~ אז מה היה לנו היום? ~

ליסה מנספילד-האשה והשיער...

איזו חולת נפש היא היתה. כמה אהבתי את לורן באותה התקופה, היא היחידה שעלתה על זה שבראד נחטף...

כן נכון לורן היתה גדולה אבל

חבר שלי היה בהרבה יותר טוב כי אל תשכחי שכשלורן הלכה לחפש את בראד היא לא תארה לעצמה שהיא תכלא גם כן, זוכרים שהם היו אחד ליד השני...(אמממממ הלוואי שאני הייתי כלואה עם בראד לבד איזה כמה ימים או ג'קי) חבר שלי הציל אותם מי שזוכר.....

אור2221

New member
אוי זה היה פרק נפלא

ליסה משאירה את הגז פתוח, וג'ק (שקולט שמשהו לא בסדר) מגיע לבקתה ומוצא את בראד ולורן מעולפים על הרצפה, והוא מתחיל לפתוח חלונות... בראד בכלוב היה סיפור נהדר, אני זוכרת שליסה נתנה לו להתקשר לטרייסי להגיד לה שהוא לא חוזר יותר, והיא החזיקה את החוט של הטלפון ביד כדי לנתק לו במידת הצורך... ובראד מופיע בשימוע הגירושין שלו ושל טרייסי, ומתעלף...

נכון אני זוכרת

איך שבראד הגיע הופיע בבית משפט והתעלף אבל לא זכור לי איך חבר שלי הגיע למקום... אני זוכרת רק שהוא חיפש את לורן, לא זכור למה והוא לא מצא אותה אבל איך הוא הסיק מסקנה שהיא שם ואיך הוא הגיע לשם לא זוכרת בכלל גם איך לורן חיפשה אותו שם אני לא זוכרת אני זוכרת שהיא שליסה הזמינה מיניבוס גדול ולבן וסיממה את בראד ולקחה אותו עם המיניבוס זוכרים? זוכרים את היום שאמא של קריקט מתה? משהו נתן לה זריקה ועד היום אף אחד לא יודע מי עשה את זה... למה משהו יודע ? אני זוכרת שזאת היתה תקופה מאוד מאוד יפה ועצובה, אני זוכרת איך ג'ון היה כל יום איתה, ואפילו אני זוכרת איך הוא הסתכל מחלון החדר שלה וראה אותה סובלת והיא אף פעם לא אמרה שכואב לה..... אני גם זוכרת את התקופה שניקי באמת ביימה את המחלה שלה ובגלל זה ויקטור גמר איתה את היחסים. זוכרים שיום אחד פתאום החליפו עם הסדרות והביאו שחקנים מ"היפים והאמיצים" זה היה קטע מדהים פתאום לראות את חבר שלי נפגש עם ברוק לוגן היפיפיה, ואח"כ נפגשת עם ויקטור, זה נראה פתאום שכל הסדרות קמות לתחיה ושהם נעשים אמיתיים.

אור2221

New member
ככה...

וואו, בואו נחפור עמוק לתוך הזיכרון. לורן היתה בטיול סקי עם ג'ק, במקרה ראתה את ליסה והחליטה לעקוב אחריה כי משהו לא הסתדר לה, היא כנראה ידעה מיהי. ג'ק כנראה קלט מה הטריד את לורן וניסה לאתר את המקום שבו ליסה גרה, והגיע לשם. אנחנו יודעים מי הרג את ג'סיקה, אמא של קריקט. האחות בבית החולים שלא יכלה לראות אותה סובלת. ג'ון, ג'ים וסקוט כולם חשבו שהשני עשה את זה, ג'ון וג'ים היו בטוחים שסקוט עשה את זה, ונדברו לקחת את האשמה על עצמם כדי לא להרוס חיים של אדם צעיר ורופא, אבל סקוט הכחיש והם גילו בעצם שזה לא היה אף אחד משלושתם.

אני לא בטוחה שאת צודקת

אני זוכרת שהיא מאוד רצתה כבר למות וביקשה מג'ון לקחת כדורים אבל הוא לא רצה לעשות זאת בכל אופן יכול להיות שאת צודקת כי אני גם חשבתי על זה מאוד אהבתי את אמא של קריקט היא היתה אישה אצילה מאוד ומאוד מתאימה לקריקט תגידו, זוכרים את הפקידה שאהבה את ג'ון? שבסוף התוודעה בפניו שהיא אוהבת אותו שנים היא זאת שהפרידה בינו לבין אשתו הראשונה ? זה היה בדיוק לפני או אחרי מיימי

באמת שכחתי מדגלס (קולונל)

נכון שויקטור נהג לקרוא לו קולונל? אבל אם חושבים על זה, הוא באמת היה דמות שולית כזאת כמו מליסה. כזאת שאין לה חיים משלה ורק דוחפת ת'אף לחייהם של כל האחרים והוא אפילו גר עם ויקטור בפנטהאוז, לא?!?!?!? וזוכרים שלפול וללורן היה רומן סוער?!!? מרי השתגעה מזה! וואו, היא שנאה את לורן יותר מאשר את כריס (בהתחלה). הריי מרי לא אוהבת אף בחורה שפול מביא הביתה.

ועוד משהו...זוכרים שכריס הסתפרה

דווקא התאים לה התספורת הקצרה (קארה בלונדיני מסודר כזה...). בהתחלה זה היה שוק, אבל צ'יק צ'אק התרגלנו. וזוכרים שכריס עוד היתה דוגמנית בג'בו. אני זוכרת פרק אחד ספציפי שהלבישו אותה כמו איזה כפרית כזאת עם כובע ענקי והיא הצטלמה על עגלה עם סוס... היה מצחיק... וזוכרים כשפיליס הגיעה עם טים (הפסיכולוג) להוואי כדי להפריע לכריס ופול ? איזה מצחיק זה היה! פיליס הזאת...איזה ראש מעוות יש לה! וזוכרים את סשה? החברה של פיליס שעזרה לה במעבדה לשקר לדני על זהות אביו של דניאל?

אור2221

New member
לא בדיוק

היה לו סיפור פעם, אפילו כמה - לפני שהסידרה היתה משודרת בארץ, היתה לו חברה שהיתה חשפנית עם ניקי, אבל גם זונה. בוּסבי. היו לו כל מיני דברים, הוא היה השדכן האולטימטיבי בין ויקטור וניקי, ביום שהגיעו להם מסמכי גירושין הוא הזמין כל אחד מהם בנפרד לקולנידרום ולא הגיע בעצמו, ונתן להם לדבר, ולרקוד, ולבכות.... הוא היה דמות מקסימה, אני מתה שהוא יחזור. מרי ולורן... אתם יודעים שלורן שלחה תמונות עירום של פול כשהם היו נשואים (הם היו נשואים מספר שנים, לא רק רומן) למגזין לוהט? אחת החברות בכנסיה של מרי הראתה לה את זה, בגלל זה היא שונאת את לורן

נכון נכון עוד משהו מהעבר

רק עם טעות קטנה הצילומים לא היו של פול והנה הסיפור המקורי שילה צילמה את לורן יחד עם בראד. ואימה על לורן שהיא תספר לסקוט שהיא בוגדת בו..... זוכרים..הויי זה היה מה זה מרגש ומותח זוכרים שהיא עקבה אחריהם למלון וצילמה אותם ואח"כ שלחה ללורן הביתה תמונות של בראד ושלה ואימה עליה שתעזוב את סקוט זוכרים איך היא אהבה את סקוט?

אור2221

New member
אין טעות

רק שאנחנו מדברים על הפרקים של 1985 שלא שודרו בארץ. חבל שהסורק שלי הלך, יש לי את התמונה....:) התמונות של שילה זה משהו אחר לחלוטין, והרבה יותר מאוחר. גם קת'רין צילמה את ג'ק וג'יל במיטה ושלחה לג'ון...ככה הגיע התקף הלב הראשון שלו.

למעלה