~ אז מה היה לנו היום? ~

לימורי, את שיחקת אותה כשהתחלת

עם השרשור הזה שכולנו מספרים אירועים בלתי נשכחים מצעירים... רעיון מעולה! אני נהנית כל רגע להיזכר בדברים שקרו בעבר. ג ד ו ל !!!

ועכשיו בואו נראה מי יכול נגדי!!!

האם מישהו זוכר אשה יפייפיה בשם פארן שאיבדה את הזיכרון וכל מה שקשור לבעלה וביתה.

דרך אגב אשתו של פול

גם היה מאוד יפה התקופה שאשתו חזרה ובעלה היה מכה אותה, ואת הבת של פול וכל הסיפור שמסביב וגם הסיפור עם האבא של פול ואשתו וגם את מרי שהיא כמעט התעלפה שהיא ראתה את האבא זוכרים? זוכרים שפעם לין רצתה את פול (היא תמיד רצתה אבל לא הראתה) והיא עשתה מאמצים לכבוש את ליבו ואפילו מרי רצתה שיהיה בניהם משהו, ופול כבר התחיל להרגיש משהו, וברגע האחרון קריקט בחרה בפול ולא בדני, איזה פסיפוס, מסכנה לין, מה נראה לכם?????? פול היה איתה אם קריקט היתה הולכת עם דני?

את מתכוונת לאישה בשם אפריל?

לפול ולאפריל יש ילדה בשם הת'ר ובעלה השני של אפריל היה מרביץ לה.

זה היה בתקופה שניקי עבדה על ויקטור

שהיא חולה במחלה חשוכת מרפא כדי שהוא ישאר איתה ולא יברח לאשלי. --אני לא מכירה את כל הסיפור של פארן. כשאני התחלתי לראות בדיוק היו לה פלאשבקים והיא התחילה להיזכר בבעלה אוון ובבת המתוקה שלהם בטסי. כמובן שהיא נישאה מחדש ועכשיו היה עליה לבחור בין בעלה הנוכחי לקודם. החברה החדשה והשטנית של אוון הקלה עליה בבחירה. היא ירתה באוון וזה היה פרק מאוד עצוב כשפארן נפרדה ממנו בבה"ח...

אור2221

New member
אוי, יש לי שאלה אליך

לפני כמה שנים היה מין פרומו לצח"מ בערוץ שלוש, והיה רגע כזה שהראו את ויקטוריה הקטנה אומרת לויקטור "אבא, אל תבכה, עדיין יש לך אותי" לפי דעתי זה היה מהסיפור שניקי זייפה את המחלה, אבל אני לא יודעת מה היה הרגע כי לא צפיתי עדיין אז. את זוכרת דבר כזה?

את הפרומו אני לא זוכרת אבל אם את

אומרת שזה היה בתקופה שויקטוריה היתה קטנה ובלונדינית אז זה חייב להיות הזמן ההוא שויקטור חשב שהיא גוססת. בזמן שויקטור חשב ככה ניקי השתרללה לה עם ג'ק (סמיילי ג'ק הישן שנפטר לא מזמן) וביחד הם תכננו את הכל. ולמה זה? הכל בגלל טעות קטנה. ניקי מיהרה לחווה לספר לויקטור שזאת טעות ושהיא לא חולה ובדיוק באותו הזמן ויקטור נפרד מאשלי ואמר לה שהסיפור שלהם חייב להסתיים משום שהוא חייב להיות עם ניקי. ואז ברגע של החיבוק ניקי נכנסה ואז התחיל כל הסיפור... כ"כ אופייני לאופ"ס. אור, הדבר שאני הכי זוכרת טוב והלוואי וכולם היו רואים את זה. החלום של ניקי באותה התקופה. היא דמיינה פעם אחת איך יהיה הרגע שבו היא תספר לויקטור שהיא ממש לא עומדת למות. אז הסצנה היתה ככה: ניקי שכבה לה בתוך ארון מתים בחווה באמצע הסלון וויקטור ישב בוכה בסלון ואז אשלי (אותה איילין של היום) נכנסה לה עם מיני לועסת מסטיק ואמרה משהו כמו "סוף סוף היא התפגרה, אפשר להתחיל לחגוג" והתחילה לחרמן את ויקטור. ויקטור כמובן לא הגיב אליה, הוא היה שבור ואמר לה שהוא לא יכול לשאת את זה שניקי מתה וגרש את אשלי משם. ואז כשהוא מתקרב בוכה לארון פתחה ניקי את עיניה הכחולות והראתה לו עד כמה היא חיה! אחלה חלום אה?! רק בשביל לראות את אשלי עם מיני ומסטיק בפה ומדברת בדיבור כזה זרוק היה שווה!!!

רק שהתגובה של ויקטור ברגע שהיא

גילתה לו שהיא כבר לא חולה ממש לא היתה כזאת!!! הוא כבר גילה שהיא מרמה אותו בערב שהוא לקח אותה לבה"ח מהרעלת מזון שהיא חטפה מסנדביץ' עם טונה שהיא שמרה בתיק כמה ימים. (כן,כן, לפעמים אני גם מפחידה את עצמי שאני זוכרת פרטים קטנטנים). בכל אופן, ויקטור היה המום שהרופא אמר לו שזאת רק הרעלת מזון ואין לזה קשר למחלה של אשתו כי אשתו בכלל לא חולה!!!

אור2221

New member
לא נכון!

איך, איך זה שלא שמעתי על זה בחיים???? טוב, אני חייבת להוסיף את זה לאתר שלי, יש לי חלק שלם שם שעוסק בהסטוריה של ניקי/ויקטור/אשלי והחלק הזה לא שם והוא חייב להיות שם!!! את מכירה את סיפור המכשפה המרשעת שניקי סיפרה לויקטוריה שהיתה קטנה? על המכשפה שניסתה לקחת את האבא של הילדה אבל האמא עצרה בעדה? אוי, אהבתי את ניקי הממזרית...

את זה שהיא סיפרה לה ת'סיפור אני זוכ

אני גם זוכרת שג'קי קנה לניקי ספר איך לגרום לעצמך באמת להראות חולה או שזה היה קונול שבסוף זה לא יהיה שקר... משהו זוכר משהו כזה?

את סיפור המכשפה אני לא זוכרת אבל...

את חייבת להגיד לי אם תשיגי את הקטע של "החלום" של ניקי. למרות שלא תאהבי לשמוע אבל איילין היתה גדולה בקטע הזה. זאת לא הייתה אשלי לא של אז ולא של היום.

זוכרת את בעלה של אשלי הפסיכאטר?

איך שהמטופל שלו הטריד אותו עד שהרג אותו ובכלל מסכנה אשלי כמה בעלים היו לה ומתו... ממש חסרת מזל

אור2221

New member
אני...,

1987, היא התחתנה עם אנדי, השותף של פול. לבת קראו בטסי... זו היתה השנה הראשונה שY&R שודרה בארץ, לא ראיתי את הפרקים האלו, אבל אני מכירה את הסיפור.

למעלה