונת

עכשיו יש גם לניל שפם שמאוד מחמיא לו
ראיתי אותו היום ופשוט הוא דוחה בהיסטריה הניל הזה ועם שפם שחור איכס אשלי מיום ליום נעשית יותר ויותר יפה בראדלי מהמם כרגיל ובתקופה האחרונה הוא יתפייף עוד יותר ג'קי (חבר שלי) תמיד יפה, גם בתקופות גרועות כריסטין..... אותו דבר 20 שנה, אין שינויי ויקטור עם השנים נראה יותר גברי ומושך, יש לו משהו מאוד מיוחד בעניים ניקי עם השנים נעשת יותר ויותר יפה וסקסית ועכשיו שהיא התחילה לעבוד וניהיו לה חיים משילה היא נעשתה יותר יפה בעניי ג'ינה מהמסעדה מזדקנת מאוד לין השמינה מאוד, השנים לא מחמיאות לה מאוד אהבתי את השער של אוליביה היא נראת מאוד טוב בתקופה הזאת אני אוהבת את דרוסילה ואת הליבוש שלה וגם היא נראת ממש טוב בתקופה הזאת אשתו של ריאן יפה, אבל בגלל הרוע שלה היא מכערת את עצמה מאוד אהבתי את מייגן, היא מאוד יפה ועדינה וגם אהבתי את האופי שלה שרון פצצה כרגיל ואני מאוד אוהבת את היופי שלה. טוב את מי שכחתי?

קרנון2

New member
בראד ואשלי...

לדעתי בקטע הפתאומי של בראד ואשלי הוא ממש אבל ממש לא במקום. רק לפני שאיזה שבועיים שלושה הוא התאבל על העובדה שניקי לא רוצה אותו, וכבר הוא התאהב נואשות באשלי. ומה שעושה את זה לעוד יותר מוזר זה שהוא מכיר את אשלי כבר הרבה זמן, הוא כמעט התחתן איתה, אז זה לא שהוא פתאום פגש מישהי חדשה והתאהב בה נואשות, אשלי הייתה בקרבתו כל הזמן, אז איך זה שפתאום הוא התאהב בה??? הוא לא מתבגר בן 16 שכל יום הוא "מתאהב" במישהי אחרת, אפשר היה לצפות שבגילו כשהוא מתאהב אז הוא באמת מתאהב ולא פתאום משנה את דעתו. ועוד סוגייה מוזרה, מה זו ההצעת נישואין המוזרה הזאת? ההצעה הזו היתה נראית כמו נסיון פתטי של בראד למצוא מישהי שהוא מכיר ובוטח ולהקים איתה בית חם ואוהב (מה שהוא לא הצליח לעשות עם ניקי). אני חושבת שהוא כ"כ מיואש שהוא כבר לא מבדיל בין אהבה לנזקקות לאהבה. ואשלי גם כן ממש הפתיעה אותי, היא כזאת חכמה וחזקה תמיד, והפעם היא נראתה כמו בראד, טיפה מדוכדכת כזאת, גם היא מיואשת ומתה לחום ואהבה שלא הצליחה לקבל מויקטור ששבר את ליבה. הם כאילו מתנחמים אחד בשני ולדעתי הם אפילו מודעים לכך אבל מסתפקים בזה, וחבל אני חושבת ששניהם אנשים באמת טובים שראויים למצוא את האהבה האמיתית שלהם ולא להסתפק בפחות.

היי קרן, ../images/Emo13.gif

אין צורך לפתוח שרשור חדש בכל הודעה שרוצים לכתוב. את יכולה להוסיף את מה שאת רוצה להודעה שנפתחה היום על הפרק היומי. וברוכה הבאה !

taish

New member
מסכימה לחלוטין

נתת ביטוי מובהק לאותן המחשבות שהתרוצצו בראשי לגבי הזיווג הזה. כן, ברור שיש כימיה, וכן, ברור שיש היסטוריה שמחממת את העניינים (ואת הלבבות)... אבל בראד באמת נראה נואש. הוא כמה ומשתוקק לאהבה, ולכן הוא "יורה לכל הכיוונים". קודם ניקי, שנייה אחרי זה אשלי - הרי בסוף הוא יצליח לפגוע. כשיורים לכל הכיוונים, אין מה להפסיד... זה נראה עקום ומוזר שגבר שהיה מאוהב עד מעל לראש באישה מסויימת, מתחיל לפתח רגשות כה חזקים ואף להציע נישואין לאישה אחרת, בפער זמן כה קטן. באיזשהו מובן, זוהי תעודת עניות לבראד. זו עדות לחוסר הסיפוק שלו בחייו האישיים, כזה שהוא מנסה לפצות עליו בכל מחיר (גם אם זה אומר "לקום ב-2:00 בבוקר בשביל התינוק", אם צריך). קשה לי להימנע מלהשוות אותו לג'ק בעניין הזה. ג'ק, בניגוד לבראד, לא מתנהג בצורה פתאטית וקופץ על כל ההזדמנויות בצורה כ"כ חפוזה. אם הוא סופג אכזבה אחת, הוא עוצר שניה, מעכל את זה, מעבד את זה ולבסוף משלים עם זה, וזה תהליך שלוקח זמן. את הזמן הזה הוא מקדיש לעצמו כדי להתגבר על הקשר שחווה, וגם לנסות לנתב את הזמן והאנרגיה שהתפנו אצלו לדברים אחרים - למשל, להשקיע בעבודה או בקרובי משפחה אחרים (טוב, את זה הוא עושה בכל מקרה), ולא כופה על עצמו למצוא תחליף ולהסתער על מישהי אחרת. עוד אחת מהתכונות הרבות שאני כל-כך אוהבת אצלו.

Dawn12

New member
גם לי יש בעיות עם בראשלי

זה עוד אחד מהדברים שהגיעו לי די במפתיע. למרות כל הספויילרים שידעתי לא תארתי לעצמי שהסיפור שלהם יחליף הילוך מהר כל כך. מלבד כל החסרונות שהוזכרו כאן זה פשוט לא מתאים לצח"מ שידועה בעלילות המתמשכות (לעתים יותר מדי) שלה. לא ממש ברור לי מה החיפזון הזה שתפס אותם להריץ את הרומן הזה כדי שאשלי תוכל ללדת ילד "חוקי". האם היה כל כך רע לראות אותה יולדת לבד ומתקרבת לבראד רק לאחר מכן? דווקא ההשוואה לג'ק קצת בעייתית לדעתי במקרה הזה כי אצלו הקיצוניות היא לצד השני. במקום לקפץ מאקסית אחת לשנייה אפשר להגיד שהוא ממש מתנזר ממערכות יחסים רציניות כבר כמעט שלוש שנים ולא ממש ברור למה. הסיפור עם דיאן באמת פגע בו עד כדי כך? משום מה אני מתקשה להאמין לזה. ג'ק כבר מזמן היה צריך "להסתער" על מישהי אחרת, ולו רק בשביל השקט הנפשי של אשלי.

taish

New member
גם אני רוצה כבר מישהי לג'ק

לא נראה לי שהוא מתנזר ממערכות יחסים בגלל שנפגע עד כדי כך מדיאן (אחרי הכל, זאת דיאן - ובוא נסמוך על ג'ק שהוא מספיק אינטליגנט כדי לדעת מה זה אומר). כנראה מעניינים אותו כעת דברים אחרים, ובראשם ז'בו. לדעתי, זה לא עניין של איזו "התנזרות" מכוונת, אלא פשוט עניין של סדר עדיפויות. כעת הוא נמצא בשלב בחיים שבו ז'בו וההצלחה שלה נמצאות בראש מעייניו - המשך ישיר לכל תוכנית ההשתלטות על ז'בו שחזינו בה בשלב יותר מוקדם. עד כה הוא הצליח די יפה, אבל המצב שם רחוק מלהיות יציב. כל משב רוח מקרי (כמו למשל, ההצטרפות המקרית של פיליס לשורותיה של ויקטוריה) יכול להטות את הכף לרעת ז'בו. המצב שם על כרעי תרנגולת, ועד שהוא לא יתייצב ויהיה בטוח וודאי יותר, ג'ק לא יירגע. כעת הוא מנתב את מלוא המרץ שלו למטרת ביסוס המעמד של ז'בו בשוק הקוסמטיקה, ונתקל בלא מעט מהמורות שגוזלות לו לא מעט אנרגיה. במצב כזה, אין פלא בכך שיחסים רומנטיים לא ממש מעניינים אותו כרגע. אני מאמינה (ומקווה) שכאשר העניינים בז'בו יירגעו, ג'ק יהיה חופשי ומאושר להפעיל את קסמיו על כל אישה שרק ירצה. אגב, אני לא יכולה שלא להימנע מהשוואה נוספת: כל מה שכתבתי על ג'ק, לגבי סדר העדיפות שלו כעת בחיים, מאוד מזכיר לי את כריס - שגם היא משקיעה את מלוא מרצה בעבודה, על חשבון דברים אחרים. הסיבות של כריס לגיטימיות לגמרי (כפי שהבעתי את דעתי בנושא בעבר), אבל עצם ההשוואה של ג'ק אליה ממש לא ממש מחמיאה לג'ק. אני מזועזעת מעצמי על כך שהעזתי להשוות ביניהם, אבל לצערי זה היה מתבקש...

אמנם לא ראיתי את הפרק הזה

אבל אני מוכרחה להגיב על דבריכם בנושא אשלי-בראד-ג'ק: אני חושבת שהגיע הזמן למצוא לג'ק מישהי רצינית! כבר המון זמן שהוא לא היה מעורב ברומן שערורייתי. לא שאני מחפשת בשבילו שערוריות...אבל תודו שהמון זמן לקח לו להתגבר על דיאן הבוגדנית ואם נסתכל אחורה ונציין את הרומנים שהוא היה מעורב בהם....נראה שהם לא רבים במיוחד ואלה שכבר היו - הסתיימו מהר מאוד. אפילו הנישואים של ג'ק לניקי היו קצרים יחסית. הרומן עם דיאן נגמר מהר מידי (שלא באשמתו), כך גם פגישת המחזור עם לואן (אימו של קימו ואהובתו מימי ויאטנאם) וכו' וכו'... הרומן של בראד ואשלי בעיניי מתאים ולא מתאים בבת אחת. מצד אחד אני מתה ששני אלה יתמסדו כבר. הם מפלרטטים שנים ומעולם לא מימשו את הקשר ביניהם והתחתנו. אני חושבת שהם מתאימים מאוד ויכולים לחיות בשלום (בניגוד לאחרים). אבל התזמון קצת גרוע. אחרים פה אמרו - ואני מסכימה - שרק לפני זמן קצר מאוד בראד היה מאוהב בניקי ולפתע פתאום....ניקי-אאוט, אשלי-אין. אולי הרומן עם ניקי היה לו מסובך מידי בגלל ויקטור וויקטוריה... בכל מקרה, זה נראה קצת לא אמין... לעומת זאת, רואים שאשלי עדייןחושבת על ויקטור וזה משדר יותר אמינות. אני חייבת לציין שגם המסירות הטוטאלית הזאת מצד בראד לאשלי ולתינוק קיצונית מידי!

אני לא צריכה לסדר לו משהי

וגם לא הייתי רוצה לסדר לו משהי אל תשכחו שג'קי המחייך הוא שלי...
וגם אל תשכחו שהוא הגבר הכי מבוקש בג'אנה סיטי... אתם יודעים כמה בחורות היו לו? המון זוכרים את ההיא היפיפיה, אני תמיד שוכחת שמות, שבסוף נכנסה לכלא שרצתה להרוג את ויקטור ואת אשתו היפנית והוא נדלק על ההיא חברה של ויקטור מה המדבר זוכרים שהוא נסע עד עליה? בואנה יש לאנשים מלא כסף אה???? גם ניקי היתה שלו, וגם היה לו רומן עם ג'יל והיה לו רומן עם ליאנה לב והיה לו רומן מתמשך עם לורן פנמור רק עם אסתר לא היה לו

זו סדרה שמרנית, אין מה לעשות

יש בגידות ורומנים מהצד, אבל מה שחשוב הוא שכולם נשואים...

לפי דעתי אשלי מיואשת ומאוכזבת מהחיי

אני חושבת שכל הזמן היא אהבה מאוד את ויקטור חוץ ממנו היא לא אהבה אף אחד למרות שהיו לה בעלים, פה ושם אבל תמיד היה מסביבה עננה של ויקטור בדיוק כמו עם ניקי בקשר לבראד, אל תשכחו שהוא מאוד רצה את ניקי אבל היא שחקה אותה שהיא לא רוצה והוא עמד ממש להתחתן איתה והיא לא רצתה ועוד פעם הוא חזר אליה והיא לא רצתה, זוכרים שהוא לקח אותה למלון????
את אשלי הוא אהב עוד שהוא היה עם טרייסי ותמיד הוא רצה את אשלי אני זוכרת לפני 14 שנה הוא עוד רצה אותה בעניי הם זוג מתאים ויפה מאוד וגם אם הוא היה עם ניקי הם היו יכולים להיות זוג מדהים רק שניקי נראת קצת יותר מבוגרת ממנו ואשלי לא מה אתם אומרים?

משהו זוכר שג'יל חיפשה אצל קתרין

את ההוכחות שהפיליפ רצה לתת גם לה ירושה... שהיא חיפשה בבית דברים? ושהיא עלתה למעלה לגג וחיפשה דברים ואח"כ הרביצה לקתרין? זוכרים את הקטע עם אסתר שקתרין כעסה עליה שהיא נתנה לגבר זר להכנס הביתה כאילו הוא בא להחליף את הברזים? והיא מרוב שלא ראתה גבר התבלבלה עליה דעתה..... זוכרים איזה מכות ג'יל וקתרין הלכו? זוכרים את מסיבת יומולדת לקתרין שג'יל הופיעה וצעקה על ג'ל?

למעלה