אז..מה פרוש המילה "Amaranth" בדיוק

Music4Life

New member
../images/Emo12.gif

הפורום הזה התברך בבגרות גדולה אני רואה....תהיו גאים

זה לא מצחיק, בספר פסיכומטרי שלי יש ניתוח

לשיר "אני לא זמין, אני לא פנוי, המנוי אינו פנוי לאהבה בלה בלה בלה". -_-'

The Cat Woman

New member
זה שיש נרקיסים מלאכותיים בצבעים

זה לא אומר שיש נרקיסים צבעוניים. אני מדברת על נרקיס אמיתי, לא על פלא מדעי. נרקיסים הם בצבע לבן. נקודה. (עם משהו צהוב באמצע)

אזירפאל

New member
../images/Emo207.gif

המ, אני לא מכיר הרבה נייטוויש מלבד CC, ווישמאסטר, DDP וכמה שירים ראנדומליים (נימו, פלאנט הל, רומנטיסייד, אלבנפאת'). עכשיו, מאחר וההופעה ממש עוד מעט, ואני לא רוצה שיהיה איזשהו שיר שאני לא מכיר (מה, זה לא כיף) - אילו שירים כדאי להכיר עד אז? ואל תגידו הכל, כי אני לא אספיק.
תודה!

Lillith Dirge

New member
אמממ :]

כדאי להכיר את הדיסק החדש כמובן הם גם אמרו שהם ינגנו כנראה ghost love score רצוי להכיר את הדיסק החדש ואת once הם ינגנו גם להיטים ישנים לפי מה שהבנתי... כמו sleeping sun אבל זה מה שאני יודעת. מקווה שעזרתי

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gif למרות שעל החדש הייתי שמה פחות דגש

כי במילא לא כולם יכירו אותו, הוא יוצא בסה"כ כמה ימים לפני ההופעה. (ואני לא מדברת על הפירטי
) לפי השמועות, ינוגנו: sleeping sun (Oceanborn) ghost love score (ONCE) ever dream (CC) כל שאר השירים הם ממש הימור פרוע של חברי הפורום, אז הייתי ממליצה פשוט לשמוע שירים כמו גת'סמאן (אושנבורן) ובעיקר את ONCE כי הוא הכי קרוב לDPP מבחינת העשייה שלו וגם שם יש יותר שירים שאנט יכולה לבצע.

היויו

New member
בוויקיפדיה פורסם שיהיה נימו

וה-3 הראשונים הם לא שמועות, הם מה שנאמר בפירוש שיהיה בהופעה... גם ברור שפואט יהיה,כי יוקה אמר שהוא מת כבר לנגן אותו בהופעה.

אזירפאל

New member
פואט בטח יהיה ממש טוב בהופעה ../images/Emo45.gif

ומה לדעתכם הסיכויים שיהיה את The Islander? Dead to the World? או לפחות... BOTB?

lacrimosa girl

New member
BOTB האמת יש מצב ^^

[אם כי אני ממש לא רוצה לשמוע אותו עם אנט. הקול של טאריה שם גורם לי לבכות ;;]

אזירפאל

New member
אני רוצה את DTTW

וכשחושבים על זה, חצי מהשיר הוא בכל מקרה של מרקו, וטאריה לא מפגינה שם יכולות ווקאליות יותר מדי מרשימות ומסובכות, אז אולי באמת יהיה?

lacrimosa girl

New member
תשאל את תומאס. ../images/Emo3.gif

פאוור ריינג'רס! אם הוא יהיה אני אזרוק את כל בובות הפאוור ריינג'רס שלי על הבמה

למעלה