אין יותר פחד
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): חופשי - שיר השבוע (כללי): הג'ירפות-גג - אלבום השבוע: פורטה, דה - האדם שעשה לכם את השבוע: ליאנצ'י, נעמושקונת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ולהקשיב לרעש ים כחול, זה כל מה, זה כל מה שהוא רוצה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): -אני מנסה לשרוף בייגלה- נעמה: "אור!!!!!!!!!!!" אני: "מה, אני שורפת פחמימות!!" - דבר שהשגתם השבוע: 2\3 מהנסיעות שלי למיונים המייגעים האלה
, מפגש, אגאדיר, עגבניה, פרישייק!
- מאכל השבוע: ללא ספק, אגאדיר!!!!! - משהו שעשה לכם את השבוע: ליאנצ'י - משהו שהרס את השבוע: הכאב ראש עכשיו
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ציטוט שלי מאתמול: "לפעמים, יש דברים שאנשים רוצים לעשות אותם. אבל הם לא יכולים לעשות אותם כי יש עוד דברים שצריך לחשוב עליהם לפני שעושים דברים שרוצים לעשות. אותם." השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אעבור בהצלחה את המיון האחרון! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: איש קש-מוניקה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליאנצ'י!
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): חופשי - שיר השבוע (כללי): הג'ירפות-גג - אלבום השבוע: פורטה, דה - האדם שעשה לכם את השבוע: ליאנצ'י, נעמושקונת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ולהקשיב לרעש ים כחול, זה כל מה, זה כל מה שהוא רוצה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): -אני מנסה לשרוף בייגלה- נעמה: "אור!!!!!!!!!!!" אני: "מה, אני שורפת פחמימות!!" - דבר שהשגתם השבוע: 2\3 מהנסיעות שלי למיונים המייגעים האלה