אז קנינו
לכל השבוע הבא...

לא שלחו...

אתם (הם) רציתם.. גם אם הייתי רוצה להגן על שטחים והיו שולחים אותי לגור בבגדד.. לא הייתי עובר מראש..

טבעי... :)

טבעי שהוא יאחל לי כזה דבר... אנחנו שונים. tomato/tometo אה אופס.. שכחתי ... אני לא יודע אנגלית..

dodib1

New member
בעעעעעעעעעע עליך

תתביש כנראה גם שאתה רואה סרט על ההיסטורי של עם ישראל שסילקו אותם מבתיהם אתה גם מכין פוקפורן לפני זה? מטומטם

אחרי תרגום ההודעה שלך לעברית...

שני דברים.. 1. זה לא סרט על ההיסטוריה.. זה בשידור חי. יותר כיף. 2. לא מסלקים. זאת החלטת ממשלה אסטרטגית. כמו לתת כרטיסיית "תושב ותיק" באוטובוסים.. ו"בע" גם לך יהודי חביב :)

dodib1

New member
תגובה להודעה המתרוממת שלך

1.אם זה ההנאה שלך בטח גם בסרטי השואה כולך מלא מרץ שאתה רואה סרט כזה (קשה לי לומר את זה כי אני לא מסוגל לעכל את זה) 2. מסלקים שמוצאים מישהו מהבית שלו לאחר כול כך הרבה זמן שישב שם זה סילוק במיוחד שזה נגד רצונם נ.ב ההשואה שלך לכרטיסית תושב ותיק לא במקום

אתה מקלל? אמממ טוב...

לרדת לרמה של קללות זה לא הקטע שלי :) ובקשר למה שאמרת.. 1. אל תכניס את השואה כמו ההמעפנים האלה ששמו טלאי צהוב... זה לא לעניין. אין קשר בין רצח עם להעברה של כמה אלפי אנשים דירה... 2. סבבה מסכים (תכלס מה זה משנה.. העיקר שזה מתבצע כבר בשטח)
ו.. 3. או "נ.ב." כמו שאתה קורא לזה.. ההשוואה מעולה... מבחינת זה שזאת עוד החלטת ממשלה שצריך לבצע. אז בכרטיסיות תושב ותיק פשוט צריך לסגור עם דיקטוריון אגד וכאן צריך גם להכניס קצת צבא ומשטרה.. ו"חייל שוטר סרב פקודה" וכל זה

dodib1

New member
אם לא הבנת

לא קיללתי אני לא מקלל חס וחלילה זה לא נהוג בערכי התכוונתי מתרומם מבחינת גאוה שאת מתגאה עליי 2.אתה מסכים איתי שזה גירוש? 3.אתה מדבר פה על ויתור חלק מא"י לא על איזה כרטיסיה זה דבר שאולי הוריך וסבך נלחמו עליו(מלחמת העצמאות ששת הימים וכול מלחמה אחרת) סתם שאלה אם היו מפנים את תל אביב מה היית אומר?

את תל-אביב?

אבל תל-אביב היא בתוך תחומי מדינת ישראל.. וההתנחלויות הן לא... אל תשווה.. תכלס סבבה שעל הדרך יפנו גם את בני-ברק... מאה שערים... אבל זה לא יקרה בחיים
2. מסכים, כן. מה זה משנה תכלס אחי. 3. ויתור על חלק שלא קשור למדינה ורק הורג לנו חיילים ומרושש אותנו כלכלית. בשנה הבאה בירושלים הבנוייה ב"ה...

dodib1

New member
כול הארץ הזאת לא שייכת לך

כי "גנבת" אותה מהערבים שהיו כאן לפני הרי הם עשו מלחמה נגדנו וזה שאתה מסכים אני מופתע שאתה לא נגד כי גירוש יהודים מהבית זה מחריד ועוד שאותו ראש ממשלה שהכניס אותם ועכשיו מוציא אותם טוען שהוא לא צריך לבקש סליחה אני שוב יחזור על מה שאמרתי אני יודע שאני קטן ואני בן 16 ולא מבין כלום אבל השנה היה לי בגרות בהיסטוריה מה שלמדתי שם זה על גירוש יהודים מהבית שלהם וקראתי את זה מלא פעמים וזה מה שהביא לי את ההתנגדות הזאת הרי למה הקימו את ארץ ישראל הרצל ראה את כול הפרעות שהיו באחינו היהודים והחליט שזה בלתי נסבל וחובה בית יהודי לכול העם היהודי 3. כול חלק שכבשנו הוא שלנו אין מה לעשות זה שלנו וב"ה שנה הבאה שנינו נתראה שנבוא להקריב קורבן בבית המקדש

ועוד משהו...

קורבן? מממ. כאילו שורפים בעלי חיים וכאלה בשביל אלוהים? :) מיילא הוא היה אוכל את זה.. אבל זה מה שהוא רוצה? ככה לקטע? סבבה..

dodib1

New member
לא בשביל אלוקים

בשבילך שתכפר על החטאים שלך והוא לא אוכל את זה הבשר ברוב הקורבנות הולך לכוהנים כי הם לא עובדים ואין להם כסף אז זה האוכל שלהם(זה ידע בסיסי אם למישהו יש משהו לתקן שיתקן)

לא עובדים אה...

טוב טבעי.. :) התרגלנו כבר חח... אז למה לא נותנים להם פשוט כסף, משכורת.. על תחזוקת בית המקדש? למה לשרוף בעלי חיים... זה מנהג של כת אפריקאית..

dodib1

New member
הם עושים את זה

לשם שמים צדיקים! למה לשרוף? כי זהו קורבן כדי שבינך ולבין ה' יהיה קשר כמו כול מערכת יחסים יש הקרבות אז פה ההקרבה זה חיה אל תאכל במקדלונדס אם זה באמת מזיז לך ששורפים חיות(ואם אתה צמחוני שיבושם לך... )

לא לא...

אני דווקא בן אדם בריא.. אוכל בשק והכל.. אבל סתם מוזר... שזה מה שבאמת אלוקים רוצה? שישרפו לו בעלי חיים בשביל שהוא ירגיש שמערכת היחסים שלו עם אותו האדם תקינה?.. הרי הוא יצר אותנו... (כאילו..) אז זה מה שהוא רוצה? יצר לעצמו כלי משחק שישעשעו אותו ... יקראו לו סיפורים וישרפו לו בעלי חיים בשביל שהוא ירגיש שאוהבים אותו... או שקשורים אליו.. זה מה שהקב"ה הגדול שבגדולים.. המלך שבמלכים רוצה מהיצירות הקטנות שהוא יצר?.. אם כן.. איזה אהבה עצמית יש לבחורצ'יק..

איידהו

New member
הקרבות?!!

לשריפת בעל חיים אתה קורא הקרבה במערכת יחסים??? במערכת יחסים אמיתית האדם מקריב מעצמו,נותן מעצמו, לא מכבשים או עזים שכל חטאם הוא שהאדם שולט עליהם. אם המטרה היא לכפר על חטאים אתה לא חושב שהכפרה צריכה לבוא מבפנים, מתוכך פנימה. זה שלקחת כיבשה, שחטת אותה ושרפת אותה הופך אותך לאדם טוב יותר? נקי יותר?? מזוכך יותר???

למעלה