אז..מה פרוש המילה "Amaranth" בדיוק

Music4Life

New member
אז..מה פרוש המילה "Amaranth" בדיוק../images/Emo35.gif

סתם חשבתי על זה....מה לעזעזל הפרוש המדויק של המילה הזאת...
חשוב להבין את פרוש המילים/שמות השירים של להקה שאת אוהבת לא?
אגב, התחלתי לשמוע את השיר הזה לפני יומיים בערך בפעם הראשונה ואני חייבת להגיד שזה שיר מטריף
ומהמם... ממש התחברתי אליו ואני מוצאת עצמי חורשת עליו כל יום כמה פעמים
גם ת'מילים אני כבר יודעת [מכינה ת'צמי להופעה חחח] אז מי שיודע את הפירוש, אני אשמח לדעת.... יומטוב אנשים

lacrimosa girl

New member
זה סוג של פרח. בעברית קוראים לו

``חיעד.`` עוד שם שלו זה the never fading.

Music4Life

New member
../images/Emo6.gif הא, זה מסביר הרבה

עכשיו אני מבינה מה אני שרה...
תודה לך!

לא בכית שאנט גרועה או משו בסגנון?

[את לא ההיא שנכנסנו בה פעם? ולא, לא כמו שזה נשמע.]

The Cat Woman

New member
זה לא נרקיס!!!../images/Emo88.gif

זה שהתמונה על הסינגל היא של אורכידאה (סחלב) שזה פרח שממש דומה לנרקיס- לא אומר שאמרנת'= נרקיס. דרך אגב, amaranth זה גם ארגמן. בגלל זה הצבע האדמדם של הפרח על עטיפת הסינגל... וסתם לידע כללי- אין נרקיסים אדומים. תעשי 1+1 ותביני. אני מקווה שהחכמת ולא תגידי יותר שטויות כאלו אחרי שכולם לפניך אמרו שאמרנת' זה "חיעד" (כאילו- חי לעד, never fading)

Lillith Dirge

New member
תודה על הסקילה.

אין צורך להיות כל כך אכזריים. זה מה שהבבילון במחשב של חבר שלי אמר. צר לי שאני טיפשה. אפסיק לדבר וזהו. סך הכל אמרתי את דעתי.. ג'יזס.

The Cat Woman

New member
לא אמרתי שאת טיפשה

בסה"כ הסברתי לך למה זה לא נרקיס (כי זה "חיעד") וגם לא יכול להיות נרקיס (כי הוא בצבע אדום) השורה האחרונה הייתה סתם כדי להבהיר שלהבה- כדאי לקרוא תגובות של אנשים אחרים לפני שאת מוציאה את עצמך טמבלית.

Lillith Dirge

New member
יש אנשים טמבלים בעולם.

תמודדי. לא כולם מושלמים, בעיקר לא אני. זאת הייתה הדעה שלי לפי מה שאני ידעתי. לא היה צורך בתקיפה כזאת. וכן קראתי תגובות של אנשים.

Lillith Dirge

New member
צר לי לאכזב.

אבל התגובה שלך הייתה נראית כאילו את באה לדקור אותי... בגלל משהו שאני חשבתי. דעה, את יודעת.. לכל אחד יש דעה שונה. ולפי מה שהבנתי אני לא הראשונה שאת באה ותוקפת ככה באקראיות. זה שאין מצב רוח לא אומר שאת צריכה להוציא את זה על אנשים פה. גם לי אין מצב רוח, אבל את לא רואה אותי מוציאה עוזי ומתחילה לירות בכולם. נכון?

The Cat Woman

New member
אמ....

amaranth=נרקיס איפה יש פה דעה? זו הדעה שלך? שאמרנת' זה נרקיס? לא נראה לי שזו דעה... זה די קביעת עובדה (שגויה!) מישהו שאל שאלה וענית לו תשובה שגויה, תיקנתי אותך והוספתי כי רצוי שתקראי תגובות אחרות לפני שאת עונה מ2 סיבות: א. זה מיותר לכתוב את אותו הדבר 200 פעמים, אני די בטוחה שמי ששאל הבין כבר מה זה אמרנת' אחרי הודעה אחת. ב. את סתם גורמת למי שקורא את זה לחשוב שאת סתם אהבלה שלא יודעת על מה היא מדברת וחבל... ג. את מטעה אנשים אחרים. מותר לטעות, אבל לא כש2 הודעות מעליך יש תשובות של אנשים אחרים שיודעים על מה הם מדברים. שוב, לא אמרתי שאת מטומטמת. זה שקראת את ההודעה שלי ונתת לה פירוש סובייקטיבי משלך- לא אומר שלכך התכוונתי. שימי לב- כתבתי בהודעה המקורית: *העתק-הדבק* "אני מקווה שהחכמת ולא תגידי יותר שטויות כאלו אחרי שכולם לפניך אמרו שאמרנת' זה 'חיעד' " אני אמרתי או רמזתי שאת טיפשה/ מטומטמת/ וואט אבר? לא. אמרתי שלהבא כדאי שתקראי הודעות קודמות כדי להמנע מאמירת שטויות. אבל מה את הבנת מזה? שימי לב- "צר לי שאני טיפשה. אפסיק לדבר וזהו." מה קשוררררררר?!?!?!?! אני אמרתי שאת טיפשה? אני לא מכירה אותך. למה לי להגיד עליך דברים כאלו או אחרים? אגב- שימי לב מה חיפוש פשוט בגוגל למילה amaranth מעלה: http://images.google.co.il/images?gbv=2&svnum=10&hl=iw&q=amaranth לי זה לא נראה כמו נרקיס... ולך? אני בטוחה שלא... כי נרקיס נראה ככה (או- אותו הדבר בצבע צהוב): http://www.tiuli.com/flowers/narkis_mazui6.jpg אז גם לפעמים לא מזיק לבדוק את עצמך לפני ששולחים תשובה לשאלה כלשהי. אה כן, וההודעות שאני כותבת הן עניין שלי... תוקפניות או לא תוקפניות. והן לא נובעות ממצברי רוח כאלו או אחרים. אה כן, ולמי שהבנת את זה ממנו את יכולה למסור בשמי -כמיטב המסורת של אלונה- שהוא יכול למצוץ לי! סיימתי לחפור

Lillith Dirge

New member
חחחח משעשע.

אני אמנע מלהגיב או להתייחס אלייך. מעתה ואלך. ואשאר בדעה שלי. תודה ולהתראות.

The Cat Woman

New member
את כ"כ לא מכירה אותי...

אבלהיי- דיעות קדומות וסטיגמות זה באופנה עכשיו, go 4 it!

למעלה