אז עכשיו גם לי הוגשם חלום

אין יותר פחד

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): חופשי - שיר השבוע (כללי): הג'ירפות-גג - אלבום השבוע: פורטה, דה - האדם שעשה לכם את השבוע: ליאנצ'י, נעמושקונת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ולהקשיב לרעש ים כחול, זה כל מה, זה כל מה שהוא רוצה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): -אני מנסה לשרוף בייגלה- נעמה: "אור!!!!!!!!!!!" אני: "מה, אני שורפת פחמימות!!" - דבר שהשגתם השבוע: 2\3 מהנסיעות שלי למיונים המייגעים האלה
, מפגש, אגאדיר, עגבניה, פרישייק!
- מאכל השבוע: ללא ספק, אגאדיר!!!!! - משהו שעשה לכם את השבוע: ליאנצ'י - משהו שהרס את השבוע: הכאב ראש עכשיו
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ציטוט שלי מאתמול: "לפעמים, יש דברים שאנשים רוצים לעשות אותם. אבל הם לא יכולים לעשות אותם כי יש עוד דברים שצריך לחשוב עליהם לפני שעושים דברים שרוצים לעשות. אותם." השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אעבור בהצלחה את המיון האחרון! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: איש קש-מוניקה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליאנצ'י!
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

גם אני ממומלץ השבוע חחח

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):להיות!!!! - שיר השבוע (כללי):להיות - אלבום השבוע:אני לא אוהב להיות כמו כולם אבל הפעם גם אני! ~!פרוטה!~ - האדם שעשה לכם את השבוע:אמא קנתה ברכה ענקית תודה לך אמא - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לחפש משמעות לא מספיק לי לחיות ולמות - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)דיברת עם תאק תוק ? תאק תוק מזה שם של שעון! חחחחחחח - דבר שהשגתם השבוע:ברככה!!!! - מאכל השבוע:בירה קורונה - משהו שעשה לכם את השבוע:שה.. אביעד באה אלי שבת! - משהו שהרס את השבוע:היה אחלה בחלה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:תתחפשו משמעות לחיים לא מספיק לחיות ולמות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אין - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני יעלה לטרמפ עם איזה כוסית על והיא תתחיל להיתפשת זה ניראלי מה שכל גבר ישראלי רוצה !! -שיר שפתחתם איתו את השבוע:פצעים ונשיקות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את נוייי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אושרע

New member
אוח.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): להיות. - שיר השבוע (כללי): אחרי ככלות הקול והתמונה-נדב קדמון. - אלבום השבוע: פורטה. - האדם שעשה לכם את השבוע:פיף. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):הרסת לי תחיים הרסת לי. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): טל: אושרי, הגעתי למסקנה. אושרי:נו? טל:אם חם לך זה אומר שהשמש חרמנית.
- דבר שהשגתם השבוע: משפקי שמש מהממותתת שדניאל הביא לי.
- מאכל השבוע: פיצה. - משהו שעשה לכם את השבוע: המשקפיי שמש השוות.^^ - משהו שהרס את השבוע: כלמיני. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:מי אמר ששמש לא יכולה להיות חרמנית?
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיחזירו את נדב בגלגל הצלה!!!!!!!!111 - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיחזירו את נדב בגלגל הצלה!!!!!11 דע!!! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נדב קדמון-צל כבד. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

"מפתח המרחק פתח לי שער של געגועים.."

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): חופשי - שיר השבוע (כללי): Solitude - אוונסנס - אלבום השבוע: פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: איתיוש, שוחוש - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ohhh Solitude forever me and forever you" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) שיר : "הקול שלך יותר גבוהה מרמקולים במחשב..." - דבר שהשגתם השבוע: שקל - מאכל השבוע: מאנצ'יס - משהו שעשה לכם את השבוע: - - משהו שהרס את השבוע: עבודה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא משנה מה, הכל קשור ברן דנקר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: קוקה קולה מיוזיקקקקקקקקקק - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יפטרו אותי ואני אקבל פיצויים -שיר שפתחתם איתו את השבוע: within temptation - frozen -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: איתי, שחף, אליאור. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

שרק יהיה ליד.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): "המאה העשרים". - שיר השבוע (כללי): "חולמת בהקיץ" (?) של אביגייל רוז. - אלבום השבוע: הדיסקים הקודמים של היהודים.
- האדם שעשה לכם את השבוע: יהב, דניאלקינסלר
, מור, עמרי, קריז! וכל מי שראיתי.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "וזה ייקח שנים...". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) עמרי בשעת חירפון בדרך לראשל"צ, נוסע כמו מטורף.. "לא! אני ממש לא מעוניין בשכנות עם ניידת" [על משטרה שהייתה ברמזור ליד
]. רואים את השף אהרוני באוטו לידנו, עמרי מתלהב, ואז מספר שהוא נתפס על סמים.. "ודודה שלי אומרת לי, 'עכשיו אני מבינה למה המתכונים שלו לא מצליחים לי'.."
עמרי לנעמה: "אם היית בדיחה, היית בדיחה בבזוקה!" "זה מתחיל ב-R נגמר ב-X Realex!!!" "אייץ', אי, אל, אל, או, כאילו Hello". "זה היה יותר חלש מהמהלך אתמול בטניס" רואים שלט "ראשונים, רמז" אוחנה: "מה זה רמז?" עמרי: "נו הם נותנים לך רמז"
נעמה: "עברת את המצבה?" עמרי: "את יודעת כמה מצבות בנו מאז שעברתי ת'מצבה?"
עמרי: "את מכירה ת'איש הזה שהולך פה?" נעמה: "לא אנלא מכירה ת'אשה הזאת" עמרי: "גם אם הייתי מזריק הירואין, דוחף אקסטות לתחת, לא הייתי חושב שזאת אשה" :D "נעמה את מטרידה אותי!!!!!"
"1,2,3,4,5. צריכים להרגע לפני שפונים" D: נעמה: "יש פה בצפר למוזיקה.." עמרי: "תכף את תשמשי פסנתר בבצפר למוזיקה הזה". עמרי:" נעמה, אני נשבע לך שאם.. אם... אם
את תגידי לי עוד פעם אחת לפנות ימינה במקום שלא צריך, את לא תחזרי הביתה היום.." נעמה מספרת שהיא הולכת להיות מתקנת טילים בצבא.. עמרי: "מה, את כאילו ממש תבואי לטיל- היי, אני מתקנת אותך?"
אוחנה מחטטת בבגאז' של עמרי.. מוציאה משקפי שמש שלי שעבר זמנן, "ענבר! שימי לב שימי לב, זאת אני רק משופרת" :D עמרי אומר על איזה דוס שהוא ממש חתיך.. אוחנה: "אבל הוא דתי!" עמרי |בקול הומואי רצח|: "אז מה? להאמין בגאד זה מזה שווה!!"
. - דבר שהשגתם השבוע: טיסה
- מאכל השבוע: טוסט כפרי עם בולגרית בנאפיס
שלמות. - משהו שעשה לכם את השבוע: יום ראשון עם כל אלו שישנו פה עוד בשבת.. ובערב חיפה ובית יצחק, שני הטיסה וכל מה שהתלווה אליה
ובאריאל עם אנשים, שלישי נס ציונה+פלמחים, רביעי המפגש ועם מור ומור+בן וידידה שלו כפרעליהם, חמישי ההופעה של אביב עם דניאל
וטישלר-שחר-איימי-קריז
-עמרי-אליסה וכל מי שהיה בפארק של הככר, אח"כ אצל עמרי חמישי-שישי, ובשבת שעמרי בא ושנסענו לראשון באמצע הלילה. - משהו שהרס את השבוע: שחן אהרוני עף מכוכב נולד
והביקור הלא סימפטי ב'חקר'. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: עמרי חולה נפש. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לבית ריק שמתקיים ממש עכשיו, להופעות של אביב ושל עברי בניצנים, להופעה של שילה בשישי
ולמסיבת "גיוס" [סוגשל] של הגרעין שלנו. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמסיבה תצא לפועל, שיהיה כיף.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: "לא יכול אחרת". -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כללל מי שיבוא לפה
. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אוף המחשב השני לא עובד ;[, יש תמונה שאני נוהגת על מטוס
.

Z A M i

New member
הבאת מומלצים בניסוח ישן!../images/Emo122.gif

אם את מגשימה חלום, תעשי אותו כמושצריך!
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעולם מצידי,ליפול. - שיר השבוע (כללי):heanging by a moment- lifehouse, לילה-שילה. - אלבום השבוע:פורטה, שרדף אותי גם באילת
- האדם שעשה לכם את השבוע:כל מי שהיה בו
. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"פחד לא יסנוור אותי יותר".?. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): יהב:"טוב, זו לא בדיחה, באמת נתקענו!". "מה ככה!?","ככה ככה, מה איתך?","ככה ככה ,מה איתך?","ככה ככה","ווואי איזה חם פהההה!!!!!!".
"גם הוא לא קיבל את השוקו שלו!"
/"את חושבת שנימוס מגיע בגלל בעיות כלכליות?"
/"הקניון שלה...ויש לה וילה קרוב לקניון...נו, קלאב הוטל!"/"את יודעת שרוני בדרך לפה,נכון?" וכל שאר השקרים
ישבתי ספסל אחד לפני אחרון באוטובוס, ושתי ילדות הציקו בספסל מאחוריי, אז החבוב שישב לידי, מסתובב וצועק בקול ערסי במיוחד : "הלווווו, אתם שם מאח'ורה!!!!". חבוב:"למה לא אמרת לי שאבא שלי התקשר?",אני:"למה שאני אגיד לך?
", "בכל זאת, גיסך מתקשר אליי..."
אני:"אה! יש לי משפחה בראשון..",חבוב(אותו חבוב
):"יש לך משפחה גם בעכו.."(הוא גר בעכו. וחי בסרט.
) טוב, היו עוד הרבה, אין לי כוח לחפור עוד. - דבר שהשגתם השבוע:טיסה
,4 דיסקים חדשים, בועתאילת. - מאכל השבוע: טוסט כפרי עם עגבניה ובולגרית בנאפיס
. - משהו שעשה לכם את השבוע:*מסתכלת במומלצים של ענבר*. יום ראשון לקום ולסוע עדדד לוד
,להכיר ליובל את החדר שלי,וחיפה בערב.. שני- אחד הימים הכי הזויים בחיי(הטיסה,וההתקעות בחיפה),שלישי אצל יובל/מרינה
ונאפיס, רביעי-מפגש, חמישי-פספוס של שני אוטובוסים לאילת...בסוף עליתי על של 23:00, שישבת...אילת.בעיקר. ואז באריאל עם עמרי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תסעו לבקר את שעוכ.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:להתנחל אצל ענבר, בעיקר.. ההופעות של אביב ועברי בניצנים
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה ט-ווווו-ב, טווווו-ב.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:ONCE-pearl jam סתם: - תמונה(תתפרעו.): תמונה קצת זוועה, אבל היחידה שיש לי מהשבוע.

ב י ז י

New member
שוב לוד? אין אטרקציה אחרת?!

לפחות סעו לאיזה ת"א אני יודעת, משועממות

Z A M i

New member
../images/Emo6.gif זה באמת היה ביקור קצר...

רק הקפצתי את בנה... הייתי שם אולי 10 דק' בלחץ..

שעוכי

New member
../images/Emo42.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): כל השירים הנטחנים בטי אן טי - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: זאמי! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): יום עובר, יום עובר - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כל מה שיצא לזאמי מהפה. - דבר שהשגתם השבוע: מסלול טיול, שוקו נוטלה וסוף סוף הורדתי את העגיל בגבה. - מאכל השבוע: קפה ומאפה - משהו שעשה לכם את השבוע: שזאמי באה לבקר אותי והיא הכירה חברה חדשה שגם השם שלה מתחיל בנ' וט'. - משהו שהרס את השבוע: לא מצאתי ענבים שחורים בקופסא, השמלה הצרפתייה גדולה עליי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא להאמין לנטלי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יהיה חם, ללכת לים -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל פרצוף של בן אדם מוכר יתקבל בברכה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה