~ אז מה היה לנו היום? ~

הויי אפרת שיחקת אותה

נכון כל הסיפור של גרייס היה משגע איך שהיא מצאה את קאסי יחד עם טוני גם כל הסיפור של טוני ומייגן ואחותה איך שהיא מררה להם את החיים זה היה מרתק עד שהוא מת איך קראו לזאתי שחטפה את בראד? הבלונדינית שאהבה אותו בטרוף??? וכלאה אותו, אילו היו הפרקים שאני לא אשכח אף פעם סחטיין, איך זכרת את בלייד ואחיו, נכון, זאת היתה התקופה יפיפיה ומרתקת מאוד מאוד אהבתי את ההמתנה לדעת עם יש לנייתן אידס או לא, וקישה והחתיך ההוא שבסוף התחתן איתה, וכמובן דודה מימי שלקחה את הכסף בגדול מג'ל תמורת אהבתה של ג'ון אהבתי את ניקי בתקופה שהיא היתה חברה של אבא של כריסטין וסקוט אהבתי את התקופה של לורן פנמור יחד עם סקוט והילד ושילה המטורפת זוכרים את החבר הטוב של ויקטור שבסוף בגד בו ורשם עליו ספר או שעזר לליאנה לב לרשום ת'ספר מה עוד אתם זוכרים?

אור2221

New member
לאאא....

אל תפגעי לי בדאגלס!!! בלי עלילות :) דאגלס אוסטין היה החבר הטוב של ויקטור, אבל לא היה לו שום קשר ל"חסר רחמים"!! ג'ק היה זה ששכב עם ליאנה, והיה המוח מאחורי הספר. למרות שהוא לא ידע את קיומו של הפרק על אשלי והרומן שלה עם ויקטור, את זה ליאנה סחטה מניקי במסווה של חברות ואח"כ פרסמה את הכל... לבלונדית החוטפת קראו ליסה מנספילד. לאבא של סקוט וכריס קראו ג'ים גריינגר, ולא היה לו שום סיכוי מול ויקטור.

בואנה את תותחית משהו משהו

דאגלס נכון, דאגלס הוא באמת היה חבר של ויקטור, אבל את פשוט לא זוכרת היה לו איזה קטע עם ליאנה שהוא היה איתה משהו עם הספר לא זוכרת בדיוק וברור שחבר שלי היה המוח מאחורי הכל גם אני אהבתי את דאגלס עד שהוא בגד בויקטור לא שאני אוהבת את ויקטור אבל אני לא אוהבת בוגדנים תגידי מה את עוד זוכרת מפעם שאהבת באמת ליסה. נכון ליסה הבלונדינית גים, זוכרת שניקי כמעט התחתנה איתו?

אור2221

New member
זהו. שלא.

הספר נכתב בשנת 87-88 (ארבע שנים אח"כ שודר כאן). לדאגלס וליאנה היתה היכרות שטחית בלבד באותו תקופה, ישר אחרי שהספר נכתב ויקטור התחתן עם ליאנה (שגם כתבה את האוטוביוגרפיה הרשמית שלו) כדי להוריד את הלחץ התקשורתי מאשלי שציורה בספר בצבעים לא מחמיאים. ויקטור וליאנה היו נשואים 7 חודשים בדיוק עד שניקי גילתה שהנישואין לא חוקיים (ויקטור לא חיכה מספיק זמן אחרי הגירושין מניקי) ורצה לויקטור, אבל ויקטור לא עזב את ליאנה עד שניקי ואשלי בפעולה משותפת חשפו אותה כסופרת שכתבה את "חסר רחמים". ויקטור זרק אותה מהבית, כמובן שפספסתי את הפרק כי היה לי שיעור בלט ועד היום אני מתוסכלת מזה, אבל לא משנה כרגע. את העובדה שג'ק עמד מאחורי הספר והיה במערכת יחסים מינים עם ליאנה ויקטור גילה רק מספר חודשים אחר כך, ואז סיפר לאשלי שהיתה בשוק. "!!THE PERSON BEHIND RUTHLESS IS YOUR DAMN BROTHER" ויקטור וליאנה היו במערכת יחסים קרירה ביותר במשך החודשים שהתרככה בהדרגה אחרי שהיא ביקשה ממנו שיעסיק אותה בג'בו בתוכנית אירוח. הוא למד להיות משועשע ממנה וכבר לא כעס עליה. רק אז לקראת 1990 הקשר בין דאגלס לליאנה התחמם...מעט. כאשר ויקטור לקח אותה ואת דאגלס איתו בטיסה כשהוא ניסה לעצור את החתונה של ניקי (הוא היה צריך עדים ושושבינה) ואחרי שהכל התפוצץ לויקטור בפרצוף כי ניקי כבר נישאה לג'ק וויקטור היה מדוכא, ליאנה בכתה לדאגלס ש"למה ויקטור לא יכול לאהוב אותי?" דאגלס השיב בהצעת נישואין, שליאנה דחתה ברוך. לא בגידה ולא נעלים, וזה לא היה קשור לספר בכלל, זה היה שנתיים אח"כ. עזבי, לא ילך לך :) היסטוריה של ויקטור וניקי זה הקטע שלי ב10 השנים האחרונות. דאגלס מתוק, האדם היחיד, יש להניח, שלא בגד בויקטור מעולם והיה נאמן לו יותר מכל אדם אחר.

מה עלה בגורלו של הקשיש הישיש?

זכור לי שהוא נעלם ללא הסבר. אני בכל מקרה לא התלהבתי ממנו, הוא שימש על תקן מריסה של דיאן לויקטור, לא אוהב דמויות חסרות חיים שרק מתערבות בחיים של אחרים ולא תורמות כלום. (כמה אתם רושמים בחיי, אני לא עומד בקצב שלכם, ממש פורום חסר מנוח...)

מסכימה עם צהובון

גם אני לא אוהבת דמויות כאלה גם אני לא אהבתי את הקשיש מה הוא תמיד היה אומר? שכחתי הוא היה קורא לויקטור איזה שם מוזר כזה או שמכנה אותו באיזה שם, קשישה גרישה,קרישה משהו כזה...לא זוכרת אבל יש כאלה שאני כן אוהבת כמו אסתר ולין

אור2221

New member
הרגת אותי עכשיו

את מדברת על "ויקטור קשישא" אבל זה בסך הכל תרגום גרוע מאוד (במיוחד לאור העובדה שויקטור צריך להיות יותר צעיר מדאגלס) לVICTOR OLD BOY שזה בסך הכל כינוי חיבה חברותי. הוא עזב את התוכנית במפתיע כי הדמות הלכה לבקר דודן חולה, ולעולם לא חזרה.

taish

New member
לפי מה שזכור לי

גם ויקטור קרא לדאגלס "קשישא" או "דאגלס קשישא" או משהו כזה. הם כנראה כינו כך זה את זה. ומה בדיוק היה התפקיד של דאגלס? - או שמלכתחילה לא הבנתי את זה, או שאני פשוט לא זוכרת. הוא היה מעין עוזר (כמו אסתר), ידיד, או מין שילוב כזה של שניהם?

אור2221

New member
לא עוזר

ידיד ותיק, נסיבות ההיכרות שלהם לא ברורות לי עד היום, דאגלס שירת ב"צבא הוד מלכותה" והיה בעל דרגת קולנל, אבל הם היו "ידידים ותיקים" עוד כשויקטור הגיע לסידרה, מה שהיה תמיד מתוק לחלוטין, כי דאגלס נראה כמו האדם האחרון שויקטור יסתובב איתו וירגיש חיבה כנה לגביו, אבל היא היתה שם, ולא ראינו את זה בפרקים ששודרו כאן אבל ויקטור גם ידע לתמוך בדאגלס כשצריך ולעודד אותו כשדברים לא הסתדרו לו. בנתיים, דאגלס היה מביא לויקטור סופגניות, שותף לקונספירציות שלו, סנדק של ויקטוריה - אני חושבת, שושבין בחתונה עם ניקי, שדכן בחסד....

בורקסים לא סופגניות....

אבל שיהיה אף פעם לא הבנתי מה פתאום הוא נמצא שם זה היה מאוד מוזר, משהו יודע מה קורה איתו היום??? אפילו לא ראיתי אותו בסרטים, לא בסדרות. ממש כלום אור? את יודעת משהו?

משהו זוכר שחטפו את קריסטין

חברה של ג'ק מירי ג'ו משהו כזה נסתה לחטוף את כריסטין אחרי שהיא היתה הסניגור של ויקטור זוכרים שהיא היתה במרתף? ומרי ג'ו רצתה לתת לה זריקה?

אור2221

New member
וואו, דווקא את זה לא

אבל זה נשמע הגיוני מאוד, זה בדיוק החודש שפספסתי פרקים כי נסעתי לחול עם המשפחה ואף אחד לא הקליט לי.

היה חודש מטורף ביותר

מרי ג'ו שאהבה נואשות את חבר שלי ג'ק (טוב אני לא מאשימה אותה) היה לה איזה סטוץ עם הבן שלו ... לא זוכרת את שמו ... והיא לא רצתה שג'ק ידע מזה, אבל הוא שלח לויקטור פקס שיסגיר את מרי ג'ו והיא פחדה שהוא יגיד את זה לג'קי אז היא החליטה לחסל אותו אחרי שהיא ירתה בו היתה, הוא חיפש שנה לפחות מי ירה בו ובסוף ידע וגם כריטסין היתה בתמונה לא זכור למה ובגלל מה היא עקבה אחריה, והסיפור ידוע

אור2221

New member
התכוונתי לבתולין של ליאנה

הייתי ילדה קטנה ולא בטוחה בכלל שהיה לנו וידאו אז, אז לא היה מי שיקליט. את הסיפור עם מרי גו אני זוכרת, כמובן.

אוווווץ.... את זה אני לו זוכרת אבל.

מישהו זוכר שליאנה היתה צריכה דחוף לשכפל את המפתחות של הדירה של ויקטור כדי לפרוץ לשם יותר מאוחר כדי להשיג לג'ק משהו?! הקיצר היה תור מה זה ארוך בחנות וליאנה היתה כ"כ לחוצה שהיא באה למוכר עם כזאת יציאה שעד עכשיו לא שכחתי אותה! היא אמרה לו "בבקשה, תשכפל לי מהר את המפתח, הבן הקטן שלי תקוע בדירה לבד והוא בוכה..." אז המוכר אמר לה "גברת, הבן שלך תקוע והמפתח לדירה נמצא ביד שלך, למה אני צריך לשכפל לך אותו אם את יכולה עכשיו ללכת לדירה ולפתוח אותה... "
זה טוב אפילו לבדיחות על בלונדיניות...

אור2221

New member
אוי, גדול

זו בדיוק התקופה שהתחלתי לראות, איזה פלשבק עשית לי עכשיו.

למעלה