אז קנינו
לכל השבוע הבא...

בדיוק...

זה מה שאמרתי... אסתר אני אחזור בערב.. פשוט יש לי המון עבודה היום..

raqel 69

New member
חתיכת שמואלני מגעיל תחנק עם הפיצה

שיהיה לך לילה שחור תתביש לך אתה יהודי?

אני יהודי..

אבל לא פאנט שמנסה לכפות את דעתו ותפיסת עולמו על שאר הסובבים... אתה חושב שבמקרה רוב הכתומים עם דתיים...? זה הכל לכפות.. לכפות... לגרום לאחרים לעשות מה שהם מכתיבים להם..

לא במקרה..

ממש לא - כל שיש לי לעשות בחיים זה לכפות בכח, ובאלימות את דעותיי על אחרים. אני יודעת שאתה לא אמרת בכח ובאלימות.. אני פשוט הסברתי את עצמי.. ודרך אגב - מזה משנה אם אתה תמיד כותב כך? זה לא הופך את זה לבסדר.. two wrongs dont make a right..

אנגלית אני לא יודע...

ויש לך בעיה עם הenter.. זה יורד לך 2 שורות כל פעם.. וכמו שאמרת.. לא אמרתי "כוח ואלימות".. את עונה על ההודעה מראש חחח מה כל הכיף פה? :)

אז

תחשוב על זה טוב טוב.. אם לא תצליח להבין, אני אשתדל לעזור לך. אין לי בעיה עם האנטר.. אני נהנית לכתוב כך הודעות
חח.. טוב - אבל אין מקום להודעות כאלו לדעתי.. ועל זה לא עניתי..

אבל התשובה לזה ברורה.. :)

את נהנת? באמת? תכלס יש לך הנאה מהקטע של האנטר? חחח. מרגש... יש בכם משהו הדתיים.. משהו מיוחד... מלח הארץ
.. אנטרים חמודים.. מזל טוב דרך אגב

רגע,

אם אתה ימני ונגד הערבים, אז למה אתה בעד ההתנתקות? משהו פה לא מסתדר לי...

../images/Emo41.gifבגלל שזאת את אנסה להסביר

אני בעד טרנספר לערביי ישראלי אפילו... זאת אומרת ממש ניקיון כללי. אז אני מבין את הבילבול בקשר לצבע הכחול שמתנוסס על החלון שלי.. פשוט כואב לי על החיילים שמתים שם כל הזמן.. ועל המצב הכלכלי של מדינת ישראל.. אני רוצה שמדינה הזאת תתפתח, תצמח.. תתקדם.. וקשה לעשות את זה במצב של השחיטה כלכלית שנגמרת מכיוון ההתנחלויות.. (וגם הדתיים בכלל. אבל זה משהו שאי אפשר לעשות נגדו כלום..) לדעתי פשוט התנחלויות זה לא משהו שמאיים על הערבים.. אז יש להם עוד אוכלוסיה להרוג.. זה לא ממש מזיז להם לדעתי.. צריך לעשות שינוי מסיבי... ואני מקווה שהממשלה תדע, על הטיל הראשון שיפול באשדוד או אשקלון או ת"א להגיב כמו שצריך.. ולא עם איזה עוד סיכול ממוקד מטופש... שידעו לסגור אותם שם... לנתק להם חשמל ומיים ולתת להם לנהל את המדינה שלהם... שימותו שם עם השינאה שלהם.. ולדעתי ההתנתקות תורמת מאוד לתהליך הזה.. :) תשאלי אותי חופשי במסרים... כי פה אני סתם עונה בציניות בדרך כלל... כי גם ככה אין כמעט עם מי לנהל פה דו שיח :) אנשים רק מזלזלים בחילונים כאן

הו, איזה כבוד :)

ואז, אם הערבים יתחילו להרוג חיילים בתוך הארץ, (כמו שאתם אוהבים להגיד) אז ניתן עוד? "אבל החיילים מתים שם"

כבוד גדול :) חח סתם זה רק אני...

בתוך הארץ? טוב זה כבר מצב שונה... המצב היה שחיילים נהרגו מחוץ למדינת ישראל.. אז החזרנו אותם הביתה... אם ערבים יתחילו להשתולל בתוך המדינה.. אז נטפל בהם. בכל זאת יש הבדל כשזה מחוץ למדינה ובתוך המדינה..

אז בגלל שאתם חושבים שזה חו"ל

אז לא חייבים לשמור עלינו כמו ששומרים עליכם? אנחנו פחות חשובים? שלחו אותנו לגור שם!!

itaym02

New member
במילה "שלחו" את אומרת שגם אפשר

להחזיר. שליח אמור להשמע לשולח. אז אם נשלחתם - תחזרו בשקט. אך כמדומני לא זה המצב.

למעלה