אז נגמר פורים

לנחם אותך?

זה משתפר עם הגיל
הבכור שלי היה ככה.היום הכל אפשרי עם השינה שלו
האמצעית היתה גם ככה וכל שישי הייתי עןשה הכל שלא תרדם בדרך ואם נרדמה לפעמים הצלחתי להעביר במנשא.היום היא נרדמת,מתעוררת, וממשיכה לישון בבית אחרי שהלכה בעמה מהאוטו למעלית ולדירה (כי אחיה הקטן עליי אז אני לא יכולה להעביר אותה על הידיים)
חזקי ואמצי-אוטוטו"הגעת ליעד"

foofoo77

New member
דפנה

בשנה שעברה פיציק היה חודש יותר גדול מאיתן שלך והוא היה ער כל הסדר והיה נורא מבסוט , שמח עם הילדים ומחא כפיים (לא אכל כלום כי הוא היה חולה ) אבל בסה"כ הוא ממש היה בסדר כך שזה לא בהכרח מה שישבור אותו.
בשנה לפני כן הוא ישן בלול אצל ההורים שלי (היה בן 8 חודשים) בחדר ואנחנו חגגנו את ליל הסדר שלנו בשלווה בסלון ליד.
בכל אופן תעשו מה שנוח לכם ותזרמו איתו הוא יכול להפתיע אתכם ולגבי ההרדמה בדרך אל ומ , לא כולם יכולים ומסוגלים להרדם ברכב ולעבור למיטה ולישון עד הבוקר (פיציק כן) אבל זה בהחלט משתפר עם הגיל וגם העמידות שלו ליציאה משגרה משתפרת.

d a p h n a

New member
לשבור אותו, לא. לשבור אותנו, אולי.

ברור שבסופו של דבר נלך איתו, אבל כרגע התכנית היא להרדים אותו בעגלה בדירה שלנו (או אולי אפילו להרדים אותו במיטה שלו ואז להעביר אותו לעגלה. את המעבר הזה, משום מה, אין לו שום בעיה לעשות מתוך שינה) - ואז לקחת את העגלה למעלה להורים שלי ולתת לו להמשיך לישון שם.

תכל'ס, אני מחכה שהוא כבר יגיע לגיל שהוא יכול לישון בבטחה במיטה רגילה, כדי שאפשר יהיה פשוט לשים אותו על אחת מהמיטות אצל ההורים וזהו.

foofoo77

New member
אל תתקבעו על תוכניות

אלא פשוט תזרמו איתו ואיך שהוא יהיה תלכו עם זה .
הוא כבר בשלב שהוא מבין וגם בגן מדברים איתם אמנם בקטנה על פסח וכו' יכול להיות שהוא מעצמו לא יירדם בייחוד שהוא יקלוט שהולכת להיות איזה פיאסטה בלעדיו.

d a p h n a

New member
לאור העובדה שהלילה ישנתי שלוש וחצי שעות

כי הילד החליט שהזמן בין חצות לבין 3:30 לפנות בוקר זה זמן ממש ממש מצויין לרצות לשחק עם הבובה שלו, את יכולה לסמוך עליי שאני יודעת שאי אפשר להכריח אותו לעשות שום דבר וצריך בסופו של דבר די ללכת איתו.

yoyo10

New member
מקסימום תשימו מזרון בחדר שקט

אם הלולו תפוס
והכי גרוע הוא התעורר יהיה חלק מהסדר וילך לישון מאוחר

חיה קרן

New member
אצלנו

זו פעם ראשונה מזה שנים שיש לנו בית, רצון ויכולת לעשות את זה.
וזה גם אומר שאת רוב ההכנות והבישולים אני אעשה, מה שאמא שלי תוכל היא תתרום, לאחים שלי אני משאירה לרוב קנייה של שתייה וכו.

על תפריט עוד לא ישבנו, אבל זה די קבוע וצפוי וככה אנחנו אוהבים את זה-שוב, בעיקר אחרי כל כך הרבה זמן שלא חגגנו יחד...

עברו למעלה מ10 מאז שהייתי חלק ממארחי החג [יותר לכיון ה13-14
]
ואף פעם לא נשאתי אותו על כתפיי, אבל השנה הזו ופורים הזה היו יופי של הכנה -בשבוע שעבר אירחנו ממש כאן מפגשבט משפחתי של קרוב ל50 איש והוא היה סופר כיף וסופר..לימודי

ולא, אני בכלל לא מצפה למתנות יומולדת

למעלה