אז עכשיו גם לי הוגשם חלום

הלו הלו.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): What About You - שיר השבוע (כללי): What About YOu - אלבום השבוע: פורטה
- האדם שעשה לכם את השבוע: כל אנשי המנהלה! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "Please dont leave me this way, dont wanna be alone without you. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אם את נוסעת לפרוק את הציוד, את תספיקי לפני לעשות את הקיאקים ועוד לחזור שעה לפני ההסעות למועצה" (באותו יום יצאנו כחצי שעה לפני שהמנהלה יצאה לקיאקים וחזרתי כ-8 שעות אחרי ההסעות של המועצה) - דבר שהשגתם השבוע: משימת קיצ.. ככיפ כיפ כיפ. שיזופ קל ברגליים (לא האמנתי שדבר כזה יכול לקרות). בעיקר הלם.. הבנתי שעוד שבעיים אני בגרעין. - מאכל השבוע: שניצל תירס מהול בשמן. - משהו שעשה לכם את השבוע: אללה בעקבות לוחמים! - משהו שהרס את השבוע: חזרה לצבא, גיוס של אנשים כאלו ואחרים, חוסר זמן להרווחת כספ! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: עלו והגשימו! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חזרה מהצבא, ניצנים, צפון
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ניצנים, צפון, בע"ה סופרלנד! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: היהודים - אלה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לי
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

rockirel

New member
מננננננננ

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עד שזה יעבור - שיר השבוע (כללי):ג'וסט סורנדר-שי ברוק - אלבום השבוע: היהודים- פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: חזי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ועל כן,על כן רע לי ככה.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לייק דהההה - דבר שהשגתם השבוע: כלום. - מאכל השבוע: חומוס - משהו שעשה לכם את השבוע: חזי - משהו שהרס את השבוע: תמיר,אביב ואייל. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תסמכו על החברים שלכם, הם יכולים לתקוע סכין בגב גם מבלי שהם שמים לב אפילו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חזי.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הלוואי עם חזי.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: די איז מורנינג -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חזייייייייי

הגיע הזמן לענות אחריי חודשייים שלא. ../images/Emo3.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי. - שיר השבוע (כללי):
- אלבום השבוע: פורטה כמובן. - האדם שעשה לכם את השבוע: סטיבן, דניאל, שיצי, ונדב. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): החיים משתנים לך מהר
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא עולה לי. - דבר שהשגתם השבוע: פלאפון חדש? למרות שהוא כבר הספיק למות :| - מאכל השבוע: צ'יפס? - משהו שעשה לכם את השבוע: שראיתי סוף סוף הארי פוטר - משהו שהרס את השבוע: שנדב נסע ליותר מידי ימים, ואת השאר לא נפתח כאן. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אם אתם יכולים, תישארו בגיל 17 לנצח. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נסיעה מחר לכנרת,נדב חוזר, נראה לי ניצנים[אם יהיה לי כרטיס], הופעה של שילה, מסיבת גיוס. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הנסיעה לכנרת, ושילוב של הופעה של שילה והמסיבת גיוס -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אמ, לעולם מצידי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טל, שיצי. אין תמונות. המצלמה בתיקון.

noyt2

New member
שבוע טוב!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעולם מצידי - שיר השבוע (כללי): broken wings \ alter bridge - אלבום השבוע: פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: אסף.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ולדמוע עוד לדמוע ולפחוד כשאת לא לצידי.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ממ..לא נראה לי היה לי שבוע מצחיק במיוחד.. - דבר שהשגתם השבוע: אמון..והוא שוב ברח לי.. - מאכל השבוע: פסטה נאמ - משהו שעשה לכם את השבוע: חג האהבה.. - משהו שהרס את השבוע: בריחת האמון.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: להראות אהבה..והרבה..פזרו אהבה.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ניצנים כנראה.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: בניית אמון..חח -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יכול אחרת, לעולם מצידי ואז כל פורטה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אסף סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): חחח

ליאןןן

New member
ולהקשיב לרעש ים כחול.....

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא יכול אחרת, חופשי, ליפול. - שיר השבוע (כללי): So far - הבנות נחמה - אלבום השבוע: פורטה, שוב. ודיסק שרחלי הכינה לי לאוטו. - האדם שעשה לכם את השבוע: אורצ'. ג'סיקה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זה לא מסתדר לי..מעולם לא תכננתי לגדול." "אנלא יודע איך, עכשיו כשאת אינך.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): יושבים במסעדה עם כל המשפחה המביכה שלי.. אני: "תזכירי לי לא לצאת איתם מהבית בחיים." אחותי: "הם נראים כמו פרק של סיינפלד.." סבתא: "יותר בכיוון של משפחת אדמס"
שישי בערב, אני מבקשת כל מיני בקשות.. אני: "אלוהים, תרשום לפנייך." אורטל: "ליאן!! מה תרשום?! שבת!!!" אבל עזבו משפטים, סבתא שלי אמרה לידי 'פאק' 3 פעמים השבוע
הלכה לי הילדות
- דבר שהשגתם השבוע: בית ריק, רגע של שקט. - מאכל השבוע: שלא נדע מצרות
- משהו שעשה לכם את השבוע: מסיבת גיוס של ג'סיקה. מפגש [זמן איכות ושיחה טובה עם אורצ']. בית ריק. - משהו שהרס את השבוע: הגיוס של ג'סיקה, הרס לי ת'חיים. וכאפה מסויימת שהייתה חייבת להגיע מתישהו. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: 1-צבא זה חרא דבר.2- תעריכו את האנשים סביבכם ואת הרגעים שיש לכם איתם.3- אוכל זה לא באמת נחוץ. 4- לישון זה דווקא כן נחוץ. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ניצנים שלישי וחמישי. אורצ' ברעננה ברביעי(?). - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אולי נסיעה לאריאל. ושג'סיקה תחזור שבת. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ספיישל היהודים בגלגל"צ?
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ג'סיקה. אורצ'. אוחנה. ענבר. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

moriboy666

New member
בוא נפזר את מסך הערפל?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):חולמת - שיר השבוע (כללי):ג'סי - עברי לידר - אלבום השבוע: אוויק'קנינג - האדם שעשה לכם את השבוע:לא נותן שמות - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): גם אתמול וכמו היום אני בעצם בחור - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אז תיקח תכדור שיעיף אותך הרחק מכאן....אתם מכירים תהמשך. - דבר שהשגתם השבוע:כלום - מאכל השבוע:פיצה - משהו שעשה לכם את השבוע:ההופעה של אביב בבית הכחול..אני חושב - משהו שהרס את השבוע:שרבתי אם מישהו מאד יקר לי....על שטויות - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:איזה כיף עם נערי החוף השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שייגמר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לא יודע..אם אני אגיד למות תצעקו עליי אז לא אומר -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אוטוביוגרפיה ההופעה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אין כזה

eliavtu

New member
עכשיו את בוכה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא יכול אחרת - שיר השבוע (כללי): Guns N' Roses - November Rain <אחרי שנים שלא שמעתי, ממש ריגש אותי העניין. אפילו קיבלתי שליחטע בלב> - אלבום השבוע: Radiohead - The Bends - האדם שעשה לכם את השבוע: האלה שהתגייסו.. <למרות שהם גם הרסו בעצם התגייסותם חח..> - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בין כה וכה הכל עוד יסתבך ויקבל תפנית.." :\ - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) חחחח.. כל הירידות על חבר שלי בגלל שיש לו חברה שקטנה ממנו ב- 3 שנים. אנחנו כאלה רעים לפעמים - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: שטויות - משהו שעשה לכם את השבוע: מסיבות גיוס למיניהם.. <היו 3> - משהו שהרס את השבוע: שגיליתי שאני כנראה לא אבוא לניצנים :\ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חברים דפקנים זה חרא וזה ממש מעצבן השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום כבר. סעמק. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נמרוד שיקלר - כל יום שאת לא איתו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נו גם זה יתבאס, אני לא אהיה בניצנים, אני לא אראה את מי שרציתי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): יש לי איזו תמונה מ-ה-מ-מ-ת, אבל אין לי כוח עכשיו, אז אולי אני יותר מאוחר אעלה אותה.

RBRB

New member
אוי, שתהיה בסדר.... :)

זה הכי לא זוויתן. הזוויתן נמצא ברמת הגולן והמפל שלו נראה אחרת. המפל שמופיע בתמונה הוא מפל הבניאס שנמצא בגליל.

ווואייי נכון איזה פדיחה אני כל הזמן מתבלבל

בין כל הנחלים ! הייתי שם עשרות פעמים ואני לא זוכר פדיחה לא נורא תסלחו לי!

eliavtu

New member
כן, כי זה ערוך..

פוטושופ וכאלה.. לא מצאתי את התמונה המקורית, אבל זה עדיין לא שינוי כ"כ גדול

קשה לכתוב דמעות

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לא יכול אחרת,עוד ארון - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע:אוטוביוגרפיה-כנסיית השכל. - האדם שעשה לכם את השבוע:ניר,מכלוף,תמר ואסי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "המון מילים רוצות להאמר וכל מילה בתוך דמעה נמהלת." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ישבנו בערך 7 אנשים במרפסת של עומר עם נרגילה ושתייה וזה, פתאום ההורים שלו חוזרים הביתה,פותחים את התריס החשמלי במרפסת, הם רואים אותנו,שניהם בהלם. פתאום אמא שלו דופקת צרחה:"עומרררר,אם אתם בחוץ למה המזגן דלוק בפנים?" "אני מתגעגע". - דבר שהשגתם השבוע:2 דגים-סלב ופרישמן. - מאכל השבוע:העוגה של מכלוף,פיצה. - משהו שעשה לכם את השבוע:היומיים שלפני הגיוס,שאסי יצא חמשוש,קצת ת"א,ההופעה של כנסיית השכל בקיסריה
. - משהו שהרס את השבוע:איבדתי את הארנק,עדע טסה לחו"ל,הגיוס. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:צבא זה חרא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ניר מתגייס,אולי אריאל,ת"א בחמישי,מצלמה חדשה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאסי יצא בשישי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:ההופעה של כנסיית השכל. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:עדע,אסי,ולדמן. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

איזה שבוע...

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):סומבאדי אלס והימים שלנו - שיר השבוע (כללי):שיר מס' 1 - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:כל האנשים במפגש,אביב,ניב,ליהיא..בקיצור,כל מי שפגשתי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"There's a curse between us, between me and you" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):כל השיחה איתם במצלמה,פשוט טונה געגועים. - דבר שהשגתם השבוע:המון אכזבה,ייאוש...ועם זאת מבחן טוב בפסיכומטרי,שיחה איתם במצלמה,יומולדת לאח'שלי הקטן... - מאכל השבוע:- - משהו שעשה לכם את השבוע:השיחה איתם,היומולדת לאח'שלי,הנסיעה לים פעמיים,הארי פוטר...חח,ההתחלה של הפסיכומטרי =]..ועוד הרבה - משהו שהרס את השבוע:העמידה מול האי יכולת - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:פסיכומטרי זה יכול להיות מעניין! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לדבר עם אלעד=\,לתשובה (!!!),לראות את החבר'ה ממתא"ן,עבודה בחמישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אעבוד בחמישי,שהלחץ לא יעלה,שאני אראה את החבר'ה ממתא"I -שיר שפתחתם איתו את השבוע:- -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כל מי שבא ברוך הבא.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה