~ אז מה היה לנו היום? ~

גם לי היה קשה

לבהות בג'ינה מנסה לתת טיפים על זוגיות. בהתחשב בהיסטוריה של המשפחה שלה (וכולם יודעים איפה דני ורקס נמצאים עכשיו
), אני לא חושב שיש לה את הזכות לחלק ככה עצות. (ואני בכלל לא מדבר על זה שהיא כנראה הרווקה הכי לא מבוקשת בג'נואה סיטי)

אתה צודק, אבל ג'ינה אישה טובה...

האמת היא שאני ממש מרחמת עליה...אישה טובה, נחמדה, נעימה... באופן כללי היא דיי דיסקרטית אבל גם חטטנית כמו כל הנשים... אז אי אפשר להגיד עליה משהו רע...

לא להגזים. אין דמות בלתי חתינה...

ג'ינה היתה נשואה בעבר לבחור (שיט! שכחתי את שמו!!!! אולי קלינט?) שהיה שותף של רקס (בעלה של קתרין המנוח ואביו של דני רומולטי) והוא עשה לה ת'מוות. אני לא זוכרת את העלילה המדוייקת (שזה המקום לברר אם מישהו יכול לכתוב על זה ב"מחוזות השיכחה")אבל אני זוכרת שהוא היה בכלא וניצל את גי'נה כהוגן. וואו זה היה מזמן! אולי לפני 10 שנים - בלי להגזים. כנראה שחווית הנישואין הפכה לטראומטית מאוד ומאז לא היו לה רומנים פרט לאיזה פלירטוט קטן עם ג'ון אבוט!!!!

אני דווקא זוכרת הכל

לג'ינה היה חבר (שדרך אגב אותו שכחנו להוסיף לרשימת המתחלפים) והיא מאוד אהבה אותו, הוא הגיע אליה דרך זה שהוא חיפש את רקס מי שזוכר בעלה שנפטר תקרין, רקס והוא היה יחד בכלא והוא חיפש אותו כדי להתנקם בו על משהו שהוא עשה לו שהוא היה חייב לו משהו בקיצור היא התאהבה בו והוא ניצל אותה מכל הבחינות הוא גר אצלה לקח ממנה כספים על ימין ועל שמאל ומאחוריה הגב שלה הוא רקם תוכנית איך להתקרב לרקס ולהוציא ממנו גם כספים, בזמן הזה רקס לא ידע שהוא עם הבת שלו ורק אח"כ הוא ידע אבל זה כבר היה מאוחר מידי. בנתיים הוא רקם תוכנית להוציא מקתרין כסף הוא לקח 2 אנשים שיתחזו למשרתים ועוד איזה מלצרית שתתחזה לקתרין שתנסה להוציא כסף ולהעביר את כל הרכוש על שמו אח"כ הוא חטף את תקרין ואת אסתר ואת השאר כולכם בטח זוכרים

את זוכרת איך קראו לו?

וואו, איזה סיפור זה היה באותה תקופה...כולם היו מרותקים למסך! הבחור היה מופרע לגמריי!

כן אני זוכרת לא הלכתי לעבודה

זאת היתה התקופה בן הטובות ביותר זוכרת את הראשון? הוא היה חתיך משהו משהו ואח"כ הביאו איזה שחקן עם חטטים בפנים דוחה זוכרת את התקופה איך אסתר שמרה על תקרין? מאז אני מאוד אוהבת את אסתר שהיא נשארה נאמנה עד הסוף לגברת שלה, היא כל הזמן דאגה לה, בסוף המתחזה הצילה אותה זוכרת? אני גם מאוד אהבתי את התקופה שהמשוגעת ההיא כלאה את בראד ואח"כ את לורן איתו ובסוף ג'קי חבר שלי בא ושחרר אותם זוכרת? ואת אלכסנדרה ובעלה ואת המטורף ההוא שרצה להרוג אותה ואת פול מאוד אהבתי את התקופה שדני עזב את כרטיסין היה מאוד מותח את התקופה של אמא של כריסטין עם האידס איזה עוד תקופות משהו זוכר?

את זוכרת את השם שלו בסידרה?

כשדני עזב את כריס השתגעתי. זאת לא היתה תקופה שקראתי תקצירים ולא היו ספויילרים! פשוט לא הבנתי איך הוא יכול היה לעשות לה את זה! באמת היה מותח! היה קטע טוב כשג'ק היה נשוי לניקי וגר איתם בחווה, אז ניק (כילד קטן) נפל לבריכה וג'קי הציל אותו!!! וכשויקטוריה היתה בפנימיה והיתה גוזרת מהעיתון תמונות של אשלי ומתכננת את הנקמה בה... כשניקי התמכרה לאלכוהול (או למשככי כאבים - לא זוכרת)... וכשהיא הפילה את התינוק של ג'ק. כשג'יל רצתה ללדת את בילי וג'ון לא רצה...וכמובן המשפט שהיה אח"כ על החזקה עליו ושבסופו ג'ון חטף התקף לב... כשדרוסילה רק הגיעה לעיר וכייסה את נייתן... וואו, היו דברים אני לא אשכח אף פעם... בגלל דברים כאלה אני חושבת שצח"מ היא האופ"ס הטובה ביותר. כי העלילות שלה בלתי נשכחות!

הויי נכון את מזכירה לי דברים

שחבל על הזמן נכון מאוד היה יפה בהתחלה עם דרוסילה ונייתן ואחותה גם את הסיפור עם היפיפיה מוניקה שאהבה את הגניקולוג ואת כל השהות שלה בבית ושהיא היתה עם המשרת שלהם את הסיפור עם המשפט שג'יל לא רצתה לתת לנינה את הירושה והיא הכירה לה משהו שבסוף לא רצה לשתף פעולה הבלונדיני הזה זוכרת את שמו? את דויויד של נינה שהוא רצה אותה רק בגלל הכסף את אמא שלה באותה תקופה שדייויד ניסה להתחיל איתה גם ויקטור במדבר עם המטורף ההוא יש עוד דברים?

אני לא זוכרת את הסיפור עם מוניקה

תזכירי לי... הסיפור עם דויד ונינה היה מ ע ו ל ה. דויד היה פסיכופט אמיתי! אני גם זוכרת את המשפט של גי'ל עם נינה, אבל אז הייתי ממש ממש צעירה ורק התחלתי לראות פחות או יותר את הסידרה, אז אני זוכרת רק פרטים מעטים בלבד. הסצינה הראשונה שאני זוכרת מצעירים היתה כשכריס ודני עשו לנינה "מייק אובר" כדי שהיא תהיה יפה עבור פליפ (הבן של ג'יל). מהנקודה הזאת התחלתי לראות. אבל כל הקטעים שמסביב לזה זכורים לי במעורפל... אני זוכרת כנולדה לאסתר הבת שלה - קייט וכל הסיפור שאסתר הכירה את אבא של קייט...איך שברוק עזר לה... את הסיפור עם אמא של נינה, פלו והמפגש הטעון ביניהן. נינה דיי מככבת בסיפורים הבלתי נשכחים, הא... הממממ מה עוד? ויקטוריה וריאן בהתחלה, כשהיא לא רצתה לשכב איתו... כשנינה קנתה לו מכונית ספורט אדומה מהמממת... הסיפור של קול וויקטור, שכקול חשב שהוא הבן של ויקטור ושהוא אח של ויקטוריה... סיפור ההפללה של דני - כשחשבו שהוא מוכר סמים בהופעות שלו. טרייסי ובראד - כשטרייסי גילתה שהיא בהריון והיא פחדה מבראד... כשמרי ג'ו ניסתה להרוג את ויקטור... סיפור מרגש במיוחד: כג'ק הבין שקימו הוא הבן שלו!!!! כריס ופול נסעו לויאטנם כדי לחפש אותו ביערות. ויש עוד מלא כאלה!!!

המשך

ומי יכול לשכוח את ה-עלילה שהסעירה את העולם: שילה קרטר המטורפת והחלפת התינוק של לורן!!! וואו, זה היה משהו ענקי! אפרופו לורן - מה עם סקוט שגסס למוות (אח של קריקט)?!

וואלה את מזכירה לי דברים

ואת גם זוכרת שמות, כל הכבוד את מרו ג'ו אמרתי פשוט שכחתי את שמה באמת כל מה שקשור לעבר באמת נינה היתה מככבת זוכרת שויקטוריה היתה עם המטורף ההוא _ לא מזמן ששם את התמונות שלה על הקיר את המשפט של הירושה של אלכסנדרה בין בראד לפול את מייקל והקלטת הלוהטת שדני מצא אותה בסוף אחרי פירסומים ואת כל החיזורים שלו את ההוא שאנס את כריסטין שהיא יצא איתו ואח"כ הוא אנס אותה ודני היה בהלם והגיע ישר אליה בסוף הוא התאבד מהחלון מאוד אהבתי את הזמן שויקטור היה גר אצל הופ והיא לא ידעה מי הוא באמת והתאהבה בו אהבתי גם את זה שאשלי יום אחד הלכה ומשהו רצה לאנוס אותה ומשהו עצר אותו ואח"כ הוא היה אצל קתרין זוכרת? בסוף הוא הלך להיות עם הופ מאוד אהבתי את זה שאשלי מאוד אהבה אותו ורצתה אותו והוא בכל זאת רצה את הופ אהבתי את זה שג'קי ובראד גנבו לויקטור את המפעל מה את עוד זוכרת ואוהבת????? גם אחרים יכולים להצטרף

אור2221

New member
מה אני אוהבת?

את הפרק שבו ג'ורג' רולינס גילה שקסנדרה (לא אלכסנדרה) בוגדת בו עם פול, החבר שלו והתחיל לתכנן את הנקמה (ההפללה של פול ברציחתו). את הפרק שויקטוריה הפילה מטבע בעריסה של ניקולס, הוא נחנק וויקטור ביצע בו הנשמה (הוא היה בן שנה, בערך). איך ויקטור וניקי חגגו את זה שניקולס ניצל.... בסקס סוער. את הפרצוף של ג'ק, כשהוא גילה שויקטור היה זה שהשתלט על ג'בו. הפרצוף של אשלי, שויקטור גילה לה שג'ק עומד מאחורי הספר "חסר רחמים". את הבעת הפנים של ניקי, כשג'ק לא הצליח לתפקד במיטה (כי ויקטור סידר שמיגל ישים לו משהו באוכל). את הפנטזיה של דיוויד קימבל על זה שיאכלו את נינה וקריקט עכברים...

אור2221

New member
לו קראו קלינט רדיסון

לחברה שחטפו את קת'רין קראו לייל ומורי. ויקטוריה היתה זו שנפלה לבריכה וג'ק הציל אותה, לא ניק. זו הסיבה שניקי חזרה לג'ק, אחרי שהוא "מכר אותה" לויקטור בהסכם, זוכרים? תעזוב את ניקי - תקבל את ג'בו. ויקטור תכמן אותו ולא נתן לו את ג'בו (ג'ק חתם אחרי הדדלין) אבל ג'ק כבר אמר לניקי שהוא זורק אותה. היא חזרה אליו אחרי שהוא הציל את ויקי.

לדעתי את טועה - זה כן היה ניק

ויקטוריה היתה בפנימייה. לדעתי ניק כמעט טבע. ולגביי קלינט...פשששש! קבלי ח"ח (חיזוק חיובי) על זה שזכרת! שיחקת אותה! הסיפור על בלייד ואחיו התאום ריק היה מעניין (קצת). חייבים להודות לו שבזכותו מלקולם הפך לצלם מצליח! נכון שגם היה קטע בין מיימי וג'ון? מה הקטע של ג'ון עם כל הנשים הכי לא מתאימות ואם כבר מדברים על ג'ון - זוכרים שדינה (אמא של אשלי וג'ק) חזרה לחייהם לפתע פתאום! הסיפור של ויקטוריה וגארי דוסון (זה השם שלו) היה גם מותח מאוד. הסיפור עם מאט קלארק-שרון-איימי-ניק היה מעולה. זוכרים שאיימי לא זכרה שמאט אנס גם אותה? ועד שמצאו אותה אי שם מסתתרת... כל הסיפור שגרייס וטוני נסעו לחפש את קאסי כדי ששרון לא תהיה עצובה על זה שנוח התינוק מת - ובסוף נוח התאושש וקאסי נשארה אצל גרייס וטוני. ישר נוצר קשר חם בין שרון וקאסי והן לא ידעו שהן אמא ובת. הסיפור של ויקטור והופ היה גם מרגש ומעניין. כשהם רקדו יחד בבית...

אור2221

New member
בליון אחוז

תסמכי עלי בקטע הזה, זו היתה ויקטוריה, מדובר על 1990 (1994 אצלנו), חודש חודשיים לפני שויקי נסעה לפנימיה. היא ירדה לבריכה בלי ניקי, ג'ק בדיוק עבר שם וראה אותה, הציל אותה והרוויח לחיצת יד מויקטור בתמורה ואת הסליחה של ניקי.... היה לי את הפרק על קלטת כמה שנים לפני שמחקתי אותו בטעות בטפשותי. בטוח בטוח. ריק ובלייד שיעממו אותי עד מוות, אבל הסיפור אמלל את אשלי, אז לפחות זה...

נכון זה דיי שיעמם אבל...

את לא זוכרת איזה מעניין זה היה כשאח שלו התחזה לו והתנשק עם אשלי ונכנס איתה למיטה ופתאום היא נדלקה על אחיו, ונמשכה אליו יותר ובלייד השתגעה מזה, וכל האיומים על בלייד... חבל על הזמן היה מאוד מרתק למרות שהדמויות דיי משעממות

אור2221

New member
מצטערת

חוץ מהסבל של אשלי, לא נהנתי מכלל - אלוהים, איך אישה לא יודעת שזה לא אותו גבר איתה במיטה? וגם כאב לי על בלייד, עשו אותו גבר חושני בהתחלה, ג'יל ואשלי לא התלוננו. כשריק הופיע, פתאום נהיו לו בעיות ביצוע....

למעלה