אז קנינו
לכל השבוע הבא...

noamgk

New member
ואתה טרול.

קראתי את המאמר מזמן, ועכשיו קראתי אותו שוב. כל מילה זהב. המאמר מתאר בדיוק את מה שאתה עושה פה (ותאמין לי שלאף אחד לא אכפת מאיזו סיבה אתה עושה את זה). אז או שאתה מסגל לעצמך תרבות דיון ומשתף אותנו בדעותיך בצורה מהוגנת, אנושית ומתורבתת, או שאתה תהיה הטרול הראשון של הפורום הזה.

אני לפחות..

מקבל ארוחות מוסדרות, אם כבר אני הבעל חיים המקומי? אה כן ופעמיים לצאת לפיפי בגינה :) אחי קח בקלות..
זה רק וירטואלי כאן... מתי עושים מפגש פורום?

noamgk

New member
לא קראת את המאמר.

ואם קראת ובכל זאת כתבת את ההודעה הזאת, אתה טרול ואני לא מתכונן להגיב להודעותיך. אני מצפה שגם שאר חברי הפורום ינהגו כמוני.

לא מתגרה בכלל..

זה באמת מה שעומד להיות כאן ממחר.. סיפרתי על החברה שלנו..

2 דברים אחי היהודי....

1. זה לא גזרה. זאת החלטת ממשלה.. אולי אתם חיים כמה אלפי שנים אחורה ורגילים שיש מלך וגזרות ובית מקדש.. זה לא עובד ככה היום.. 2. מה זה מסבית הודיה? איזה טקס של הכת שלכם? מה עושים בזה? ועוד אחד... 3. אתה גאון באמת?

כמה פעמים צריך לומר לכם? יהודי...

לא יגרש יהודי! 1.גזרה זה חוק לא מוסרי שפוגע בעם היהודי 2. מסיבת ההודיה זה מסיבה שמטרתה תודה לה´ שביטל את הגזרה 3. כן (גם לפי הגדרת משרד החינוך)

לכם? אני בן-אדם אחד...

1. אתה החלטת שזה לא מוסרי :) אז תקרא לזה גזרה. סבבה. 2. כמו שאמרתי.. איזה טקס של הכת :) 3. אחלה... באיזה מקצועות אתה חזק? מה אתה מתכנן לתואר ראשון? איזה כיוון?

1. זה גרוש יהודים מבתיהם סתם!

2. מקוה לטובתך שזה בצחוק כי אני מרוקאי, סתאאם אני פולני משני ההורימ!

OMER G17

New member
בהחלט עם כל הכאב יש שמחה והקלה

עצומה...להפתר מישיבה בתוך רצועת עזה! אבל בכל זאת זה לא הסוף ההפרדות מהפלסטינים עוד לא נגמרה!

היי אסתר ../images/Emo45.gif....

את יודעת שככה אני כותב כאן... :) זה הכל SHOW... דיברנו על זה כבר :)

יש הרבה אמהות..

ששמחות שהבנים שלהם חוזרים הביתה מהאזור המקולל הזה... צריך לשמוח ולהיות עצובים... שנייה ככה שנייה ככה.. ושנייה למה לא..

מה הקשר?

ברור שיש אימהות שרוצות שהילדים שלהם יחזרו הביתה... כל אמא רוצה...

למעלה