כמה שנאה!!!
ממש מגעיל ההתיחסות שלך לצער של אחרים ועוד אחיך מעמך!! לא משנה כמה אתה לא מסכים עם העובדה הנ"ל!!!!!!!!!! מה עם אחדות ? מה עם הזדהות עם האחר??? אם היית רואה את זה אצל פלשתינים היית בוכה כיבוש כיבוש...... אני מאחל לך שיעקרו אותך מהבית ותרגיש את כאבם ולא תתיחס לזה כקרקס.. בהתחלה חשבתי שאתה עוד ערבי אבל אח"כ הבנתי.... לא מאמין בקב"ה? שונא מתנחלים? סבבה לך למה אתה חייב לשפוך את השנאה שלך פה?? מה עשינו שמגיע לנו לשמוע דברים כאלו????? זכותך לחיות במה שאתה מאמין אך לא זכותך להתסיס ולפגוע במילים כאלו בקהל שלם שמאמין במה שהוא עושה... אני מאחל לך חיים מאושרים כי רואים כמה אתה אומלל! לך לאנשים האלו שכל התשקורת מראה לנו כמה הם אלימים ותראה כמה אהבה יש בתוכם!! השנאה הזאת רק תפגע בך ותהרוס אותך.. ואתה יודע מה? חלק מאיתנו תמיד נקבל אותך, כי אתה יהודי!!! ולנו זה ערך חשוב ביותר מה שלא קיים אצלך והמתנחלים סתם אנשים מהקרקס נראים לך.... קצת תצא מהבועה שלך כי בקרוב מאוד תהיה פה מהפכה והכל בגלל רוה"מ שלך! אני מקווה שקצת תפנים עשירית אולי מאית ממה שאמרתי.... כואב לי הלב לראות אנשים שמדברים ככה, ולא משנה כמה קשה היה היום שלך!!!