אז עכשיו גם לי הוגשם חלום

אז עכשיו גם לי הוגשם חלום ../images/Emo99.gif

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif איזה מהר עבר שבוע

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): חופשי - שיר השבוע (כללי): Rise againts- Prayer Of The Refugee - אלבום השבוע: Rise Against- The Sufferer & The Witness - האדם שעשה לכם את השבוע: פאטמה, ללא ספק[לילו'ש] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: 62 ציון הגשה באיכסטוריה[זה טוב..] - מאכל השבוע: פיצה, ויותר מדי - משהו שעשה לכם את השבוע: מפגש, החבר - משהו שהרס את השבוע: מגן באיכסטוריה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעבור המגן>< - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור אותו בשלום חח -שיר שפתחתם איתו את השבוע: four letter lie-let your body take over -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל הלהקה שהיו בכרמיאל:\ סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

The Kinslayer

New member
You can't break that which isn't yours!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): "להיות" - שיר השבוע (כללי): יש כמה: "Apres Moi" - Regina spektor "Field of Innocence" - Evanescence "Love Ridden" - Fiona Apple "Earth Intruders" - Bjork - אלבום השבוע: "Begin To Hope" - Regina Spektor - האדם שעשה לכם את השבוע: ענבר.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "Sing you a song till wherever" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "באמת שגם רציתי להגיד לה שזה הדדי, אבל זה לא"
- דבר שהשגתם השבוע: נהניתי, הגעתי לכמה תובנות עם עצמי. העולם קטן עליי.
- מאכל השבוע: שוקו! - משהו שעשה לכם את השבוע: הבילוי עם ענבר בהופעה של אביב. - משהו שהרס את השבוע: ההתחלה של השבוע הייתה קצת מחורבנת, התחיל לחוץ טיפה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: רבותיי, יהיה טוב! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לחזור לפעילות רציפה, להעיף את השותפים מהחדר ולפתוח בקריירת סולו.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא לקרוס תחת לחץ, להתאפס כשצריך. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: "Sombody Else". - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שיבוא יבוא... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

שומדבר כבר לא יחזור..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): סמי, להיות - שיר השבוע (כללי): Audioslave - BE Yourself - אלבום השבוע: היהודים - האדם שעשה לכם את השבוע: לא יודע - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): עוד יהיו ימים שלא תסבול.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): תגידי שלולזיו!!! - דבר שהשגתם השבוע: חברה? או שלא...נסיעה כיפית. - מאכל השבוע: פיצה - משהו שעשה לכם את השבוע: נסיעה כיפית לת"א - משהו שהרס את השבוע: כל הקטע עם נועם
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מפגשים וכו' - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאולי נועם תתחרט:-\ -שיר שפתחתם איתו את השבוע: להיות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

LoLi Goddess

New member
"שיר עתיק יומין, שנשמע מזמין, היפה והחיה..."

חחח ראיתי עכשיו ת'סרט, אז אני מושפעת. השבוע שעבר: שיר השבוע (של היהודים): ניו יורק סיטי שיר השבוע (כללי): העברית - מסיבת כיתה אלבום השבוע:
האדם שעשה לכם את השבוע: גלעד
, צחר, מוש, יוסי (כבר מתגעגעת), והילדים כמובן. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כל התחושות נשכחו כבר, כל הכאב נעלם, אין בי דבר להציל עוד, אין לי בכל העולם.." (אפרת גוש - ג'ורג'יה) משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ~אני מספרת לגלעד (חבר שלי) על איזה ילד שאני עובדת איתו~ אני: "בקיצור, הוא אפילו לא מסוגל לתקשר דרך הלוח תקשורת, יש לו לוח עם טבלה של אותיות, אתה סורק עם האצבע את השורות, והוא מסמן לך באיזה שורה לעצור, ואז אתה סורק עם האצבע את האותיות שבשורה, והוא מסמן לך עם העיניים באיזה אות לעצור, ככה עד שבונים מילה שלמה" גלעד: "איך אני רואה אתכם יושבים ככה איזה שעתיים, ואז אחרי שהוא בנה משפט מהאותיות, את מחברת את כולן וקוראת: בואי לא נדבר דרך הלוח, זה לוקח המון זמן" משה: "יוו, איזה חתיך ההוא...... אוי שיט, זה קינסלר!" ואחרון, מוקדש למשה: "סמנת'עעע, סמנת'עעע, סמנת'עעעעע...."
דבר שהשגתם השבוע: הצלחתי להתמודד עם ילד שחשבתי שלא אצליח להתמודד איתו. מאכל השבוע: פסטה משהו שעשה לכם את השבוע: העבודה עם הילדים בחינוך מיוחד, פשוט מ-ד-ה-י-ם! משהו שהרס את השבוע: שעזבתי את הילדים מהמועדונית...
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הכל אפשרי אם רק רוצים
השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: לחזור אל הילדים מהחינוך מיוחד משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אצליח להתחפשן בכיף (בדיוק כמו בשבועיים האחרונים) שיר שפתחתם איתו את השבוע: ירמי קפלן - הדפוק הזה האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גלעד כמובן
, וכל מי שבא - ברוך הבא סתם: תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני וצחר באגאדיר ביומולדת של מוש...אמנם זה היה שבוע שעבר, אבל כמה שהתגעגעתי לזה.

Tom 7

New member
בואנה איך הם השתנו..

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): וואט אבאווט יו.. - שיר השבוע (כללי): וואט אבאווט יו - אלבום השבוע: פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: מעייני.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): " זה כמו לישון רק בלי לקום" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "בואנה איך הם השתנו.. ולא לטובה.." - דבר שהשגתם השבוע: אחלה שיחה עם מעייני.. - מאכל השבוע: אבטיח - משהו שעשה לכם את השבוע: אתמול - משהו שהרס את השבוע: אתמול - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תתחברו י7תר מידי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין לי מושג - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אין שמץ -שיר שפתחתם איתו את השבוע: סוף העולם -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

singlestroke

New member
איזה חלום הוגשם לך ?!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): יו, חופשי. חופשי. חופשי !!!!!!!!!!!!!11 - שיר השבוע (כללי): חופשי. - אלבום השבוע: פורטה. - האדם שעשה לכם את השבוע: חופ-- אה... מממ... לא יודע. אין כזה נראה לי. אולי אחד החברים שלי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "והוא חופשי" !!!!!!!!!!!!!!!11 - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "איבד חברים, איבד בית והורים, איבד מצברוח אבל מצא את אלוהים, והוא עדיין בחיים, בכל זאת לפעמים האור בא מבפנים".. - דבר שהשגתם השבוע: אמממ................. כלום o_O - מאכל השבוע: אורז ושעועית D: ! (שועית !) - משהו שעשה לכם את השבוע: חבר שלי אלעד עם הסט תופים שלו, שהייתי אצלו. - משהו שהרס את השבוע: אני !!!!!!!11111 :< - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אתם חופשיים להאמין בכל
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: החזרה עם שקר לבן. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתהיה חזרה טובה ? גיטריסט חדש שאנחנו מביאים.... שתהיה איתו חזרה טובה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: חופשי (XD). -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חבר שלי רועי חוזר משווייץ.... תכלס התגעגעתי אליו. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (אין לי כוח לחפש :< )

Where were you, when I needed you?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעולם מצידי - שיר השבוע (כללי): שובי אל ביתי בביצוע של חן אהרוני, Sublime - What I Got, Lauryn Hill - Ex-Factor - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: סם ונתי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "נאמר כבר הכל, אין לי מה להוסיף לזה." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "בואי לריצה, אני אביא לך ביצה" "אני הרגתי את מופסא"
! - דבר שהשגתם השבוע: בעיקר שהוא עבר מהר. - מאכל השבוע: קוראסונים. - משהו שעשה לכם את השבוע: לראות את יוני, לצאת בחמישי וים בשישי. - משהו שהרס את השבוע: עומס. אבא.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כדי להיות חשפן אתה צריך להראות טוב. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: רז, כינרת וטלצ'וק סוף סוף, הדיסק של הבנות נחמה
, לראות הארי פוטר ואת שירה, ניצנים ולקבל את המחשב - טלוויזיה שלי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: קצת שקט בין כל זה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שלום חנוך - גיטרה וכינור -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רז, טלצ'וק ושירה.
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): כּפרה.

תומע79

New member
../images/Emo34.gifחח מה את מכירה את אילונה?

היא הייתה איתי בכיתה.

אדם ק

New member
כינרת

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): radiohead \ כל מיני שירים מ- gagging order - אלבום השבוע: gagginr order - האדם שעשה לכם את השבוע: אפ'חד... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "she looks like the real thing she tastes like the real thing my fake plastic love - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא זוכר אבל היו מלאאא - דבר שהשגתם השבוע: שקט, שבוע בכינרת, ניתוק מהעולם (למרות שזה לא היה מרצוני) - מאכל השבוע: בשר כל כך הרבה בשר - משהו שעשה לכם את השבוע: השבוע בכינרת..... השקט..... החופש.... הרגש - משהו שהרס את השבוע: דלקת אוזניים, נקע, ועוד.... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כחו לכם חופש של שבוע, וכבר תרגישו יותר טוב... תתנתקו מהכל.... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: היום החופשי היחידי שיהיה לי מכל הסמינרים וזה... ניצנים...אולי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ניצנים.... -שיר שפתחתם איתו את השבוע:nice dream -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עדידוש קודם כל! אוסי, נעמה, נירק, ועוד... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): סתם תמונה של הכינרת מגוגל.... מאפיינת את השבוע שלי נטו

כי גם אני לפעמים עף,,,../images/Emo160.gif

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): פעמון מלחמה , מתאים למציאות שלנו - שיר השבוע (כללי): פתחתי את השבוע עם השיר-אגדה יפנית שכתב אהוד מנור , מבצע אריאל זילבר - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:כל אדם שיגרום לי טוב, תחושה של נעימות וחמימות - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): הנה ברוש, לבדו מול אש ומים. הנה ברוש, לבדו עד השמיים. ברוש, לבדו איתן. לו רק ניתן ואלמד את דרכו של עץ אחד. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע:חביתה, ירקות חתוכים , לחמניה גבינה לבנה , זיתים ,,,,ופפסי מקס, - משהו שעשה לכם את השבוע:א ה ב ה חדשה ,,אולי? - משהו שהרס את השבוע:רציתי לדבר איתה למה היא כל כך עסוקה? (המבין יבין) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:חיים פעם אחת צריך להעיז קצת יותר לא לפחד , גם אם יבוא כשלון לא נורא השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיפול עליי קצת גשם נעים ביום חמסין, גשם אמיתי לא טיפטוף של איזה מזגן
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:להתאהב מחדש,הצעת עבודה חדשה,,, -שיר שפתחתם איתו את השבוע: בטי בטי בם-אריאל זילבר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יש הרבה ,,,בעיקר כמה נשים בחיי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

זה כל מה שהוא רוצהההה

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):ליהיות
- שיר השבוע (כללי):הג'ירפות- פתח חלון - אלבום השבוע:feelabut - האדם שעשה לכם את השבוע:עמרי וכל מי שהיה יום חמישי במסיבת גיוס של דידי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"כי שום דבר כבר לא יחזור" "האור בא מבפנים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)היו מלא לא זוכרת (למה העפסקתי לרשום בפלאפון?) - דבר שהשגתם השבוע:סגירת מעגל - מאכל השבוע:פיתה עם חומוס קטשופ ושניצל עם ירקות של מאמאעוף
- משהו שעשה לכם את השבוע:שהות בבית יצחק, מסיבת גיוס של דידון - משהו שהרס את השבוע:למה לזכור דברים שהרסו
? אבל בעיקר שלא ראיתי את עדי
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:שהחתול של עמרי מיוחם
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ניצנים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:טפו טפו טפו
לגשת לטסט -שיר שפתחתם איתו את השבוע:חופשייייייייייייייייייייי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מי שבא ברוך הבא
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה