אז קנינו
לכל השבוע הבא...

אבל חיפה

זה בתוך מדינת ישראל.. ברור שהיה כואב לי אם הייתי צריך לעבור דירה.. לא נעים.. כל המעבר.. לשים בארגזים והכל... אבל מראש לא הייתי הולך לגור מחוץ לגבולות המדינה..

yetush

New member
כמה שנאה!!!

ממש מגעיל ההתיחסות שלך לצער של אחרים ועוד אחיך מעמך!! לא משנה כמה אתה לא מסכים עם העובדה הנ"ל!!!!!!!!!! מה עם אחדות ? מה עם הזדהות עם האחר??? אם היית רואה את זה אצל פלשתינים היית בוכה כיבוש כיבוש...... אני מאחל לך שיעקרו אותך מהבית ותרגיש את כאבם ולא תתיחס לזה כקרקס.. בהתחלה חשבתי שאתה עוד ערבי אבל אח"כ הבנתי.... לא מאמין בקב"ה? שונא מתנחלים? סבבה לך למה אתה חייב לשפוך את השנאה שלך פה?? מה עשינו שמגיע לנו לשמוע דברים כאלו????? זכותך לחיות במה שאתה מאמין אך לא זכותך להתסיס ולפגוע במילים כאלו בקהל שלם שמאמין במה שהוא עושה... אני מאחל לך חיים מאושרים כי רואים כמה אתה אומלל! לך לאנשים האלו שכל התשקורת מראה לנו כמה הם אלימים ותראה כמה אהבה יש בתוכם!! השנאה הזאת רק תפגע בך ותהרוס אותך.. ואתה יודע מה? חלק מאיתנו תמיד נקבל אותך, כי אתה יהודי!!! ולנו זה ערך חשוב ביותר מה שלא קיים אצלך והמתנחלים סתם אנשים מהקרקס נראים לך.... קצת תצא מהבועה שלך כי בקרוב מאוד תהיה פה מהפכה והכל בגלל רוה"מ שלך! אני מקווה שקצת תפנים עשירית אולי מאית ממה שאמרתי.... כואב לי הלב לראות אנשים שמדברים ככה, ולא משנה כמה קשה היה היום שלך!!!

הוא לא הרוה"מ שלי...

וגם הקב"ה הוא לא הקב"ה שלי.. הרבה יותר מאשר הרוה"מ שהוא לא הרוה"מ שלי... מה זה תקשורת? התכוונת להגיד תקשורת ולקלל באותה מילה? אחלה, הצלחת
ועל איזה אחדות אתה מדבר? כי שנינו יהודים?.. עזוב... הצד הדתי של היהודית ממש מאמלל את הצד ה חילוני.. הם כל החוקים שהוא כופה על הממשלה.. אז קצת.. ככה.. מממממ.... לא יזיק...

yetush

New member
האמנם?

מי מדבר על הצד הדתי? דברנו על זה שאנחנו עם אחד ובניגוד לעמים אחרים שאין בינהם מי יודע הסטוריה או שאין קשר מיוחד לנו יש הסטוריה גדולה וחשובה המאחדת אותנו תמיד בעיתות משבר! אתה רק רואה את הכל בצורה השלילית ואתה פה רק כדי לריב ולחלוק תתבישש לך! אני לא שונא אותך ואפילו לא בז לך, אני לא בא לנסות לשנות אותך רק שתשנה את הטון לדברים יותר חיובים ובצורה יותר יפה וקולחת! זה לא קשור לשמאל ימין דתי חילוני בעד או נגד ההתנתקות זה קשור להיות בנאדם ולהשמיע את דעותיך בצורה עדינה ולא לנסות להתנגח לחפש אקשן.... מבין ת'ראש שלך אך זה לא במקום! אתה יכול להמשיך לנסות (ודגש על לנסות!) לחרחר ריב איתי.. רק תדע שאני בא מאהבה ואכפתיות ולא בראש של כסאח.... תרצה או לא הקב"ה אביך.. ואני מודה שגיתי בלשון הזאת שאמרתי רוה"מ שלך.. הוא שלנו ועלינו לכבד אותו למרות כל הטעות האיומה שהוא עושה.... אז אתה רוצה לדבר , לנסות להבין או סתם לריב? אם כן חפש אנשים אחרים שאוהבים לריב ואני אוהב אותך תמיד כי אתה אחי אתה בן העם שלי ולא סתם זר שמייחל למותי.... אני מקווה שתבין אותי ואם לא אז חבל...

מחיפה?

חחח. אבל חיפה היא בתחומי מדינת ישראל.. אז אין מצב... אני נשבע.. אני נשבע.. אני נשבע... שאם יפנו אותי מחיפה אני פשוט יארוז ויעבור 20 ק"מ צפונה.. לא מזיז.. סך הכל לעבור דירה... גיוון..

בטח שלא..

את יודעת בדיוק בכמה קלילות אני לוקח הכל.. :).. יאללה יום מעולה (מבחינה עיסקית)... ונתעדכן בערב על כמויות המתאבדים חח סתם נו די די ! :) חח זה נפלט.. :) לקחתי קשה!
חחח סתם..

כי....

זה מה שסיפרה מתנחלת בתוכנית של יעל דיין בגל"צ ("עושים צהריים"). סיפרה שהרבה מתכננים להתאבד.. אז היא שאלה אותה "הרבה?, את רצינית" והיא אמרה שכן.. יש תופעה של כאלה שמתכננים להתאבד בזמן הפינוי.. אני מקווה מאוד שלא יעשו מעשים כאלה...

חח קבוק נעים גם לך ../images/Emo6.gif

תמיד כשאני כותב הודעות מעצבנות אני חושב על זה שתקראי אותן.. ותביני שזה סתם :) את מכירה אותי טיפה יותר
אז תזכרי אה?.. :)

למעלה