אז קנינו
לכל השבוע הבא...

ברור :)...

גם אני לא מכיר... (אם מסתכלים על זה מהכיוון שאת הסתכלת) אה טוב.. למרות שיש כמה בתפוז שאני מכיר במציאות.. בטעות..
...

miamor18

New member
../images/Emo31.gif

וכמו ההוא מלמעלה, גם אני שמאלנית בעד ההתנתקות. אבל לשבת עם בירות ופיצוחים כאילו זה מופע זה מטומטם. התקשורת הרסה לנו את השכל, עושה מזה פסטיבל.

miamor18

New member
אתה יכול להיות גם לא יהודי

לא משנה לי. אתה בן אדם רע ומתלהב.

תוציא.. תוציא את הכאב...

בקרב ניצחנו... ונקווה שגם במלחמה נגדכם.. זה לא אישי.. אותך אני אוהב :)

היי, אנשים....

אל תקללו פה אנשים.... אני לא מסכימה עם מה שהוא כתב, באמת שלא, אבל מפה ועד לקרוא לו "מנייאק" ו"גועל נפש".... לדעתי זה לא במקום... יום טוב לכולם!

SUGAR162

New member
במיוחד בימים אלה יש להרבות אהבה

ולא שנאה, אין חובה להתגרות ולהרגיז. הימים קשים על כולם. מי יותר מי פחות. גם מי שבעד ההתנתקות צריך לחשוב על הפרט אשר מוציאים אותו מביתו, מאבד את פרנסתו, את הבטחון בחיים, את היכולת לפרנס את המשפחה. אנשים בגוש הינם בגיל בו יקשה עליהם מאד למצוא מקום עבודה חדש, ובמיוחד שחלק ניכר מהם עוסקים בחקלאות. סתם הצעה, במקום לשבת בבית ולצפות, תקליט בוידאו ורד לניצן ותסייע לאנשים שאבד עליהם עולמם. אפשר לעזור בארגון הבית: צביעה, שיפוצים, הרכבת ארונות ועוד ואפשר לסייע בפעילות לנוער ולילדים. לרדת עם ציוד יצירה או כל דבר אחר, להעסיק את הילדים ולתת קצת מנוחה ושקט להורים. שכל אחד יתרום למען הקלת הסבל מהמפונים כפי יכולתו.

אהבה לאויב?

אומנם הם לא נלחמים בנו בנשק... למרות שכבר היו מקרים.. אבל הם אויב לכל דבר עבור חלק מהעם... מרוקנים את המדינה מכספים.. בגללם הנרגו המוני חיילים. אני לא מדבר על אויב ערבי כמו שאנחנו מכירים אותו... אבל אויב זה אויב.. ויש רמות שונות של אויבות ועוינות..

shoomrit

New member
"לילה לבן" יקר שלי:

אני רואה שפתחת בו חגיגה בפורום, המון עצבים וקריזות, ולקחתי לי אתהזמן, ישבתי וקראתי כל הודעה וכל מילה. והגעתי למסקנה אחת: אני אוהבת אותך אח שלי! ושחלילה לא תבין אותי לא נכון, אני נגד ההתנתקות, יש לי חולצה כתומה בארון שפעם בשבוע אני מסתובבת איתה ברחובות, יש לי צמיד כתום שבולט לו מעל לכל, ואני מאמינה שההתנתקות היא אחת הטעויות היותר גדולות שמדינת ישראל עושה. אבל אחרי שקראתי פה הכל, אני לא כועסת עלייך, ולא שונאת אותך, ולא חושבת שאתה מטומטם, אני לא חושבת שצריך לגרש אותך מהבית, אני לא חושבת שאתה חסר רגשות, או שאתה מזלזל חלילה. אבל אני חושבת שאתה אח שלי, ושיום יבוא ותתבגר בנפש ולא בגוף (כי אתה כבר סטודנט למשו כנראה נורא חשוב אם אתה מגיש עבודות יום וליל), וכשתתבגר אח יקר שלי, מישהו צריך לשבת ולהסביר לך כמה דברים. בתור דתיה תן לי להסביר לך דבר או שניים: לא רוצה לכפות עלייך שום דבר, רק רוצה להאמין בדת שלי ותהתעסק בענייני, ובטח שלא רוצה שתשנא אותי! כי גם אם אתה חושב שזה טיפשי, אני עדיין אוהבת אותך כי אתה אח שלי. וגם אם אתה חושב שהאמונה שלי היא טיפשית, זה לא אומר שאני אכנס איתך לדיון סוער ונוקב כדי להוכיח את הדעה שלי. כי אתה את עמדתך כבר מצאת - וטוב שכך. אבל אתה כנראה לא מספיק בוגר עדיין כדי להפסיק רגע לכתוב פה בציניות בפורום, (שלפעמים כן מעוררת צחקוק או שניים) ובאמת לנסות להבין. אחרי הכל, כל האנשים שקיללו אותך וניסו לשכנע אותך פה בפורום, בסך הכל ניסו לגרום לך להבין, מה זה גירוש? איזו מן הרגשה זאת, ולמה זה כל כך כואב. אני לא מנסה, כי חבל על המאמץ אח יקר שלי. תתבגר קודם, תחשוב רגע ברצינות, תצא רגע מהמצב הציני התמידי שלך, אולי אז אני כן ינסה להבין אותך, ושאתה תבין אותי. לא לשכנע חלילה! רק שתבין, שאם תראה אותי ברחוב, שלא תשנא אותי. אני מקווה שאתה מצליח בעבודות שלך, ושהצלחת לתפוס קצת שינה אחרי הלילה הלבן והמייגע שלך, אבל אני מקווה שכשתתבגר ותראה רגע את הצד שלי, שלא בא במטרה לכפות או לפגוע בך חלילה, אני מקוה שאז לא תשנא ולא תכעס עליי ועל אחיי יותר. אני רק רוצה שתבין.

"shoomrit"...

מצטער אין לי אחיות אנחנו משפחה מצומצמת. ואני לא חייל שאומרים לו "אני אוהב אותך" והוא מתקפל בגלל לחץ פסיכולוגי. אבל אני שמח שדיברת מהלב והשמעת את דעתך. ואת מוזמנת להמשיך עם הצמידים והחולצות הכתומות.. ואני עם הכחולות (ואולי רק בגלל זה לעולם לא נהיה אחים.. אנחנו מ-2 משפחות פשע אויבות).. תודה על הכנות
והתנתקות נעימה..

shoomrit

New member
אתה מצחיק!

אם באמת בגלל שהיינו ממחנות שונים, לא היינו אחים, הייתי אדם דיי בודד היום!
אבל בכל זאת - אדם ודעתו! לילה טוב שיהיה!
נ.ב- אתה חייל?! לא נראה לי... המילה חייל מתכוונת למי שהוא: חייל
לתשומת לבך...

shoomrit

New member
אה ועוד משהו!

אני כן אוהבת אותך, אני אוהבת את כולם! מוצא חן בעינך או לא... נ.ב -לוחמה פסיכולוגית?! לא נראה לי, יש סיבה למה לא בחרתי מגמת פסיכולוגיה, תודה!

מגמת פסיכולוגיה?

מה הקשר? שלמילה השנייה יש את אותו השורש.. מממ. טווובבב
יא אבשלום קורית אחת..

למעלה