אז עכשיו גם לי הוגשם חלום

Z A M i

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כפרע'לייך..
יו.היה ממש כיף..
.

greengirl4ever

New member
:))))

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):DONT LIKE - שיר השבוע (כללי):GOT NO SHAME להקה חמודה!!! - אלבום השבוע: פורטה - לא מפסיקה לשמוע!!! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "שוכב על החוף, את הראש שם על חול רטוב.." מתה ללכת כבר לים!!! -- דבר שהשגתם השבוע: 90 במבחן האחרון - מאכל השבוע: טורטיה עם אנטריקוט.. - משהו שעשה לכם את השבוע: סיימתי ללמוד - משהו שהרס את השבוע: האוטו שלי לא עבר טסט, ומשהו עקץ/נשך/הכיש אותי - זה עדיין לא ברור, בינתיים אני במיטה כל היום מתה מכאבים :( - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: משעמם להיות באבטלה ובחופש מהלימודים השבוע שבפתח: לחפש עבודה - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהאוטוזבל שלי יעבור כבר טסט!!!!!!!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כנ"ל -שיר שפתחתם איתו את השבוע:חופשי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד!!! סתם: - תמונה

ב י ז י

New member
את מתמכרת בלי כוונה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ג'קי - שיר השבוע (כללי): Placebo - Because I Want You - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מערבבת את גופה במדבר של התקופה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע:עייפות יתר - מאכל השבוע: פוטטו - משהו שעשה לכם את השבוע: לראות כמה אנשים שרציתי - משהו שהרס את השבוע: תלות - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא לחפור השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים אותו. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Reamonn - Supergirl -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נוי כפרעליו, ובכללי- מי שבא ברוך הבא סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): לזכר הנוסטלגיה

הנה זה בא...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא יכול אחרת - שיר השבוע (כללי): tracy chapman - talkin' about a revolution - אלבום השבוע: פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: אין כזה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: מחשב חדש פרטי וחיבור לאינטרנט - מאכל השבוע: פיצה - משהו שעשה לכם את השבוע: מחשב - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: להיות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

bazmaster

New member
ואולי..מחר יהיה יותר טוב בשבילי

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לא יכול אחרת - שיר השבוע (כללי):Journey - Don't Stop Believin - אלבום השבוע:פורטה עדיין - האדם שעשה לכם את השבוע:האמ...סדאם? - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):it goes on and on and on and on... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): תחזור לפה יא שיכור אתה תטבע! זה בסדר אני עומד על הקצות! - דבר שהשגתם השבוע:אהמ..גם מאין קלוז'ר..שנגמר על הפנים בצורה מכוערת לאללה אבל לפחות נגמר וסופש בכנרת עם חברים - מאכל השבוע:במבה ערבית והמבורגר נוסח כנרת מושרה באוויר הפתוח 12 שעות - משהו שעשה לכם את השבוע:הסופש בכנרת..חוץ מזה שנשרפתי - משהו שהרס את השבוע:רבתי עם ידידה שלי..ואפשר לומר שגמרנו..באסה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:butscracher!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:עיר הבירה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שייתנו לי חופש מהעבודה לעיר הבירה
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:heavyweight-infacted mushrum -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:האמ..קשה לומר..עד עכשיו זה תמיד היה ידידה שלי שרבתי איתה..אבל עכשיו..לאדע סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה