אז..מה פרוש המילה "Amaranth" בדיוק

Lillith Dirge

New member
לא יודעת מה הקשר.

לזה שאמרתי שאתעלם ממך מעתה. אבל שיהיה. לא בקטע של סטיגמות בכל מקרה...

The Cat Woman

New member
אני לא רעה, אני פשוט צודקת.

ואנשים שונאים את זה
ושאומרים להם את האמת בפנים (כמו ורדה רזיאל זק'ונט- "תרצחי אותו! ואז תאכלי את הגופה שלו!!! מי הוא בכלל?!?! חצוף!")

TheImpactBoy

New member
יקח לך זה להתרגל לענבר ../images/Emo6.gif

אבל את תצליחי בסוף.. בכל מקרה... קחי בקלות, She's allright...

Lillith Dirge

New member
אממ

זהו. שאני לא ממש מנסה. וזה לא ממש משנה לי. כל עוד היא תתרחק ממני אני אתרחק ממנה. צודקת צודקת, אין צורך להבהיר את זה בצורה לא נעימה כל כך. אבל שיהיה.

The Cat Woman

New member
כולך בהגזמות פראיות...

בואי תציירי לי 666
על המצח ותצאי במסע צלב גם... למה לא? ומה שאמרתי על סטיגמות וכאלה- זה בגלל שמישהו אמר לך שאני משתלחת באנשים (ואני יודעת מי זה אגב ואני ממש לא מתפלאת) אז כן כדאי שתקשיבי לאנשים (החופרים במיוחד) שנמצאים בפורום הזה הרבה זמן ומכירים אותי כשהם אומרים לך לקחת בקלות, מאשר להקשיב לאנשים (רקובים במיוחד) שנמצאים פה חודש-חודשיים וסתם מעכירים את האווירה עם החתירה ממתחת הזו ואומרים לך שאני סתם משתלחת. כי זה לא נכון. אין דבר שאני יותר שונאת מכאלו שמדברים מאחורי הגב ועוד אומרים שטויות, אז אני מציעה לבנאדם הזה שאמר מה שאמר- להודות בזה בפומבי. למרות שאני יודעת שהוא לא יעשה את זה כי אין לו אומץ והוא יודע שכולם פה יסקלו אותו. ויודעת מה? גם להקשיב לאנשים כאלו שמרכלים מאחורי הגב- זה לא דבר שנכון לעשות... כי אם הם היו כ"כ צודקים, הם לא היו מרכלים מאחורי הגב ולא מנסים להסית או להתסיס וכל זה- מאחורי הגב. תראי קצת תוכניות ריאלטי- שם רואים בצורה הכי טובה שכל ההתססות האלו קורות מאחורי הגב ומי שמפסיד בסוף אלו הרכלנים ואלו שהלכו בעקבותיהם. =\ סליחה על החפירות, אני פשוט לא אוהבת שמדברים עלי או אלי בחוסר כבוד כזה כשאין לכך שום בסיס מתקבל על הדעת. קחי לתשומת ליבך.

Lillith Dirge

New member
כמו שאמרתי.

אני לא אתייחס לזה. גם אם תקפת וגם אם לא. אני נפגעתי. לזמן מה..וזה עבר. אבל שיהיה. לא קוראת לך השטן ולא הולכת לצלוב אותך. רק מתכוונת להתרחק. כי אין לי ממש כח לריב עם אנשים מהפורום. סבבה? אז את אל תגיבי לי ואני לא אגיב לך. והכל יהיה טוב ויפה.

היויו

New member
וסתם לידע כללי...

בכל הנוגע לנרקיסים, אין דבר כזה "אין בצבע כזה וכזה". תמיד עובדים על נרקיסים בצבעים שונים,כולל על שני הנרקיסים המושלמים - שחור מושלם ולבן מושלם (כן, בד"כ הלבן הוא לא מושלם).

Music4Life

New member
הערה - חבל שאתם נכנסים סתם לויכוחים מיותרים

ועוד על שטויות...... נו טוב....

סנעיר

New member
../images/Emo45.gifצודקת, בואו נתווכח על אומנות אמיתית

"יאללה לך הביתה מוטי, שלום ותודה. ואל תתקשר אליי; אני לא עונה. אם תקרא לי מלמעלה- אני אקרא למשטרה! אז תשיג לך חיים, כי אין לך ברירה". מה שאאאארית בעצם מתכוונת להעביר לנו בשיר?

למעלה