אז..מה פרוש המילה "Amaranth" בדיוק

Amir Noy

New member
זה כזה..קופצני כזה..מזכיר את פוואר רינג'רס..

מה..בחיים לא ראית את הסדרה? :O אז ההתחלה זה כזה משהו בכיוון.. אמממ...זה כזה..אמ..מאוד בעל אנרגית ובעל מלודיה פאוור ריג'רסית כזו

alonk100

New member
גם אני רוצה!

טאריה אמנם לא מפגינה יכולות יוצאות דופן יחסית שם, אבל עדיין הניגוד בין הקול שלה לשלו עושה חלק גדול מהעבודה. נקווה שאנט תשחק אותה (ואל תפתחו לי וויכוח על מי יותר טובה- כי גם אני מחזיק אצבעות לאנט).

The Cat Woman

New member
עד שזה לא ינוגן בהופעה, זו שמועה.

גם אם נייטוויש אמרו. אז מה? הם אמרו הרבה דברים...

LadySilkworm

New member
לא יודעת S:

כדאי לך לשמוע את האלבומים הראשונים בכללי ללא קשר להופעה[angels fall first, oceanborn] וגם את Once כי ממנו בטוח יהיו שירים.

../images/Emo207.gifביאליק ותומאס

ככל שאנחנו לומדים יותר על ביאליק ככה אני יותר רואה את הקשר, כבר דיברו פה על זה קצת ולא לקחתי את זה יותר מידי ברצינות, אבל אני מתחילה לחשוב שאתן צודקות.
יש לי בראש דיי הרבה רעיונות להשוואות ונראה לי מגניב לכתוב על זה חפירה רצינית, השאלה היא האם זה בכלל יעניין מישהו

Lillith Dirge

New member
אעאעאע

ביאליק. גם אנחנו צריכים ללמוד עליו השנה. מזלללל שאפשר להוריד את "שירה" בבגרות ולהתמקד בדברים אחרים כמו מחזות, שאני קצת יותר מבינה בהם :p מאשר.. "אני שומע משהו נופל... אמר הילד" XDD

Lillith Dirge

New member
אה כן :]

וזה יעניין לראות את ההשוואה. כי הבנתי שביאליק כתב שירה ממש טובה.

The Cat Woman

New member
ממליצה לך גם לקרוא ולא רק להבין מאחרים

הוא באמת מדהים ולמי שמכיר את תומאס לרמות הקטנות (כמו שחפרנו פה בפורום) הדמיון ביניהם פתאום נראה נורא הזוי. אז כן, שווה לקרוא את עבודותיו של ביאליק. מאוד מומלץ!

lacrimosa girl

New member
/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo45.gif

הדמיון ממש מדהים ^^

LadySilkworm

New member
לא פתחו אצלנו מגמת ספרות :'(

אנחנו לומדים "סתם" ספרות עם כל הכיתה.

למעלה