~ אז מה היה לנו היום? ~

נכון!! לבעלה השותף של פול קראו אנדי

וזה באמת היה הזמן שהתחילו להתקין את הכבלים בארץ.

אור, הרמוניקה, אפרת עברתי לפה

אני רואה שיום שישי, כל הבית שלי בסלון ואני דבוקה למחשב מרגישה שכל הדם שלי זורם בגוף ובאמת אני מרגישה שצעירים זה כמו משפחה שלי.... טוב בוא נמשיך עם זכרונות מהעבר כי זה באמת מרגש אותי מחדש. זוכרים את שילה קרטר? היו לה תקופות שהיא היתה ממש בטרוף גם עם סקוט, גם עם לורן אני רק זוכרת שהיא אהבה אותו, אבל לא זוכרת פרטים וגם זוכרת שהיא היא גנבה ללורן את הילד ורק בגיל שמונה חודשים היא הבינה שזה הילד שלה... משהו כזה זוכרים את התקופה הזאת מה עוד שילה עשתה??? זוכרים שפעם כמעט ויקטור מת על הריצפה וחבר שלי הציל אותו? זוכרים שפעם ויקטור שתל לחבר שלי מקרופון והקליט כל מה שהוא אמר ועלה על זה שג'קי רוצה להפיל אותו באיזה משהו זוכרים שויקטור נתן לג'קי לעבוד בחנות לתיקון פנצ'רים או מוסך כלשהו זה היה בזמן שהוא היה ג'ק הראשון זוכרים את קול שחיפש בכל העולם את ויקטוריה ובסוף רשם את שמה בשמיים? זוכרים את הבעת הפנים של ג'יל שראתה את מיימי פתאום ליידי עם סגול
זוכרים את כל התקופה שניק הכיר את שרון והיתה לו משהי שאהבה אותו ואח"כ גם הסיפור של מאט, עוד משהו???

הדבר שהכי זכור לי משילה ז...

האש הקטלנית שהיא הציתה ואם זכור לי טוב אמא שלה ישבה בתוך האש... (מקווה שלא בילבלתי עם "היפים"...) ואף אחד לא הזכיר עד עכשיו את ג'סיקה!!! האמא היפה של קריקט שמתה מאיידס... זוכרים שג'ון כ"כ אהב אותה עד שהסכים להתגרש ממנה כדי שהיא תוכל לחיות עם אבא של קריקט ועם קריקט כמשפחה בזמן המועט שנותר לה?!

הויי נכון

נכון נכון, אני זוכרת שהיא התעללה באמא שלה חודשים והשפזה אותה בבית חולים לחולי נפש, וכשהיא הלכה להבריא היא עוד פעם נתנה לה הרבה כדורים בשביל להשתיק אותה.... הויי נכון בקשר לאמא של קריקט דברינו עליה ממקודם למה לא דברנו עליה? נכון גם אתם זוכרים שג'ון אפילו לא שכב איתה? וג'ל השתגעה מזה ורצתה אותו בשביל עצמה ונכון הוא גם הסכים להתגרש בשביל לתת לה להיות אשתו של אבא של קריקט ואח"כ אבא של קריקט התאהב בניקי ורצה להתחתן אבל אז ויקטור השתגעה ושוב היא עזבה אותו מה עוד היה עם שילה .??? אני זוכרת שהיא עשתה המון דברים רעים ונתנה המון פילפל לסדרות איפה זה היה הקעט עם הספר שהיא פחדה שזה התפרסם??? בצעירים או ביפים ואמיצים אני כבר לא זוכרת????

היתה לה חברה שעבדה במעבדה

והיא פחדה שידעו שהילד הוא של לורן ואז היא אמרה לחברה שלה לשנות את הדגימות זוכרים שמצאו אותה על הריצפה פעם? זוכרים שמצאו אותה מתה אחרי שהיא פרסמה איזה קטע מהספר מצאו אותה שרופה לגמרי, וכריסטין היתה בחקירה הזאת זוכרים את הדיירים החמודים שכריסטין טיפלה בהם????? הזוג המוזר הזה שהתלונן על בעל הדירה שלא שיפץ להם את הבית.... בסוף הזוג הזה התחתן זוכרים את כל הטיפולים של קיריקט??? פעם משהי התלוננה על משהו שאנס אותה מהעבודה והיא פחדה להגיש תלונה וקריקט עזרה לה... משהו כזה.

לחברה של פיליס קראו סשה

סשה עזרה לפיליס עם בדיקת האבהות של דניאל ודני וכשהיא רצתה עוד כסף...פיליס כנראה דאגה לשרוף לה את הדירה עם כל ההוכחות.

מי זוכר

זוכרים שמייקל התחבא בארון כמה שעות שהם יצאו מהבית ואז הוא שבר את הבית של נינה וקריקט שהיו צמודות אז???? משהו זוכר איך קראו לבחור הבלונדיני שעזר לג'יל להפיל את נינה ובסוף נעשה החבר הכי טוב שלה בזכות קריקט? הם רצו בסוף להתחתן והוא לא הגיע לחתונה שלהם

אור2221

New member
צייס בנטון

שיצא מהסדרה אחרי שהוא נפרד מלורה לי (קריקט) בחיים האמיתיים.

אור2221

New member
קצת בדיחה להגיד

שג'ק הציל את ויקטור, לאור העובדה שהוא נטש אותו למות מלכתחילה. הנה הסצינה, במקרה ואת רוצה פלשבק...רגע חשיפת הקלטת, הצרחות של ויקטור, הנפילה שלו וההליכה החוצה של ג'ק... http://www.victor-nikki.com/scenes/mutiny.htm והנה הסיפור של המכשפה הרעה שניקי מספרת לויקטוריה.. http://www.victor-nikki.com/scenes/nightmare/fairytale.htm ג'ק עובד במוסך?? היה איזה סיפור שהוא עבד בבית תמחוי, אבל זה לא היה קשור לויקטור, אלו היו עבודות שירות. המישהי שאהבה את ניקי זו אמי.

למעלה